Ухвала
від 07.07.2021 по справі 233/4769/20
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/4769/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

07 липня 2021 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області в складі:

головуючого судді Малінова О.С.

за участю секретаря Аллік Ю.М.

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

представника відповідача ОСОБА_3 ,

розглянувши у судовому засіданні в м.Костянтинівка цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Шамардін Володимир Миколайович, до комунального некомерційного підприємства Міська стоматологічна поліклініка Костянтинівської міської ради про поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу та моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Шамардін Володимир Миколайович, до комунального некомерційного підприємства Міська стоматологічна поліклініка Костянтинівської міської ради про поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу та моральної шкоди.

Позивачем було надано уточнену позовну заяву, просив вважати вірним найменування відповідача - Комунальне некомерційне підприємство Костянтинівської міської ради Стоматологічна поліклініка м.Костянтинівка .

Позивач ОСОБА_1 , його представник ОСОБА_2 в підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримали в повному обсязі.

Представник відповідача ОСОБА_3 позов не визнав в повному обсязі, письмове клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, Комунального некомерційного підприємства Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради підтримав та просили його задовольнити.

Відповідно до ч.3 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно з п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.ч.1, 3 ст.53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін.

З клопотанням про відкладення підготовчого засідання до суду сторони не зверталися.

Враховуючи, що всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті виконано, те, що спір між сторонами у добровільному порядку не вирішено, суд вважає за можливе клопотання учасників справи задовольнити, підготовче провадження закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.189, 196-198, 200 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти уточнення до позовної заяви в частині зміни найменування відповідача на Комунальне некомерційне підприємство Костянтинівської міської ради Стоматологічна поліклініка м.Костянтинівка .

Клопотання представника відповідача про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Комунального некомерційного підприємства Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради задовольнити.

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Шамардін Володимир Миколайович, до Комунального некомерційного підприємства Костянтинівської міської ради Стоматологічна поліклініка м.Костянтинівка про поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу та моральної шкоди в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Комунальне некомерційне підприємство Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради .

Копію ухвали разом із копією позовної заяви та доданих документів направити органу опіки та піклування Костянтинівської міської ради та надати п`ятнадцятиденний строк з дня отримання для подання пояснень щодо позовної заяви.

Підготовче провадження у справі закрити та призначити справу до судового розгляду у судовому засіданні на 21 липня 2021 року о 10-00 годині у приміщенні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення07.07.2021
Оприлюднено20.07.2021
Номер документу98414043
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —233/4769/20

Рішення від 27.10.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Рішення від 18.10.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 07.07.2021

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 02.04.2021

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 22.10.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні