Ухвала
від 14.07.2021 по справі 709/401/20
ЧОРНОБАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

709/401/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 липня 2021 року Чорнобаївський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді - ОСОБА_1 ,

секретаря судового засідання - ОСОБА_2 ,

за участі:

представника органу пробації - ОСОБА_3 ,

прокурора - ОСОБА_4 ,

засудженого ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт Чорнобай подання Чорнобаївського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області відносно

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , українця, громадянина України, уродженця та жителя АДРЕСА_1 , освіта середня, не одруженого, на утриманні дітей не маючого, не працюючого, ідентифікаційний номер НОМЕР_1 , засудженого вироком Чорнобаївського районного суду Черкаської області від 16 червня 2020 року за ч. 3 ст. 185 КК України до трьох років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільненого від призначеного покарання з випробуванням на строк 1 рік,

- про звільнення від призначеного покарання в зв`язку з закінченням іспитового строку,-

в с т а н о в и в:

До суду надійшло подання Чорнобаївського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області відносно ОСОБА_5 про звільнення від призначеного покарання в зв`язку з закінченням іспитового строку.

В судовому засіданні представник Чорнобаївського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області ОСОБА_3 подання підтримала з викладених у ньому підстав.

Прокурор ОСОБА_4 проти задоволення подання не заперечував.

Засуджений ОСОБА_6 просив подання задовольнити.

Вислухавши учасників процесу, дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступних висновків.

16 червня 2020 року вироком Чорнобаївського районного суду Черкаської області ОСОБА_6 засуджений до трьох років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнений від призначеного покарання з випробуванням на строк один рік. На підставі

ст. 76 КК України засудженого зобов`язано періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти орган пробації про зміну місця проживання, навчання чи роботи.

З доданих до подання матеріалів вбачається, що засуджений ОСОБА_6 за час випробувального терміну покладені на нього судом обов`язки не порушував, місце проживання не змінював, порушень порядку та умов відбування покарання не допускав. До кримінальної відповідальності в період іспитового строку не притягувався.

Враховуючи положення ч. 1 ст. 165 КВК України, 16 червня 2021 року іспитовий строк закінчився.

Згідно ч.1 ст. 78 КК України, ч. 2 ст. 165 КВК України, після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового кримінального правопорушення, за поданням уповноваженого органу з питань пробації звільняється судом від призначеного йому покарання.

За таких обставин суд вважає, що дане подання підлягає до задоволення, так як засуджений виконував покладені на нього судом обов`язки і не вчинив за час іспитового строку нового кримінального правопорушення.

Керуючись ст. 78 КК України, ст. 165 КВК України, ст.ст. 537, 539 КПК України, суд,-

у х в а л и в:

Засудженого ОСОБА_5 звільнити від покарання, призначеного за вироком Чорнобаївського районного суду Черкаської області від 16 червня 2020 року за ч. 3 ст. 185 КК України в зв`язку з закінченням іспитового строку.

Нагляд припинити і зняти ОСОБА_5 з обліку в Чорнобаївському районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області.

Ухвала може бути оскаржена до Черкаського апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення шляхом подачі апеляційної скарги через Чорнобаївський районний суд.

Суддя ОСОБА_1

СудЧорнобаївський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення14.07.2021
Оприлюднено31.01.2023
Номер документу98312643
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку

Судовий реєстр по справі —709/401/20

Ухвала від 14.07.2021

Кримінальне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Кваша І. М.

Ухвала від 14.07.2021

Кримінальне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Кваша І. М.

Вирок від 16.06.2020

Кримінальне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Кваша І. М.

Ухвала від 19.03.2020

Кримінальне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Кваша І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні