Ухвала
від 20.07.2021 по справі 195/1245/21
ТОМАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 195/1245/21

Номер рядка звіту 12

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"20" липня 2021 р. смт.Томаківка Дніпропетровської області

Суддя Томаківського районного суду Дніпропетровської області - Скрипченко Д.М., розглянувши матеріали справи окремого провадження за заявою ОСОБА_1 (прож. за адресою: АДРЕСА_1 , заінтересовані особи: Томаківська селищна рада Томаківського району Дніпропетровської області в особі виконавчого комітету (вул.Л.Українки, 41 смт.Томаківка Дніпропетровської області), Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області ( пр-т Поля, 2. м.Дніпро) в особі Відділу Держгеокадастру у Томаківському районі Дніпропетровської області (вул.Л.Українки, 46 с-ще Томаківка Томаківського району Дніпропетровської області) про встановлення юридичного факту, від якого залежить виникнення майнового права фізичної особи,

ВСТАНОВИВ:

Заява подана і оформлена в порядку, встановленому процесуальним законодавством і відповідає вимогам ст. ст. 175, 177, 183, 318 ЦПК України.

Дана справа буде розглядатися судом з додержанням загальних правил встановлених ЦПК України, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду, за правилами загального провадження.

В матеріалах справи відсутні дані про те, що заявлені вимоги розглядаються у судовому порядку, у цьому чи іншому суду, чи є рішення по такому питанню.

Викладені у заяві обставини дають можливість порушити справу за даним видом цивільного судочинства, оскільки вони стосуються наявності або відсутності юридичних фактів, що мають значення для охорони прав та інтересів особи чи неоспорюваних прав.

В матеріалах доданих до заяви відсутні докази, що вказують на недопустимість правонаступництва чи наявності спору у справі.

На підставі ст. ст.128,187,293,315 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 (прож. за адресою: АДРЕСА_1 , заінтересовані особи: Томаківська селищна рада Томаківського району Дніпропетровської області в особі виконавчого комітету (вул.Л.Українки, 41 смт.Томаківка Дніпропетровської області), Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області ( пр-т Поля, 2. м.Дніпро) в особі Відділу Держгеокадастру у Томаківському районі Дніпропетровської області (вул.Л.Українки, 46 с-ще Томаківка Томаківського району Дніпропетровської області) про встановлення юридичного факту, від якого залежить виникнення майнового права фізичної особи.

Дану справу призначити до підготовчого засідання 30.07.2021 року на 11.00 годину.

Копію заяви з додатками направити заінтересованим особам.

Направити заінтересованим особам копії заяв з копіями доданих до них документів та запропонувати їм подати у строк до 30.07.2021 р. письмові пояснення щодо заяви.

Про слухання справи повідомити заявника та заінтересовану особу.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://tm.dp.court.gov.ua/sud0442/

Ухвала може бути оскаржена у встановлений законом строк і порядок лише щодо порушення правил підсудності, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Д.М.Скрипченко

СудТомаківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення20.07.2021
Оприлюднено21.07.2021
Номер документу98443878
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —195/1245/21

Рішення від 29.07.2021

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Скрипченко Д. М.

Ухвала від 20.07.2021

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Скрипченко Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні