Ухвала
від 15.07.2021 по справі 155/1000/21
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №155/1000/21

Провадження №1-кс/155/211/21

ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

15.07.2021 м. Горохів

Слідчий суддя Горохівського районного суду Волинської області ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання заступника начальникаСВ відділенняполіції №2(м.Горохів)Луцького РУПГУНП уВолинській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів в кримінальному провадженні №12021030600000127від 11.06.2021 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.320 КК України,

В С Т А Н О В И В:

Заступник начальника СВ ВП №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді Горохівського районного суду Волинської області з клопотанням про надання тимчасового доступу до оригіналів документів з можливістю вилучення відповідним чином завірених копій наступних документів: ліцензії для перевезення, зберігання, культивування, знищення нарковмісних рослин, видана в 2021 році, копія статуту юридичної особи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), наказ про призначення керівника даного ТОВ, копії договорів оренди та суборенди на земельні ділянки, де здійснено посів рослин маку, копії документів, що підтверджують право власності на об`єкти чи приміщення, призначені для провадження діяльності, пов`язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, або договору оренди об`єкта чи приміщення; план-схема об`єкта чи приміщення з обов`язковим зазначенням безпосередніх місць провадження діяльності, пов`язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів; копії договору про охорону об`єкта чи приміщення та документів, що підтверджують обладнання приміщення засобами охоронної та пожежної сигналізації; витяг з наказу про допуск до роботи з наркотичними засобами, психотропними речовинами і прекурсорами осіб (із зазначенням прізвища, імені, по батькові, року народження, місця проживання і посади) та особи (осіб), відповідальної за їх зберігання і використання; документів, що підтверджують право власності на земельну ділянку або постійного користування чи оренди земельної ділянки; документів, що підтверджують факт придбання в суб`єктів насінництва та розсадництва, внесених до Державного реєстру виробників насіння і садивного матеріалу, насіння для культивування рослин, включених до переліку; витягу з карти-схеми земельної ділянки із зазначенням площі посіву, відстані до населених пунктів, лісових угідь, залізниці та автомобільних доріг місцевого значення; договору про охорону місць культивування, зберігання і знищення рослин, їх пожнивних залишків та додатку, в якому зазначається інформація про розташування сил і засобів підрозділів охорони щодо здійснення посіву рослин виду мак снотворний в 2021 році на території Мар`янівської ОТГ та Горохівської ОТГ Луцького району, та ліцензії з терміном дії з 24.12.2015 по 24.12.2020 для перевезення, зберігання, культивування, знищення нарковмісних рослин, згідно якої здійснювалася господарська діяльність на території колишнього Горохівського району Волинської області, з можливістю вилучення відповідним чином завірених копій, які зберігаються у ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), за адресою: АДРЕСА_1 .

10.06.2021 поза межами населених пунктів с.Брани та с.Журавники Луцького району, було виявлено земельні ділянки двома масивами, орієнтовною загальною площею 200 га із посівом рослин виду маку снотворного, без відповідних документів, який здійснило ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », чим допустили порушенням встановлених правил посіву.

Зокрема, досудовим розслідуванням у даному кримінальному провадженні встановлено, що вказані земельні ділянки у вигляді двох масивів перебувають у користуванні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ). Так, згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань встановлено, що місцезнаходження юридичної особи за адресою: АДРЕСА_1 , кінцевим бенефіціарним власником є ОСОБА_4 , житель АДРЕСА_2 .

Таким чином встановлено, що навесні 2021 року ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » поза межами населених пунктів с.Брани та с.Журавники Луцького району, було здійснено посів рослин, зовні схожих на мак снотворний

Слідчий зазначає, що в ході досудового розслідування вказаного кримінального провадження, виникла необхідність у проведенні відповідних судових експертизи для повного всебічного та об`єктивного проведення досудового розслідування у даному кримінальному провадженні, що можливе за наявності оригіналу протоколу патологоанатомічного дослідження №76 від 08.05.2020, року трупа ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_3 в ВОКЛ, проживаючого за адресою: АДРЕСА_3 , який зберігається у « ІНФОРМАЦІЯ_4 ».

Вважає, що вищевказані документи мають суттєве значення для встановлення обставин, які підлягають доказуванню у даному кримінальному провадженні, тому необхідно отримати тимчасовий доступ до даної документації, для подальшого проведення судових експертиз та досудового розслідування, які зберігається у ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), за адресою: АДРЕСА_1 .

В судове засідання прокурор, слідчий та представник ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » не з`явились, хоча належним чином повідомлені про місце та час розгляду клопотання, а тому, у відповідності до вимог ч.4 ст.107 КПК України судове засідання проводиться за їх відсутності.

Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши додані докази, приходжу до наступного висновку.

Так, згідно до вимог ч.1 ст.159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Крім того, ч.5 ст.163 КПК України передбачено, що слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Як вбачається із змісту ч.6 ст.163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Водночас, ч.7 ст.163 КПК України визначено, що слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе, зокрема, що таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Зважаючи, що стороною кримінального провадження доведено необхідність доступ до речей і документів в кримінальному провадженні №12021030600000127 від 11.06.2021 року, а тому, вважаю за необхідне надати (забезпечити) дозвіл на проведення тимчасового доступу до документації, яка зберігається у ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), за адресою: АДРЕСА_1 та тимчасовий доступ до якої просить отримати слідча.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 159-167, 372, 376 КПК України, слідчий суддя,

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання заступника начальникаСВ відділенняполіції №2(м.Горохів)Луцького РУПГУНП уВолинській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів задовольнити.

Надати слідчому СВ відділення поліції № 2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області ОСОБА_6 , та групі слідчих слідчого відділення відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП Головного управління Національної поліції у Волинській області, а саме старшому слідчому СВ відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ОСОБА_7 , заступнику начальника СВ відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ОСОБА_3 , начальнику СВ відділення поліції №2 (м.Горохів) Луцького РУП ОСОБА_8 , оперуповноваженому відділення поліції № 2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області ОСОБА_9 , старшому оперуповноваженому ВП № 2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області ОСОБА_10 , ВП № 2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області ОСОБА_11 , оперуповноваженому відділення поліції № 2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області ОСОБА_12 , оперуповноваженому відділення поліції № 2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області ОСОБА_13 , начальнику СКП відділення поліції № 2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області ОСОБА_14 , старшому оперуповноваженому УБН у Волинській області ДБН НП України ОСОБА_15 , оперуповноваженому УБН у Волинській області ДБН НП України старшому ОСОБА_16 , старшому оперуповноваженому УБН у Волинській області ДБН НП України ОСОБА_17 дозвіл на проведення тимчасового доступу до оригіналів документів з можливістю вилучення відповідним чином завірених копій наступних документів: ліцензії для перевезення, зберігання, культивування, знищення нарковмісних рослин, видана в 2021 році, копія статуту юридичної особи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), наказ про призначення керівника даного ТОВ, копії договорів оренди та суборенди на земельні ділянки, де здійснено посів рослин маку, копії документів, що підтверджують право власності на об`єкти чи приміщення, призначені для провадження діяльності, пов`язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, або договору оренди об`єкта чи приміщення; план-схема об`єкта чи приміщення з обов`язковим зазначенням безпосередніх місць провадження діяльності, пов`язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів; копії договору про охорону об`єкта чи приміщення та документів, що підтверджують обладнання приміщення засобами охоронної та пожежної сигналізації; витяг з наказу про допуск до роботи з наркотичними засобами, психотропними речовинами і прекурсорами осіб (із зазначенням прізвища, імені, по батькові, року народження, місця проживання і посади) та особи (осіб), відповідальної за їх зберігання і використання; документів, що підтверджують право власності на земельну ділянку або постійного користування чи оренди земельної ділянки; документіва, що підтверджують факт придбання в суб`єктів насінництва та розсадництва, внесених до Державного реєстру виробників насіння і садивного матеріалу, насіння для культивування рослин, включених до переліку; витягу з карти-схеми земельної ділянки із зазначенням площі посіву, відстані до населених пунктів, лісових угідь, залізниці та автомобільних доріг місцевого значення; договору про охорону місць культивування, зберігання і знищення рослин, їх пожнивних залишків та додатку, в якому зазначається інформація про розташування сил і засобів підрозділів охорони щодо здійснення посіву рослин виду мак снотворний в 2021 році на території Мар`янівської ОТГ та Горохівської ОТГ Луцького району, а саме: земельна ділянка з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0618, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323459, перебуває в приватній власності ОСОБА_18 , ОСОБА_19 та ОСОБА_20 . Згідно договору оренди від 15.07.2019 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0618, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років з правом пролонгації; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0472, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323427, перебуває в приватній власності ОСОБА_20 . Згідно договору оренди від 15.05.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0472, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років з правом пролонгації; земельна ділянка з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0471, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323386, перебуває в приватній власності ОСОБА_18 . Згідно договору оренди від 15.05.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0471, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років з правом пролонгації; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0473, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323353, перебуває в приватній власності ОСОБА_19 . Згідно договору оренди від 15.05.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0473, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років з правом пролонгації; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0414, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323304, перебуває в приватній власності ОСОБА_21 ; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0384, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323262, перебуває в приватній власності ОСОБА_21 ; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0353, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323203, перебуває в приватній власності ОСОБА_22 . Згідно договору оренди від 20.01.2017 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0353, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 " терміном на 10 років з правом пролонгації; земельна ділянка з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0410, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323171, перебуває в приватній власності ОСОБА_24 . Згідно договору оренди від 06.09.2017 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0410, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років з правом пролонгації; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0006, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323102, не перебуває в будь чиїй власності; земельна ділянка з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0678, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323041, перебуває в приватній власності ОСОБА_25 . Згідно договору оренди від 23.01.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0678, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років з правом пролонгації; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0451, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323006, перебуває в приватній власності ОСОБА_26 . Згідно договору оренди від 14.02.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0451, передана в оренду ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_6 " терміном на 10 років з правом пролонгації; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0483, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265323889, перебуває в приватній власності ОСОБА_26 . Згідно договору оренди від 14.04.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0483, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 " терміном на 10 років з правом пролонгації; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0500, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322791, перебуває в приватній власності ОСОБА_27 та ОСОБА_28 ; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1414, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322540, перебуває в приватній власності ОСОБА_29 . Згідно договору оренди від 30.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1414, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років з правом пролонгації; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0422, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322507, перебуває в приватній власності ОСОБА_30 . Згідно договору оренди від 03.09.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0422, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0482, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322475, перебуває в приватній власності ОСОБА_31 ; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0481, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322427, перебуває в приватній власності ОСОБА_31 ; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0474, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322391, перебуває в приватній власності ОСОБА_32 . Згідно договору оренди від 16.05.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0474, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0475, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322289, перебуває в приватній власності ОСОБА_33 , ОСОБА_34 , ОСОБА_35 та ОСОБА_36 . Згідно договору оренди від 08.08.2019 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0475, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років з правом пролангації; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0495, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322262, перебуває в приватній власності ОСОБА_34 , ОСОБА_35 та ОСОБА_36 . Згідно договору оренди від 07.05.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0495, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років з правом пролангації; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0328, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322167, перебуває в приватній власності ОСОБА_37 . Згідно договору оренди від 21.04.2017 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0328, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0024, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322117, перебуває в приватній власності ОСОБА_38 . Згідно договору оренди від 06.08.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0024, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1374, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322066, перебуває в приватній власності ОСОБА_39 . Згідно договору оренди від 27.07.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1374, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1544, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265322021, перебуває в приватній власності ОСОБА_40 . Згідно договору оренди від 25.09.2017 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1544, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0476, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321996, перебуває в приватній власності ОСОБА_41 . Згідно договору оренди від 14.04.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0476, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0477, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321936, перебуває в приватній власності ОСОБА_41 . Згідно договору оренди від 14.04.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0477, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1376, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321864, перебуває в приватній власності ОСОБА_42 . Згідно договору оренди від 08.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1376, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0479, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321843, перебуває в приватній власності ОСОБА_43 . Згідно договору оренди від 27.05.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0479, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0012, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321795, перебуває в приватній власності ОСОБА_44 . Згідно договору оренди від 27.05.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0012, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0480, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321767, перебуває в приватній власності ОСОБА_45 . Згідно договору оренди від 01.06.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0480, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0737, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321629, в будь чиїй приватній власності не перебуває а перебуває у державній власності; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0479, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321588, перебуває в приватній власності ОСОБА_46 та ОСОБА_47 . Згідно договору оренди від 22.06.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0479, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0019, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321531, перебуває в приватній власності ОСОБА_48 . Згідно договору оренди від 20.07.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0019, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 " терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0437, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321472, перебуває в приватній власності ОСОБА_49 . Згідно договору оренди від 01.02.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0437, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0466, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321413, перебуває в приватній власності ОСОБА_49 . Згідно договору оренди від 01.02.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0466, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років з автоматичним продовженням дії договору; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0642, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321347, перебуває в приватній власності ОСОБА_50 . Згідно договору оренди від 31.12.2020 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0642, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років з автоматичним продовженням дії договору; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0332, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321298, перебуває в приватній власності ОСОБА_51 . Згідно договору оренди від 10.10.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0332, передана в оренду ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 15 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0472, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321254, перебуває в приватній власності ОСОБА_52 . Згідно договору оренди від 02.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0472, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0336, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321213, перебуває в приватній власності ОСОБА_53 . Згідно договору оренди від 23.03.2017 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0336, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_6 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0337, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321164, перебуває в приватній власності ОСОБА_53 . Згідно договору оренди від 21.12.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0337, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_6 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1015, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321105, перебуває в приватній власності ОСОБА_54 . Згідно договору оренди від 30.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1015, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0311, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321071, перебуває в приватній власності ОСОБА_54 . Згідно договору оренди від 14.05.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0311, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1034, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321989, перебуває в приватній власності ОСОБА_55 . Згідно договору оренди від 10.08.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1034, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1049, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321907, перебуває в приватній власності ОСОБА_56 . Згідно договору оренди від 30.10.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1049, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0963, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321835, перебуває в приватній власності ОСОБА_57 . Згідно договору оренди від 10.08.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0963, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1515, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321786, перебуває в приватній власності ОСОБА_58 . Згідно договору оренди від 28.09.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1515, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1017, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321662 перебуває в приватній власності ОСОБА_59 . Згідно договору оренди від 14.04.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1017, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1016, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321635 перебуває в приватній власності ОСОБА_60 . Згідно договору оренди від 01.02.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1016, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1047, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321606, перебуває в приватній власності ОСОБА_61 . Згідно договору оренди від 08.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1047, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1008, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321508, перебуває в приватній власності ОСОБА_62 . Згідно договору оренди від 30.05.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1008, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1021, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321446, перебуває в приватній власності ОСОБА_63 . Згідно договору оренди від 10.08.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1021, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1022, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321389, перебуває в приватній власності ОСОБА_64 . Згідно договору оренди від 27.05.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1022, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1023, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321331 перебуває в приватній власності ОСОБА_65 . Згідно договору оренди від 02.11.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1023, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1070, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321278 перебуває в приватній власності ОСОБА_66 . Згідно договору оренди від 13.05.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1070, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1101, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321230 перебуває в приватній власності ОСОБА_66 . Згідно договору оренди від 02.07.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1101, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1284, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321694 перебуває в приватній власності ОСОБА_67 . Згідно договору оренди від 03.01.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1284, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1012, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321561 перебуває в приватній власності ОСОБА_68 . Згідно договору оренди від 02.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1012, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1013, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321242 перебуває в приватній власності ОСОБА_69 . Згідно договору оренди від 03.01.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1013, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1018, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321169 перебуває в приватній власності ОСОБА_70 . Згідно договору оренди від 27.05.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1018, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1024, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321088 перебуває в приватній власності ОСОБА_71 ; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1019, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321031 перебуває в приватній власності ОСОБА_72 . Згідно договору оренди від 14.04.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1019, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 11 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1025, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321980 перебуває в приватній власності ОСОБА_73 . Згідно договору оренди від 01.10.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1025, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0961, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321934 перебуває в приватній власності ОСОБА_74 . Згідно договору оренди від 02.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0961, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0897, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321889 перебуває в приватній власності ОСОБА_75 . Згідно договору оренди від 02.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0897, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1010, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321841 перебуває в приватній власності ОСОБА_76 . Згідно договору оренди від 02.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1010, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1009, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321770 перебуває в приватній власності ОСОБА_77 . Згідно договору оренди від 31.12.2020 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1009, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:0967, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321731 перебуває в приватній власності ОСОБА_77 . Згідно договору оренди від 31.12.2020 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:0967, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1014, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321692 перебуває в приватній власності ОСОБА_78 . Згідно договору оренди від 16.06.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1014, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1026, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321642 перебуває в приватній власності ОСОБА_79 . Згідно договору оренди від 26.04.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1026, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0468, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321576 перебуває в приватній власності ОСОБА_80 . Згідно договору оренди від 30.10.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0468, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:00:001:0469, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321498 перебуває в приватній власності ОСОБА_80 . Згідно договору оренди від 30.10.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:00:001:0469, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720880400:01:001:1020, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321376 перебуває в приватній власності ОСОБА_81 . Згідно договору оренди від 29.05.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720880400:01:001:1020, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0306, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321765 перебуває в приватній власності ОСОБА_82 . Згідно договору оренди від 02.12.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0306, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0305, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321463 перебуває в приватній власності ОСОБА_83 . Згідно договору оренди від 02.12.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0305, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0303, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265321365 перебуває в приватній власності ОСОБА_84 . Згідно договору оренди від 01.02.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0303, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0302, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265316937 перебуває в приватній власності ОСОБА_85 . Згідно договору оренди від 10.05.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0302, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 13 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0301, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265316850 перебуває в приватній власності ОСОБА_86 . Згідно договору оренди від 02.12.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0301, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0300, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265316739 перебуває в приватній власності ОСОБА_87 . Згідно договору оренди від 10.10.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0300, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 07208816500:01:001:0299, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265316604 перебуває в приватній власності ОСОБА_88 . Згідно договору оренди від 02.12.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 07208816500:01:001:0299, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0297, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265316471 перебуває в приватній власності ОСОБА_89 . Згідно договору оренди від 03.01.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0297, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 9 місяців,29 днів; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0295, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265316383 перебуває в приватній власності ОСОБА_90 . Згідно договору оренди від 17.04.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0295, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:3348, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265316195 перебуває в приватній власності ОСОБА_91 . Згідно договору оренди від 01.09.2014 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:3348, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0291, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265316008 перебуває в приватній власності ОСОБА_92 . Згідно договору оренди від 09.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0291, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0290, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265315407 перебуває в приватній власності ОСОБА_93 . Згідно договору оренди від 09.06.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0290, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 9 місяців, 29 днів; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0289, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265315331 перебуває в приватній власності ОСОБА_94 . Згідно договору оренди від 05.12.2019 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0289, передана в оренду ФГ " ОСОБА_95 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0288, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265315189 перебуває в приватній власності ОСОБА_96 . Згідно договору оренди від 03.01.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0288, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 9 місяців, 29 днів; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0287, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265315062 перебуває в приватній власності ОСОБА_97 . Згідно договору оренди від 03.05.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0287, передана в оренду ФГ " ОСОБА_95 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0286, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265314887 перебуває в приватній власності ОСОБА_98 . Згідно договору оренди від 14.05.2017 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0286, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0286, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265314887 перебуває в приватній власності ОСОБА_98 . Згідно договору оренди від 14.05.2017 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0286, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0285, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265314438 перебуває в приватній власності ОСОБА_98 . Згідно договору оренди від 06.11.2017 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0285, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0263, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265314306 не перебуває в будь чиїй власності; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0264, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265314247 перебуває в приватній власності ОСОБА_99 . Згідно договору оренди від 01.04.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0264, передана в оренду ФГ " ОСОБА_95 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0309, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265313882 перебуває в приватній власності ОСОБА_100 . Згідно договору оренди від 03.01.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0309, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 9 місяців, 29 днів; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0308, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265313062 перебуває в приватній власності ОСОБА_101 . Згідно договору оренди від 02.12.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0308, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0307, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265312983 перебуває в приватній власності ОСОБА_102 . Згідно договору оренди від 17.02.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0307, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:00:001:0036, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265312494 перебуває в приватній власності ОСОБА_103 . Згідно договору оренди від 03.01.2021року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:00:001:0036, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 9 місяців, 29 днів; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:00:001:0035, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265310109 перебуває в приватній власності ОСОБА_104 ; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0282, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265307631 перебуває в приватній власності ОСОБА_105 . Згідно договору оренди від 04.05.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0282, передана в оренду ФГ " ОСОБА_95 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0281, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265306894 перебуває в приватній власності ОСОБА_106 . Згідно договору оренди від 02.12.2016 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0281, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:3349, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265306748 перебуває в приватній власності ОСОБА_107 . Згідно договору оренди від 04.02.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:3349, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0278, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265306244 перебуває в приватній власності ОСОБА_108 . Згідно договору оренди від 04.02.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0278, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:00:001:3343, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265305145 перебуває в приватній власності ОСОБА_109 . Згідно договору оренди від 17.02.2014 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:00:001:3343, передана в оренду ФГ " ОСОБА_95 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0267, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265304674 перебуває в приватній власності ОСОБА_110 . Згідно договору оренди від 02.07.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0267, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0266, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265304817 перебуває в приватній власності ОСОБА_111 . Згідно договору оренди від 18.11.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0266, передана в оренду ФГ " ОСОБА_95 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0270, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265304132 перебуває в приватній власності ОСОБА_112 . Згідно договору оренди від 17.02.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0270, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0273, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265303835 перебуває в приватній власності ОСОБА_113 . Згідно договору оренди від 01.02.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0273, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0272, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265303996 перебуває в приватній власності ОСОБА_114 . Згідно договору оренди від 27.07.2015 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0272, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0274, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265303668 перебуває в приватній власності ОСОБА_115 . Згідно договору оренди від 03.01.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0274, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 9 місяців, 29 днів; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0275, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265303580 перебуває в приватній власності ОСОБА_116 . Згідно договору оренди від 03.01.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0275, передана в оренду ТЗОВ " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", терміном на 9 місяців, 29 днів; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0269, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265304552 перебуває в приватній власності ОСОБА_117 . Згідно договору оренди від 20.04.2017 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0269, передана в оренду ФГ " ОСОБА_95 ", терміном на 7 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0277, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265303138 перебуває в приватній власності ОСОБА_118 . Згідно договору оренди від 17.02.2021 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0277, передана в оренду ФГ " ОСОБА_23 ", терміном на 10 років; земельної ділянки з кадастровим номером № 0720881600:01:001:0292, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна № 265316059 перебуває в приватній власності ОСОБА_119 . Згідно договору оренди від 04.05.2018 року земельна ділянка з кадастровим № 0720881600:01:001:0292, передана в оренду ФГ " ОСОБА_95 ", терміном на 10 років, вказані земельні ділянки перебувають в користуванні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) та ліцензії з терміном дії з 24.12.2015 по 24.12.2020 для перевезення, зберігання, культивування, знищення нарковмісних рослин, згідно якої здійснювалася господарська діяльність на території колишнього Горохівського району Волинської області, з можливістю вилучення відповідним чином завірених копій, які зберігаються у ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), за адресою: АДРЕСА_1 .

Тимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення (виїмку) провести до 14 серпня 2021 року включно.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, згідно до вимог ст.166 КПК України, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя Горохівського районного суду

Волинської області ОСОБА_1

СудГорохівський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення15.07.2021
Оприлюднено24.05.2024
Номер документу98335011
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —155/1000/21

Ухвала від 09.09.2021

Кримінальне

Волинський апеляційний суд

Гапончук В. В.

Ухвала від 09.09.2021

Кримінальне

Волинський апеляційний суд

Гапончук В. В.

Ухвала від 15.07.2021

Кримінальне

Горохівський районний суд Волинської області

Санакоєв Д. Т.

Ухвала від 15.07.2021

Кримінальне

Горохівський районний суд Волинської області

Санакоєв Д. Т.

Ухвала від 15.07.2021

Кримінальне

Горохівський районний суд Волинської області

Санакоєв Д. Т.

Ухвала від 14.07.2021

Кримінальне

Горохівський районний суд Волинської області

Санакоєв Д. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні