Ухвала
від 15.07.2021 по справі 200/3020/21-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

15 липня 2021 р. Справа №200/3020/21-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд в складі головуючого судді Стойки В.В., розглянувши в порядку письмового провадження клопотання представника позивача про відмову від позову по справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕЙТ-СЕРВІС» про застосування заходів реагування,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області звернулося до Донецького окружного адміністративного суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕЙТ-СЕРВІС» , в якому просить застосувати заходи реагування у вигляді повного зупинення роботи багатопаливної автомобільної заправної станції з автогазозаправним пунктом Товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕЙТ-СЕРВІС» , розташованої за адресою: Донецька область, м. Дружківка, вул. Свободи, 5 до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки; встановити у судовому рішенні спосіб і порядок його виконання шляхом зобов`язання директора Товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕЙТ-СЕРВІС» зупинити експлуатацію багатопаливної автомобільної заправної станції з завтогазозаправним пунктом Товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕЙТ-СЕРВІС» , розташованої за адресою: Донецька область, м. Дружківка, вул. Свободи, 5 до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.

Від представника позивача надійшла заява про відмову від позову у звязку із виконанням недоліків, які були підставою для звернення до суду з позовом. Крім того, представник позивача просить вирішити питання щодо розподілу судових витрат, відповідно до ст. 142 КАС України.

Статтею 142 КАС України передбачено, що у разі вирішення справи шляхом примирення, відмови позивача від позову, визнання позову відповідачем до початку розгляду справи по суті суд у відповідній ухвалі чи рішенні у порядку, встановленому законом, вирішує питання про повернення позивачу п`ятдесяти відсотків судового збору, сплаченого при поданні позову.

Так, відповідно до платіжного доручення №212 від 23 березня 2021 року позивачем сплачений судовий збір у розмірі 2270 грн.

З огляду на те, що від представника позивача надійшла заява про відмову від позову, суд приходить висновку про повернення позивачу п`ятдесяти відсотків судового збору, сплаченого при поданні позову.

Оскільки від позивача надійшло клопотання про відмову від позову, дії позивача не суперечать закону та не порушують чиї - небудь права, свободи або інтереси, суд вважає, що заявлене клопотання підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 47, 189, 238, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Стягнути з Державного бюджету України на користь Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області (87547, Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Митрополитська, 175) п`ятдесят відсотків сплаченого судового збору платіжним дорученням №212 від 23 березня 2021 року за подання адміністративного позову до Донецького окружного адміністративного суду у розмірі 1135 грн.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо розгляду справи було здійснено в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Суддя В.В. Стойка

Дата ухвалення рішення15.07.2021
Оприлюднено19.07.2021
Номер документу98331983
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування

Судовий реєстр по справі —200/3020/21-а

Ухвала від 15.07.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Стойка В.В.

Ухвала від 14.07.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Стойка В.В.

Ухвала від 14.05.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Стойка В.В.

Ухвала від 25.03.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Толстолуцька М.М.

Ухвала від 25.03.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Толстолуцька М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні