Ухвала
від 21.07.2021 по справі 344/9576/18
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/9576/18

Провадження № 2/344/550/21

У Х В А Л А

21 липня 2021 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

в складі: головуючого-судді Антоняка Т.М.,

секретаря Максимів Н.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду міста Івано-Франківськ цивільну справу за позовом ПАТ Дельта Банк до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявліють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - ТОВ Фінансова компанія Авістар , приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Ковальчук Сергій Павлович, про застосування наслідків недійсності правочину, визнання прав іпотекодержателя та відновдення обтяжень,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні суду перебуває вищезазначена цивільна справа.

Представник Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія ІНВЕСТОХІЛЛС ВЕСТА Слостін А.Г. звернувся до суду з клопотанням про залучення до участі у справі Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія ІНВЕСТОХІЛЛС ВЕСТА , як правонаступника позивача - Публічного акціонерного товариства Дельта Банк .

Сторони в судове засідання не прибули.

Відповідно до ч.1 ст.55 ЦПК України у разі смерті фізичної особи, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає клопотання підставним, з огляду на що слід залучити до участі у справі правонаступника позивача Публічного акціонерного товариства Дельта Банк - Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія ІНВЕСТОХІЛЛС ВЕСТА .

Керуючись ст. 55, 247 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Залучити до участі у справі за позовом ПАТ Дельта Банк до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявліють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - ТОВ Фінансова компанія Авістар , приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Ковальчук Сергій Павлович, про застосування наслідків недійсності правочину, визнання прав іпотекодержателя та відновдення обтяжень, правонаступника позивача Публічного акціонерного товариства Дельта Банк - Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія ІНВЕСТОХІЛЛС ВЕСТА .

Ухвала не оскаржується.

Суддя Антоняк Т.М.

Дата ухвалення рішення21.07.2021
Оприлюднено21.07.2021
Номер документу98456115
СудочинствоЦивільне
Сутьзастосування наслідків недійсності правочину, визнання прав іпотекодержателя та відновдення обтяжень

Судовий реєстр по справі —344/9576/18

Рішення від 31.10.2022

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Антоняк Т. М.

Ухвала від 21.07.2021

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Антоняк Т. М.

Ухвала від 18.03.2019

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Антоняк Т. М.

Ухвала від 04.07.2018

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Антоняк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні