Ухвала
від 20.09.2007 по справі 8199-2007
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

8199-2007

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Автономна Республіка Крим, 95003, м.Сімферополь, вул.Р.Люксембург/Речна, 29/11, к. 105

УХВАЛА

 

 

20.09.2007Справа №2-3/8199-2007

За заявою кредитора Управління ПФУ у Центральному районі у м. Сімферополі, м. Сімферополь

До боржника  ПП «Самара-Сервіс», м. Сімферополь

Про порушення справи про банкрутство

                   Суддя І.О.Соколова

Представники:

Від кредитора – представник Захарчук О.А за дор.  від 19.05.07р

Від боржника –  представник не з'явився  

Від ліквідатора -  представник не з'явився  

Обставини справи: Кредитор -  Управління ПФУ у Центральному районі м. Сімферополі, м. Сімферополь   звернувся до Господарського суду АР Крим  з заявою про порушення справи про банкрутство та визнання банкрутом боржника –  ПП «Самара-Сервіс», м. Сімферополь  у порядку ст.. 52 ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкротом» у зв'язку з заборгованістю у сумі 4 248,94 грн.

Постановою Господарського суду АР Крим  від  19 липня  2007 року, боржника визнано банкрутом, у відношенні нього відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором боржника призначено представника ініціюючого кредитора начальника юридичного відділу Управління ПФУ у Центральному районі м. Сімферополь -  Родє С.В

03 вересня 2007 року ліквідатором для затвердження надано до Господарського суду АР Крим  ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора у відповідності з вимогами ст. 32 Закону України “Про відновлення  платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Кредитор у судове засідання з'явився ,  просіть  суд затвердити звіт та  ліквідаційний баланс  боржника ПП «Самара-Сервіс», м. Сімферополь , розгляд якого був призначений на 20.09.07р о 12-00 г.

Ліквідатор та боржник не забезпечили явку своїх представників у судове засідання, про причини не явки суд не повідомили, не представили суду затребувані документі , незважаючи на те що, про день и місто слухання справи були повідомлений належним чином – рекомендованою поштою.    

Із представленого ліквідатором звіту вбачається, що з ціллю виявлення майна боржника були спрямовані запити:

- до ДПІ у м. Сімферополь про визнання боржника банкрутом, а також про необхідність вирішити питання про участь у ліквідаційної процедури. Отримана відповідь, що боржник не має заборгованості перед бюджетом

- до  Фонду соціального страхування по тимчасової втраті працездатності відділення в АРК про визнання боржника банкрутом, а також про необхідність вирішити питання про участь у ліквідаційної процедури. Отримана відповідь, що боржник має заборгованість  у сумі 431,99 грн.           

- до Сімферопольського міського центру зайнятості, про визнання боржника банкрутом, а також про необхідність вирішити питання про участь у ліквідаційної процедури. Отримана відповідь, що боржник має заборгованість у сумі 305,02 грн.

- до Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань про визнання боржника банкрутом, а також про необхідність вирішити питання про участь у ліквідаційної процедури. Отримана відповідь, що боржник  не має заборгованості.

- до ДВС Центрального РУЮ  про визнання боржника банкрутом та надання інформації про наявність (відсутність) виконавчого провадження у відношенні ПП «Самара-Сервіс», отримана відповідь про відсутність виконавчого провадження у відношенні боржника.

- до СФ АБ «АвтоЗАЗбанк» про наявність або відсутність грошових коштів на розрахунковому рахунку боржника. Отримана відповідь про те, що грошових коштів на розрахунковому рахунку боржника не має.

  - до  представника ТОВ «Авто Люкс Сервіс» про визнання боржника банкрутом, а також про необхідність вирішити питання про участь у ліквідаційної процедури. Отримана відповідь, що боржник  має заборгованість у сумі 97340,44 грн.

- до Сімферопольського міського управління земельних ресурсів, про наявність (відсутність) у користування  або власності земельні ділянки, на який отримана відповідь, про відсутність таких;

Майно у ПП «Самара-Сервіс» у процесі ліквідаційної процедури виявлено не було, про що свідчать відповіді із МРЕО, ДАІ, БРТІ.

Ліквідатором також був складений ліквідаційний баланс підприємства.

До реєстру вимог кредиторів ПП «Самара-Сервіс» з майновими вимогами  включені :

-          Управління ПФУ у Центральному  районі 4248,94 грн. –  друга черга;

-          Сімферопольський міський центр зайнятості 305,02 грн. – друга черга;

-          Фонд соціального страхування по тимчасовій втраті працездатності в АРК – 431,99 грн. – друга черга;

-          ТОВ «Авто Люкс Сервіс» 97340,44 грн. – четверта черга

        Всього  реєстр на загальну суму складає 102326,39 грн.

        Відповідно до частини 6 ст. 31 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкротом” (далі – Закон)  вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Ліквідатором складений і представлений суду ліквідаційний баланс з документами, передбаченими частиною 1 ст.32 Закону.

Господарський суд, розглянувши звіт ліквідатора, з урахуванням думки кредитора, вважає за можливе затвердити звіт і ліквідаційний баланс, завершити ліквідаційну процедуру ПП «Самара-Сервіс»

З урахуванням викладеного і керуючись ст. 32, п. 6 ст.40 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкротом»,  суд -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт ліквідатора Родє С.В. ліквідаційний баланс Приватного підприємства «Самара-Сервіс», м. Сімферополь  

2. Банкрута – Приватного підприємства «Самара-Сервіс», м. Сімферополь (адреса: м. Сімферополь, вул. Крилова,53, м. Сімферополь, вул..Севастпольська,59, р/р 26002016401 СФ АБ «АвтоЗАЗбанк», МФО 324805 ЄДРПОУ 32296897) ліквідувати, виключивши з Єдиного державного реєстру юридичний осіб і фізичних осіб-підприємців та Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.  

3. Вимоги кредиторів, не задоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.   

4. Провадження у справі №2-3/8199-2007 про визнання банкрутом Приватного підприємства «Самара-Сервіс», м. Сімферополь ,  припинити.

   Копії даної ухвали направити на адресу:

- Кредитору (м. Сімферополь, вул.  Леніна,17);

- Боржнику ( м. Сімферополь, вул. Севастопольська,59, м. Сімферополь, вул..Крилова,53)

- Ліквідатору ( м. Сімферополь, вул..Леніна,17)

- Фонду соцстрахування по ВУТ ( м. Сімферополь, вул.. Р. Люксембург,17 А)

- Сімферопольський міський центр зайнятості ( м. Сімферополь, вул.. Р.Люксембург,7)

- ТОВ «Авто Люкс Сервіс» ( м. Київ, вул..С.Соснених,17)

- Кримського  управління з питань банкрутства Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України – 95000, м. Сімферополь, вул.Київська,81, оф.401;

- державного реєстратору (м. Сімферополь, вул. Толстого,15) для внесення в Єдиний державний реєстр юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців запису про припинення юридичної особи ПП «Самара-Сервіс» (ідентифікаційний код в ЄДРПОУ  32296897);

-  ДВС у Центральному  районі  м. Сімферополя – м. Сімферополь, вул.. 60 Жовтня,21

 - Центральному  міськрайонному  суду – м. Сімферополь, вул.Турецька,21

- Головному управлінню Держкомітету статистики в АР Крим для виключення ПП «Самара-Сервіс» (ідентифікаційний код в ЄДРПОУ 32296897 )з Єдиного Державного реєстру підприємств і організацій України,

рекомендованою кореспонденцією.

Суддя Господарського суду

Автономної Республіки Крим                                        Соколова І.А.

Дата ухвалення рішення20.09.2007
Оприлюднено02.10.2007
Номер документу983037
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —8199-2007

Ухвала від 20.09.2007

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Соколова І.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні