Ухвала
від 19.07.2021 по справі 569/6530/21
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/6530/21

1-кс/569/4900/21

УХВАЛА

19 липня 2021 року м. Рівне

Слідчий суддя Рівненського міського суду Рівненської області ОСОБА_1 з участю секретаря судових засідань ОСОБА_2 розглянувши клопотання заступника начальника другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області підполковника податкової міліції ОСОБА_3 , яке погоджене із прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Рівненської обласної прокуратури ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до речей і документів, -

В С Т А Н О В И В:

Заступник начальника другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області підполковник податкової міліції ОСОБА_3 , звернувся до Рівненського міського суду із клопотанням, яке погоджено із прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Рівненської обласної прокуратури ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до речей і документів.

В обґрунтування клопотання слідчий зазначив, що слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 32021180000000014 розпочате 12.02.2021, за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , місто Рівне), за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ряд встановлених осіб використовуючи документи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , місто Рівне), та одночасно залучивши до протиправної схеми пов`язаних суб`єктів господарювання, таких як: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 , м. Київ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 , м. Київ,), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 , м. Київ,) ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 , м. Рівне), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 , м. Київ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 , м. Київ), ТОВ ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 , м. Рівне); ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 , м. Рівне), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 , м. Рівне), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_12 , м. Рівне), ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_11 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 , м.Київ); UAB « ІНФОРМАЦІЯ_12 ) та інших, шляхом умисного зменшення витрат на транспортування транспортних засобів до кордону України, які згідно ч. 4 та п. 5 ч.10 ст. 58 Митного кодексу України, додаються до ціни, що була фактично сплачена за авто та становлять митну вартість з якої сплачується мито та податок на додану вартість, нанесли своїми діями збитки державному бюджету у вигляді незаконної мінімізації загальнообов`язкових платежів в особливо великих розмірах, зокрема податку на додану вартість на суму 14,7 млн. грн. У діях пов`язаних осіб, вбачаються ознаки складу злочину передбаченого ч.3 ст.212 КК України.

За даними АСМО «Інспектор» встановлено, що у період з 01.01.2020 по 30.11.2020 ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » задекларувало домитного оформлення 2027 транспортних засобів ввезених з-за кордону на митну територію України (гр. 14 форми МД-2 митної декларації) на суму. З них з території США та Канади - 1625, країн Європейського союзу 402.

Згідно висновку експертного дослідження №1-21/01/2021-до експертом з`ясовано, що по вищевказаній схемі сума втрат бюджету у вигляді несплаченого податку на додану вартість за період січень жовтень 2020 під час здійснення фінансово господарських операцій ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » становить 14789 508,06 грн.

Отже, внаслідок подання декларантом ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » до митного органу завідомо неправдивих документів про транспортні витрати (сума транспортних витрат до кордону з Україною включається до фактурної вартості товару та збільшує базу нарахування мита та ПДВ), державному бюджету завдано збитків з ПДВ у сумі 14789508,06 грн.

У відповідності до п. 8 ст. 264 Митного кодексу України (далі - МКУ) з моменту прийняття митної декларації вона є документом, що засвідчує факти, які мають юридичне значення, а декларант або уповноважена ним особа несе відповідальність за подання недостовірних відомостей, наведених у цій декларації. Згідно п. 13 тієї ж статті МКУ декларант та уповноважена ним особа несуть установлену цим Кодексом та іншими законами України відповідальність за подання недостовірних відомостей, внесених ними до митної декларації.

Таким чином, в діях встановлених осіб, які займали або/та займають посади в компаніях групи « ІНФОРМАЦІЯ_2 » або/та контролюють їх діяльність перебуваючи у засновниках, вбачаються ознаки протиправних дій, які полягають в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах шляхом подання митному органу завідомо неправдивих документів.

Досудовим слідством встановлено, що клієнти групи компаній « ІНФОРМАЦІЯ_2 » перераховували кошти за послуги з транспортування замовленого автомобіля використовуючи ресурс АТ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (відділення, банкомати, он-лайн) на розрахункові рахунки пов`язаного СГД нерезидента UAB « ІНФОРМАЦІЯ_12 », Kauno g. 3A, LT-013114 Vilnius, Lietuva через Bankas: 70000-AB Рiauliш bankas (Ідентифікаційний номер ПДВ LT120252515), IBAN: НОМЕР_14 , SWIFT: НОМЕР_15 .

З метою дослідження механізму проведених розрахунків фізичних осіб клієнтівгрупи «Ролідас», встановлення надходження сум коштів та призначення платежів коштів перерахованих на рахунки UAB« ІНФОРМАЦІЯ_12 »,( АДРЕСА_1 )через Bankas:70000-ABРiauliшbankas,IBAN: НОМЕР_14 ,SWIFT:СВSBLT26, виникла необхідність в дослідженні таких даних.

З метою всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин кримінального провадження необхідно провести виїмку первинних документів, що становлять банківську таємницю вказаних клієнтів банківських установ.

Відповідно до ст.60 Закону України «Про банки та банківську діяльність»: інформація щодо діяльності та фінансового стану клієнта, яка стала відомою банку у процесі обслуговування клієнта та взаємовідносин з ним чи третіми особами при наданні послуг банку і розголошення якої може завдати матеріальної чи моральної шкоди клієнту, є банківською таємницею.

Враховуючи, що інформація, яка міститься у володінні АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » має істотне значення для встановлення істини у кримінальному провадженні, є банківською таємницею, а відомості, що містяться в даних документах можуть бути використані при допитах, для проведення криміналістичних експертиз, документальних перевірок, а також як речові докази.

Покликаючись на викладені обставини слідчий просить клопотання задоволити.

Слідчий в судове засідання не з"явилася, однак подав до суду заяву про розгляд клопотання у його відсутність, своє клопотання підтримав та просив його задоволити.

Відповідно до ч.2 ст.163 КПК України слідчий суддя визнав за можливе проводити розгляд клопотання без виклику особи,у володінні якої знаходиться інформація, з огляду на наявність достатніх підстав вважати,що існує реальна загрозі зміни або знищення такої інформації.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя вважає, що клопотання підлягає до задоволення.

Згідно положень ч.2 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Відповідно до ст. 159 КК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку). Тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді.

Відповідно до ст. 60 Закону України «Про банки та банківську діяльність» інформація щодо діяльності та фінансового стану клієнта, яка стала відомою банку у процесі обслуговування клієнта та взаємовідносин з ним чи третім особам при наданні послуг банку і розголошення якої може завдати матеріальної чи моральної шкоди клієнту, є банківською таємницею. Слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Згідно ст.62 Закону України Про банки та банківську діяльність, інформація щодо юридичних та фізичних осіб, яка містить банківську таємницю, розкривається банками за рішенням суду.

Тимчасовий доступ є необхідним, так як зазначені документи містять фактичні дані, на підставі яких можливо встановити наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та полягають доказуванню, характер проведених фінансово-господарських взаємовідносин та кількості проведених фінансових операцій, реквізити сторін, належність підписів службових осіб підприємств, а також є необхідними для проведення судових експертиз, перевірок дотримання сторонами вимог податкового та іншого законодавства. Іншим чином отримати копії зазначених документів ніж провести тимчасовий доступ не можливо.

Відповідно ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Слідчий у своєму клопотанні довів достатньо підстав вважати, що документи які знаходяться у володінні у АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » та мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні та можуть слугувати джерелом доказів, які слугуватимуть підтвердженням чи спростуванням факту вчинення кримінального правопорушення.

За наведених обставин, суд вважає клопотання слідчого обґрунтованим, наведені у ньому обставини свідчать про наявні усі підстави для його задоволення .

На підставі вищенаведеного та керуючись ст.ст. 159, 162-164 КПК України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого задовольнити.

Надати дозвіл заступнику начальника другого відділу слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області підполковнику податкової міліції ОСОБА_3 на тимчасовий доступ до документів та їх вилучити, що знаходяться у Рівненські філії АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (МФО НОМЕР_16 ) та/або АТ КБ« ІНФОРМАЦІЯ_13 » ( АДРЕСА_2 ,) та містять відомості, які можуть становити банківську таємницю, а саме: виписки, квитанції, інші реєстри, які підтверджують фінансову операцію з перерахунку коштів наступними фізичним та юридичним особам:

НазваадресЄДРПОУ або РНОКППТовариство з обмеженою відповідальністю " ІНФОРМАЦІЯ_14 "АДРЕСА_3 .НОМЕР_17 ОСОБА_5 , пасп. серії НОМЕР_18 , вид. Баришівським РВ ГУ МВС України в Київській обл., від 04.08.2006р.АДРЕСА_4 ОСОБА_6 пасп. НОМЕР_19 від 26.02.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_5 ОСОБА_7 , пасп. серії НОМЕР_20 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 19.11.1997АДРЕСА_6 ОСОБА_8 пасп. НОМЕР_21 від 27.07.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_17 в АДРЕСА_7 б3232310658ОСОБА_9 пасп. 001153750 від 01.11.2017 орган,що видав 5619АДРЕСА_8 ОСОБА_10 , пасп. СР НОМЕР_22 від 04.02.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_9 ОСОБА_11 , пасп. серії НОМЕР_23 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_19 , від 22.07.2005р.АДРЕСА_10 3269504933ОСОБА_12 ,пасп. серії НОМЕР_24 , вид Якимівським РВ УМВС України в Запорізькій області, від 05.09.1997АДРЕСА_11 ОСОБА_13 , пасп. серії НОМЕР_25 , вид Октябрським РВ ПМУ ГУМВС України в Полтавській обл., від 02.09.2008АДРЕСА_12 ОСОБА_14 , пасп. серії НОМЕР_26 , вид. Амур-Нижньодніпровським РВ ДМУ УМВС України в Дніпропетровській обл., від 23.06.1998АДРЕСА_13 ОСОБА_15 , пасп серії НОМЕР_27 , вид. Харківським РВ УМВС України в Харківській обл., від 03.08.1996АДРЕСА_14 ОСОБА_16 , пасп. КС НОМЕР_28 від 23.03.2012р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_20 в Львівській обл.АДРЕСА_15 ОСОБА_17 пасп. НВ 628448 від 23.01.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_21 в Хмельницькій обл.Хмельницька АДРЕСА_16 ОСОБА_18 , пасп. НОМЕР_29 від 19.02.2000р., вид. Комунарським РВ Запорізького МУ УМВС України в Запорізькій області.АДРЕСА_17 ОСОБА_19 , пасп. серії НОМЕР_30 , орган що видав 6127, від 05.10.2018р.АДРЕСА_18 ОСОБА_20 , пасп. НОМЕР_31 від 09.10.2019 р., орган, що видав 5624АДРЕСА_19 ОСОБА_21 , пасп. НОМЕР_32 від 30.10.2008р., вид. Хмельницьким МВ УМВС України в АДРЕСА_20 ОСОБА_22 , пасп. СР 149728 від 28.12.1996 р., вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_21 ОСОБА_23 , пасп. НОМЕР_33 від 10.03.2000р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_22 в АДРЕСА_22 ОСОБА_24 пасп. НОМЕР_34 від 08.10.2020 р., орган,що видав 8024АДРЕСА_23 3512302048ОСОБА_25 , пасп. НЕ 730872 від 24.09.2014р., вид. Христинівським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_24 ОСОБА_26 , пасп. серії НОМЕР_35 від 31.01.2012р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_24 в м. КиєвіАДРЕСА_25 ОСОБА_27 , пасп. серії НОМЕР_36 від 16.11.2006р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_25 в АДРЕСА_26 ОСОБА_28 пасп. МЮ 150439 від 16.11.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_26 в АДРЕСА_27 ОСОБА_29 , пасп. НОМЕР_37 від 15.04.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_22 в АДРЕСА_28 ОСОБА_30 пасп. МЮ 254698 від. 29.12.2010 р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_29 ОСОБА_31 , пасп. НОМЕР_38 від 23.06.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_27 в м. КиєвіАДРЕСА_30 ОСОБА_32 , пасп. серії НОМЕР_39 від 23.11.1995р. вид. Ленінським РВ УМВС України у АДРЕСА_31 ОСОБА_33 , пасп. серії НОМЕР_40 , вид. Жовтневим РУ ГУ МВС України в місті Києві, від 18.12.1997р.АДРЕСА_32 ОСОБА_34 , пасп. серії НОМЕР_41 від 03.09.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_33 ОСОБА_35 , пасп. НОМЕР_42 від 04.11.2005р., вид. Шепетівським МРВ УМВС України в Хмельницькій обл.м. Рівне, Військова Частина , А-27983269706997ОСОБА_36 , пасп. МР 284270 від 23.04.2009 р., вид. Каховським РВ УМВС України в АДРЕСА_34 3399205690ОСОБА_37 , пасп. серії НОМЕР_43 , орган, що видав 7122, від 17.08.2020АДРЕСА_35 ОСОБА_38 , пасп. серії НОМЕР_44 , вид. Ладижинським МВМ УМВС України у Вінницькій області, від 24.10.1996АДРЕСА_36 ОСОБА_39 , пасп. серії НОМЕР_45 , вид. Гусятинським РВ УМВС України в Тернопільській обл., від 06.02.2002АДРЕСА_37 3102801597Товариство з обмеженою відповідальністю " ІНФОРМАЦІЯ_28 "АДРЕСА_38 ОСОБА_40 , пасп. серії НОМЕР_46 , вид. 0513, від 10.11.2017АДРЕСА_39 3751001407ОСОБА_41 , пасп. серії НОМЕР_47 , орган, що видав 7110, від. 08.11.2017АДРЕСА_40 ОСОБА_42 , пасп. серії НОМЕР_48 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_29 05.02.1998АДРЕСА_41 ОСОБА_43 , пасп. НОМЕР_49 від 13.08.2008р., вид. Першотравневим РВ УМВС України в АДРЕСА_42 ОСОБА_44 , пасп. НОМЕР_50 від 26.02.2014р., вид. Тернопільським ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_43 ОСОБА_45 пасп. НОМЕР_51 від 12.05.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_30 в АДРЕСА_44 ОСОБА_46 , пасп. МВ НОМЕР_52 від 09.04.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_45 ОСОБА_47 , пасп. МЮ 368404 від 12.05.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_46 ОСОБА_48 пасп. АТ 131201 від 11.08.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_47 ОСОБА_49 пасп. НОМЕР_53 від 03.05.2018 р.,орган ,що видав 5610АДРЕСА_48 ОСОБА_50 , пасп. НОМЕР_54 від 26.04.2017р. , орган що видав 5610АДРЕСА_49 3723608230ОСОБА_51 , пасп. НОМЕР_55 від 22.03.2018р., орган що видав 5610АДРЕСА_50 3648009670ОСОБА_52 , пасп. НОМЕР_56 від 12.06.2018 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_51 ОСОБА_53 , пасп. 000475721 від 18.04.2017 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_52 ОСОБА_54 , пасп. НОМЕР_57 від 12.11.2011р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_31 в АДРЕСА_53 ОСОБА_55 , пасп. серії НОМЕР_58 , вид. Корецьким РВ УМВС України в Рівненській обл., від 27.09.2001р.АДРЕСА_54 ОСОБА_56 , пасп. серії НОМЕР_59 , вид. 5623, від 19.08.2019АДРЕСА_55 ОСОБА_32 , пасп. НОМЕР_39 від 23.11.1995р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_22 у АДРЕСА_56 ОСОБА_57 , пасп. СТ 053707 від 13.12.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_32 в АДРЕСА_57 ОСОБА_58 , пасп. 000779775 від 27.07.2017 р., орган, що видав 5910АДРЕСА_58 ОСОБА_59 , пасп. НОМЕР_60 від 25.10.2005р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_33 в АДРЕСА_59 ОСОБА_60 , пасп.КВ 669993 вид. Жовківським РВ УМВС України у Львівській обл.16.04.2001АДРЕСА_60 ОСОБА_61 , пасп. СК 770023 від 04.02.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_34 в АДРЕСА_61 ОСОБА_62 , пасп. 000127348 орган, що видав 4628 від 08.08.2016АДРЕСА_62 ОСОБА_63 пасп. НОМЕР_61 від 17.05.2002 р., вид. Шахтарським МВ УМВС України в АДРЕСА_63 ОСОБА_9 пасп. 001153750 від 01.11.2017 орган,що видав 5619АДРЕСА_8 ОСОБА_64 пасп. НОМЕР_62 від 13.06.2018 р., орган,що видав 2337Київська АДРЕСА_64 ОСОБА_65 , пасп. НОМЕР_63 від. 18.01.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_35 в місті КиєвіАДРЕСА_65 ОСОБА_66 , пасп. НОМЕР_64 від 19.08.2017 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_66 ОСОБА_67 , паспю. КВ 021231 від 09.12.1998р., вид. Яворівським РВ УМВС України у Львівській обл.Львівська обл. Яворівський р-н, с. Віжомля3021010033ОСОБА_68 , пасп. серії НОМЕР_65 від 19.06.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_67 ОСОБА_69 , пасп. НОМЕР_66 від 05.08.2015р., ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_68 ОСОБА_70 , пасп. МЮ 212474 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 10.09.2009АДРЕСА_69 ОСОБА_71 , пасп. НС 870543 вид. Жашківським РВ УМВС України в Черкаській обл. 02.03.2001АДРЕСА_70 НОМЕР_67 ОСОБА_72 , пасп. серії НОМЕР_68 , вид. Яворівським РВ ГУ ДМС України у Львівській області, від 09.07.2013АДРЕСА_71 3556704593ОСОБА_73 , пасп. СР 018496 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. від 29.04.1996р.АДРЕСА_72 НОМЕР_69 ОСОБА_74 , пасп. КМ НОМЕР_70 від 28.08.2012 р., вид ІНФОРМАЦІЯ_36 в АДРЕСА_73 3184016942ОСОБА_75 , пасп. 004796559 від 21.05.2020р. , орган що видав 4619АДРЕСА_74 ОСОБА_76 , пасп. серії НОМЕР_71 від 13.12.2007р. вид. Іллінецьким РВ УМВС України у АДРЕСА_75 ОСОБА_77 , пасп. 000267848 від 03.01.2017р. орган що видав 6810АДРЕСА_76 ОСОБА_78 , пасп. 000168558 від 03.10.2016 р., орган, що видав 5626АДРЕСА_77 , кім. НОМЕР_72 ОСОБА_79 , пасп. серії НОМЕР_73 , вид. Калуським МВ УМВС в Івано-Франківській області, від 24.07.1997АДРЕСА_78 ОСОБА_80 , пасп. серії НОМЕР_74 , вид. Октябрським РВ ПМУ УМВС України в Полтавській обл., від 05.12.2006АДРЕСА_79 ОСОБА_81 , пасп. серії НОМЕР_75 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_37 в місті Києві 02.08.2013АДРЕСА_80 ОСОБА_82 , пасп. ВО 010557 від 12.09.1995 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_38 в АДРЕСА_81 ОСОБА_83 , пасп. серії НОМЕР_76 ,огран що видав 8029, від 30.09.2019р.АДРЕСА_82 ОСОБА_84 , пасп. серії НОМЕР_77 , вид ІНФОРМАЦІЯ_39 , від 06.09.2016АДРЕСА_83 ОСОБА_85 пасп. СР 292480 від 25.11.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_84 ОСОБА_86 , пасп. МН НОМЕР_78 від 15.08.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_41 в АДРЕСА_85 3333203414ОСОБА_87 , пасп. серії НОМЕР_79 , орган що видав 5610, від 18.03.2019р.м. Рівне, вул. Соборна, В/Ч НОМЕР_80 ОСОБА_88 пасп. НОМЕР_81 від 08.08.1997 р., вид. Луцьким ІНФОРМАЦІЯ_42 АДРЕСА_86 ОСОБА_89 , пасп. НОМЕР_82 від 06.03.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_87 ОСОБА_90 , пасп. серії НОМЕР_83 , вид. Березнівським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 18.11.2008АДРЕСА_88 ОСОБА_91 , пасп. серії НОМЕР_84 від 23.01.1998р. вид. Гірницьким РВ УМВС України в АДРЕСА_89 ОСОБА_92 , пасп. МЮ 243279 від 07.10.2010р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_90 ОСОБА_93 , пасп. МЮ НОМЕР_85 від 04.10.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_91 ОСОБА_94 , пасп. НОМЕР_86 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_44 в місті Києві 29.12.2011АДРЕСА_92 ОСОБА_95 , пасп. СР 782097 від 29.10.2000р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_93 ОСОБА_96 , пасп. МВ 267509 від. 11.04.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_45 в АДРЕСА_94 ОСОБА_97 , пасп. АЕ 163937 від 23.01.1996 р., вид. Нікопольським РВ УМВС України у АДРЕСА_95 ОСОБА_98 , пасп. НОМЕР_87 від 07.09.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_46 у АДРЕСА_96 ОСОБА_99 , МЮ 193258 від 12.02.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_97 ОСОБА_100 , пасп. 000103687 від 08.07.2016р., орган, що видав 5313АДРЕСА_98 ОСОБА_101 пасп. НОМЕР_88 від 27.08.2002 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_47 в АДРЕСА_99 ОСОБА_102 , пасп. 000014534 від 15.02.2016 р., орган, що видав 7412АДРЕСА_100 , гуртожитокНОМЕР_89 Корогодська Дар"я ОСОБА_103 , пасп. НОМЕР_90 від 28.09.2012 р., вид. Печерським ІНФОРМАЦІЯ_48 в м. КиєвіАДРЕСА_101 3528403385ОСОБА_104 , пасп. НОМЕР_91 від 29.11.2019р., орган, що видав 5610АДРЕСА_102 3521414464ОСОБА_105 , пасп. МЮ НОМЕР_92 від 25.05.2011р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_103 ОСОБА_106 пасп. НОМЕР_93 від 03.04.2015 р., вид. Хмельницьким ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_104 ОСОБА_85 пасп. СР 292480 від 25.11.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_84 ОСОБА_107 , пасп. серії НОМЕР_94 від 20.02.1997р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_49 в АДРЕСА_105 ОСОБА_108 , пасп. СН 810942 від 23.04.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_50 в м. КиєвіАДРЕСА_106 ОСОБА_109 , пасп. НОМЕР_95 від 16.05.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_51 в АДРЕСА_107 ОСОБА_110 , пасп. НОМЕР_96 від 11.07.2002 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_52 в АДРЕСА_108 3146916952ОСОБА_111 , папс. ВН 695817 від 31.08.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_109 ОСОБА_112 пасп. СР 159058 від 20.11.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_53 в АДРЕСА_110 ОСОБА_113 , пасп. серії НОМЕР_97 , вид. Подільським РВ ГУДМС України в м. Києві, від 12.02.2013р.АДРЕСА_111 ОСОБА_114 , пасп. серії НОМЕР_98 від 11.12.1997р. вид. Червоноградським МВ УМВС України у АДРЕСА_112 ОСОБА_115 , пасп. серії НОМЕР_99 , вид. 8024, від 17.03.2020АДРЕСА_113 ОСОБА_116 , пасп. серії НОМЕР_100 , вид. Білгород - Дмитровським МВ УМВС Українив в Одеським обл., від. 12.04.2001р.АДРЕСА_114 ОСОБА_117 пасп. 005135720 від 27.08.2020 орган,що видав 5610АДРЕСА_115 ОСОБА_118 , пасп. серії НОМЕР_101 , вид. 1455, від 10.03.2020АДРЕСА_116 ОСОБА_119 , пасп. серії НОМЕР_102 від. 29.09.2009р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_54 в АДРЕСА_117 ОСОБА_120 , пасп. серії НОМЕР_103 , вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл., від. 20.06.2001р.АДРЕСА_118 ОСОБА_121 , пасп. серії НОМЕР_104 від 27.03.2008р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_55 в АДРЕСА_119 ОСОБА_122 , пасп. КС НОМЕР_105 від 31.10.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_56 у АДРЕСА_120 ОСОБА_123 , пасп. серії НОМЕР_106 , вид. Полонським ІНФОРМАЦІЯ_57 , від 27.04.2001АДРЕСА_121 ОСОБА_124 , пасп. НОМЕР_107 від 16.04.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_58 в АДРЕСА_122 ОСОБА_125 , пасп. СР 434305 від 02.07.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_123 ОСОБА_126 пасп. НОМЕР_108 від 21.01.2020 р., орган,що видав 5917Сумська АДРЕСА_124 ОСОБА_127 , пасп. МС НОМЕР_109 від 16.12.1998 р., вид. Тернопільським РВ УМВС України в Тернопільській обл.Тернопільська обл., Тернопільський р-н, с. Забойки2611206120ОСОБА_128 , пасп. серії НОМЕР_110 , вид. Фрунзенським РВ ГУМВС України в Харківській області, від 14.07.2007АДРЕСА_125 3340302596ОСОБА_129 , пасп. НОМЕР_111 , вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл., від 27.06.1996р.АДРЕСА_126 ОСОБА_130 , пасп. МЮ 356893 від 17.04.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_127 ОСОБА_131 пасп. НОМЕР_112 від 27.06.2007 р., вид Бобровицьким РВ УМВС України в АДРЕСА_128 ОСОБА_132 , пасп. МЮ 284091 вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 16.11.2011АДРЕСА_129 ОСОБА_133 , пасп. НОМЕР_113 від 21.08.2001 р., вид. Ленінським РВ УМВС України в АДРЕСА_130 ОСОБА_134 , пасп. НОМЕР_114 від 31.01.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_59 у АДРЕСА_131 2272302700ОСОБА_111 , папс. ВН 695817 від 31.08.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_132 3093019715ОСОБА_135 , пасп. НОМЕР_115 , орган що видав 5919 04.01.2018АДРЕСА_133 ОСОБА_136 , пасп. серії НОМЕР_116 , вид. Кагарлицьким ІНФОРМАЦІЯ_60 , від 30.09.2014АДРЕСА_134 ОСОБА_137 , НВ 599874 від 22.07.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_61 в АДРЕСА_135 ОСОБА_138 , пасп. НОМЕР_117 від 23.01.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_62 в АДРЕСА_136 ОСОБА_139 , пасп. НОМЕР_118 від 15.02.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_137 3533809929ОСОБА_140 , пасп. 002700658 від 14.12.2018 р., орган, що видав 1215АДРЕСА_138 ОСОБА_141 , пасп. ММ НОМЕР_119 від 28.02.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_22 в АДРЕСА_139 ОСОБА_85 пасп. СР 292480 від 25.11.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_84 ОСОБА_142 , пасп. СТ НОМЕР_120 від 25.11.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_63 в АДРЕСА_140 ОСОБА_143 , пасп. СР 302587 від 23.12.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_141 ОСОБА_144 , пасп. НОМЕР_121 від 06.01.2005 р., вид. Індустріальним ІНФОРМАЦІЯ_64 в АДРЕСА_142 ОСОБА_145 , пасп. серії НОМЕР_122 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 , від 16.12.2015АДРЕСА_143 ОСОБА_146 , пасп. серії НОМЕР_123 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 05.08.2004АДРЕСА_144 ОСОБА_147 , пасп. НС 155664 від 24.09.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_65 в АДРЕСА_145 ОСОБА_148 пасп. НОМЕР_124 від 16.07.2009 р., вид. Шевченківським РВ УМВС України в АДРЕСА_146 ОСОБА_149 , пасп., СЕ 462705 від 28.08.2008 р., вид. Долинським РВ УМВС України в АДРЕСА_147 ОСОБА_150 , пасп. 002390731 від 04.10.2018р., орган що видав 5621АДРЕСА_148 ОСОБА_151 , пасп. НОМЕР_125 від 16.05.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_66 у АДРЕСА_149 ОСОБА_152 , пасп. АЮ 115162 від 08.04.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_67 у АДРЕСА_150 ОСОБА_153 пасп. МЮ 300449 від 07.02.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_26 в АДРЕСА_151 ОСОБА_154 , пасп. КС 435397 вид. ІНФОРМАЦІЯ_68 у Львівській обл. 04.10.2005АДРЕСА_152 ОСОБА_155 , пасп. НОМЕР_126 від 04.12.2003р., вид. Деснянським ВМ УМВС України в АДРЕСА_153 ОСОБА_156 , НЮ 050149 вид. Зборівським РВ УМВС України в Тернопільській обл. 11.08.2005АДРЕСА_154 ОСОБА_157 , пасп. НОМЕР_127 від 03.08.2013 р., вид. Шумським РС УДМС України в Тернопільській обл.Тернопільська обл., Шумський р-н, с. Людвище3559708830ОСОБА_158 пасп. СТ 505371 від 22.09.2016 р., вид. Броварським РВ Управління України в АДРЕСА_155 ОСОБА_159 , пасп. серії НОМЕР_128 від 25.05.2001р. вид. Красногвардійським РВ УМВС України в АДРЕСА_156 , пасп. НОМЕР_129 від 24.06.2019, орган, що видав 3531АДРЕСА_157 ОСОБА_160 , пасп. серії НОМЕР_130 , вид. Волочиським РВ УМВС України в Хмельницькій обл., від. 19.09.2006р.Хмельницька обл., Волочинський р-н., с. Ріпна3310208458ОСОБА_161 , пасп. АТ 070541 від 28.02.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_158 ОСОБА_162 , пасп. НОМЕР_131 від 31.10.2000 р., вид. Ладижинським МВМУМВС України у АДРЕСА_159 ОСОБА_163 , пасп. серії НОМЕР_132 , вид. Корецьким ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 05.09.2001АДРЕСА_160 ОСОБА_164 , пасп. серії НОМЕР_133 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_69 , від 22.04.2015АДРЕСА_161 ОСОБА_165 , пасп. НОМЕР_134 від 19.09.2018р., орган що видав 8030АДРЕСА_162 ОСОБА_166 пасп. НОМЕР_135 від 26.07.2007 р., вид. Суворовським ІНФОРМАЦІЯ_70 в АДРЕСА_163 3326716828ОСОБА_167 , пасп. серії НОМЕР_136 , вид. 5610, від. 17.12.2018АДРЕСА_164 ОСОБА_168 , пасп. серії НОМЕР_137 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 , від 09.04.2015АДРЕСА_165 ОСОБА_169 , пасп. серії НОМЕР_138 від 04.09.1997р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_71 в АДРЕСА_166 ОСОБА_170 пасп. МА 009270 від 12.07.1995 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_72 в АДРЕСА_167 ОСОБА_171 пасп. АЮ 239907 від 05.05.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_168 ОСОБА_172 , пасп. серії НОМЕР_139 , вид. 2-м відділом ІНФОРМАЦІЯ_73 , від. 13.06.2013АДРЕСА_169 ОСОБА_173 , пасп. серії НОМЕР_140 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_74 , від 31.05.2007АДРЕСА_170 3328718254ОСОБА_174 , пасп. 000192361 від 28.10.2016 р., орган, що видав АДРЕСА_171 ОСОБА_175 , пасп. серії НОМЕР_141 , вид. Варвинським РС УДМС України в Чернігівській обл., від 15.11.2013АДРЕСА_172 ОСОБА_176 пасп. СР 471601 від 20.10.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_173 ОСОБА_177 , пасп. НОМЕР_142 , від. 06.03.1997р., вид. Рівненським МУ УМВС України в АДРЕСА_174 ОСОБА_178 , пасп. серії НОМЕР_143 від 16.07.1998р. вид. Здолбунівським РВ УМВС України АДРЕСА_175 ОСОБА_179 , пасп. серії НОМЕР_144 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_75 , від 15.08.2013р.АДРЕСА_176 ОСОБА_180 , пасп. серії НОМЕР_145 від 06.06.2008р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_177 ОСОБА_181 , пасп. серії НОМЕР_146 , вид. Калуським ІНФОРМАЦІЯ_76 , від 15.10.1996АДРЕСА_178 ОСОБА_182 , пасп. КЛ 051574 від 20.01.2015р. вид. Яворівським РВ ГУДМС України в АДРЕСА_179 3610901202ОСОБА_183 , пасп. КС 642637 вид. Самбірським МВ ГУ МВС України у Львівській обл.20.05.2008АДРЕСА_180 ОСОБА_184 пасп. НОМЕР_147 від 08.07.2004 р., вид. Хмельницьким МВ УМВС України в АДРЕСА_181 3225424417ОСОБА_185 , пасп. НОМЕР_148 від 26.04.2019 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_182 ОСОБА_186 , пасп. НОМЕР_149 від. 02.07.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_183 ОСОБА_187 , пасп. НОМЕР_150 від 27.12.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_77 в АДРЕСА_184 ОСОБА_188 , пасп. серії НОМЕР_151 від 23.12.1999р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_78 у АДРЕСА_185 ОСОБА_189 , пасп. 005083416 від 14.08.2020 р., орган, що видав 5624АДРЕСА_186 ОСОБА_190 , пасп. 000714948 від 10.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_187 3492600540ОСОБА_190 , пасп. 000714948 від 10.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_187 3492600540ОСОБА_191 , пасп. ЕВ 025930 вид. Гайворонським РВ УМВС України в Кіровоградській обл. 27.11.2003АДРЕСА_188 ОСОБА_192 , пасп. 003955692 від 23.09.2019 орган, що видав 5624АДРЕСА_189 ОСОБА_71 , пасп. серії НОМЕР_152 вид. Жашківським РВ УМВС України в Черкаській обл. 02.03.2001АДРЕСА_190 ОСОБА_190 , пасп. НОМЕР_153 від 10.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_191 ОСОБА_193 , пасп. НМ 473267 від. 20.02.2014 р., вид. Прилуцьким МВ УДМС України в АДРЕСА_192 ОСОБА_194 , пасп. НОМЕР_154 від 27.07.2012р., вид. Луцьким РВ УМВС України у АДРЕСА_193 ОСОБА_195 , пасп. серії НОМЕР_155 , вид. Луцьким ІНФОРМАЦІЯ_79 , від. 22.12.2009АДРЕСА_194 ОСОБА_196 , пасп. СР 514935 від 14.01.1999р., вид. Гощанським РВ УМВС України в АДРЕСА_195 ОСОБА_197 , пасп. ВР НОМЕР_156 від 28.01.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_80 в АДРЕСА_196 ОСОБА_198 , пасп. серії НОМЕР_157 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 12.01.2007АДРЕСА_197 ОСОБА_199 , пасп. НОМЕР_158 від 07.10.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_27 в м. КиєвіАДРЕСА_198 ОСОБА_200 , пасп. НОМЕР_159 , від 25.04.1997р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_199 , в/ч А НОМЕР_160 ОСОБА_201 , пасп. серії НОМЕР_161 , вид. Дарницьким ІНФОРМАЦІЯ_81 , від 05.10.2012АДРЕСА_200 ОСОБА_202 , пасп. серії НОМЕР_162 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_82 , 25.03.1998АДРЕСА_201 ОСОБА_203 , пасп. 000937217 від 04.09.2017р., орган що видав 5610АДРЕСА_202 ОСОБА_204 пасп . НОМЕР_163 від 14.08.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_203 ОСОБА_205 пасп. АЮ 195302 від 20.02.2013 р., вид. Луцьким ІНФОРМАЦІЯ_15 у АДРЕСА_204 ОСОБА_206 , пасп. МЮ НОМЕР_164 від 18.06.2013р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_205 ОСОБА_207 пасп. МЮ 434212 від 04.10.2016 вид. Здолбунівським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_206 ОСОБА_208 пасп. НОМЕР_165 від 03.05.2018 р., орган,що видав 3213Київська АДРЕСА_207 ОСОБА_209 , пасп. НОМЕР_166 від 11.04.2017 р., орган, що видав 5626АДРЕСА_208 А2506407319ОСОБА_210 , пасп. МЮ НОМЕР_167 від 04.12.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_209 ОСОБА_211 , НОМЕР_168 від 20.11.2004 р., вид. Садгірським ІНФОРМАЦІЯ_83 АДРЕСА_210 ОСОБА_212 , папсп. КО 948973 від 12.11.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_84 в АДРЕСА_211 ОСОБА_213 , пасп. НВ 059958 від 18.02.2002 р., вид. Славутським МВ УМВС України в АДРЕСА_212 ОСОБА_214 , НВ 542625 від 12.09.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_85 в АДРЕСА_213 ОСОБА_215 , пасп. 004021745 від 07.10.2019р., орган що видав 1257АДРЕСА_214 ОСОБА_216 , пасп. 000779457 від 27.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_215 3710404323ОСОБА_190 , пасп. 000714948 від 10.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_187 3492600540ОСОБА_216 , пасп. 000779457 від 27.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_216 ОСОБА_217 , пасп. серії НОМЕР_169 , вид. Комінтернівським ІНФОРМАЦІЯ_86 , від. 06.10.2008АДРЕСА_217 ОСОБА_218 , пасп. серії НОМЕР_170 від 02.04.1998р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_87 в місті КиєвіАДРЕСА_218 ОСОБА_190 , пасп. НОМЕР_153 від 10.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_187 3492600540ОСОБА_219 , пасп. МС НОМЕР_171 від 15.12.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_88 в АДРЕСА_219 ОСОБА_220 , пасп. НОМЕР_172 від 30.11.2017р., орган що видав 5610АДРЕСА_220 ОСОБА_221 , пасп. МЮ 332190 від 11.06.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_221 ОСОБА_222 , пасп. НОМЕР_173 від 16.10.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_62 в АДРЕСА_222 ОСОБА_223 , пасп. НВ 452636 від 07.07.2007р., вид. Хмельницьким МВ УМВС України в АДРЕСА_223 3287419293Фермерське господарство " ІНФОРМАЦІЯ_89 "АДРЕСА_224 ОСОБА_224 пасп. АТ НОМЕР_174 від 02.07.2015 р., вид. Староміським ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_225 ОСОБА_190 , пасп. НОМЕР_153 від 10.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_187 3492600540ОСОБА_190 , пасп. НОМЕР_153 від 10.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_187 3492600540ОСОБА_225 пасп. НОМЕР_175 від 31.01.2012 р., вид Косівським РВ УМВС України в Івано-Франківській обл.Івано-Франківська обл. село Микитинці3497008558ОСОБА_226 , пасп. НВ 380769 від 12.04.2006р., вид. Білогірським РВ УМВС України в АДРЕСА_226 ОСОБА_227 , пасп. серії НОМЕР_176 , вид Новокодацьким РВ у м. Дніпропетровську ГУДМС України в Дніпропетровській обл., від 09.08.2016АДРЕСА_227 ОСОБА_228 , пасп. НС 344056 від 19.09.1997 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_90 в АДРЕСА_228 2670612006ОСОБА_229 , пасп. СР 403857 від 26.03.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_229 ОСОБА_230 , пасп. КА 433503 вид. Старосамбірським РВ УМВС України у Львівській обл. 20.05.1997Львівська обл., Старосамбірський р-н., с.Верхній Лужок2398818446ОСОБА_231 , пасп. серії НОМЕР_177 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_91 , 18.08.2006АДРЕСА_230 3288720776ОСОБА_232 , пасп. НОМЕР_178 від 22.08.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_231 ОСОБА_233 , пасп. НОМЕР_179 від 18.01.2019 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_232 ОСОБА_234 , пасп. КС НОМЕР_180 від 20.09.2005р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_92 у АДРЕСА_233 ОСОБА_235 , пасп. СР 002132 від 15.08.1995р., вид. Березнівським РВ УМВС в АДРЕСА_234 ОСОБА_236 , пасп. НОМЕР_181 від 10.09.2019р., орган, що видав 5610АДРЕСА_235 ОСОБА_237 , пасп. серії НОМЕР_182 , вид. Старокостянтинівським РВ УМВС України в Хмельницькій обл., від 14.07.2004АДРЕСА_236 ОСОБА_238 , пасп. серії НОМЕР_183 , вид. Тернопільським МВ УМВС України в Тернопільській обл., 07.06.2005р.АДРЕСА_237 ОСОБА_239 , пасп. СР 337823 від 02.02.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_238 ОСОБА_240 , пасп. НОМЕР_184 від 07.12.1998 р., вид. Радехівським РВ УМВС України у АДРЕСА_239 ОСОБА_241 , пасп. серії НОМЕР_185 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 12.04.2007АДРЕСА_240 ОСОБА_242 , пасп. КС НОМЕР_186 від 07.07.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_93 АДРЕСА_241 ОСОБА_243 , пасп. НВ 009009 вид. Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 22.09.2001АДРЕСА_242 ОСОБА_244 пасп. МЮ 348580 від 30.01.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_243 ОСОБА_245 , пасп. НОМЕР_187 від 20.08.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_244 3126413562Приватне сільськогосподарське підприємство " ІНФОРМАЦІЯ_94 "АДРЕСА_245 ОСОБА_246 , пасп. серії НОМЕР_188 , вид. Броварським МВ ГУ МВС України в Київській обл., від 23.12.2006р.АДРЕСА_246 ОСОБА_247 , пасп. серії НОМЕР_189 , вид. Компаніївським РВ УМВС України в Кіровоградській обл., від 09.08.2011 АДРЕСА_247 ОСОБА_248 , пасп. СМ НОМЕР_190 від 01.02.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_95 в АДРЕСА_248 ОСОБА_249 , пасп. серії НОМЕР_191 , вид. Тернопільським РВ УМВС України в Тернопільській обл., від 20.01.2011р.АДРЕСА_249 ОСОБА_250 , пасп. НОМЕР_192 від 02.01.2007 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_250 ОСОБА_251 , пасп. НОМЕР_193 від 10.12.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_96 в АДРЕСА_251 ОСОБА_252 , пасп. 000018500 від 18.02.2016р., орган що видав 5610АДРЕСА_252 ОСОБА_253 пасп. НОМЕР_194 від 27.03.2020 р., орган,що видав 2120Закарпатська АДРЕСА_253 ОСОБА_254 , пасп. НОМЕР_195 від 21.04.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_26 в АДРЕСА_254 ОСОБА_255 , пасп. МВ НОМЕР_196 від 27.06.2002р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_26 в АДРЕСА_255 ОСОБА_256 , пасп. НОМЕР_197 від 28.07.2011 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_44 в місті КиєвіАДРЕСА_256 ОСОБА_257 , пасп. НЕ 540751 вид. Кам`янським РВ УМВС України в Черкаській обл. 28.08.2008АДРЕСА_257 ОСОБА_258 , пасп. НОМЕР_198 від 29.12.2016р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_97 в АДРЕСА_258 ОСОБА_259 пасп. НОМЕР_199 від 05.04.2011 р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_259 ОСОБА_260 , пасп. АТ НОМЕР_200 від 09.10.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_260 ОСОБА_261 , пасп. НОМЕР_201 від 24.10.2012р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_261 ОСОБА_262 , пасп. серії НОМЕР_202 , вид. Ленінським РВ УДМС України у Вінницькій обл., від 03.07.2015АДРЕСА_262 ОСОБА_263 , пасп. серії НОМЕР_203 , Тернопільським МВ УМВС України в Тернопільській обл., від 27.12.2007р.Тернопільский р-н., АДРЕСА_263 3350400804ОСОБА_264 , пасп. НОМЕР_204 від 22.06.2006 р., вид. Старокостянтинівським РВ УМВС України в АДРЕСА_264 ОСОБА_265 , пасп. НОМЕР_205 від 31.07.2017р. орган що видав 2124АДРЕСА_265 ОСОБА_266 , пасп. серії НОМЕР_206 , орган,що вид. 8034, від 12.08.2019АДРЕСА_266 ОСОБА_267 , пасп. серії НОМЕР_207 , вид. Ватутінським МВ УМВС України в Черкаській області, від 15.09.2008АДРЕСА_267 ОСОБА_268 , пасп. МЮ 438815 від 26.01.2017р., вид. Радивилівським РВ УДМС України в АДРЕСА_268 ОСОБА_269 , пасп. серії НОМЕР_208 , вид. Павлоградським МВ УМВС України в Дніпропетровській обл., від 15.12.2000АДРЕСА_269 ОСОБА_270 , пасп. серії НОМЕР_209 , вид. Городоцьким РВ УМВС України в Хмельницькій обл., від 12.09.2003АДРЕСА_270 ОСОБА_271 , пасп. КС НОМЕР_210 від 24.11.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_271 ОСОБА_272 , пасп. СК 953877 від 22.01.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_98 в АДРЕСА_272 ОСОБА_273 , пасп. НОМЕР_211 від 13.06.1997р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_99 в АДРЕСА_273 ОСОБА_274 , пасп. НЕ 514677 від 08.11.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_100 в АДРЕСА_274 ОСОБА_275 , пасп. серії НОМЕР_212 , вид. Тернопільським МУ УМВС України в Тернопільській обл., від 21.10.1997р.АДРЕСА_275 ОСОБА_276 , пасп. серії НОМЕР_213 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_82 , 25.03.1998АДРЕСА_276 ОСОБА_277 , пасп. НОМЕР_214 від 17.05.2019р., орган що видав 6125АДРЕСА_277 ОСОБА_278 , пасп. серії НОМЕР_215 від 12.04.2000р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_278 ОСОБА_279 , пасп. НОМЕР_216 від 19.09.2008р., вид. Дарницьким ІНФОРМАЦІЯ_20 в місті КиєвіАДРЕСА_279 ОСОБА_280 , пасп. НОМЕР_217 від 17.08.2020 р., орган що видав 5120Одеська АДРЕСА_280 2178818245ОСОБА_281 , пасп. НОМЕР_218 від 02.08.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_281 ОСОБА_282 , пасп. МС НОМЕР_219 від. 19.02.1997 р., вид. Кременецьким ІНФОРМАЦІЯ_20 в Тернопільській обл.Тернопільська обл., Кременецький р-н., с. Бонівка2834802167ОСОБА_283 , пасп. НОМЕР_220 від 04.05.2007р., ІНФОРМАЦІЯ_101 в АДРЕСА_282 ОСОБА_284 пасп. ВР НОМЕР_221 від 14.06.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_102 в Закарпатській обл.Закарпатська АДРЕСА_283 ОСОБА_285 , пасп. серії НОМЕР_222 від 13.06.1997р. вид. Червоноградським МВ УМВС України у АДРЕСА_284 Де ОСОБА_286 , пасп. серії НОМЕР_223 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_103 , від 28.05.2013АДРЕСА_285 ОСОБА_287 , паст. серії НОМЕР_224 , вид. Білокуракинським ІНФОРМАЦІЯ_23 , від 23.04.2014р.АДРЕСА_286 ОСОБА_288 , пасп. серії НОМЕР_225 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_104 , від 13.12.2006р.АДРЕСА_287 ОСОБА_289 , пасп. серії НОМЕР_226 , ІНФОРМАЦІЯ_105 , від 29.07.2015АДРЕСА_288 3618203024ОСОБА_290 , пасп. 003120543 орган, що вид. 5310, від 19.03.2019АДРЕСА_289 ОСОБА_291 , пасп. серії НОМЕР_227 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_106 , від 10.08.2016АДРЕСА_290 ОСОБА_292 , пасп. серії НОМЕР_228 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_107 , від 12.06.1996АДРЕСА_291 ОСОБА_293 , пасп. СЮ НОМЕР_229 від 02.11.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_108 в АДРЕСА_292 ОСОБА_92 , пасп. МЮ 243279 від 07.10.2010р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_90 ОСОБА_294 , пасп. серії НОМЕР_230 від 27.12.2005р. вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_293 ОСОБА_295 , пасп. серії СТ 308741 вид. Баришівським РВ ГУ МВС України в Київській області 17.05.2012АДРЕСА_294 ОСОБА_296 , пасп. серії НОМЕР_231 , вид. Каховським РВ УМВС України в Херсонській обл., від 28.03.2000р.АДРЕСА_295 ОСОБА_297 , пасп. серії НОМЕР_232 , вид. Верхньодніпровським РВ УМВС України в Дніпропетровській обл., від 27.05.2004АДРЕСА_296 ОСОБА_298 , пасп. АО 057440 від 29.08.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_109 в АДРЕСА_297 3527008933ОСОБА_299 , пасп. 003369083 від 20.05.2019 р., огран, що видав 5622АДРЕСА_298 ОСОБА_300 пасп. АО 083220 від 21.01.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_110 у АДРЕСА_299 ОСОБА_73 , пасп. СР 018496 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. від 29.04.1996р.АДРЕСА_300 ОСОБА_301 , пасп. АЮ 185113 від 19.07.2012 р., вид. Любомльським РВ УМВС України у АДРЕСА_301 ОСОБА_302 , пасп. АЮ 218549 вид. Луцьким МВ УДМС України у Волинській обл. 11.11.2013АДРЕСА_302 ОСОБА_303 , пасп. ВК НОМЕР_233 від 14.02.2012р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_111 в АДРЕСА_303 ОСОБА_304 , пасп. серії НОМЕР_234 від 19.02.2001р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_112 в АДРЕСА_304 ОСОБА_305 , пасп. 000136472 від 18.08.2016р., орган , що видав 1244АДРЕСА_305 ОСОБА_306 , пасп. 000163044 від 22.09.2016р., орган , що видав 7315АДРЕСА_306 ОСОБА_307 , пасп. МН 823641 вид. ІНФОРМАЦІЯ_113 в Харківській обл. 21.03.2006АДРЕСА_307 ОСОБА_308 , пасп. НОМЕР_235 від 10.10.2019 р., орган, що видав 7130АДРЕСА_308 ОСОБА_309 , пасп. серії НОМЕР_236 , вид. Солом`янським РУ ГУ МВС України в місті Києві, від 21.06.2011АДРЕСА_309 ОСОБА_310 , пасп. НОМЕР_237 від 17.06.1999р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_310 ОСОБА_311 , пасп. серії НОМЕР_238 , орган що видав 4638, від 08.02.2019р.АДРЕСА_311 ОСОБА_312 , пасп. серії НОМЕР_239 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_114 , від 14.06.2011АДРЕСА_312 ОСОБА_313 , пасп. серії НОМЕР_240 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_91 , 31.05.2005АДРЕСА_313 ОСОБА_314 , пасп. НОМЕР_241 від 15.10.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_115 в АДРЕСА_314 ОСОБА_315 , пасп. НОМЕР_242 від 03.08.2011р., вид. Врадіївським ІНФОРМАЦІЯ_17 в АДРЕСА_315 ОСОБА_316 , пасп. НОМЕР_243 від 05.04.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_316 ОСОБА_317 , пасп. НОМЕР_244 від 12.11.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_116 у АДРЕСА_317 ОСОБА_318 , пасп. серії НОМЕР_245 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_117 , від 25.10.1995АДРЕСА_318 2886705971ОСОБА_319 , пасп. серії НОМЕР_246 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_82 , 21.03.1998АДРЕСА_319 ОСОБА_320 пасп. НОМЕР_247 від 02.02.2012 р., вид ІНФОРМАЦІЯ_118 в АДРЕСА_320 ОСОБА_321 , пасп. серії НОМЕР_248 , вид. Придніпровським РВ УМВС України в Черкаській обл., від 27.12.1996АДРЕСА_321 ОСОБА_322 пасп. НОМЕР_249 від 12.09.2013 р., вид. Троїцьким ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_322 ОСОБА_323 , пасп. НОМЕР_250 від 31.08.2004 р., вид. Галицьким РВ УМВС в Івано-Франківській обл.Івано-Франківська обл., Галицький р-н., с. Курів3229210491ОСОБА_324 , пасп. НОМЕР_251 від 25.12.2015р., вид. Жовтневим ІНФОРМАЦІЯ_17 в АДРЕСА_323 3650709091ОСОБА_325 пасп. КС НОМЕР_252 від 22.12.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_119 АДРЕСА_324 ОСОБА_326 , пасп. КС НОМЕР_253 від 17.05.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_120 у АДРЕСА_325 ОСОБА_310 , пасп. НОМЕР_237 від 17.06.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_310 ОСОБА_327 пасп. КС НОМЕР_254 від 23.01.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_121 у Львівській обл.Львівська АДРЕСА_326 ОСОБА_328 , пасп. НОМЕР_255 від 11.11.2011 р., вид. Дарницьким ІНФОРМАЦІЯ_20 в місті КиєвіАДРЕСА_327 ОСОБА_329 , пасп. АТ НОМЕР_256 від 30.01.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_328 ОСОБА_92 , пасп. НОМЕР_257 від 07.10.2010р., вид. Здолбунівським ІНФОРМАЦІЯ_17 в АДРЕСА_329 3447204136ОСОБА_330 , пасп. НОМЕР_258 від 13.09.2016р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_330 ОСОБА_331 , пасп. КО 200424 від. 14.02.2001 р., вид. Комсомольським МВ УМВС України в АДРЕСА_331 ОСОБА_332 , пасп. серії НОМЕР_259 , вид. Збаразький ІНФОРМАЦІЯ_122 , від. 29.08.2013р.АДРЕСА_332 ОСОБА_333 , пасп. НОМЕР_260 від 26.06.1997р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_333 ОСОБА_334 , пасп. серії НОМЕР_261 від 06.07.2012р. вид. Нікопольським МВ УМВС України у АДРЕСА_334 ОСОБА_335 , пасп СР 681645 від 03.02.2000р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_335 ОСОБА_336 пасп. НОМЕР_262 від 11.09.2006 р., вид. Красногвардійським РВ УМВС України в АДРЕСА_336 ОСОБА_337 , пасп. НОМЕР_263 від 19.08.1997 р., вид. Гайворонським РВУМВС України в АДРЕСА_337 ОСОБА_338 , пасп. 000808125 від 04.08.2017р., орган що видав 6828АДРЕСА_338 3537609561ОСОБА_339 , пасп. СР 346249 від 30.01.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_339 ОСОБА_340 , пасп. НОМЕР_264 від 24.02.1999р., вид. Хмельницьким МВ УМВС України в АДРЕСА_340 ОСОБА_341 , пасп. НОМЕР_265 від 06.07.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_123 в АДРЕСА_341 ОСОБА_342 , пасп. НОМЕР_266 від 17.07.1996р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_342 ОСОБА_343 , пасп. НОМЕР_267 від 17.10.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_124 в АДРЕСА_343 ОСОБА_344 , пасп. НОМЕР_268 від 16.12.2003р., вид. Хмельницьким МВ УМВС України в АДРЕСА_344 ОСОБА_345 , пасп. НОМЕР_269 від 27.12.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_125 в АДРЕСА_345 ОСОБА_346 , пасп. серії НОМЕР_270 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 20.09.2006АДРЕСА_346 ОСОБА_347 пасп. КО 138385 від 28.11.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_126 в АДРЕСА_347 ОСОБА_348 , пасп. НОМЕР_271 від 27.01.2003, пасп. Тернівським МВ УМВС України в АДРЕСА_348 ОСОБА_349 , пасп. СР 201164 від 19.04.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_349 ОСОБА_350 , пасп. серії НОМЕР_272 , ІНФОРМАЦІЯ_127 , від 27.12.1997АДРЕСА_350 2536903952ОСОБА_351 , пасп. ВК НОМЕР_273 від 15.12.2009р., вид. Костянтинівським ІНФОРМАЦІЯ_128 АДРЕСА_351 ОСОБА_352 пасп. МЮ 295706 від. 21.06.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_352 ОСОБА_353 , пасп. СМ 716832 вид. ІНФОРМАЦІЯ_129 26.07.2005АДРЕСА_353 ОСОБА_275 , пасп. серії НОМЕР_212 , вид. Тернопільським МУ УМВС України в Тернопільській обл., від 21.10.1997р.АДРЕСА_275 ОСОБА_354 , пасп. СМ 959677 від 15.10.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_130 в АДРЕСА_354 ОСОБА_355 , пасп. ТТ 017189 від 04.11.2010 р., вид. Голосіївським ІНФОРМАЦІЯ_131 в місті Києвім. Київ, вул. Ціолковського, 28-а3458712171ОСОБА_356 , пасп. СР 984371 від 17.12.2003 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_355 ОСОБА_357 , пасп. НОМЕР_274 від 17.11.2003 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_24 в місті КиєвіКиївська обл., АДРЕСА_356 ОСОБА_358 , пасп. серії НОМЕР_275 , вид. Шишацьким РВ УМВС України в Полтавській обл., від 01.11.1996АДРЕСА_357 ОСОБА_359 , пасп. НОМЕР_276 від 14.11.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_132 у АДРЕСА_358 ОСОБА_360 , пасп. НОМЕР_277 від 25.02.1999р., вид. Рівненським МУ УМВС України в АДРЕСА_359 ОСОБА_361 , пасп. НОМЕР_278 від 11.06.2015р., вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_133 АДРЕСА_360 . НОМЕР_279 ОСОБА_362 , пасп. 000074766 від 23.05.2016 р., орган, що видав 8034АДРЕСА_361 ОСОБА_363 , посв. ІН НОМЕР_280 , орган, що видав 3201 , від 09.03.2016АДРЕСА_362 3127725817ОСОБА_364 , пасп. серій НЕ 626543 , вид. Ватутінським МВ УМВС України в Черкаській області, від 16.08.2011АДРЕСА_363 ОСОБА_92 , пасп. НОМЕР_257 від 07.10.2010р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_329 3447204136ОСОБА_365 , пасп. 000179194 від 17.10.2016 р., огран, що видав 6831АДРЕСА_364 ОСОБА_366 , пасп. НОМЕР_281 від 18.01.2012р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_365 3014822086ОСОБА_367 , пасп. КЛ 044370 від 02.12.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_134 в АДРЕСА_366 ОСОБА_368 , пасп. НОМЕР_282 від 08.02.2012 р., вид. Комінтернівським ІНФОРМАЦІЯ_135 в Харківській обл.АДРЕСА_367 ОСОБА_369 , пасп. серії НОМЕР_283 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 30.10.2001АДРЕСА_368 ОСОБА_370 , пасп. НОМЕР_284 від 26.06.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_136 в АДРЕСА_369 ОСОБА_371 , пасп. НОМЕР_285 від 17.08.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_137 АДРЕСА_370 ОСОБА_372 , пасп. АО 003663 від 17.11.2011р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_138 АДРЕСА_371 ОСОБА_373 , пасп. НОМЕР_286 від 20.07.2017 р., орган, що видав 5624АДРЕСА_372 ОСОБА_374 , пасп. серії НОМЕР_287 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 17.12.1998АДРЕСА_373 ОСОБА_375 , пасп. СР 118159 від 10.09.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_374 ОСОБА_376 , пасп. серії НОМЕР_288 від 04.03.2008р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_44 в АДРЕСА_375 ОСОБА_377 , пасп. серії НОМЕР_289 , вид. Радивилівським РВ УМВС України в Рівненській обл., від 19.03.2009р.АДРЕСА_376 3398813632ОСОБА_92 , пасп. МЮ 243279 від 07.10.2010р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_90 ОСОБА_378 пасп. НОМЕР_290 від 06.02.2013 вид. Калуським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_377 ОСОБА_379 , пасп. КО 950549 від 19.12.2013р., вид. Комсомольським ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_378 ОСОБА_380 , пасп. серії НОМЕР_291 , вид. Тернопільським МВ УМВС України у Тернопільській обл. , від 13.02.2009АДРЕСА_379 ОСОБА_381 , пасп. НОМЕР_292 від 14.03.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_380 ОСОБА_382 , пасп. НОМЕР_293 від 04.07.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_139 в АДРЕСА_381 ОСОБА_383 , пасп. НОМЕР_294 від 18.05.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_140 в АДРЕСА_382 ОСОБА_384 , пасп. НОМЕР_295 від 16.12.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_59 у АДРЕСА_383 ОСОБА_385 пасп. НОМЕР_296 від 20.05.2011 р., вид. Жовтневим РВ Криворізького МУ ГУМВС України в АДРЕСА_384 ОСОБА_386 пасп. СК 643800 від 19.08.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_32 в АДРЕСА_385 ОСОБА_387 , пасп. МВ НОМЕР_297 від 14.10.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_141 в Сумській обл.Сумська АДРЕСА_386 ОСОБА_388 , пасп. ЕН 935416 вид. ІНФОРМАЦІЯ_142 , 18.06.2013АДРЕСА_387 ОСОБА_389 , пасп. АК НОМЕР_298 від 30.11.2000р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_143 в АДРЕСА_388 ОСОБА_390 , пасп. НОМЕР_299 від 27.11.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_144 АДРЕСА_389 ОСОБА_391 , пасп. НОМЕР_300 від 13.07.2001р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_145 в АДРЕСА_390 ОСОБА_392 пасп. НОМЕР_301 від 31.07.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_391 ОСОБА_393 , пасп. серії НОМЕР_302 , вид. Ленінським РВ ВМУ УМВС України у Вінницькій обл. ,від 10.01.2008АДРЕСА_392 ОСОБА_394 , КА 884579 від 12.08.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_146 у АДРЕСА_393 ОСОБА_395 , пасп. серії НОМЕР_303 , вид. Костопільським РС УДМС України в Рівненській обл., від. 22.03.2016р.АДРЕСА_394 ОСОБА_396 , пасп. серії НОМЕР_304 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 , від 24.01.2017АДРЕСА_395 ОСОБА_397 , пасп. серії НОМЕР_305 , вид. Старокостянтинівським РВ УМВС України в Хмельницькій обл., від. 29.05.2009Хмельницька обл., м. Старокостянтинів, вул. в/ч, НОМЕР_306 ОСОБА_398 , пасп. серії НОМЕР_307 , вид. Черняхівським РВ УМВС України в Житомирській обл., від 08.06.2006р.АДРЕСА_396 ОСОБА_399 пасп. СТ 086508 від 03.02.2009 р., вид. Ківерцівським РВ УМВС України у АДРЕСА_397 ОСОБА_400 , пасп. 000382178 від 09.03.2017 р., орган, що видав 5624АДРЕСА_398 ОСОБА_401 , пасп. серії НОМЕР_308 , вид. 6313, від. 13.07.2020АДРЕСА_399 ОСОБА_397 , пасп. серії НОМЕР_305 , вид. Старокостянтинівським РВ УМВС України в Хмельницькій обл., від. 29.05.2009Хмельницька обл., м. Старокостянтинів, вул. в/ч, НОМЕР_306 ОСОБА_402 , пасп. серії НОМЕР_309 , орган що видав 6820, від 14.07.2017р.АДРЕСА_400 ОСОБА_403 пасп. НОМЕР_310 від 03.11.2005 р., вид. Ленінським ІНФОРМАЦІЯ_147 у Вінницькій обл.АДРЕСА_401 ОСОБА_404 , пасп. серії НОМЕР_311 , вид. Чуднівським РВ УМВС України в Житомирській області, від 17.02.2003АДРЕСА_402 ОСОБА_405 , пасп. НОМЕР_312 від 10.04.2001 р., вид. Яворівським РВ УМВС України у АДРЕСА_403 ОСОБА_406 , пасп. серії НОМЕР_313 , вид. Рівненським МВ УДМС України в Рівненській області, від 18.06.2014АДРЕСА_404 ОСОБА_407 , пасп. 000835728 від 11.08.2017 р., орган, що видав 3230АДРЕСА_405 3324014664ОСОБА_408 , пасп. 004032995 від 09.10.2019 р., орган, що видав 5116АДРЕСА_406 ОСОБА_190 , пасп. НОМЕР_153 від 10.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_191 ОСОБА_409 , пасп. серії НОМЕР_314 , вид. Замостянським РВ УМВС України у Вінницькій області, від 16.09.2010АДРЕСА_407 , в/чНОМЕР_315 ОСОБА_410 пасп. АО НОМЕР_316 від 17.11.2016 р., вид. Баглійським РВ у м. Дніпродзержинськ ГУДМС УкраїниАДРЕСА_408 ОСОБА_215 , пасп. 004021745 від 07.10.2019р., орган що видав 1257АДРЕСА_409 ОСОБА_411 пасп. МЮ 101193 від. 25.10.2006 р., вид. Острозьким РВ УМВС України в Рівненській обл.м. Рівне вул. Соборна в/ч А НОМЕР_317 ОСОБА_412 , пасп. серії НОМЕР_318 від 21.03.2015р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_410 ОСОБА_413 пасп. НОМЕР_319 від 10.04.2018 р., орган,що видав АДРЕСА_411 А3425407774ОСОБА_414 пасп. НОМЕР_320 від 12.04.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_412 ОСОБА_415 , пасп. НОМЕР_321 від 31.01.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_148 в АДРЕСА_413 ОСОБА_416 , пасп. МЮ 274903 від 26.09.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_414 ОСОБА_417 , пасп. серії НОМЕР_322 , орган що видав 7413, від 07.06.2018р.АДРЕСА_415 ОСОБА_418 , пачп. серії МВ 521968, вид. Ковпаківським РВ у м. Суми УДМС України в Сумській обл., від 20.03.2013р.АДРЕСА_416 ОСОБА_419 , пасп. НС 866706 від 12.12.2000р. ІНФОРМАЦІЯ_149 в АДРЕСА_417 ОСОБА_420 , пасп. СР 016482 від 02.02.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_418 ОСОБА_421 пасп. НОМЕР_323 від 23.09.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_150 у АДРЕСА_419 ОСОБА_422 , пасп. НВ 737149 вид. Старокостянтинівським РС УДМС України в Хмельницькій обл. 19.08.2015АДРЕСА_420 ОСОБА_423 , пасп. 002865925 від. 24.01.2019 р., орган, що видав 5612АДРЕСА_421 ОСОБА_424 , пасп. НОМЕР_324 від 21.09.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_151 в АДРЕСА_422 ОСОБА_425 , пасп. НОМЕР_325 від 22.07.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_423 ОСОБА_426 , пасп. КС 983713 вид. ІНФОРМАЦІЯ_152 . 12.11.2013АДРЕСА_424 ОСОБА_427 , пасп. МЮ 281005 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 26.10.2011АДРЕСА_425 ОСОБА_428 , пасп. серії НОМЕР_326 , вид. 7113, від 20.05.2019АДРЕСА_426 ОСОБА_429 , CE 503897 від 08.07.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_153 АДРЕСА_427 ОСОБА_430 , пасп. АЮ 080589 від 03.10.2008 р., вид. Ратнівським РВ УМВС України в АДРЕСА_428 ОСОБА_431 , пасп. НОМЕР_327 від 28.03.1996р., вид. Рівненським МВ УДМС України в АДРЕСА_429 ОСОБА_432 , пасп. НОМЕР_328 від 07.04.2000р., вид. Рахівським РВ УМВС України в АДРЕСА_430 ОСОБА_433 , пасп. НОМЕР_329 від 17.10.1995 р., вид Мелітопольським МВ УМВС України в Запорізькій обл.Запорізька обл., м. Мелітополь, вул. Леніна, 123/492166405274ОСОБА_434 , пасп. НОМЕР_330 від 16.12.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_32 в АДРЕСА_431 ОСОБА_435 , пасп. ВА 729919 від 17.06.1997р., вид. Орджонікідз. РВ Маріупольського МУ УМВС України в АДРЕСА_432 ОСОБА_436 , пасп. МК НОМЕР_331 від 05.02.1996р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_113 в АДРЕСА_433 ОСОБА_437 , пасп. ЕС НОМЕР_332 від 22.07.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_154 в КримуАДРЕСА_434 ОСОБА_438 , пасп. НОМЕР_333 від 28.08.2018р., орган що видав 6512АДРЕСА_435 ОСОБА_439 , пасп. НОМЕР_334 від 05.01.2015 р., вид ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_436 ОСОБА_440 , пасп. СР 181467 від 18.03.1997р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_437 ОСОБА_441 пасп. ЕА 141538 від. 13.09.1996 р., вид. Ленінським РВ УМВС України в АДРЕСА_438 ОСОБА_442 , пасп. СР 067041 від 18.04.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_439 ОСОБА_443 , пасп. НОМЕР_335 від 08.07.2014 р., вид. Солом`янським ІНФОРМАЦІЯ_48 в місті КиєвіАДРЕСА_440 ОСОБА_444 , пасп. НОМЕР_336 від 19.04.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_441 ОСОБА_445 пасп. НОМЕР_337 від 09.03.1999 р., вид. Нетішинським МВ УМВС України в АДРЕСА_442 ОСОБА_446 , пасп. СР 608894 від 10.12.1999р., вид. Дубровицьким РВ УМВС України в АДРЕСА_443 2527907915ОСОБА_447 , пасп.серії НОМЕР_338 , вид. 1217, від 21.05.2019АДРЕСА_444 ОСОБА_448 , пасп. НОМЕР_339 від 27.07.2020 р., орган, що видав 8025АДРЕСА_445 ОСОБА_449 пасп. СР 460506 від 20.07.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_446 ОСОБА_450 пасп. СМ 793998 від 03.11.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_20 в Київській обл.Київська АДРЕСА_447 ОСОБА_451 , пасп. СЮ НОМЕР_340 від 12.02.2011 р., вид. Мелітопольським МВ ГУМВС України в АДРЕСА_448 ОСОБА_452 , СМ 076604 від 20.07.1999 р., вид ІНФОРМАЦІЯ_155 в АДРЕСА_449 ОСОБА_453 , пасп. АН 664430 вид. Інгулецьким РВ Криворізьким МУ УМВС України в Дніпропетровській обл. 19.12.2007АДРЕСА_450 ОСОБА_454 , пасп. серії НОМЕР_341 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 10.11.1999АДРЕСА_451 3044614688ОСОБА_455 , пасп. серії НОМЕР_342 , вид. Васильківським МВ ГУ МВС України в Київській обл., від 11.06.2004р.АДРЕСА_452 ОСОБА_456 пасп. НОМЕР_343 від 26.12.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_156 в АДРЕСА_453 ОСОБА_457 , пасп. НОМЕР_344 від 16.02.2017р., орган що видав 3232АДРЕСА_454 ОСОБА_458 , пасп. СК 506166 від 07.03.1997 р., вид. Міським відділом № НОМЕР_345 ІНФОРМАЦІЯ_157 в АДРЕСА_455 ОСОБА_459 , пасп. НОМЕР_346 від 14.08.2018р., орган, що видав 1216АДРЕСА_456 3414906260ОСОБА_460 , АТ 008005 від 06.10.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_457 ОСОБА_461 пасп. НОМЕР_347 від 08.10.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_158 у АДРЕСА_458 ОСОБА_462 пасп. КС НОМЕР_348 від 04.09.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_120 у АДРЕСА_459 ОСОБА_463 , пасп. серії НОМЕР_349 від 06.12.2011р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_159 в АДРЕСА_460 ОСОБА_464 , пасп. НОМЕР_350 від 14.02.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_461 ОСОБА_465 , пасп. НОМЕР_351 від 10.02.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_160 в АДРЕСА_462 ОСОБА_466 , пасп. НОМЕР_352 від 18.03.2014р., вид. Коломийським РВ УДМС в Івано-Франківській АДРЕСА_463 ОСОБА_467 , пасп. 002043773 від 05.07.2018р., орган, що видав 8030АДРЕСА_464 ОСОБА_468 , пасп. серії НОМЕР_353 , вид. Придніпровським РВ УМВС України в Черкаській обл. , від 24.06.2004АДРЕСА_465 ОСОБА_469 , пасп. НОМЕР_354 від 21.11.2019р., орган, що видав 1211АДРЕСА_466 ОСОБА_470 , пасп. серії НОМЕР_355 , вид. 2129, від 13.12.2016АДРЕСА_467 3682707808ОСОБА_471 , пасп. серії НОМЕР_356 , вид. Голосіївським РУ ГУМВС України в місті Києві, від 13.01.2009АДРЕСА_468 ОСОБА_472 , пасп. ВК НОМЕР_357 від 06.08.2009 р., вид Краматорським МВ ГУМВС України в Донецькій обл.Донецька обл., м. Краматорськ, вул. 12-го декабря, 83414304639ОСОБА_473 , пасп. серії НОМЕР_358 , вид. 1820, від. 27.10.2017АДРЕСА_469 ОСОБА_474 , пасп. АК 521308 від 10.05.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_161 в АДРЕСА_470 ОСОБА_475 , пасп. НОМЕР_359 від 05.04.2002 р., вид. Васильківським РВ УМВС України в АДРЕСА_471 ОСОБА_476 , пасп. КМ НОМЕР_360 від 25.01.2012 р. вид. Ізмаїльським МВ УМВС України в АДРЕСА_472 ОСОБА_477 , пасп. серії НОМЕР_361 , вид. Шаргородським РВ УМВС України в Вінницькій обл., від. 30.10.1998АДРЕСА_473 ОСОБА_478 , пасп.серії НОМЕР_362 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_162 , від 27.10.2006АДРЕСА_474 3296206654ОСОБА_479 , пасп. НОМЕР_363 від 03.03.2011 р., вид Старокостянтинівським РВ УМВС України в АДРЕСА_475 ОСОБА_480 , пасп. серії НОМЕР_364 від 18.01.2012 вид. ІНФОРМАЦІЯ_163 в АДРЕСА_476 ОСОБА_481 , пасп. 002101679 від 23.07.2018 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_477 ОСОБА_482 , пасп. НОМЕР_365 від 19.06.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_478 ОСОБА_483 , пасп. НОМЕР_366 від 27.08.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_164 в АДРЕСА_479 2800114731ОСОБА_484 , пасп. СК 974359 від 12.12.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_155 в АДРЕСА_480 ОСОБА_485 , пасп. НОМЕР_367 від 12.09.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_165 в АДРЕСА_481 ОСОБА_486 , пасп. КЛ 028807 вид. ІНФОРМАЦІЯ_166 у Львівській обл. 13.01.2015АДРЕСА_482 ОСОБА_487 , пасп. АЮ 187463 від 12.06.2012 р. вид. Ратнівським РВ УМВС України в АДРЕСА_483 ОСОБА_488 , НОМЕР_368 від 02.06.2008 р. вид. Радомишльським РВ УМВС України в АДРЕСА_484 ОСОБА_489 , МК 639997 від 29.12.1997 р. ІНФОРМАЦІЯ_167 в АДРЕСА_485 ОСОБА_490 , пасп. серії НОМЕР_369 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_168 , від 05.07.2011р.АДРЕСА_486 3466002386ОСОБА_491 , пасп. КС 941538 вид. ІНФОРМАЦІЯ_169 у Львівській обл. 26.03.2013АДРЕСА_487 ОСОБА_492 , пасп. НОМЕР_370 , від 24.09.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_170 в АДРЕСА_488 ОСОБА_493 , пасп. серії НОМЕР_371 , вид. Мурованокуриловецьким РВ УМВС України у Вінницькій обл., від 11.03.2005р.АДРЕСА_489 ОСОБА_494 , пасп.серії НОМЕР_372 , вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській області, від 25.02.1998АДРЕСА_490 ОСОБА_495 , пасп. НОМЕР_373 від 13.11.2017р., орган що видав 4633АДРЕСА_491 ОСОБА_496 , пасп. НОМЕР_374 від 25.05.2000р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_171 в місті КиєвіАДРЕСА_492 ОСОБА_310 , пасп. НОМЕР_237 від 17.06.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_310 ОСОБА_497 , пасп. НОМЕР_375 від 03.09.2015р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_172 у АДРЕСА_493 ОСОБА_498 , пасп. НОМЕР_376 від 02.03.2000р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_494 ОСОБА_35 , пасп. НОМЕР_42 від 04.11.2005р., вид. Шепетівським МРВ УМВС України в Хмельницькій обл.м. Рівне, Військова Частина , А-27983269706997ОСОБА_499 , пасп. КС 630817 вид. ІНФОРМАЦІЯ_173 у Львівській обл. 15.02.2008АДРЕСА_495 ОСОБА_500 , пасп. НОМЕР_377 від 13.02.2019 р., орган, що видав 3213АДРЕСА_496 ОСОБА_501 , пасп. серії НОМЕР_378 , вид. Мелітопольським ІНФОРМАЦІЯ_174 , від 24.02.1998АДРЕСА_497 ОСОБА_502 , пасп. МЮ 144726 від 10.09.2007 р., Радивилівсьм РВ УМВС України в АДРЕСА_498 ОСОБА_503 , пасп. НОМЕР_379 від 26.07.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_499 ОСОБА_504 , пасп. НОМЕР_380 від 28.03.2009р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_175 в АДРЕСА_500 ОСОБА_505 , СМ 825887 від 20.04.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_32 в АДРЕСА_501 ОСОБА_506 , пасп. серії НОМЕР_381 , вид. Сокальським РВ УМВС України у Львівській обл., від. 21.10.2005р.АДРЕСА_502 ОСОБА_507 , пасп. НА 115725 вид. Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 12.06.1996АДРЕСА_503 ОСОБА_508 , пасп. НОМЕР_382 від 07.10.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_62 в АДРЕСА_504 ОСОБА_509 пасп. НОМЕР_383 від 16.12.2002 р., вид.вид. Заставнівським РВУМВС України в Чернівецькій обл.Чернівецька обл. с. Шубранець3168923212ОСОБА_510 , пасп. серії НОМЕР_384 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 25.04.2001АДРЕСА_505 3076816976ОСОБА_511 , пасп. СР 457070 вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській обл. 04.09.1998АДРЕСА_506 ОСОБА_237 , пасп. НОМЕР_182 від 11.06.2004р., вид. Старокостянтинівським РВ УМВС України в АДРЕСА_507 ОСОБА_512 пасп. НОМЕР_385 від 21.06.2017 р., орган,що видав 5621Рівненська АДРЕСА_508 ОСОБА_513 , пасп. НОМЕР_386 від 12.01.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_176 у АДРЕСА_509 ОСОБА_514 , пасп. серії НОМЕР_387 , вид. Катеринопільським РВ УМВС України в Черкаській обл., від 28.11.2006АДРЕСА_510 ОСОБА_515 , пасп. НВ 415789 вид. Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 22.07.2006АДРЕСА_511 ОСОБА_516 , МЮ 191993 від 20.02.2009 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_512 2591809183ОСОБА_517 , пасп. НОМЕР_388 , вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 20.09.2006АДРЕСА_513 ОСОБА_518 , пасп. ВК НОМЕР_389 від 15.01.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_177 в АДРЕСА_514 а3352408861ОСОБА_519 , пасп. серії НОМЕР_390 , вид. Луцьким МВ УМВС України у Волинській обл., від 24.10.2000АДРЕСА_515 ОСОБА_520 , пасп. НОМЕР_391 від 09.09.2015 р., вид. Коломийським РВ УДМС України в АДРЕСА_516 ОСОБА_521 , пасп. АЕ 340218 від 26.06.1996, вид. ІНФОРМАЦІЯ_178 в АДРЕСА_517 ОСОБА_522 , пасп.МЮ 312472 вид.Рівненським РВ УДМС України в Рівненській обл. 12.08.2012АДРЕСА_518 ОСОБА_523 , пасп. 000404330 від 20.03.2017р., орган що видав 8029АДРЕСА_519 3388508769ОСОБА_524 , пасп. НОМЕР_392 від 26.06.2008 р., вид. Новомосковським МВ УМВС України в АДРЕСА_520 ОСОБА_525 , пасп. НОМЕР_393 від 01.11.2012р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_179 в АДРЕСА_521 ОСОБА_526 , пасп.МЮ 389325 вид.Рівненським РВ УДМС України в Рівненській обл. 28.04.2015АДРЕСА_522 ОСОБА_527 , пасп. НОМЕР_394 від 03.11.2011р., вид. Підволочиським РВ УМВС України в АДРЕСА_523 ОСОБА_528 , пасп. серії НОМЕР_395 , вид. Кіровським ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській обл., від 11.11.2010р.АДРЕСА_524 ОСОБА_529 , пасп. НОМЕР_396 від 05.08.2003 р., вид. Попільнянським РВ УМВС України в АДРЕСА_525 ОСОБА_530 , пасп. СР НОМЕР_397 від 04.11.1997р., вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_526 ОСОБА_531 , пасп. НОМЕР_398 від 31.07.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_180 в АДРЕСА_527 ОСОБА_532 , МЮ 230578 від 22.02.2010 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_528 ОСОБА_533 , пасп. серії НОМЕР_399 , орган що видав 8032, від 28.11.2019р.АДРЕСА_529 ОСОБА_534 , пасп. серії НОМЕР_400 , вид. Новгородським РВ УМВС України в Кіровоградській обл., від. 05.01.1998р.АДРЕСА_530 ОСОБА_535 , пасп. серії НОМЕР_401 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_91 , 22.06.2004АДРЕСА_531 ОСОБА_536 , пасп. серії НОМЕР_402 від 29.02.2000р. вид. Гайсьнським РВ УМВС України у АДРЕСА_532 ОСОБА_537 , пасп. 004701705 від 13.03.2020 р., орган, що видав 1229АДРЕСА_533 ОСОБА_538 , пасп. серії НОМЕР_403 від 29.03.2000р. вид. Теребовлянським РВ УМВС України в АДРЕСА_534 ОСОБА_539 , пасп. НОМЕР_404 від 18.12.1998 р., вид. Крюківським РВ УМВС України в АДРЕСА_535 ОСОБА_540 , пасп. СР 488951 від 06.11.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_536 ОСОБА_541 , пасп. 004826499 від 09.06.2020 р., орган, що видав 5624АДРЕСА_537 ОСОБА_491 , пасп. КС НОМЕР_405 від 26.06.2013 р. вид. Сихівським РВ у м. Львові ГУДМС України у АДРЕСА_538 ОСОБА_542 , пасп. серії НОМЕР_406 , вид. Ківерцівським РВ УМВС України у Волинській обл., від 27.02.2009АДРЕСА_539 ОСОБА_543 пасп. НОМЕР_407 від 04.12.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_163 в АДРЕСА_540 ОСОБА_544 , пасп. серії НОМЕР_408 від 11.09.2007р. вид. Простяницьким РВ УМВС України у АДРЕСА_541 ОСОБА_545 , пасп. НОМЕР_409 від 26.09.2013 р., вид ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_542 ОСОБА_546 , пасп. серії НОМЕР_410 , вид. Луцьким МВ УМВС України у Волинській області, від 03.07.2007АДРЕСА_543 ОСОБА_547 , пасп. серії НОМЕР_411 , вид. Жовтневим РВДМУ УМВС України в Дніпропетровській обл., від 13.01.1998АДРЕСА_544 ОСОБА_548 , пасп. НОМЕР_412 від 20.05.2003 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_181 в АДРЕСА_545 ОСОБА_549 , пасп. 002990078 від 19.02.2019 р., орган, що видав 2617АДРЕСА_546 ОСОБА_550 , пасп. 002422582 від 12.10.2018р., орган що видав 5610АДРЕСА_547 ОСОБА_551 , пасп. НОМЕР_413 від 31.07.2020 р., орган, що видав 6812АДРЕСА_548 3465306496ОСОБА_552 пасп. ВР 004272 від 29.09.2002 р, вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_549 ОСОБА_553 , пасп. серії НОМЕР_414 , вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській області, від 21.03.1998АДРЕСА_550 2760822679ОСОБА_554 , пасп. АВ 884664 від 21.12.2009 р., вид. Гайсинським РВ ГУМВС України у АДРЕСА_551 3269314843ОСОБА_555 , пасп. 001694738 орган, що видав 5610 від 26.03.2018АДРЕСА_552 ОСОБА_556 , ВР 003365 від 23.09.2002 р. вид Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_553 ОСОБА_557 , пасп. НОМЕР_415 від 18.02.2019р., орган що видав 0511АДРЕСА_554 ОСОБА_558 , пасп. НВ 581328 від 26.02.2001 р., вид. Бродівським РВ УМВС України у АДРЕСА_555 ОСОБА_559 , пасп. ВК НОМЕР_416 від 15.04.2011р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_182 в АДРЕСА_556 ОСОБА_560 , пасп. НОМЕР_417 від 20.03.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_183 у АДРЕСА_557 ОСОБА_561 , пасп. НЕ 734679 від 24.10.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_184 в АДРЕСА_558 ОСОБА_562 пасп. НОМЕР_418 від 14.11.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_185 в АДРЕСА_559 ОСОБА_563 , пасп. НОМЕР_419 від 09.10.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_186 в АДРЕСА_560 ОСОБА_564 пасп. СР 785402 від 12.01.2001 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_561 3070614831ОСОБА_565 , пасп. НОМЕР_420 від 08.11.2018 р., орган, що видав 5614АДРЕСА_562 ОСОБА_566 , пасп. серії НОМЕР_421 , вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл., від 14.10.2003р.АДРЕСА_563 ОСОБА_567 , пасп. СР 631268 від 29.10.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_564 ОСОБА_568 , пасп. серії НОМЕР_422 від 30.01.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_565 ОСОБА_569 , пасп. СМ 822844 від 20.03.2006, вид. Броварським РВ ГУ МВС України в Київській обл.Київська обл., Броварський р-н, с. Тарасівка3171017419ОСОБА_570 , пасп. НОМЕР_423 , від. 24.01.2012р., вид. Мелітопольським МВ ГУМВС України в АДРЕСА_566 ОСОБА_571 , пасп. НОМЕР_424 від 27.01.2007 р., вид. Теребовлянським РВУМВС України в АДРЕСА_567 ОСОБА_572 , пасп. СР 338864 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. 20.02.1998АДРЕСА_568 ОСОБА_573 , пасп. серії НОМЕР_425 , орган що видав 3247, від. 30.06.2017р.АДРЕСА_569 3689700690ОСОБА_574 , пасп. серії НОМЕР_426 , вид. Кам`янка - Буським РВ УМВС України у Львівській обл., від. 20.08.2003р.АДРЕСА_570 3179805478ОСОБА_575 , пасп. АЮ 146872 вид. Луцьким МУ УМВС України в Волинській обл. 01.06.2011АДРЕСА_571 ОСОБА_576 пасп.ВК 361991 від 03.03.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_187 в Донецькій обл.АДРЕСА_572 ОСОБА_577 пасп. КС НОМЕР_427 від 22.03.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_188 АДРЕСА_573 ОСОБА_578 , пасп. НОМЕР_428 від 08.09.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_189 в АДРЕСА_574 ОСОБА_579 , пасп. НЕ 762462 від 21.10.2015р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_190 в АДРЕСА_575 ОСОБА_580 , пасп. НОМЕР_429 від 25.10.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_576 ОСОБА_581 , пасп. МЮ 044586 від 25.05.2005 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_577 ОСОБА_582 , пасп. серії НОМЕР_430 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_191 , від. 25.02.2015р.АДРЕСА_578 ОСОБА_583 , пасп. НОМЕР_431 від 14.12.2000р.,вид. ІНФОРМАЦІЯ_192 у АДРЕСА_579 ОСОБА_584 , пасп. СК 327647 від 10.09.1996 р., вид. Міським відділом №2 Білоцерківського МУГУ МВС України в Київській обл.Київська обл., м. Васильків, в/м - НОМЕР_432 ОСОБА_585 , пасп. 000336814 від 15.02.2017 р., орган, що видав 5112АДРЕСА_580 ОСОБА_586 , пасп. СР 028547 від 17.01.1996 р., вид Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл.Рівненська обл., с. Здовбиця, вул. Шосова, 2012168412912ОСОБА_587 , пасп. серії НОМЕР_433 , вид. Яворівським РВ УМВС України у Львівській обл., від 05.10.2000 АДРЕСА_581 ОСОБА_588 , пасп. НВ 555335 від. 27.01.2010 р., вид. Хмельницьким МВ УМВС України в АДРЕСА_582 ОСОБА_589 , пасп. НОМЕР_434 від 21.04.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_193 в АДРЕСА_583 ОСОБА_590 , пасп. НЕ 548065 від 23.10.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_96 в АДРЕСА_584 ОСОБА_591 , пасп. НОМЕР_435 від 21.05.2019 р., орган, що видав 8031АДРЕСА_585 ОСОБА_592 , пасп. серії НОМЕР_436 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_129 , від. 01.12.1998р.АДРЕСА_586 ОСОБА_593 , пасп. НОМЕР_437 , від 03.04.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_194 в Дніпропетровській обл.АДРЕСА_587 ОСОБА_594 пасп. НОМЕР_438 від 09.07.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_195 в АДРЕСА_588 ОСОБА_595 пасп. СР 410185 від 05.05.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_589 ОСОБА_596 пасп. НОМЕР_439 від 28.10.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_196 в АДРЕСА_590 ОСОБА_597 пасп. НОМЕР_440 від 01.06.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_197 АДРЕСА_591 ОСОБА_598 , пасп. серії НОМЕР_441 , вид. Буським РВ ГУМВС України у Львівській обл., від. 01.10.2008АДРЕСА_592 ОСОБА_599 , ТТ 289709 від 15.07.2015 р. ІНФОРМАЦІЯ_37 в АДРЕСА_593 ОСОБА_600 , пасп. серії НОМЕР_442 , вид. Радивилівським РВ УМВС України в Рівненській обл., від 18.01.2007АДРЕСА_594 ОСОБА_601 , пасп. серії НОМЕР_443 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_198 , 20.06.2000АДРЕСА_595 ОСОБА_602 , пасп. СР НОМЕР_444 ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_596 ОСОБА_603 , пасп. серії НОМЕР_445 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_199 , від 31.12.1997АДРЕСА_597 ОСОБА_604 , пасп. НОМЕР_446 від 14.04.2006р., вид. Шевченківським РВ УМВС України в АДРЕСА_598 ОСОБА_605 , пасп. СР 067284 від 20.04.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_599 ОСОБА_606 , пасп. СР 612691 від 28.08.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_600 ОСОБА_607 , пасп. 004454826 від 16.01.2020 р., орган, що видав 8026АДРЕСА_601 ОСОБА_216 , пасп. 000779457 від 27.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_602 ОСОБА_608 , пасп. 002480565 від 01.11.2018 р., орган, що видав 5625АДРЕСА_603 ОСОБА_609 , пасп. НОМЕР_447 від 24.10.1995 р. вид Крюківським РВ УМВС України в АДРЕСА_604 ОСОБА_610 , пасп. 000655514 від 23.06.2017 р., орган, що видав 2614АДРЕСА_605 ОСОБА_611 , пасп. СР 008842 від 09.10.1995р., вид. Острозьким РВ УМВС України у АДРЕСА_606 ОСОБА_612 , пасп. 000701019 від 06.07.2017 р., орган, що видав 2322АДРЕСА_607 ОСОБА_216 , пасп. 000779457 від 27.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_602 ОСОБА_216 , пасп. 000779457 від 27.07.2017р., орган що видав 0511АДРЕСА_608 3710404323ОСОБА_613 , пасп. 003705540 від 05.08.2019р., орган що видав 5610АДРЕСА_609 ОСОБА_614 , пасп. серії НОМЕР_448 , вид. Кривоозерським РВ УМВС України в Миколаївській обл., від 16.04.2005АДРЕСА_610 ОСОБА_615 , пасп. СР 452234 від 06.08.1998 р., вид Березнівським РВ УМВС України в АДРЕСА_611 ОСОБА_616 пасп. СР 906555 від 27.03.2002 р., вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_612 ОСОБА_617 , пасп. НОМЕР_449 від 05.12.2007 р., вид. Красилівським РВ УМВС України в АДРЕСА_613 ОСОБА_618 , пасп. серії НОМЕР_450 , вид. Балаклійським РС ГУДМС України в Харківській обл., від 12.03.2013АДРЕСА_614 ОСОБА_619 , пасп. НОМЕР_451 від 15.08.2019р., орган, що видав 1442АДРЕСА_615 3211802560ОСОБА_620 , пасп. НОМЕР_452 , від 24.07.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_200 в АДРЕСА_616 ОСОБА_621 , пасп. НОМЕР_453 від 16.03.2016р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_617 ОСОБА_622 пасп. ЕВ 094940 від 31.05.2005 р., вид. Олександрійським МВ УМВС України в АДРЕСА_618 ОСОБА_623 , пасп. ВР НОМЕР_454 від 28.10.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_201 в АДРЕСА_619 ОСОБА_624 , пасп. КС НОМЕР_455 від 07.09.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_202 у АДРЕСА_620 3554402412ОСОБА_625 , пасп. НОМЕР_456 орган, що видав 4641 від 19.12.2016АДРЕСА_621 ОСОБА_626 , пасп. НОМЕР_457 від 08.01.2002 р. вид Луцьким МВ УМВС України у АДРЕСА_622 2231718582ОСОБА_627 , пасп. НВ 166646 вид. Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 07.12.2002АДРЕСА_623 ОСОБА_628 , пасп. МЮ 233822 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 10.08.2010АДРЕСА_624 ОСОБА_629 , пасп. серії НОМЕР_458 від 23.11.2005р. вид. Глобинським РВ УМВС України в АДРЕСА_625 ОСОБА_630 , пасп. 001294411 від 05.12.2017р., орган, що видав 1836АДРЕСА_626 в/ч НОМЕР_459 ОСОБА_631 , пасп. КЛ 089964 вид. ІНФОРМАЦІЯ_203 у Львівській обл. 30.09.2015АДРЕСА_627 3635200077ОСОБА_632 , пасп. НОМЕР_460 від 01.11.2017 р., орган, що видав 1255АДРЕСА_628 ОСОБА_633 , пасп. серії НОМЕР_461 від 07.10.2008р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_204 в АДРЕСА_629 ОСОБА_634 , пасп. серії НОМЕР_462 від 04.08.1998р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_205 в АДРЕСА_630 ОСОБА_635 , пасп. серії НОМЕР_463 , вид. Здолбунівським ІНФОРМАЦІЯ_16 , від 14.09.1999АДРЕСА_631 ОСОБА_636 , пасп. НОМЕР_464 , від 16.08.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_632 ОСОБА_637 , пасп. НОМЕР_465 від 02.03.2020 р., орган, що видав 1214АДРЕСА_633 ОСОБА_638 , пасп. АЮ 250785 вид.Луцьким МВ УДМС України в Волинській обл. 15.12.2014АДРЕСА_634 ОСОБА_639 , пасп. 000223993 від 07.12.2016 вид. 5329АДРЕСА_635 ОСОБА_640 , пасп. НОМЕР_466 від 25.12.2013 р., вид Тернопільським МВ УДМС України в Тернопільській обл.м. Тернопіль, вул. Київська, 12/1243574100439ОСОБА_641 пасп. НОМЕР_467 від 23.05.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_59 у АДРЕСА_636 ОСОБА_642 пасп. НОМЕР_468 від 08.09.2012р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_637 ОСОБА_643 , пасп. НОМЕР_469 від 16.09.1998 р., вид Ужгородським МВ УМВС України в АДРЕСА_638 ОСОБА_644 , пасп. НОМЕР_470 вид. Луцьким МВ УМВС України у Волинській обл. 17.05.2003р.АДРЕСА_639 ОСОБА_645 , пасп. серії НОМЕР_471 , вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській області, від 30.03.1998АДРЕСА_640 ОСОБА_646 , пасп. СР НОМЕР_472 від 09.03.1998р., вид. Кузнецовським МВ УМВС України в АДРЕСА_641 ОСОБА_647 , пасп. 000265083 від 30.12.2016р., орган що видав 6811АДРЕСА_642 ОСОБА_648 пасп. НОМЕР_473 від 02.12.2016 р., орган ,що видав 5610АДРЕСА_643 ОСОБА_649 , пасп. серії МЮ 216443 вид. Здолбунівським РВ УМВС України від 11.09.2009р.АДРЕСА_644 ОСОБА_650 , пасп. серії НОМЕР_474 від 04.10.1996 вид. Цюрупинським РВ УМВС України в АДРЕСА_645 ОСОБА_651 , пасп. серії НОМЕР_475 від 25.10.2001 вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_646 ОСОБА_652 , пасп. серії НОМЕР_476 від 02.06.1996р. вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_647 ОСОБА_653 , пасп. серії НОМЕР_477 від 14.10.2011 вид. Шевченкіським РВ УМВС України в АДРЕСА_648 ОСОБА_654 , пасп. серії НОМЕР_478 , вид. Володимирецьким РС УДМС України в Рівненській області. 29.01.2015АДРЕСА_649 ОСОБА_655 , пасп. НОМЕР_479 від 28.03.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_206 у АДРЕСА_650 2533716510ОСОБА_656 пасп. НОМЕР_480 від 30.09.2019 р., орган,що видав 8026АДРЕСА_651 3455604486ОСОБА_657 , пасп. серії НОМЕР_481 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_16 , 17.05.2012АДРЕСА_652 ОСОБА_658 , пасп. серії НОМЕР_482 від 06.06.1997р. вид ІНФОРМАЦІЯ_207 в АДРЕСА_653 ОСОБА_659 , пасп. МЮ НОМЕР_483 від 21.12.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_163 в АДРЕСА_654 ОСОБА_660 , пасп. серії НОМЕР_484 від 13.03.2002р. вид. Каховським РВ УМВС України в АДРЕСА_655 ОСОБА_661 , пасп. серії НОМЕР_485 від 12.01.2006р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_656 ОСОБА_662 , пасп. НОМЕР_486 від 04.10.2017р., орган що видав 5610АДРЕСА_657 3709006885ОСОБА_663 , пасп. 002245125 від 28.08.2018р., орган що видав 5612АДРЕСА_658 ОСОБА_664 пасп. СР 344831 від 18.03.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_659 ОСОБА_665 , пасп. серії НОМЕР_487 від 25.04.2000р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_208 в АДРЕСА_660 ОСОБА_666 , пасп. МЮ 195967 вид. Дубенським МРВ УМВС України в Рівненській обл. 10.04.2009АДРЕСА_661 ОСОБА_667 , пасп. НОМЕР_488 від 01.11.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_27 в м. КиєвіАДРЕСА_662 ОСОБА_9 пасп. 001153750 від 01.11.2017 орган,що видав 5619АДРЕСА_8 ОСОБА_668 , пасп. СТ НОМЕР_489 від 05.01.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_209 в АДРЕСА_663 3610707105ОСОБА_669 , пасп. КС НОМЕР_490 від 01.10.2009 р., вид. Сколівським РВ ГУМВСУ у АДРЕСА_664 ОСОБА_670 , пасп. НОМЕР_491 від 24.10.2000р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_210 у АДРЕСА_665 осознНОМЕР_492 ОСОБА_671 , пасп. МЮ НОМЕР_493 від 13.02.2003р. вид. Дубровицьким РВ УМВС України в АДРЕСА_666 ОСОБА_672 , пасп. серії НОМЕР_494 від 26.07.2005р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_54 в АДРЕСА_667 ОСОБА_673 , пасп. СТ 269610 від 02.06.2012р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_159 в АДРЕСА_668 ОСОБА_674 , пасп. 002427606 від 16.10.2018р., орган що видав 5627АДРЕСА_669 3660509763ОСОБА_675 , пасп. 003830790 від 28.08.2019 р., орган, що видав АДРЕСА_670 ОСОБА_676 , пасп. НОМЕР_495 від 01.08.2019 р., орган, що видав 6834АДРЕСА_671 3443209853ОСОБА_677 , пасп. НОМЕР_496 від 11.12.2003р., вид. Івано-Франківським МВ УМВС в АДРЕСА_672 ОСОБА_678 , пасп. серії НОМЕР_497 від 11.04.1996р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_673 2483803900ОСОБА_679 , пасп. КС НОМЕР_498 від 23.04.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_211 у АДРЕСА_674 ОСОБА_680 , пасп. НОМЕР_499 від 22.06.2020 р., орган, що видав 8032АДРЕСА_675 , посвідчення біженця НОМЕР_500 , вид. Державна міграційна служба України, вид. 12.09.2012р.АДРЕСА_676 ОСОБА_681 пасп. СР 573514 від 22.04.1999 р., вид. Сарненським РВ УМВС України в АДРЕСА_677 ОСОБА_682 , пасп. НВ 426625 вид. Славутським РВ УМВС України в Хмельницькій обл. 02.10.2006АДРЕСА_678 ОСОБА_683 , пасп. СР 359174 вид. Острозьким РВ УМВС України в Рівненській обл. 20.02.1998АДРЕСА_679 ОСОБА_684 , пасп. НОМЕР_501 від 29.08.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_212 в АДРЕСА_680 3020219227ОСОБА_685 пасп. СМ 716049 від 14.08.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_213 - АДРЕСА_681 ОСОБА_686 , пасп. НОМЕР_502 від 24.04.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_214 АДРЕСА_682 ОСОБА_256 , пасп. НОМЕР_197 від 28.07.2011 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_44 в місті КиєвіАДРЕСА_256 ОСОБА_687 пасп. СР 435928 від 21.07.1998 р, вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_683 ОСОБА_688 пасп. СР 218915 від 10.05.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_684 ОСОБА_689 пасп. НВ 314964 від 15.05.2004 р., вид. Бродоцьким ІНФОРМАЦІЯ_17 в АДРЕСА_685 ОСОБА_690 , пасп. серії НОМЕР_503 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. 22.12.2003 АДРЕСА_686 ОСОБА_691 , пасп.АВ 873533 вид. Калинівським РВ ГУ МВС України у Вінницькій обл.12.10.2009АДРЕСА_687 .а3419400754ОСОБА_692 , пасп. 004267297 орган, що видав 5610 від 28.11.2019АДРЕСА_688 3632707923ОСОБА_693 , пасп. МЮ 316645 вид. Рівненським МВ УДМС України в Рівненській обл. 14.12.2012АДРЕСА_689 ОСОБА_694 , пасп. НМ 353593 від 11.08.2009 р., вид. Корюківським РВ УМВС України в АДРЕСА_690 ОСОБА_695 , пасп. серії НОМЕР_504 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_198 , 13.01.2009АДРЕСА_691 ОСОБА_696 , пасп. КС НОМЕР_505 від 06.10.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_215 в АДРЕСА_692 3528001915ОСОБА_697 , пасп. НОМЕР_506 від 31.07.2020р., орган що видав 8029АДРЕСА_693 ОСОБА_698 пасп. НОМЕР_507 від 09.07.1998 р., вид. Комунарським РВ УМВС України в АДРЕСА_694 ОСОБА_699 , пасп. серії АК 810571 від 24.02.2000р. вид. Криворізьким РВ УМВС України в АДРЕСА_695 ОСОБА_700 , пасп. серії НОМЕР_508 , вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській області , 12.03.1998АДРЕСА_696 ОСОБА_701 пасп. НОМЕР_509 від 30.06.1998 р., вид. Ленінським РВ УМВС України в АДРЕСА_697 ОСОБА_702 пасп. НОМЕР_510 від 15.11.1996 р., вид. Комсомольським МВ УМВС України в АДРЕСА_698 2942310856ОСОБА_9 пасп. 001153750 від 01.11.2017 орган,що видав 5619АДРЕСА_699 3716210634ОСОБА_9 пасп. 001153750 від 01.11.2017 орган,що видав 5619АДРЕСА_8 ОСОБА_703 , пасп. МЮ 088602 від 26.04.2006 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_700 3277514319ОСОБА_704 пасп. НОМЕР_511 від 24.04.2020 р., орган, що видав 4633Львівська АДРЕСА_701 ОСОБА_705 , пасп. НОМЕР_512 від 24.05.2019 р., орган, що видав 4613АДРЕСА_702 ОСОБА_512 пасп. НОМЕР_385 від 21.06.2017 р., орган,що видав 5621АДРЕСА_703 ОСОБА_706 , пасп. НОМЕР_513 від 17.02.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_216 АДРЕСА_704 ОСОБА_707 , пасп. НОМЕР_514 від 21.05.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_705 ОСОБА_708 , пасп. серії НОМЕР_515 від 16.10.1997р. вид. Корецьким РВ УМВС України в АДРЕСА_706 2421513126ОСОБА_709 , пасп. НОМЕР_516 від 03.08.1999р. вид. Сєвєродонецьким МВ УМВС України в АДРЕСА_707 ОСОБА_710 пасп. МЮ 002588 від 05.04.2004 р., вид. Сарненський РВ УМВС України в АДРЕСА_708 ОСОБА_711 пасп. МЮ 149821 від 01.11.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_709 ОСОБА_712 , пасп. серії НОМЕР_517 , вид. 2618, 29.08.2017АДРЕСА_710 ОСОБА_713 , НВ 664107 від 19.02.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_217 в АДРЕСА_711 ОСОБА_714 , пасп. серії НОМЕР_518 , вид. Галицьким РВ УМВС України в Івано Франківській обл., від. 18.09.2008р.АДРЕСА_712 ОСОБА_715 , пасп. серії НОМЕР_519 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_218 , від 27.10.2015АДРЕСА_713 ОСОБА_716 , пасп. НОМЕР_520 від 04.03.2014р., вид. Дарницьким ІНФОРМАЦІЯ_48 в АДРЕСА_714 ОСОБА_717 пасп. КС НОМЕР_521 від 04.10.2011 р.,вид. ІНФОРМАЦІЯ_219 у Львівській обл.Львівська АДРЕСА_715 ОСОБА_718 , пасп. СТ НОМЕР_522 від 31.10.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_220 в АДРЕСА_716 ОСОБА_719 , пасп. МР 231179 від04.10.2007 вид. ІНФОРМАЦІЯ_221 в АДРЕСА_717 ОСОБА_720 , пасп. НОМЕР_523 від 21.12.2016 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_718 НОМЕР_524 ОСОБА_721 , пасп. серії НОМЕР_525 від 23.05.2015р. вид. Рівненським МВ УДМС України в АДРЕСА_719 ОСОБА_722 , пасп. ЕА НОМЕР_526 від 24.07.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_222 в АДРЕСА_720 ОСОБА_723 , пасп. ЕО НОМЕР_527 від 08.10.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_223 в АДРЕСА_721 ОСОБА_724 , пасп. НОМЕР_528 від 05.12.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_722 ОСОБА_725 , пасп. ВМ 009413 від 10.06.1995 р., вид ІНФОРМАЦІЯ_224 в АДРЕСА_723 ОСОБА_9 пасп. 001153750 від 01.11.2017 орган,що видав 5619АДРЕСА_699 3716210634ОСОБА_726 пасп. КМ НОМЕР_529 від 16.10.2012 р., вид. Іллічівським ІНФОРМАЦІЯ_225 в Одеській обл.Одеська АДРЕСА_724 ОСОБА_727 пасп. серії НОМЕР_530 від 11.04.2012р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_32 в АДРЕСА_725 ОСОБА_728 , пасп. серії НОМЕР_531 , вид. Дарницьким ІНФОРМАЦІЯ_81 , 29.04.2015АДРЕСА_726 ОСОБА_729 , пасп. серії НОМЕР_532 , вид. Тростянецьким ІНФОРМАЦІЯ_226 , від 24.10.2013р.АДРЕСА_727 2963613317ОСОБА_730 , пасп. МЮ 261071 від 06.06.2011 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_728 ОСОБА_731 , пасп. НОМЕР_533 від 05.11.2014р. вид. Луцьким ІНФОРМАЦІЯ_227 АДРЕСА_729 ОСОБА_732 , пасп. НОМЕР_534 від 15.06.2001 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_730 ОСОБА_733 , пасп. НОМЕР_535 від 08.06.2018 р., орган, що видав АДРЕСА_731 ОСОБА_734 , пасп. серії НОМЕР_536 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_133 , 14.08.2014АДРЕСА_732 , кв.гурт.НОМЕР_537 ОСОБА_735 , пасп. МЮ НОМЕР_538 від 06.11.2007 р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_733 ОСОБА_736 , пасп. серії НОМЕР_539 від 02.06.2010р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_228 в АДРЕСА_734 ОСОБА_737 , пасп. НОМЕР_540 від 27.06.2013 р., вид. Дубенським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_735 ОСОБА_738 , пасп. серії НОМЕР_541 , вид. Дубровицьким ІНФОРМАЦІЯ_229 , від. 14.07.2016р.АДРЕСА_736 ОСОБА_739 , пасп. ВК НОМЕР_542 від 26.08.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_230 в АДРЕСА_737 ОСОБА_740 , пасп. МЮ 215609, від 11.09.2009, вид. Дубровицьким РВ УМВС України в АДРЕСА_738 ОСОБА_741 пасп. КО 594261від 22.02.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_231 в АДРЕСА_739 ОСОБА_742 пасп. НОМЕР_543 від 27.04.1996 р., вид . ІНФОРМАЦІЯ_164 в АДРЕСА_740 ОСОБА_743 пасп. СР 968950 від 16.09.2003 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_196 в АДРЕСА_741 ОСОБА_744 , пасп. АС 167047 вид. ІНФОРМАЦІЯ_232 у Волинській обл. 03.12.1996АДРЕСА_742 ОСОБА_745 , пасп. серії НОМЕР_544 , вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській області, від 06.07.1998р.АДРЕСА_743 ОСОБА_746 , пасп. серії НОМЕР_545 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_82 , 22.12.1997АДРЕСА_744 2351212839ОСОБА_747 , пасп. 001822638 від 03.05.2018р., орган що видав 5610АДРЕСА_745 ОСОБА_748 , пасп. НВ 363967 вид. Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 11.08.2005АДРЕСА_746 ОСОБА_749 , пасп. НА 167581 вид. Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 25.10.1996АДРЕСА_747 ОСОБА_750 , пасп. НОМЕР_546 вид.Тернопільським РВ УМВС України в Тернопільській обл. 01.12.2007АДРЕСА_748 ОСОБА_751 , пасп. СР 218086 від 17.04.1997 р., вид. Рівненським РВ УМВС України в АДРЕСА_749 ОСОБА_9 пасп. 001153750 від 01.11.2017 орган,що видав 5619АДРЕСА_8 ОСОБА_752 , пасп. НОМЕР_547 від 17.04.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_233 АДРЕСА_750 ОСОБА_753 , пасп. НОМЕР_548 від 25.09.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_751 ОСОБА_754 , пасп. МЮ 327069 від 16.03.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_752 ОСОБА_755 , пасп. НОМЕР_549 від 23.01.2002 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_234 в АДРЕСА_753 ОСОБА_756 , пасп. НОМЕР_550 від 18.10.2008 р., вид. Гусятинським РВ УМВС України в АДРЕСА_754 ОСОБА_757 , пасп. МС 815782 вид. Кременецьким РВ УМВС України в Тернопільській обл. 24.12.2002АДРЕСА_755 ОСОБА_758 , пасп. 000479793 від 19.04.2017р., орган що видав 6313АДРЕСА_756 ОСОБА_759 пасп. НОМЕР_551 від 29.07.1998 р., вид. Галицьким ІНФОРМАЦІЯ_235 у Львівській обл.АДРЕСА_757 ОСОБА_760 , пасп. серії НОМЕР_552 від 15.10.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_184 в АДРЕСА_758 ОСОБА_761 , пасп. серії НОМЕР_553 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_198 , від 03.12.2009АДРЕСА_759 ОСОБА_762 , пасп. МН 696286 від 20.08.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_236 в АДРЕСА_760 ОСОБА_763 пасп. НОМЕР_554 від. 10.09.2002 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_237 в АДРЕСА_761 ОСОБА_764 , пасп. НОМЕР_555 від 25.10.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_238 в АДРЕСА_762 ОСОБА_765 , пасп. СС НОМЕР_556 від 21.01.1997р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_239 в Івано-Франківській АДРЕСА_763 ОСОБА_766 , пасп. серії НОМЕР_557 , вид. Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 18.08.2006АДРЕСА_764 ОСОБА_767 , пасп. НОМЕР_558 від 04.09.1996 р., вид. Маневицьким ІНФОРМАЦІЯ_17 в АДРЕСА_765 ОСОБА_768 , пасп. ТТ 353495 вид. Шевченківським РВ ГУДМС України в місті Києві 17.09.2016АДРЕСА_766 ОСОБА_769 пасп. КС 729829 від 21.08.2009 р., вид . ІНФОРМАЦІЯ_173 у АДРЕСА_767 ОСОБА_770 , пасп. НОМЕР_559 від 24.10.2019 р., орган, що видав 2618АДРЕСА_768 3455309230ОСОБА_771 , пасп. НОМЕР_560 від 04.11.2014р., вид. Красноармійським МВ ГУДМС України в АДРЕСА_769 ОСОБА_772 , пасп. НОМЕР_561 від 03.07.1998 р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_770 ОСОБА_773 , пасп. серії НОМЕР_562 , вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській області, 15.03.2001АДРЕСА_771 ОСОБА_649 , пасп. серії МЮ 216443 вид. Здолбунівським РВ УМВС України від 11.09.2009р.АДРЕСА_644 ОСОБА_774 , пасп. 001734353 від 05.04.2018р., орган що видав 5613АДРЕСА_772 ОСОБА_775 , пасп. серії НОМЕР_563 від 27.10.2010р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_240 в АДРЕСА_773 ОСОБА_776 , пасп. НОМЕР_564 від 12.09.2013 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_241 в АДРЕСА_774 ОСОБА_777 пасп. серії НОМЕР_565 від 21.11.2007 вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_775 ОСОБА_778 пасп. НВ 412036 від 18.05.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_242 в АДРЕСА_776 ОСОБА_779 , пасп. серії НОМЕР_566 від 24.01.2001р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_176 у АДРЕСА_777 ОСОБА_780 , пасп. НОМЕР_567 від 12.09.2019р., орган що видав 8024АДРЕСА_778 ОСОБА_781 , пасп. НОМЕР_568 від 22.07.2014 р., вид. Калуським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_779 ОСОБА_782 , пасп. 000203175 від 24.11.2016 р., орган, що видав 5616АДРЕСА_780 ОСОБА_783 , пасп. 004458797 від 16.01.2020 р., орган, що видав 5612АДРЕСА_781 ОСОБА_784 , пасп. НОМЕР_569 від 18.01.2012р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_782 ОСОБА_766 , пасп. серії НОМЕР_557 , вид. Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 18.08.2006АДРЕСА_764 ОСОБА_785 пасп. СР 357750 від 13.02.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_163 в АДРЕСА_783 ОСОБА_786 , пасп.АЮ 225049 вид. Луцьким ІНФОРМАЦІЯ_15 у Волинській обл. 28.03.2014АДРЕСА_784 ОСОБА_787 , пасп. серії НОМЕР_570 від 14.12.1999р. вид. Жовтневим ІНФОРМАЦІЯ_20 в місті КиєвіАДРЕСА_785 ОСОБА_788 , пасп. серії НОМЕР_571 від 21.10.1997р. вид. Золочівським РВ УМВС України у АДРЕСА_786 ОСОБА_789 , пасп. КС НОМЕР_572 від 31.05.2011 р, вид. ІНФОРМАЦІЯ_243 у Львівській обл.АДРЕСА_787 ОСОБА_790 , пасп. НОМЕР_573 від 14.01.2020 р., орган, що видав 3232АДРЕСА_788 3284209450ОСОБА_791 , пасп. 004856495 від 17.06.2020 р., орган, що видав 5620АДРЕСА_789 ОСОБА_792 , пасп. СР 307402 від 14.11.1997 р., вид. Гощанським РВ УМВС України в АДРЕСА_790 ОСОБА_793 , пасп. МЮ 023106 від 03.11.2004 р., вид. Рівненським РВ УМВС України в АДРЕСА_791 ОСОБА_794 , пасп. серії НОМЕР_574 , вид. Костопільским ІНФОРМАЦІЯ_229 , 14.11.2013АДРЕСА_792 ОСОБА_795 пасп. СР 952893 від 20.02.2003 р., вид. Демидівським РВ УМВС України в АДРЕСА_793 ОСОБА_796 , пасп. НОМЕР_575 від 02.07.2009р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_244 в АДРЕСА_794 ОСОБА_797 , пасп. НОМЕР_576 від 17.01.2020р. вид. 5610АДРЕСА_795 ОСОБА_798 , пасп. НМ 357644 від 03.09.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_245 в Чернігівській обл.АДРЕСА_796 ОСОБА_799 , пасп. СР 019264 від 05.01.1996р., вид. Острозьким РВ УМВС України в АДРЕСА_797 ОСОБА_92 , пасп. МЮ 243279 вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 07.10.2010АДРЕСА_798 ОСОБА_800 , пасп. серії НОМЕР_577 , вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл., 05.05.2008р.АДРЕСА_799 ОСОБА_801 , пасп. КС НОМЕР_578 від 07.09.2011 р., вид. Сокальським РВ ГУМВС України у АДРЕСА_800 ОСОБА_802 , пасп.МЮ 089123 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 22.05.2006АДРЕСА_801 ОСОБА_803 пасп. НОМЕР_579 від 18.05.2018 р., орган ,що видав 1443АДРЕСА_802 ОСОБА_804 пасп. КО 030613 від 24.02.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_246 в АДРЕСА_803 3043420453ОСОБА_805 , пасп. НОМЕР_580 від 11.12.2018р., орган що видав 6110АДРЕСА_804 ОСОБА_806 , пасп. серії НОМЕР_581 від 22.07.2008р. вид. Теофіпольським РВ УМВС України в АДРЕСА_805 ОСОБА_807 , пасп. серії НОМЕР_582 від 17.11.2011р. вид. Острозьким МВ УМВС України в АДРЕСА_806 ОСОБА_808 пасп. НОМЕР_583 від 11.09.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_247 в Донецькій обл.АДРЕСА_807 ОСОБА_809 , пасп. НОМЕР_584 від 12.08.2011р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_248 в місті КиєвіАДРЕСА_808 ОСОБА_810 , пасп. КО 921786 від 16.03.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_249 в Полтавській обл.АДРЕСА_809 ОСОБА_811 , пасп. МЮ 387475 вид. Рівненським МВ УДМС України в Рівненській обл. 13.03.2015АДРЕСА_810 ОСОБА_812 , пасп. СТ НОМЕР_585 від 27.01.2010 р., вид. Обухівським РВ ГУ МВС україни в АДРЕСА_811 ОСОБА_813 , пасп. НОМЕР_586 від 28.01.2020 вид. 2125Закарпатьска обл., Великоберезнянський р-н., с. СтужицяНОМЕР_587 ОСОБА_814 , пасп. НОМЕР_588 від 09.09.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_250 АДРЕСА_812 ОСОБА_815 , пасп. НОМЕР_589 від 06.12.2000 р., вид. Варвинським РВ УМВС України в АДРЕСА_813 ОСОБА_816 , пасп. серії КС 425228 від 15.06.2005р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_251 АДРЕСА_814 3250808695ОСОБА_817 , пасп. 001159020 від 02.11.2017 р., орган, що видав АДРЕСА_815 ОСОБА_818 , пасп. СР 471623 вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській області від 20.10.1998АДРЕСА_816 ОСОБА_819 , пасп. НОМЕР_590 від 03.02.2001р., вид. Хмельницьким МВ УМВС України в АДРЕСА_817 ОСОБА_820 , пасп. МЮ 289744 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській області від 13.01.2012АДРЕСА_818 ОСОБА_821 , пасп. 004854453 від 17.06.2020, орган, що видав 4652АДРЕСА_819 ОСОБА_822 , пасп. МЮ НОМЕР_591 від 24.03.2009 р., вид. Дубровицьким РВ УМВС України в АДРЕСА_820 3303013892ОСОБА_823 , пасп. 004795369 від 21.05.2020 вид. 5624АДРЕСА_821 ОСОБА_824 пасп. НОМЕР_592 від 23.10.2014 р., вид ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_822 ОСОБА_825 , пасп. АК 251465 вид. Жовтневим РВ ДМУ УМВС України в Дніпропетровській області від 17.08.1998АДРЕСА_823 ОСОБА_826 , пасп. КО 136084 від 18.08.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_252 в АДРЕСА_824 ОСОБА_827 , пасп. НОМЕР_593 від 04.01.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_253 в АДРЕСА_825 ОСОБА_828 пасп. НОМЕР_594 від 20.11.2002 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_71 в АДРЕСА_826 ОСОБА_829 , пасп. МЮ 276043 вид. Костопільським РВ УМВС України в Рівненській обл. 07.09.2011АДРЕСА_827 ОСОБА_830 , пасп. МЮ 072289 від 20.02.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_828 ОСОБА_831 , пасп. 004445271 від 14.01.2020 р., орган, що видав 5320АДРЕСА_829 ОСОБА_832 , пасп. серії НОМЕР_595 від 11.03.2004р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_254 в АДРЕСА_830 ОСОБА_9 пасп. 001153750 від 01.11.2017 орган,що видав 5619АДРЕСА_8 ОСОБА_833 , пасп. МС НОМЕР_596 від 24.05.2000р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_255 в АДРЕСА_831 ОСОБА_834 пасп. КС НОМЕР_597 від 28.01.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_256 у АДРЕСА_832 кв. вл.НОМЕР_598 ОСОБА_835 , пасп. НОМЕР_599 від. 28.08.2001р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_833 ОСОБА_836 , пасп. НОМЕР_600 вид. ІНФОРМАЦІЯ_173 у Львівській обл. 28.07.2003АДРЕСА_834 ОСОБА_829 , пасп. МЮ 276043 вид. Костопільським РВ УМВС України в Рівненській обл. 07.09.2011АДРЕСА_827 ОСОБА_837 пасп НОМЕР_601 від 14.04.2017 р., орган ,що видав 5619Київська АДРЕСА_835 ОСОБА_838 , пасп. НОМЕР_602 від 19.05.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_257 АДРЕСА_836 ОСОБА_839 , пасп. ТТ 065442 від 25.08.2011 р., вид ІНФОРМАЦІЯ_44 в м. КиєвіАДРЕСА_837 ОСОБА_668 , пасп. СТ НОМЕР_489 від 05.01.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_209 в АДРЕСА_663 3610707105ОСОБА_840 пасп. НОМЕР_603 від 27.02.2002 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_258 у АДРЕСА_838 ОСОБА_841 пасп. НОМЕР_604 від 09.12.2010 р.вид. Томашпільським РВ УМВС України у АДРЕСА_839 ОСОБА_842 , пасп. АТ НОМЕР_605 від 04.09.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_840 ОСОБА_843 , пасп. НОМЕР_606 від 27.06.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_841 ОСОБА_844 , пасп. НОМЕР_607 від 07.08.2019 р., огран, що видав 7310АДРЕСА_842 ОСОБА_845 , пасп . АО 036197 від 19.06.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_259 в АДРЕСА_843 ОСОБА_846 пасп. ТТ 273908 від 02.04.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_260 в місті КиєвіАДРЕСА_844 ОСОБА_847 , пасп. ВК 993530 вид. ІНФОРМАЦІЯ_261 в Донецькій обл. 12.04.2013АДРЕСА_845 3549303909ОСОБА_848 , пасп. 000566901 від 24.05.2017, орган що видав 4610АДРЕСА_846 ОСОБА_849 , пасп. АТ НОМЕР_608 від 19.09.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_847 ОСОБА_850 , пасп. НОМЕР_609 від 06.04.1999 р., вид. Радехівським РВ УМВС України у АДРЕСА_848 ОСОБА_851 , пасп. НОМЕР_610 від 10.09.2001 р., вид. Рожнятівським РВ УМВС України Івано-Франківській АДРЕСА_849 ОСОБА_852 , пасп. НМ 273851 від 13.12.2006р. вид. Бобровицьким РВ УМВС України у АДРЕСА_850 3302109512ОСОБА_853 , пасп. НОМЕР_611 від 28.01.2019 р., орган, що видав 5621АДРЕСА_851 ОСОБА_854 , пасп. серії НОМЕР_612 від 29.09.2008р. вид. Широківським РВ УМВС України в АДРЕСА_852 ОСОБА_855 , пасп. серії НОМЕР_613 від 02.11.2012р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_262 в АДРЕСА_853 ОСОБА_856 , пасп. КМ НОМЕР_614 від 17.12.2010р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_263 у АДРЕСА_854 ОСОБА_857 , пасп. серії НОМЕР_615 від 03.03.1999 вид. Сарненським РВ УМВС України в АДРЕСА_855 ОСОБА_858 , пасп. серії НОМЕР_616 від 03.12.2013р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_264 в АДРЕСА_856 ОСОБА_859 , пасп. АО 087205 від 09.10.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_265 в АДРЕСА_857 ОСОБА_860 пасп. МЮ 001017 від 19.03.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_266 в АДРЕСА_858 блок 57-64 кім. НОМЕР_617 ОСОБА_861 пасп. НОМЕР_618 від 20.12.2018 р., орган,що видав 0719АДРЕСА_859 ОСОБА_862 , пасп. СР НОМЕР_619 від 27.02.2001р.. вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_860 3103810954ОСОБА_863 , пасп. 000784722 від 27.07.2017р., орган, що видав 1810АДРЕСА_861 ОСОБА_864 , пасп. МЮ 317213 від. 17.01.2013р. вид. Рівненським МВ УДМС України у АДРЕСА_862 ОСОБА_865 , пасп. НОМЕР_620 від 21.09.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_267 АДРЕСА_863 ОСОБА_866 , пасп. серії НОМЕР_621 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_268 , від 23.01.1997 АДРЕСА_864 ОСОБА_867 , пасп. МЮ 280298 від 21.10.2011р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_865 ОСОБА_868 пасп. АЮ 143564 від 15.03.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_269 у АДРЕСА_866 ОСОБА_869 , пасп. КС 781548 вид. ІНФОРМАЦІЯ_270 у Львівській обл. 11.10.2010АДРЕСА_867 ОСОБА_870 , пасп. СР 664051 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. 15.01.2000АДРЕСА_868 ОСОБА_871 пасп. НВ 757087 від 10.05.2016 вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_869 ОСОБА_872 , пасп. НОМЕР_622 від 15.03.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_22 в АДРЕСА_870 ОСОБА_873 , пасп. НОМЕР_623 від 15.11.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_271 в м. КиєвіАДРЕСА_871 ОСОБА_874 пасп. НОМЕР_624 від від 19.08.2002 р., вид. Тернівським РВ криворізьк. ІНФОРМАЦІЯ_21 у АДРЕСА_872 ОСОБА_875 , пасп. 000038624 від 18.03.2016 р., орган, що видав 8027АДРЕСА_873 ОСОБА_876 пасп. СР 128675 від 10.09.1996 р., вид. Дубровицьким РВ УМВС України в АДРЕСА_874 ОСОБА_877 , пасп. НМ 401358 від 10.05.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_272 в АДРЕСА_875 , в/чНОМЕР_625 ОСОБА_878 , пасп. 002565291 від 16.11.2018 р., огран, що видав АДРЕСА_876 НОМЕР_626 ОСОБА_879 , пасп. НОМЕР_627 від 13.11.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_273 в АДРЕСА_877 ОСОБА_880 пасп. НОМЕР_628 від 17.07.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_255 у АДРЕСА_878 ОСОБА_881 , пасп. КМ НОМЕР_629 від 18.07.2012р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_274 в АДРЕСА_879 ОСОБА_882 , пасп. 000847057 від 14.08.2017 р., орган, що видав АДРЕСА_880 ОСОБА_883 , пасп. серії НОМЕР_630 від 05.12.2012р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_881 ОСОБА_884 , пасп. МЮ НОМЕР_631 від 26.02.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_882 ОСОБА_885 , пасп. СТ НОМЕР_632 від 25.07.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_275 в АДРЕСА_883 ОСОБА_886 , пасп. серії НОМЕР_633 від 18.04.2020р. вид. Білогірським РВ УМВС України в АДРЕСА_884 ОСОБА_887 , пасп. НОМЕР_634 від 08.08.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_44 в місті КиєвіАДРЕСА_885 ОСОБА_888 , пасп. МЮ 238350 вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 04.06.2010АДРЕСА_886 ОСОБА_889 , пасп. серії НОМЕР_635 , вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській обл., 11.07.1998р.АДРЕСА_887 3014215291ОСОБА_890 , пасп. 002928891 орган, що видав 4613 від 07.02.2019АДРЕСА_888 ОСОБА_891 , пасп. СК 026191 від 26.01.1996 р., вид. Кагарлицьким ІНФОРМАЦІЯ_20 в АДРЕСА_889 ОСОБА_892 , пасп. ЕВ НОМЕР_636 від 14.01.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_276 в АДРЕСА_890 ОСОБА_893 , пасп. 000554161 від 19.05.2017 р., орган, що видав 5619АДРЕСА_891 ОСОБА_894 , пасп. серії НОМЕР_637 , вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_277 , 29.11.2012 р.АДРЕСА_892 ОСОБА_895 , пасп. НОМЕР_638 від 07.08.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_278 в АДРЕСА_893 ОСОБА_896 , пасп. ММ НОМЕР_639 від 28.07.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_236 в АДРЕСА_894 ОСОБА_897 , пасп. МС НОМЕР_640 від 16.02.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_279 в АДРЕСА_895 ОСОБА_898 , пасп. НОМЕР_641 від 04.09.2012 р., вид. Луцьким ІНФОРМАЦІЯ_15 у АДРЕСА_896 ОСОБА_899 , пасп. НОМЕР_642 від 21.10.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_27 в м. КиєвіАДРЕСА_897 ОСОБА_900 пасп. НОМЕР_643 від 21.01.2004 р., вид. Першотравневим РВ УМВС України в АДРЕСА_898 ОСОБА_901 , пасп. 000215322 від 02.12.2016 р., орган, що видав 2610АДРЕСА_899 ОСОБА_902 , пасп. МЮ 296181 від 28.05.2012 р., вид. Острозьким МВ УМВС України в Рівненській обл.м. Хмельницький, вул. Чорновола, в/ч А НОМЕР_644 ОСОБА_903 , пасп. МЮ 237016 від. 20.03.2010р. вид. Березнівським РВ УМВС України у АДРЕСА_900 ОСОБА_904 , пасп. КС НОМЕР_645 від. 08.12.2009р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_280 у АДРЕСА_901 ОСОБА_905 пасп. ТТ 055999 від. 28.04.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_35 в місті КиєвіАДРЕСА_902 ОСОБА_906 , пасп. НОМЕР_646 від 17.06.2009р., вид. Тернопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_903 ОСОБА_907 пасп. ВР 413327 від 02.06.2010 р., вид. Хустівським МВ ГУМВС України в АДРЕСА_904 ОСОБА_908 , пасп. СР 092540 від 04.06.1996р. вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській обл.м. Рівне, вул. Дубенська, в/ч НОМЕР_647 ОСОБА_909 , пасп. НОМЕР_648 від 06.06.2000р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_281 в АДРЕСА_905 ОСОБА_910 , пасп. КЛ 024597 від. 06.09.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_20 у АДРЕСА_906 , в/ч ПП НОМЕР_649 ОСОБА_911 , пасп. 000349570 від 21.02.2017р., орган, що видав 2110АДРЕСА_907 3452708668ОСОБА_912 , пасп. НМ 367515 від 20.02.2010 р., вид. Новозаводським ВМ УМВС України в Чернігівській обл.АДРЕСА_908 ОСОБА_913 , пасп. АО НОМЕР_650 від 27.10.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_282 в АДРЕСА_909 ОСОБА_914 пасп.КС НОМЕР_651 від 18.01.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_169 у АДРЕСА_910 ОСОБА_915 , пасп. НЕ 545219 від 05.09.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_283 в АДРЕСА_911 ОСОБА_916 , пасп. НОМЕР_652 від 18.02.1998 р., вид. Канівськиим ІНФОРМАЦІЯ_17 в АДРЕСА_912 ОСОБА_917 пасп. МА 446949 від 04.03.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_72 в Сумській обл.Сумська АДРЕСА_913 ОСОБА_918 , пасп. СТ НОМЕР_653 від 26.06.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_55 в АДРЕСА_914 ОСОБА_919 , пасп. 000601579 від 07.06.2017р., орган, що видав 5610АДРЕСА_915 ОСОБА_920 , пасп. МЮ 134800 від 27.07.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_916 ОСОБА_921 , пасп. ЕН 794985 від 02.12.2010 р., ІНФОРМАЦІЯ_284 АДРЕСА_917 , в/ч НОМЕР_654 ОСОБА_922 пасп. МЮ 411800 від 05.01.2016 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_918 ОСОБА_923 , пасп. НОМЕР_655 від 07.06.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_919 ОСОБА_924 , пасп. НОМЕР_656 від 19.08.2019 р., орган, що видав 5310АДРЕСА_920 3448809856ОСОБА_925 пасп. НОМЕР_657 від 23.10.1997 р., вид. Міським м/в Дніпровського МВ Дніпродзержинського МУ УМВС України в АДРЕСА_921 ОСОБА_926 , пасп. НОМЕР_658 від 24.02.1998 р., вид. Комсомольським МВ УМВС України в АДРЕСА_922 ОСОБА_927 , пасп. НЕ 530378 від 11.03.2008 р., вид. Маньківським РВ УМВС України в АДРЕСА_923 ОСОБА_928 , пасп. 002936228 орган, що видав 5624 від 08.02.2019 р.АДРЕСА_924 2675514814ОСОБА_929 , пасп. 001921550 від 30.05.2018 р., орган, що видав АДРЕСА_925 ОСОБА_930 , пасп. КС НОМЕР_659 від. 28.11.2013р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_285 у АДРЕСА_926 ОСОБА_931 , пасп. АЮ 273476 від. 23.08.2015р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_927 ОСОБА_932 , пасп. МЮ 090059 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 03.07.2006р.АДРЕСА_928 ОСОБА_933 , пасп. СР 956894 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 05.02.2003р.АДРЕСА_929 ОСОБА_934 пасп. НОМЕР_660 від 01.09.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_20 в АДРЕСА_930 ОСОБА_256 , пасп. НОМЕР_197 від 28.07.2011 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_44 в місті КиєвіАДРЕСА_256 ОСОБА_935 пасп. НОМЕР_661 від 30.09.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_931 ОСОБА_936 , пасп. ЕЕ НОМЕР_662 від 04.12.2001р. вид. Роздольненським РВ ГУ МВС України в АДРЕСА_932 ОСОБА_937 пасп. СТ 498828 від 21.04.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_933 ОСОБА_938 , пасп. 000530429 від 12.05.2017р., орган що видав 7310АДРЕСА_934 ОСОБА_939 ,пасп. МЮ НОМЕР_663 від 03.01.2008р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_286 в АДРЕСА_935 ОСОБА_940 , пасп. МЮ 198227 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. 17.02.2009 р.АДРЕСА_936 ОСОБА_941 , пасп. АН 371467 від 12.05.2005 р., вид. Нікопольським РВ УМВС Україниу АДРЕСА_937 ОСОБА_942 , пасп. НОМЕР_664 від 21.08.2009р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_88 в АДРЕСА_938 ОСОБА_943 , пасп. НОМЕР_665 від 24.07.2008 р., вид. ТУМ ІНФОРМАЦІЯ_287 в АДРЕСА_939 ОСОБА_944 , пасп. КС НОМЕР_666 від 05.09.2002 р., ІНФОРМАЦІЯ_288 , пр. Червоної Калини, 41/283164406054ОСОБА_945 , пасп. серії НОМЕР_667 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_91 , 05.11.2004АДРЕСА_940 ОСОБА_946 , пасп. СМ 775629 від. 22.12.2006р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_248 в місті КиєвіАДРЕСА_941 ОСОБА_947 , пасп. 003023481 орган, що видав 6812 від 26.02.2019р.АДРЕСА_942 А2703516770ОСОБА_948 пасп. НОМЕР_668 від 25.02.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_20 в Київській обл.Київська АДРЕСА_943 ОСОБА_949 . пасп. НОМЕР_669 від 22.01.2008 р., вид. Саксаганським РВ Криворізького МУ УМВС України в АДРЕСА_944 ОСОБА_950 , пасп. МС НОМЕР_670 від 12.12.1995 р., вид. Зборівським ІНФОРМАЦІЯ_289 АДРЕСА_945 (гуртож.)НОМЕР_671 ОСОБА_951 , пасп. НОМЕР_672 від 11.10.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_290 АДРЕСА_946 ОСОБА_952 , пасп. НОМЕР_673 від 16.08.2006 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_947 ОСОБА_953 пасп.СЮ 265107 від 16.06.2012 р., вид. Енергодарським ІНФОРМАЦІЯ_291 в АДРЕСА_948 ОСОБА_954 , пасп. МЮ 387125 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 19.02.2015р.АДРЕСА_949 ОСОБА_955 , пасп. МЮ 072404 від 02.03.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_950 ОСОБА_956 , пасп. НОМЕР_674 від 06.05.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_292 у АДРЕСА_951 ОСОБА_957 , пасп. ВО 277196 вид.Тячівським РВ УМВС України в Закарпатській обл. 12.06.1997р.АДРЕСА_952 ОСОБА_958 , пасп. НА 164128 вид.Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 09.08.1996 АДРЕСА_953 ОСОБА_959 , пасп. НОМЕР_675 від 04.12.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_293 АДРЕСА_954 ОСОБА_960 , пасп. НОМЕР_676 вид. Дарницьким РУ ГУ МВС України в місті Києві 21.10.2008р.АДРЕСА_955 ОСОБА_961 , пасп. НОМЕР_677 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_294 в Дніпропетровській обл. 29.08.2013 АДРЕСА_956 ОСОБА_962 , пасп. НВ 637064 вид. Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 06.06.2012 АДРЕСА_957 ОСОБА_963 пасп. МС НОМЕР_678 від 11.03.1997 р., вид. Підгаєцьким ІНФОРМАЦІЯ_17 в АДРЕСА_958 ОСОБА_964 , пасп. ЕР 446276 від. 08.06.2012р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_295 в АДРЕСА_959 , в/ч А НОМЕР_679 ОСОБА_965 , пасп. МО НОМЕР_680 від 17.02.2001 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_296 АДРЕСА_960 ОСОБА_966 пасп. МЮ 285458 від 11.10.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_961 ОСОБА_967 , пасп. серії НОМЕР_681 , вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській обл. 13.02.1998 р.АДРЕСА_962 ОСОБА_968 пасп. НОМЕР_682 від 04.03.1997 р., вид. Замостянським РВ УМВС України у АДРЕСА_963 ОСОБА_969 , пасп. НОМЕР_683 від 25.04.2018р., орган, що видав 5610АДРЕСА_964 ОСОБА_970 , пасп. СР 816738 від 05.10.2001р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_965 ОСОБА_971 , пасп. СМ 734687 вид. Козятинським РВ УМВС України в Вінницькій обл. 01.09.2005р.Вінницька обл., Козятинський р-н., с.Самгородок3270904030ОСОБА_889 , пасп. серії НОМЕР_635 , вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській обл., 11.07.1998р.АДРЕСА_966 ОСОБА_972 , пасп. ЕЕ НОМЕР_684 від 14.08.2003 р., вид. Бахчисарайським РВ ГУ МВС України в КримуЛуганська обл., АДРЕСА_967 ОСОБА_973 , пасп. НОМЕР_685 від 29.03.2001 р. вид. Маневицьким РВ УМВС України в АДРЕСА_968 ОСОБА_974 , пасп. 004457245 від 16.01.2020 р., орган, що видав 5617АДРЕСА_969 ОСОБА_975 , пасп. МЮ 317152 від. 15.01.2013р. вид. Рівненським МУ УМВС України в АДРЕСА_970 ОСОБА_976 , пасп. серії НОМЕР_686 від 02.12.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_297 АДРЕСА_971 ОСОБА_977 , пасп. 004850719 орган, що видав 4632 від 16.06.2020 р.АДРЕСА_972 ОСОБА_978 , пасп. КС НОМЕР_687 від 07.11.2006р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_298 у АДРЕСА_973 ОСОБА_967 , пасп. серії НОМЕР_681 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в Рівненській обл. 13.02.1998АДРЕСА_962 ОСОБА_979 пасп. КО 820200 від 28.04.2010 р., вид. Лубенським ІНФОРМАЦІЯ_291 в АДРЕСА_974 ОСОБА_980 , пасп. НОМЕР_688 від 13.05.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_299 в АДРЕСА_975 ОСОБА_981 , пасп. ТТ 180099 вид. Деснянським РВ ГУДМС України в місті Києві 25.07.2013р.АДРЕСА_976 ОСОБА_982 , пасп. НОМЕР_689 від 13.10 2005 р., вид. АДРЕСА_977 ОСОБА_983 , пасп. НЕ 708703 від. 09.11.2013р. вид. Канівським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_978 ОСОБА_984 , пасп. СК 523936 від. 27.03.1997р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_300 в АДРЕСА_979 ОСОБА_985 , пасп. КТ 005229 від 12.08.2009р., вид. Шевченківським РВ УМВС України в АДРЕСА_980 ОСОБА_986 , пасп. НОМЕР_690 від 13.11.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_299 в Дніпропетровській обл.АДРЕСА_981 А3048718107ОСОБА_987 , пасп. НОМЕР_691 від 08.07.2019 р., орган, що видав 0710АДРЕСА_982 ОСОБА_988 , пасп. КО 797130 від 14.08.2009р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_252 в Полтавській обл.АДРЕСА_983 ОСОБА_802 , пасп. МЮ НОМЕР_692 від 22.05.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_984 ОСОБА_989 пасп. СР 506702 від 19.11.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_985 ОСОБА_990 , пасп. СР 726317 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 22.06.2000р.АДРЕСА_986 ОСОБА_991 , пасп. ТТ 162873 від 04.06.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_301 в м. КиєвіАДРЕСА_987 ОСОБА_992 , пасп. НОМЕР_693 від 21.12.2018 р., орган, що видав 2610АДРЕСА_988 ОСОБА_993 , пасп. СЮ НОМЕР_694 від 26.09.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_989 3530907971ОСОБА_994 пасп. КС НОМЕР_695 від 19.08.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_173 у АДРЕСА_990 ОСОБА_995 , пасп. НОМЕР_696 від 24.02.2020 р., орган, що видав 5316АДРЕСА_991 ОСОБА_996 , пасп. СР 267007 від. 19.09.1997р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_992 2711302483ОСОБА_997 , пасп. МВ 190021 від 29.07.2003 р., вид. Зарічним ІНФОРМАЦІЯ_302 в Сумській обл.АДРЕСА_993 ОСОБА_998 , пасп. НОМЕР_697 від 06.05.2006 р., вид. Жмеринським РВ УМВС України в АДРЕСА_994 ОСОБА_999 , пасп. МС НОМЕР_698 від 20.05.1996р., вид. Теребовлянським РВ УМВС України в АДРЕСА_995 ОСОБА_1000 пасп . НОМЕР_699 від 01.11.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_303 в АДРЕСА_996 3047309424ОСОБА_1001 , пасп. ВМ 740884 від 08.06.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_304 в АДРЕСА_997 ОСОБА_1002 , пасп. МВ 413716 від 21.05.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_305 в Сумській обл.АДРЕСА_998 2873219857ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ " ІНФОРМАЦІЯ_4 "АДРЕСА_999 , КАБІНЕТ НОМЕР_700 ОСОБА_1003 , пасп. МЮ 357409 від 24.05.2014, вид. Рівненським МВ УДМС України в Рівненській області.АДРЕСА_1000 ОСОБА_1004 , пасп. НОМЕР_701 від 04.02.1999 р., вид. Ковпаківським РВ СМУ УМВС України в Сумській обл.АДРЕСА_1001 2581815790ОСОБА_1005 , пасп. НОМЕР_702 від 30.05.2017 р., орган, що АДРЕСА_1002 ОСОБА_1006 , пасп. АР 460301 від 14.02.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_306 в АДРЕСА_1003 ОСОБА_1007 , пасп. НК 403444 від 10.10.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_307 в АДРЕСА_1004 ОСОБА_1008 пасп. НОМЕР_703 від 14.12.2011 р. вид. Шепетівським МВ УМВС України в АДРЕСА_1005 ОСОБА_1009 , пасп. НОМЕР_704 від 26.06.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_308 АДРЕСА_1006 ОСОБА_1010 , пасп. СР 941222 вид. Корецьким РВ УМВС України в Рівненській обл. 15.09.2002р.АДРЕСА_1007 ОСОБА_1011 , пасп. НОМЕР_705 від 18.12.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_158 у АДРЕСА_1008 ОСОБА_1012 , пасп. КО 589695 від. 04.01.2005 р. вид. Лоховицьким РВ УМВС України в Полтавській обл.Полтавська обл., Лохвицький р-н., с. Волоське3235819254ОСОБА_1013 , пасп. 004766712 від 03.04.2020р., орган, що видав 3238АДРЕСА_1009 2954810110ОСОБА_1014 пасп. НОМЕР_706 від 17.02.2012 р., вид Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1010 ОСОБА_1015 пасп. МЮ 380891 від 09.10.2014 р., вид. Рівненським РВ УДМС України в АДРЕСА_1011 ОСОБА_1016 , пасп. АК НОМЕР_707 від 13.10.1998 р., вид. Апостолівським РВ УМВС України в Дніпропетровській обл.АДРЕСА_1012 3017322099ОСОБА_1017 , пасп. НОМЕР_708 від 27.08.2019р., орган, що видав 8030АДРЕСА_1013 ОСОБА_1018 пасп. МЮ 290007 від 25.01.2012 р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1014 ОСОБА_1019 , пасп. СТ НОМЕР_709 від 19.11.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_309 в АДРЕСА_1015 ОСОБА_1020 пасп. НОМЕР_710 від.11.12.1997 р., вид. Ленінським РВ УМВС України у АДРЕСА_1016 ОСОБА_1021 , пасп. МВ НОМЕР_711 від 10.12.2007 р., вид. Конотопським МВ УМВС України в АДРЕСА_1017 ОСОБА_1022 , пасп. серії НОМЕР_712 від 20.03.1998р. вид. Дубенським МВ УМВС України в АДРЕСА_1018 ОСОБА_1023 ,пасп. серії НОМЕР_713 від 05.03.2009р. вид. Любомльським РВ УМВС України в АДРЕСА_1019 ОСОБА_1024 , пасп. КС НОМЕР_714 від 31.08.2006 р., вид. Бродівським РВ УМВС України у Львівській обл.Львівська обл., Бродівський р-н, с. Паликорови, 953291512911ОСОБА_1025 пасп. НОМЕР_715 від . 04.09.2001 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_310 в АДРЕСА_1020 2790122340ОСОБА_1026 пасп. НОМЕР_716 від 13.02.2019р. орган ,що видав 2629АДРЕСА_1021 ОСОБА_1027 , пасп. серії НОМЕР_717 від 04.04.2015р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_1022 ОСОБА_1028 , пасп. ТТ 091386 від 20.12.2011 р., вид. Голосіївським ІНФОРМАЦІЯ_131 в м. КиєвіАДРЕСА_1023 ОСОБА_1029 , пасп. МВ 325722 від 06.06.2006 р., вид. Зарічним ІНФОРМАЦІЯ_302 в Сумській обл.АДРЕСА_1024 ОСОБА_1030 пасп. ТТ 027489 від 18.12.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_311 в АДРЕСА_1025 ОСОБА_1031 , пасп. НМ 194867 від. 09.09.2004 р. вид. Деснянським ВМ УМВС України в АДРЕСА_1026 3237011399ОСОБА_1032 , пасп. МЮ 089051 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 16.05.2006р.АДРЕСА_1027 ОСОБА_1033 , пасп. 000113464 від 21.07.2016р., орган , що видав АДРЕСА_1028 ОСОБА_1034 , пасп. КС НОМЕР_718 від 24.10.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_312 у Львівській обл.Львівська АДРЕСА_1029 ОСОБА_1035 , пасп. СК 974360 від 17.12.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_20 в АДРЕСА_1030 ОСОБА_1036 , пасп. НОМЕР_719 від 31.08.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_313 в АДРЕСА_1031 ОСОБА_1037 пасп. НОМЕР_720 від 27.08.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_314 в АДРЕСА_1032 ОСОБА_1038 , пасп. НОМЕР_721 вид. Сокирянським РС УДМС України в Чернівецькій обл. 05.08.2014р.АДРЕСА_1033 ОСОБА_1039 , пасп. ЕМ 180503 від. 17.06.1999 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_315 в АДРЕСА_1034 ОСОБА_1040 , пасп. СР НОМЕР_722 від 09.04.1998 р., вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_1035 ОСОБА_1041 , пасп. СР 589715 від 24.06.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1036 ОСОБА_1042 , пасп. НОМЕР_723 від 04.02.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_316 в АДРЕСА_1037 ОСОБА_1043 пасп. СЮ 021625 від 07.12.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_33 в АДРЕСА_1038 ОСОБА_1044 , пасп. КС НОМЕР_724 від 07.10.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_173 у АДРЕСА_1039 ОСОБА_1045 , пасп. КО 881610 від 01.03.2012 р., вид. Комсомольським МВ УМВС України в АДРЕСА_23 3512302048ОСОБА_9 пасп. 001153750 від 01.11.2017 орган,що видав 5619АДРЕСА_8 ОСОБА_1046 пасп. НОМЕР_725 від 05.06.2009 р., вид. Замостянським РВ УМВС України у АДРЕСА_1040 ОСОБА_1047 , пасп. МЮ 091050 від 11.05.2006 р., вид. Рівненським РВ УМВС України в АДРЕСА_1041 ОСОБА_1048 пасп. СР 242654 від 05.09.1997 вид. Гощанським РВ УМВС УкраїниАДРЕСА_1042 ОСОБА_1049 , пасп. СС НОМЕР_726 від 10.03.1999 р., вид. Долинським РВ УМВС України в АДРЕСА_1043 ОСОБА_1050 пасп. 002580330 від 20.11.2018 р. орган, що видав 6317АДРЕСА_1044 ОСОБА_1051 пасп. МЮ 279732 від 14.12.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_317 в АДРЕСА_1045 ОСОБА_1052 , пасп. МЮ 128460 вид.Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 19.03.2007р.АДРЕСА_1046 ОСОБА_1053 , пасп. НОМЕР_727 від 08.11.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_318 АДРЕСА_1047 ОСОБА_1054 , пасп. НОМЕР_728 від 23.01.2009р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_319 в місті КиєвіАДРЕСА_1048 ОСОБА_1055 пасп. НОМЕР_729 від 17.09.2014 р., вид. Дарницьким ІНФОРМАЦІЯ_48 в місті КиєвіАДРЕСА_1049 ОСОБА_1056 , пасп. АА НОМЕР_730 від 16.12.1998р. вид. Томашпільським РВ УМВС України у АДРЕСА_1050 ОСОБА_1057 , пасп. СР 973620 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 27.08.2003р.АДРЕСА_1051 3178713731ОСОБА_56 , пасп. НОМЕР_59 орган, що видав 5623 від 19.08.2019р.АДРЕСА_1052 3295617649ОСОБА_1058 , пасп. МС 662561 вид. Кременецьким РВ УМВС України в Тернопільській обл. 23.02.2000 АДРЕСА_1053 ОСОБА_1059 , пасп. ТТ 169737 від. 02.07.2013р. вид. Голосіївським ІНФОРМАЦІЯ_48 в місті КиєвіАДРЕСА_1054 ОСОБА_1060 , пасп. МО НОМЕР_731 , від 16.12.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_320 в АДРЕСА_1055 ОСОБА_1061 , пасп. НОМЕР_732 від 12.07.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_321 в АДРЕСА_1056 ОСОБА_1062 , КС 937170 вид. ІНФОРМАЦІЯ_322 . 28.03.2013р.АДРЕСА_1057 ОСОБА_1063 , пасп. НОМЕР_733 від 01.12.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_323 в м. КиєвіАДРЕСА_1058 ОСОБА_1064 , пасп.ЕТ 102454 вид. Центральним РВ Сімферопольського МУГУ МВС України в Криму 09.11.2007р.АДРЕСА_1059 ОСОБА_644 , пасп. НОМЕР_470 вид. Луцьким МВ УМВС України у Волинській обл. 17.05.2003р.АДРЕСА_639 ОСОБА_1065 , папс. ВК 069970 від 05.11.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_324 , АДРЕСА_1060 ОСОБА_1066 , пасп. НОМЕР_734 від 03.12.1998р. вид. Хортицьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1061 ОСОБА_1067 , пасп. НОМЕР_735 від 16.01.2020 р., орган, що АДРЕСА_1062 ОСОБА_1068 , пасп. НОМЕР_736 вид. Кіцманським РВ УМВС України в Чернівецькій обл. 29.02.1996р.АДРЕСА_1063 ОСОБА_1069 , пасп. МЮ 273901 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 09.08.2011р.АДРЕСА_1064 ОСОБА_1070 , пасп. НОМЕР_737 від 22.05.1996р., вид. Нововолинським МВ УМВС України в АДРЕСА_1065 ОСОБА_1071 , пасп. 001532913 від 12.02.2018р., орган, що видав 7127АДРЕСА_1066 ОСОБА_1072 пасп. МЮ 158323 від 06.02.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1067 ОСОБА_1073 , пасп. НОМЕР_738 від 30.08.2018 р., орган, що АДРЕСА_1068 ОСОБА_1074 , НОМЕР_739 від 22.04.2014 р., вид. Калуським РВ УДМС України в Івано-Франківській областіІвано-Франківська обл., Калуський р-н., с. Вістова буд. 143587705039ОСОБА_1075 , пасп. НОМЕР_740 від. 21.06.2005р. вид. Індустріальним ІНФОРМАЦІЯ_325 в АДРЕСА_1069 ОСОБА_1076 , пасп. МЮ 120982 від 22.05.2007р., вид. Теребовлянським РВ УМВС України в АДРЕСА_1070 ОСОБА_1077 , пасп. НОМЕР_741 від 25.03.2009р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_326 в АДРЕСА_1071 3401501837ОСОБА_1078 , пасп. МЮ 238292 вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 19.05.2010р.АДРЕСА_1072 ОСОБА_1079 , пасп. НОМЕР_742 від 12.07.2002 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_286 в АДРЕСА_1073 ОСОБА_1080 , пасп. НОМЕР_743 від 04.04.2019 р., орган, що видав 4618АДРЕСА_1074 ОСОБА_1081 , пасп. ВР НОМЕР_744 від. 13.04.2004р. вид. Іршавським РВ УМВС України АДРЕСА_1075 ОСОБА_1082 , пасп. ЕЕ НОМЕР_745 від 13.05.2003р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_327 в АДРЕСА_1076 ОСОБА_1083 , пасп. МЮ 402621 вид. Рівненським РВ УДМС України в Рівненській обл. 22.07.2015р.АДРЕСА_1077 ОСОБА_1084 , пасп. АТ НОМЕР_746 від 30.05.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1078 3495107439ОСОБА_1085 , пасп. НОМЕР_747 від 15.12.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_171 в АДРЕСА_1079 ОСОБА_1086 , пасп. МЮ 087445 від 15.06.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_163 в АДРЕСА_1080 А3277708597ОСОБА_1087 , пасп. НОМЕР_748 від 22.02.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1081 ОСОБА_1088 пасп. НОМЕР_749 від 28.01.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1082 ОСОБА_1089 , пасп. НОМЕР_750 від 06.11.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1083 ОСОБА_1090 пасп. МЮ 389338 від. 29.04.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1084 ОСОБА_1091 пасп. НОМЕР_751 від 21.06.2019 р., орган,що видав 0533АДРЕСА_1085 ОСОБА_1092 пасп. СК 835567 від 16.04.1998 р., вид . ІНФОРМАЦІЯ_32 в Київській обл .Київська АДРЕСА_1086 ОСОБА_1093 , пасп. СН 797223 від. 24.04.1998р. вид. Печерським ІНФОРМАЦІЯ_20 в місті КиєвіАДРЕСА_1087 ОСОБА_1094 , пасп. СР 613427 від. 07.09.1999р. вид. Рівненським МУ УМВС України в АДРЕСА_1088 ОСОБА_1095 , пасп. КС 844820 вид. Залізничним РВ ЛМУУМВС України у Львівській обл. 25.08.2011р.АДРЕСА_1089 3061409023ОСОБА_1096 , пасп. 004795281 від 21.05.2020 р., орган, що видав 2322АДРЕСА_1090 ОСОБА_1097 , пасп. СР 136459 від 21.11.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1091 ОСОБА_1098 , пасп. КО 737233 від 18.01.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_328 в Полтавській обл.АДРЕСА_1092 ОСОБА_1099 пасп. СК 016316 від 22.08.1995 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_32 в Київській обл.Київська АДРЕСА_1093 ОСОБА_1100 пасп. НОМЕР_752 від 18.05.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_329 у АДРЕСА_1094 ОСОБА_1101 , пасп. МЮ 383646 вид. Дубенським РВ УДМС України в Рівненській обл. 13.11.2014р.АДРЕСА_1095 3575012215ОСОБА_1102 пасп. 000860053 від 17.08.2017 р, орган ,що видав 0717АДРЕСА_1096 ОСОБА_1103 , пасп. ВМ 256982 від. 17.12.1996р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_330 в АДРЕСА_1097 ОСОБА_1104 , пасп. НОМЕР_753 від 30.04.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_331 в АДРЕСА_1098 ОСОБА_1105 , НОМЕР_754 від 04.10.2012 р., вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_133 АДРЕСА_1099 ОСОБА_1106 , пасп. МЮ НОМЕР_755 від 20.12.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1100 ОСОБА_1107 , пасп. НОМЕР_756 від 26.06.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_332 в АДРЕСА_1101 ОСОБА_1108 , пасп. КС НОМЕР_757 від 21.05.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_333 у АДРЕСА_1102 ОСОБА_1109 , пасп. НА 495849 вид. Хмельницьким МУ УМВС України в Хмельницькій обл. 16.04.1998р.АДРЕСА_1103 ОСОБА_1110 , пасп. ЕВ 371860 від 18.09.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1104 ОСОБА_1111 , пасп. МЮ 251173 вид. Рокитнівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 16.11.2010р.АДРЕСА_1105 ОСОБА_1112 , пасп. НОМЕР_758 , від 17.07.2006р., вид. Вижницьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1106 ОСОБА_1113 , пасп. МЮ НОМЕР_759 від 20.10.2007 р., вид. Сарнинським РВ УМВС України в АДРЕСА_1107 ОСОБА_1114 , пасп. МЮ 057553 від. 17.08.2005р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1108 ОСОБА_1115 , пасп. НОМЕР_760 від 13.03.2019 р., орган, що АДРЕСА_1109 ОСОБА_1116 , пасп. СР 322521 вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській обл.30.12.1997р.АДРЕСА_1110 ОСОБА_1117 , пасп. ММ 551433 від 01.06.2000 р., вид. Зміївським РВ УМВС України в АДРЕСА_1111 ОСОБА_1118 , пасп. СР 154777 від 05.04.2001р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1112 ОСОБА_1119 , пасп. СР 116939 від. 20.08.1996 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1113 ОСОБА_1120 , пасп. 002745747 від 22.12.2018 р., орган, що видав 0516Вінницька обл., Вінницький р-н, с. Сокиринці, вул. 1-Травня, 713427309110ОСОБА_1121 , пасп. МЮ 286034 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. 19.12.2011р.АДРЕСА_1114 ОСОБА_66 , пасп. 000887921 від 19.08.2017 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_66 ОСОБА_1122 , пасп. МС 023980 вид. Тернопільським МУ УМВС України в Тернопільській обл. 24.01.1996р.АДРЕСА_1115 ОСОБА_1123 , пасп. НОМЕР_761 від 06.07.2018р., орган, що видав 6317АДРЕСА_1116 ОСОБА_1124 пасп. НОМЕР_762 від 31.03.1998 р., вид . ІНФОРМАЦІЯ_334 АДРЕСА_1117 ОСОБА_1078 , пасп. МЮ 238292 вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 19.05.2010р.АДРЕСА_1072 ОСОБА_1125 , пасп. МЮ 379205 від 02.08.2014 р., вид. Рівненським МВ УДМС України в АДРЕСА_1118 ОСОБА_1126 , пасп. НОМЕР_763 від 21.10.2004р., вид. Славутським МВ УМВС України в АДРЕСА_1119 ОСОБА_1127 , пасп. 000412483 від 22.03.2017 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1120 ОСОБА_1128 пасп. НОМЕР_764 від 19.10.2011 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_195 в АДРЕСА_1121 ОСОБА_1129 , пасп. НОМЕР_765 від 19.07.2017р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1122 ОСОБА_1130 , пасп. НОМЕР_766 від. 17.11.2010 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_335 в АДРЕСА_1123 ОСОБА_1131 пасп. СР 791039 від 03.01.2001 р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1124 ОСОБА_1132 пасп. НОМЕР_767 від 27.08.2019 р., орган,що видав 4612АДРЕСА_1125 ОСОБА_1133 , пасп. НОМЕР_768 від 25.05.2018р., орган, що видав 4823АДРЕСА_1126 ОСОБА_1134 , пасп. НОМЕР_769 від. 29.04.1996 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_328 в АДРЕСА_1127 ОСОБА_1135 , пасп. НК 348476 вид. Варвинським РВ УМВС України в Чернігівській обл. 24.11.1997р.АДРЕСА_1128 ОСОБА_1136 , пасп. СР 153581 від. 07.12.1996 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1129 ОСОБА_1137 , пасп. МВ 471222 від 20.05.2011 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_336 АДРЕСА_1130 , в/чНОМЕР_770 ОСОБА_1138 пасп. СК 505395 від 04.03.1997 р. вид. Міським відділом № НОМЕР_771 ІНФОРМАЦІЯ_157 в АДРЕСА_1131 ОСОБА_1139 , пасп. СР НОМЕР_772 від 24.01.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_286 в АДРЕСА_1132 ОСОБА_1140 , пасп. МЮ 109387 від. 12.12.2006р. вид. Снятинським РВ УМВС України в АДРЕСА_1133 ОСОБА_1141 , пасп. НОМЕР_773 від 05.09.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_337 у АДРЕСА_1134 ОСОБА_1142 , пасп. ВР НОМЕР_774 від 04.05.2007р., вид. Берегівський РВ УМВС України в АДРЕСА_1135 ОСОБА_1143 , пасп. СР 483089 від 28.09.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1136 ОСОБА_1144 , пасп. СТ 285353 від 11.04.2012р. вид. Броварським МВ ГУ МВС України в АДРЕСА_1137 ОСОБА_1145 , пасп. 004039967 від 09.10.2019 р., орган, що видав 5619АДРЕСА_1138 ОСОБА_1146 пасп. НВ 624110 від 23.12.2011 р., вид. Городоцьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1139 ОСОБА_1147 , пасп. МН 314571 від. 08.04.2020 вид. ІНФОРМАЦІЯ_338 в АДРЕСА_1140 ОСОБА_954 , пасп. МЮ 387125 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 19.02.2015р.АДРЕСА_949 ОСОБА_1148 пасп. ВК 159500 від. 14.07.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_339 в АДРЕСА_1141 ОСОБА_1149 , пасп. НОМЕР_775 від 11.06.2020р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1142 ОСОБА_1150 , пасп. МЮ 316702 вид. Рівненським МВ УДМС України в Рівненській обл. 18.12.2012р.АДРЕСА_1143 ОСОБА_1151 , пасп. НОМЕР_776 від 07.04.2001р., вид. Дарницьким ІНФОРМАЦІЯ_20 в АДРЕСА_1144 ОСОБА_1152 пасп. НОМЕР_777 від 17.10.1996 р., вид. Прилуцьким МВ УМВС України в АДРЕСА_1145 ОСОБА_1153 , пасп. СР 332040 від. 18.01.1998 р. вид. Рівненським МУ УМВС України в АДРЕСА_1146 ОСОБА_1154 , пасп. НОМЕР_778 від 19.03.1997р., вид. Кіцманським РВ УМВС України в Чернівецькій обл.Чернівецька обл. Кіцманський р-н, с.Мамаївці2789014943ОСОБА_1155 , пасп. АО 129564 від 17.07.2013 вид. ІНФОРМАЦІЯ_340 в АДРЕСА_1147 ОСОБА_1156 пасп. 002185839 від 13.08.2018 р., орган,що видав 3202АДРЕСА_1148 3395907649ОСОБА_1157 , пасп. СМ 256594 вид. Богуславським РВ ГУМВС України в Київській обл.27.07.2001 АДРЕСА_1149 ОСОБА_1158 , пасп. 002240860 від 28.08.2018р. орган, що видав 8034АДРЕСА_1150 ОСОБА_1159 , пасп. 000623009 від 14.06.2017р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1151 ОСОБА_1160 , пасп. МЮ 420069 від. 21.01.2016 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1152 ОСОБА_1161 , пасп. МЮ НОМЕР_779 від 18.06.2020 р., вид. Здолбунівським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1153 ОСОБА_1162 пасп. 003881619 від.06.09.2019 р., орган ,що видав 5619АДРЕСА_1154 ОСОБА_1163 , пасп. АЮ 281415 вид. Луцьким МВ УДМС України у Волинській обл. 14.12.2015р.АДРЕСА_1155 ОСОБА_1164 пасп. НОМЕР_780 від 05.10.2007 р., вид. Городоцьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1156 ОСОБА_1165 , пасп. КС НОМЕР_781 від 14.01.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_341 у АДРЕСА_1157 ОСОБА_1166 пасп. НОМЕР_782 від 26.06.2006 р., вид. Жовтневим ІНФОРМАЦІЯ_325 в АДРЕСА_1158 ОСОБА_1167 , пасп. ММ НОМЕР_783 від 20.10.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_342 в АДРЕСА_1159 ОСОБА_1168 , пасп. НОМЕР_784 від 28.09.2018 р., орган, що видав 5627АДРЕСА_1160 ОСОБА_1169 пасп. ТТ 146914 від. 08.11.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_37 в АДРЕСА_1161 ОСОБА_1170 , пасп. НОМЕР_785 , від 03.10.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1162 3309914718ОСОБА_1171 пасп. 004174987 від. 11.11.2019 р., орган,що видав 8037АДРЕСА_1163 3340307527ОСОБА_1172 , пасп. 004393355 від 27.12.2019р., орган, що видав 7318АДРЕСА_1164 ОСОБА_1173 , пасп. НОМЕР_786 від 31.03.1998р., вид. Октябрським РВ УМВС України в АДРЕСА_1165 ОСОБА_1174 пасп. 002156321 від 03.08.2018 р., орган,що видав 0710АДРЕСА_1166 ОСОБА_1175 , НА 598344 від 14.11.1998 р., вид. Хмельницьким МУ УМВС України в АДРЕСА_1167 ОСОБА_1176 , пасп. 000115607 від 25.07.2016, орган, що видав 5624АДРЕСА_1168 ОСОБА_1177 , пасп. НЮ 023719 від 06.10.2004р. вид. Збаразьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1169 3186200917ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ " ІНФОРМАЦІЯ_4 "АДРЕСА_999 , КАБІНЕТ НОМЕР_700 ОСОБА_1178 , пасп. СР 790555 від 21.04.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1170 ОСОБА_1179 пасп. СР 757914 від 07.11.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1171 ОСОБА_1180 пасп. НОМЕР_787 від. 23.06.2017 р., орган,що видав 1212АДРЕСА_1172 ОСОБА_1181 , пасп. НОМЕР_788 від 16.08.2013р., вид. Ленінським РВ у АДРЕСА_1173 ОСОБА_1182 , пасп. НВ 491003 від 13.05.2008 р., вид. Полонським РВ УМВС України в АДРЕСА_1174 ОСОБА_1183 посвідка НОМЕР_789 від 26.05.2020 р.,орган ,що видав 0503Вінницька АДРЕСА_1175 ОСОБА_1184 пасп. КМ НОМЕР_790 від 31.01.2012 р., вид Біляївським РВ ГУМВС України в Одеській обл.Вінницька АДРЕСА_1176 ОСОБА_1185 , пасп. НОМЕР_791 від 17.01.2020р., орган, що видав 6814АДРЕСА_1177 .3462015814ОСОБА_1186 пасп. 003994206 від 02.10.2019 р., орган, що видав 6110АДРЕСА_1178 ОСОБА_1187 , пасп. НОМЕР_792 від 20.12.2017 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1179 3490911163ОСОБА_1188 , пасп. МЮ 350186 від 04.09.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1180 ОСОБА_1189 пасп. НОМЕР_793 від 28.11.2007 р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл.Рівненська АДРЕСА_1181 ОСОБА_1190 , пасп. НОМЕР_794 від 04.08.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_343 в АДРЕСА_1182 ОСОБА_1191 , пасп. ЕВ НОМЕР_795 від 28.01.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_22 в АДРЕСА_1183 ОСОБА_1192 , НОМЕР_796 від 01.12.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_344 в АДРЕСА_1184 ОСОБА_237 , пасп. НОМЕР_182 від 14.07.2004 р., вид. Староконстянтинівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1185 ОСОБА_1193 , пасп. СР 669247 від 22.12.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_286 в АДРЕСА_1186 ОСОБА_1194 , пасп. МР 185815 від 15.09.2006р. вид. Скадовським РВ УМВС України у АДРЕСА_1187 ОСОБА_1195 пасп. НОМЕР_797 від. 24.07.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1188 3624002658ОСОБА_1196 , пасп. СТ НОМЕР_798 від 05.03.2013 р., вид. Таращанським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1189 ОСОБА_1197 пасп. МЮ 025744 від 18.02.2005 р., вид. Зарічненським РВ УМВС України в Рівненській обл.Рівненська АДРЕСА_1190 ОСОБА_1198 , пасп. НОМЕР_799 від. 12.03.2012р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_345 в АДРЕСА_1191 ОСОБА_1199 , пасп. АА 207599 від 30.04.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_346 у АДРЕСА_1192 , в/чНОМЕР_800 ОСОБА_1200 , пасп. НОМЕР_801 від 11.03.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_193 в АДРЕСА_1193 ОСОБА_1201 пасп. МЮ 369883 від.22.08.2014 р., вид . ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1194 ОСОБА_1202 , пасп. НОМЕР_802 від 06.03.2014 р., вид ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1195 ОСОБА_1203 , пасп. МЮ 401638 від 22.07.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1196 ОСОБА_1204 , пасп. ЕО НОМЕР_803 від 17.06.1997р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_347 в АДРЕСА_1197 ОСОБА_1205 , пасп. НОМЕР_804 орган, що видав 4612 від 14.02.2019р.АДРЕСА_1198 3285404378ОСОБА_1206 , пасп. ЕВ НОМЕР_805 від 20.07.2010 р., вид. Гайворонським РВ УМВС України в АДРЕСА_1199 ОСОБА_1207 , пасп. МВ 338650 від 02.02.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_348 в АДРЕСА_1200 ОСОБА_1208 , пасп. НОМЕР_806 від 28.11.2012 р., вид. Теребовлянським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1201 ОСОБА_1209 пасп. НОМЕР_807 від 06.08.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_217 в АДРЕСА_1202 ОСОБА_1210 , пасп. НОМЕР_808 від 23.05.2002 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_349 у Львівській обл.АДРЕСА_1203 ОСОБА_1211 , пасп. АТ НОМЕР_809 від 17.07.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_1204 ОСОБА_1212 , пасп. НОМЕР_810 від 26.06.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_304 в АДРЕСА_1205 ОСОБА_1213 , НОМЕР_811 від 11.10.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_350 в АДРЕСА_1206 3563700237ОСОБА_1214 , пасп. 002366974 від 28.09.2018 р., орган, що видав 5627АДРЕСА_1207 ОСОБА_1215 , пасп. НОМЕР_812 від 20.06.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_351 в АДРЕСА_1208 ОСОБА_1216 , пасп. АА 054929 від 29.11.1995р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_352 у АДРЕСА_1209 ОСОБА_1217 пасп. НОМЕР_813 від 25.06.2002 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_32 в АДРЕСА_1210 ОСОБА_1218 , пасп. СТ НОМЕР_814 від 03.10.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_253 в АДРЕСА_1211 ОСОБА_1219 пасп НОМЕР_815 від 20.01.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_353 в АДРЕСА_1212 ОСОБА_1220 , пасп. НОМЕР_816 від 05.08.2016р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_354 в АДРЕСА_1213 ОСОБА_1221 пасп. НОМЕР_817 від 16.04.2015 р., вид . Шевченківським ІНФОРМАЦІЯ_48 в АДРЕСА_1214 ОСОБА_1222 , пасп. НОМЕР_818 вид. Нетішинським МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 09.02.1996 АДРЕСА_1215 ОСОБА_1223 , пасп. МЮ НОМЕР_819 від 07.05.2012 р., вид. Гощанським РВ УМВС в АДРЕСА_1216 ОСОБА_1224 пасп. НОМЕР_820 від 03.02.2001 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_355 в АДРЕСА_1217 ОСОБА_1225 , пасп. МЮ НОМЕР_821 від 16.06.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1218 ОСОБА_1226 , пасп. ВР НОМЕР_822 від 21.12.2002р. вид. Житомирським МВ УМВС України в АДРЕСА_1219 3154724437ОСОБА_1227 , пасп. 000201087 орган, що видав 4641 від 22.11.2016р.АДРЕСА_1220 ОСОБА_1228 пасп. СР 976417 від 25.07.2003 р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл.Рівненська АДРЕСА_1221 ОСОБА_1229 , пасп. НОМЕР_823 від 10.04.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_356 в АДРЕСА_1222 ОСОБА_1230 , пасп. НОМЕР_824 від 24.12.2003р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_357 в АДРЕСА_1223 ОСОБА_1231 , пасп. НОМЕР_825 від 28.05.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_358 АДРЕСА_1224 3190018891ОСОБА_1232 , пасп. НОМЕР_826 від 25.06.2015р. вид. Козівським РС УДМС України в Тернопільській обл.Тернопільська обл., Козівський р-н., с. Вимислівка3622108333ОСОБА_1233 , пасп. НОМЕР_827 від 30.09.2004р. вид. Тернопільським МВ УМВС України в АДРЕСА_1225 ОСОБА_1234 , пасп. СС 131138 вид. Тисменицьким РВ УМВС в Івано-Франківській обл. 13.02.1997р.Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н., с.Загвіздя2161002751ОСОБА_1235 , пасп. НВ 030198 вид. Хмельницьким МВ УМВС України в Хмельницькій обл. 15.11.2001р.АДРЕСА_1226 3021301582ОСОБА_1236 пасп.000429967 від 29.03.2017 р., орган ,що видав 2318АДРЕСА_1227 ОСОБА_1237 , пасп. СТ НОМЕР_828 від 01.04.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_211 у АДРЕСА_1228 3362611651ОСОБА_1238 , пасп. ЕА НОМЕР_829 від 11.03.1997 р., вид. 402 ВВС УМВС України в АДРЕСА_1229 ОСОБА_1239 , пасп. МС НОМЕР_830 від 23.12.1997 р., вид. Збаразьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1230 ОСОБА_1240 пасп. СР 781679 від 22.11.2000 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл.м. Рівне вул.Соборна в/ч А НОМЕР_831 ОСОБА_1241 , пасп. НОМЕР_832 від 11.04.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_139 в АДРЕСА_1231 ОСОБА_1242 , пасп. МЮ 304995 від 11.08.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1232 ОСОБА_1243 , пасп. НОМЕР_833 від 15.11.1997р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_254 в АДРЕСА_1233 ОСОБА_1244 пасп. НОМЕР_834 від 28.03.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_96 в АДРЕСА_1234 ОСОБА_1245 пасп. НОМЕР_835 від.25.01.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_359 в АДРЕСА_1235 ОСОБА_1246 , пасп. КС 153646 вид. Іллічівським РВ Маріупольського МУ УМВС України в Донецькій обл. 14.12.2002р.АДРЕСА_1236 а3175402637ОСОБА_1247 пасп. СМ 521512 від 22.04.2003 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_155 в АДРЕСА_1237 ОСОБА_1248 , пасп. НОМЕР_836 від 06.05.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1238 ОСОБА_1249 , пасп. НОМЕР_837 від 16.02.2006 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_44 в місті КиєвіАДРЕСА_1239 ОСОБА_1250 , пасп. АО НОМЕР_838 від 11.06.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_360 в АДРЕСА_1240 ОСОБА_1251 , пасп. НОМЕР_839 від 19.03.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1241 ОСОБА_1252 , пасп. НОМЕР_840 від 22.11.2005р. вид. Городенківським РВ УМВС України в Івано-Франківській обл.Івано-франківська обл., Городенківський р-н., с. АДРЕСА_1242 ОСОБА_1253 пасп МЮ 410900 від 23.10.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1243 ОСОБА_1254 , пасп. МЮ 347861 вид. Березнівським РС УДМС України в Рівненській обл. 06.12.2013р.АДРЕСА_1244 ОСОБА_192 , пасп. 003955692 від 23.09.2019 орган, що видав 5624АДРЕСА_1245 2721607346ОСОБА_1255 , пасп. 003242921 від 15.04.2019, орган, що видав 4623АДРЕСА_1246 ОСОБА_1256 , пасп. КО 667885 від 30.08.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_328 в АДРЕСА_1247 3308408970ОСОБА_1257 , пасп. 003641146 від 22.07.2019 р., орган, що видав 3215АДРЕСА_1248 Б3440707216ОСОБА_1258 , пасп. НОМЕР_841 від 25.10.2012р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_361 в АДРЕСА_1249 ОСОБА_1259 , пасп. КЛ 137243 від 20.10.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_362 у АДРЕСА_1250 ОСОБА_1260 , пасп. НОМЕР_842 від 11.05.2007р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_363 в АДРЕСА_1251 3313003835ОСОБА_1261 , пасп. КЛ 090281 вид. ІНФОРМАЦІЯ_285 у Львівській обл. 01.10.2015р.АДРЕСА_1252 ОСОБА_1262 , пасп. СР 158393 вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській обл. 20.02.1997р.АДРЕСА_1253 ОСОБА_1263 , пасп. НОМЕР_843 від 06.09.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1254 ОСОБА_1264 пасп. КС НОМЕР_844 від 20.02.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_364 у Львівській обл.Львівська АДРЕСА_1255 ОСОБА_1265 , пасп. НОМЕР_845 від 11.12.2019 р., орган, що видав 6313АДРЕСА_1256 ОСОБА_180 , пасп. НОМЕР_145 від 06.06.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1257 ОСОБА_1266 , папс. НЕ 074705 від 23.11.2001 р., вид. Придніпровським РВ УМВС у Черкаській обл.АДРЕСА_1258 ОСОБА_1267 пасп. НОМЕР_846 від 26.12.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_365 у Львівській обл.Львівська АДРЕСА_1259 ОСОБА_1268 , пасп. НОМЕР_847 від 19.05.2015р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1260 ОСОБА_1269 , пасп. МЮ 218253 від 22.10.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1261 ОСОБА_1270 пасп. 003286151 від 24.04.2019 орган,що видав 6110АДРЕСА_1262 ОСОБА_1271 , пасп.КС НОМЕР_848 вид. ІНФОРМАЦІЯ_366 у Львівській обл. 23.04.2004 АДРЕСА_1263 ОСОБА_1272 , пасп. НОМЕР_849 від 30.03.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_367 АДРЕСА_1264 ОСОБА_1273 пасп. НОМЕР_850 від 16.06.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_368 в АДРЕСА_1265 ОСОБА_1274 пасп. НОМЕР_851 від 19.10.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_116 у АДРЕСА_1266 ОСОБА_1275 , пасп. МЮ НОМЕР_852 від 21.03.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1267 ОСОБА_1276 , пасп. МЮ 161168 від 19.02.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_163 в АДРЕСА_1268 ОСОБА_1277 , пасп. НОМЕР_853 від 17.02.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_323 в м. КиєвіАДРЕСА_1269 ОСОБА_1278 , пасп. НОМЕР_854 , від 09.08.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1270 ОСОБА_1279 , пасп. СР 644351 від 10.11.1999 р., вид. Рівненським РВ УМВС України в АДРЕСА_1271 ОСОБА_1280 , пасп. МЮ 260790 від 11.05.2011 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл.м. Рівне, вул. О.Теліги, в/ч НОМЕР_855 НОМЕР_856 ОСОБА_1281 , пасп. НОМЕР_857 від 13.02.2008р. вид. Рівненській МВ УМВС України в АДРЕСА_1272 ОСОБА_1282 , пасп. НОМЕР_858 від 30.01.2008р. вид. Тернопільським МВ УМВС України У Тернопільській АДРЕСА_1273 ОСОБА_1283 пасп. НОМЕР_859 від 06.05.2009 р., вид.Теофіпольським РВ УМВС України в АДРЕСА_1274 ОСОБА_1284 пасп. НОМЕР_860 від 02.08.2005 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_319 в АДРЕСА_1275 ОСОБА_1285 , пасп. СТ НОМЕР_861 від 18.03.2014р. вид. Білоцерківським ІНФОРМАЦІЯ_369 в АДРЕСА_1276 ОСОБА_1286 пасп. СМ 759503 від 27.09.2005 р., вид. Голосіївським ІНФОРМАЦІЯ_131 в місті КиєвіАДРЕСА_1277 ОСОБА_1287 , пасп. МЮ НОМЕР_862 від 10.06.2016 р., вид. Здолбунівським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1278 ОСОБА_1288 , пасп. СР 032202 від 03.02.1996 р., вид. Гощанським РВ УМВС України АДРЕСА_1279 ОСОБА_1289 , пасп. НОМЕР_863 від 24.12.1996р., вид. Кіцманським РВ УМВС України в Чернівецькій обл.Чернівецька обл., с. Мамаївці2477705244ОСОБА_1290 , пасп. НОМЕР_864 від 17.04.2001 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_299 в АДРЕСА_1280 ОСОБА_1291 , пасп. 003424688 орган, що видав 4620 від 03.06.2019р.АДРЕСА_1281 ОСОБА_1292 , пасп. НОМЕР_865 від 22.08.2019р., орган, що видав 8024АДРЕСА_1282 ОСОБА_1293 , пасп. НА 945796 від 25.12.2000р. вид. Славутським МВ УМВС України в АДРЕСА_1283 ОСОБА_1294 , пасп. МЮ 093528 від 05.07.2006 р., вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_1284 ОСОБА_1295 пасп. НОМЕР_866 від 20.02.2009 р., вид. Вінницьким РВ УМВС України у АДРЕСА_1285 ОСОБА_1296 пасп. НОМЕР_867 від 12.07.2019 р., орган,що видав 3210Київська АДРЕСА_1286 ОСОБА_1297 , пасп. НОМЕР_868 від 23.12.1997р. вид. Кам`янка-Бузьким РВ УМВС України у Львівській обл.Львівська АДРЕСА_1287 ОСОБА_1298 , пасп. НОМЕР_869 від 11.11.1997 р. вид. Горохівським РВ УМВС України у АДРЕСА_1288 ОСОБА_1289 , пасп. НОМЕР_863 від 24.12.1996р., вид. Кіцманським РВ УМВС України в Чернівецькій обл.Чернівецька обл., с. Мамаївці2477705244ОСОБА_1299 , пасп. НОМЕР_870 від 30.10.1998 р., вид. Золочівським РВ УМВС України у Львівській обл.Львівська обл., Золочівський р-н, с. Хмелева3013213272ОСОБА_1300 , пасп. НОМЕР_871 від 04.09.2009р. вид. Шумським РВ УМВС України в АДРЕСА_1289 3414809257ОСОБА_1301 , пасп. 003533116 від 01.07.2019, орган, що видав 4632АДРЕСА_1290 ОСОБА_1302 пасп. КЛ 001896 від 22.02.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_370 ОСОБА_1078 , пасп. МЮ 238292 вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 19.05.2010р.АДРЕСА_1072 ОСОБА_1303 , пасп. МС 175092 вид. Чортківським РВ УМВС України в Тернопільській обл. 16.07.1997р.АДРЕСА_1291 ОСОБА_1304 пасп. НОМЕР_872 від 30.12.2010 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_371 в Житомирській обл.Житомирська АДРЕСА_1292 3465403375ОСОБА_9 пасп. 001153750 від 01.11.2017 орган,що видав 5619АДРЕСА_8 ОСОБА_1305 пасп. ВР НОМЕР_873 від 16.01.2015 р., вид. Воловецьким ІНФОРМАЦІЯ_372 в Закарпатській обл.Закарпатська обл. село Перехресний буд. 762908219209ОСОБА_1306 , пасп. СЮ НОМЕР_874 від 19.11.2013р. вид. Василівським РВ УДМС України в АДРЕСА_1293 ОСОБА_1307 , пасп. НОМЕР_875 від 31.10.2019р., орган що видав 2116АДРЕСА_1294 ОСОБА_1308 , пасп. НОМЕР_876 від 17.09.2009р., вид. Теребовлянським РВ УМВС України в Тернопільській обл.Тернопільська обл., с. Золотники3417408832ОСОБА_1309 , пасп. 003820028 від 27.08.2019, орган, що видав 5610АДРЕСА_1295 ОСОБА_1310 , пасп. МЮ 097575 вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 21.09.2006р.АДРЕСА_1296 ОСОБА_1311 , пасп. НВ 030825 від 29.11.2001р., вид. Хмельницьким МВ УМВС України в АДРЕСА_1297 ОСОБА_1312 , пасп. АЮ 001941 вид.Володимир-Волинським МВ УМВС України у Волинській обл. 08.05.2007р.АДРЕСА_1298 2772120936ОСОБА_1313 , пасп. 003758144 орган, що видав 6812 від 13.08.2019р.АДРЕСА_1299 ОСОБА_1314 , пасп. 000226679 від 09.12.2016 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1300 ОСОБА_1315 , пасп. 004086228 від 21.10.2019, орган, що видав 5620АДРЕСА_1301 ОСОБА_66 , пасп. НОМЕР_64 від 19.08.2017 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_66 ОСОБА_1316 , пасп. СТ НОМЕР_877 від 17.10.2012р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_264 в АДРЕСА_1302 ОСОБА_1317 , пасп. МЮ 090319 від 13.07.2006р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1303 3286318257ОСОБА_1318 , пасп. СК НОМЕР_878 від 28.02.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_373 в АДРЕСА_1304 ОСОБА_1319 , пасп. НОМЕР_879 орган, що видав 8032 від 20.12.2019р.АДРЕСА_1305 ОСОБА_1320 пасп. СР 041212 від 09.02.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в Рівненській обл.Рівненська АДРЕСА_1306 ОСОБА_1125 , пасп. НОМЕР_880 від 02.08.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1118 ОСОБА_1125 , пасп. НОМЕР_880 від 02.08.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1118 ОСОБА_1321 , пасп. НОМЕР_881 від 24.06.2019 р., орган, що видав 5325АДРЕСА_1307 ОСОБА_1322 , пасп. НОМЕР_882 від 23.11.1996р. вид. Волочиським РВ УМВС України в Хмельницькій обл.Хмельницька обл., Волочиський р-н., с. Сарнів2180006730ОСОБА_1323 пасп. СМ 919334 від 01.02.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_374 в АДРЕСА_1308 ОСОБА_1324 , пасп. СТ НОМЕР_883 від 13.05.2009 р., вид. Ірпінським МВ ГУ МВС України в Київській областіКиївська обл., м. Буча, вул. Склозаводська, 7/583099514021ОСОБА_1325 , пасп. НОМЕР_884 від 30.05.2003 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_192 у АДРЕСА_1309 ОСОБА_1326 пасп. КЛ 009886 від 23.04.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_203 у АДРЕСА_1310 ОСОБА_1327 , пасп. НОМЕР_885 від 09.02.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_206 у АДРЕСА_1311 ОСОБА_1328 , пасп. СР 371649 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 13.03.1998р.АДРЕСА_1312 ОСОБА_1329 , пасп.МЮ 153651 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 27.12.2007р.АДРЕСА_1313 ОСОБА_1330 , пасп. НОМЕР_886 від 13.12.2019 р., орган, що видав 4652АДРЕСА_1314 ОСОБА_1331 , пасп. НОМЕР_887 від 05.06.1997р., вид. Ленінським ІНФОРМАЦІЯ_29 АДРЕСА_1315 ОСОБА_1332 , пасп. МЮ 167427 вид. Березнівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 29.02.2008р.АДРЕСА_1316 ОСОБА_621 , пасп. МЮ 418960 від 16.03.2016р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1317 ОСОБА_1333 , пасп. КС НОМЕР_888 від 05.09.2003р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_375 АДРЕСА_1318 ОСОБА_1334 , пасп. НОМЕР_889 від 27.01.2017 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1319 ОСОБА_1335 пасп. НОМЕР_890 від 01.11.2007 р., вид. Тисменицьким РВ УМВС в АДРЕСА_1320 ОСОБА_1336 , пасп. НОМЕР_891 від 19.10.2012 р., вид. Комсомольським ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1321 ОСОБА_1337 пасп. СТ 329397 від 26.11.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_376 в АДРЕСА_1322 ОСОБА_1338 , пасп. СР 790890 вид. Острозьким РВ УМВС України в Рівненській обл. 15.01.2001р.АДРЕСА_1323 ОСОБА_1339 , пасп. МС НОМЕР_892 від 15.05.1998р. вид. Бучацьким РВ УМВС України в Тернопільській обл.Тернопільська обл., Бучацький р-н., с. Жизномир2054120376ОСОБА_1340 пасп. НОМЕР_893 від 06.01.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_377 в АДРЕСА_1324 ОСОБА_1341 пасп. НОМЕР_894 від 28.11.2001 р., вид Косівським РВ УМВС України в Івано-Франківській обл.Івано-Франківська обл. с. Химчин2470121291ОСОБА_1342 , пасп. НОМЕР_895 від 20.08.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1325 ОСОБА_1343 , пасп. КС НОМЕР_896 від 01.09.2011р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_378 АДРЕСА_1326 ОСОБА_1344 , пасп. АЮ 296361 від 02.12.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_1327 3683600791ОСОБА_1345 , пасп. АН 803725 від 06.07.2009р. вид. Саксаганським РВ Криворізького МУ ГУМВС України в АДРЕСА_1328 3403805595ОСОБА_1346 , пасп.001010367 орган, що видав 0712 від 26.09.2017р.АДРЕСА_1329 ОСОБА_1347 , пасп. МЮ 326437 від 06.03.2013 р., вид. Здолбунівським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1330 ОСОБА_1348 , пасп. КТ 070971 від 11.04.2012р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_379 в Чернівецькій обл.Чернівецька АДРЕСА_1331 ОСОБА_1349 , НОМЕР_897 від 30.05.2000 р., вид. Мелітопольським МВ УМВС України в АДРЕСА_1332 ОСОБА_1350 , пасп. СР 541069 від 14.02.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1333 ОСОБА_1351 , пасп. НОМЕР_898 від 20.07.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_22 в АДРЕСА_1334 ОСОБА_1352 , пасп. МВ 184301 вид. Бродівським РВ УМВС України у Львівській обл. 30.05.2003 АДРЕСА_1335 ОСОБА_1353 , пасп. СТ НОМЕР_899 від 09.10.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_63 в АДРЕСА_1336 ОСОБА_1354 пасп. НОМЕР_900 від 08.11.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1337 ОСОБА_1355 , пасп. НОМЕР_901 від 18.03.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_380 ОСОБА_1078 , пасп. МЮ 238292 вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 19.05.2010р.АДРЕСА_1072 ОСОБА_1356 , НВ 746413 від 10.11.2015 р., вид. Славутським ІНФОРМАЦІЯ_23 в Хмельницькій областіХмельницька обл., м. Славута, вул. Козацька, 96/93389910729ОСОБА_1357 пасп. НОМЕР_902 від 25.09.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_180 в АДРЕСА_1338 ОСОБА_1358 , пасп. НОМЕР_903 від 02.09.2003 р., вид ІНФОРМАЦІЯ_35 в місті КиєвіАДРЕСА_1339 ОСОБА_1359 пас. 003634629 від 19.07.2019 р., орган ,що видав 6833АДРЕСА_1340 ОСОБА_1360 , пасп. МЮ 241466 від 17.06.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1341 3442110118ОСОБА_1361 , пасп. 002026336 від 02.07.2018 р, орган, що виддав АДРЕСА_1342 ОСОБА_1362 , пасп. МС НОМЕР_904 від 13.05.2003 р. вид. Кременецьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1343 ОСОБА_1363 , пасп. 003192924 від 02.04.2019, орган що видав АДРЕСА_1344 ОСОБА_1364 пасп. НОМЕР_905 від 20.01.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_248 в місті КиєвіАДРЕСА_1345 ОСОБА_1365 , пасп. НОМЕР_906 від 01.10.2004 р. вид. Тернопільським МВ УМВС України в АДРЕСА_1346 ОСОБА_1366 , пасп. НОМЕР_907 від 01.10.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_215 у АДРЕСА_1347 ОСОБА_1367 , пасп. НОМЕР_908 від 15.08.2012р., вид. Рівненським ІНФОРМАЦІЯ_133 АДРЕСА_1348 ОСОБА_1368 , пасп. СР 311919 вид. Березнівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 26.12.1997р.АДРЕСА_1349 ОСОБА_1369 , пасп. КС НОМЕР_909 від 23.02.2005р. вид. Буським РВ УМВС України у АДРЕСА_1350 ОСОБА_1370 , пасп. КР 469619 вид. Ленінським РВ УМВС України в Чернівецькій обл. 08.09.1999р.АДРЕСА_1351 ОСОБА_1371 , пасп. 003549392 від 03.07.2019 р., орган, що видав АДРЕСА_1352 ОСОБА_1372 , пасп. НОМЕР_910 , від 05.03.2009 р., вид. Овідіопольським РО ГУМВД України в АДРЕСА_1353 ОСОБА_66 , пасп. 000887921 від 19.08.2017 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_66 ОСОБА_1373 , пасп. СР 856613 від 09.08.2001 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1354 ОСОБА_66 , пасп. 000887921 від 19.08.2017 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_66 ОСОБА_1374 , пасп. 003378637 від 21.05.2019, орган, що видав 8031АДРЕСА_1355 ОСОБА_1375 , СЕ 659819 від 10.10.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1356 ОСОБА_1376 , пасп. НОМЕР_911 від 17.07.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_381 в АДРЕСА_1357 , в/чНОМЕР_912 ОСОБА_1377 , пасп. НОМЕР_913 від 20.09.2005р., вид. Першотравневим РВ УМВС України в Чернівецькій обл.АДРЕСА_1358 3115114707ОСОБА_1378 , пасп. 002213431 орган, що видав 5624 від 20.08.2018р.АДРЕСА_1359 ОСОБА_1379 , пасп. СР 455894 від 18.08.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1360 2827320258ОСОБА_1380 , пасп. СР 785372 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 12.01.2001р.АДРЕСА_1361 ОСОБА_1381 пасп. КС НОМЕР_914 від 16.01.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_382 у Львівській обл.Львівська АДРЕСА_1362 ОСОБА_1382 , пасп. ВР НОМЕР_915 від 27.09.2002р., вид. Луцьким МВ УМВС України в АДРЕСА_1363 с3159020658ОСОБА_1383 , пасп. СМ 679219 вид. ІНФОРМАЦІЯ_95 в Київській обл. 14.01.2005 АДРЕСА_1364 ОСОБА_1384 , пасп. НОМЕР_916 від 06.01.2011р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_44 в місті КиєвіКиївська обл., АДРЕСА_1365 ОСОБА_1385 пасп. НОМЕР_917 від 18.01.2007 р., вид. Брусилівським РВ УМВС України в Житомирській обл.Житомирська АДРЕСА_1366 ОСОБА_1386 , пасп. МВ 330333 вид. Ковпаківським ВМСМВУМВС України в Сумській обл. 16.11.2006 АДРЕСА_1367 ОСОБА_1385 пасп. НОМЕР_917 від 18.01.2007 р., вид. Брусилівським РВ УМВС України в Житомирській обл.Житомирська АДРЕСА_1366 ОСОБА_1387 , пасп. НОМЕР_918 від 20.09.2011р., вид. Жмеринським РВ УМВС України в АДРЕСА_1368 ОСОБА_1388 , пасп. КС 504329 вид. Шевченківським РВЛМУУМВС України у Львівській обл. 25.07.2006 АДРЕСА_1369 ОСОБА_1389 пасп. НОМЕР_919 від 27.12.1997 р., вид. Теофіпольським РВ УМВС України в АДРЕСА_1370 ОСОБА_1390 , пасп. НОМЕР_920 від 25.12.2003 р., вид Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1371 ОСОБА_1391 , пасп. ВР 281574 вид. Мукачівським РВ УМВС України в Закарпатській обл. 03.04.2007р.АДРЕСА_1372 ОСОБА_1392 , МЮ 424024 від 21.04.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1373 ОСОБА_1393 , посвідка ІН 007480 орган, що видав 3201 від 20.02.2013р.АДРЕСА_1374 ОСОБА_1394 , пасп. АЕ 661982 від 11.07.1997р. вид. Жовтневим РВ Криворізького МУ УМВС України в АДРЕСА_1375 2974809412ОСОБА_1395 , пасп. АС 924555 вид.Любомльським РВ УМВС України у Волинській обл.26.04.2004р.АДРЕСА_1376 ОСОБА_1396 , пасп. МЮ 071760 від 21.12.2005 р., вид. Рівненським РВ УМВС України в АДРЕСА_1377 ОСОБА_1397 , пасп. МЮ 117192 від 08.12.2006р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1378 ОСОБА_1398 пасп. НОМЕР_921 від 09.03.2017 р., орган , що видав 5610АДРЕСА_1379 ОСОБА_1371 , пасп. 003549392 від 03.07.2019 р., орган, що видав 6119АДРЕСА_1380 2983703125ОСОБА_1371 , пасп. 003549392 від 03.07.2019 р., орган, що видав АДРЕСА_1381 2983703125ОСОБА_1371 , пасп. 003549392 від 03.07.2019 р., орган, що видав АДРЕСА_1381 2983703125ОСОБА_1371 , пасп. НОМЕР_922 від 03.07.2019 р., орган, що видав АДРЕСА_1352 ОСОБА_1399 , пасп. МЮ 299589 від 13.03.2012р., вид. Рівненським РВ УМВС України в АДРЕСА_1382 ОСОБА_1400 , пасп. СР 091214 від 14.11.1996р., вид. Сарненський РВ УМВС України в АДРЕСА_1383 ОСОБА_1385 пасп. НОМЕР_917 від 18.01.2007 р., вид. Брусилівським РВ УМВС України в Житомирській обл.Житомирська АДРЕСА_1366 ОСОБА_1401 ,пасп. МЮ НОМЕР_923 від 12.12.2008р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1384 ОСОБА_1402 , пасп.СЮ 130302 вид. Куйбишевським РВГУМВС України в Запорізькій обл. 24.03.2009р.АДРЕСА_1385 ОСОБА_1403 , пасп. МЮ 406700 від 31.07.2015 р., вид. Рівненським МВ УДМС україни в АДРЕСА_1386 ОСОБА_1404 пасп. НОМЕР_924 від 21.12.2016 р., орган,що видав 7126АДРЕСА_1387 , гуртожитокНОМЕР_925 ОСОБА_1405 , пасп. НОМЕР_926 від 01.12.2004р., вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській областіРівненська обл., АДРЕСА_1388 ОСОБА_1406 , пасп. СР 091198 від 13.11.1996р., вид. Сарненський РВ УМВС України в АДРЕСА_1389 ОСОБА_1407 , пасп. КС 330396 вид. Яворівським РВ УМВС України у Львівській обл. 31.03.2004 АДРЕСА_1390 ОСОБА_1408 , пасп. СР 423660 вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненській обл. 03.06.1998р.АДРЕСА_1391 2371316772ОСОБА_1409 , пасп. 003104444 орган, що видав 5610 від 14.03.2019р.АДРЕСА_1392 ОСОБА_1410 , пасп. НОМЕР_927 орган, що видав 5610 від 29.08.2017р.АДРЕСА_1393 , гуртожитокНОМЕР_928 ОСОБА_1411 , пасп. СР НОМЕР_929 від 23.12.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1394 ОСОБА_1412 , пасп. НВ 281414 від 10.09.2003р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_242 в АДРЕСА_1395 ОСОБА_1413 , пасп. НОМЕР_930 від 17.03.2005р., вид. Луцьким РВ УМВС України у АДРЕСА_1396 ОСОБА_1414 , пасп. СР 645432 від 15.11.1999 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1397 ОСОБА_1415 , пасп. СР НОМЕР_931 від 03.03.1999р. вид. Дубенським МВ УМВС України в АДРЕСА_1398 ОСОБА_1416 пасп НОМЕР_932 від 25.02.2002 р., вид. Радивилівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1399 3138016153ОСОБА_1417 , пасп. СК 032317 вид. ІНФОРМАЦІЯ_383 в Київській обл. 17.11.1995 АДРЕСА_1400 ОСОБА_1418 , пасп. НОМЕР_933 від 02.04.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_116 у Львівській обл.м. Львів, вул. Хвильового, 422569614330ОСОБА_1419 , пасп. МЮ 192512 від 17.03.2009 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1401 ОСОБА_1420 , пасп. КА 558470 вид. Яворівським РВ УМВС України у Львівській обл. 26.08.1997р.АДРЕСА_1402 ОСОБА_1421 , пасп.КС 874609 вид. Сколівським РВГУМВСУ у Львівській обл. від 20.03.2012р.АДРЕСА_1403 ОСОБА_1422 , пасп. НОМЕР_934 від 14.05.2007 р., вид. Шевченківським РВ УМВС України в АДРЕСА_1404 3326512993ОСОБА_1423 , пасп. 000181030 орган, що видав 7319 від 20.10.2016р.АДРЕСА_1405 3676909991ОСОБА_1424 , пасп.003288901 орган, що видав 8025 від 24.04.2019р.АДРЕСА_1406 ОСОБА_1425 , пасп. МЕ 820727 вид. Дарницьким РУ ГУ МВС України в м.Києві 11.08.2007р.АДРЕСА_1407 ОСОБА_1426 , пасп. НОМЕР_935 від 07.10.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_248 в місті КиєвіАДРЕСА_1408 ОСОБА_1427 , пасп. НОМЕР_936 вид. ІНФОРМАЦІЯ_170 в м.Києві 22.05.2001р.АДРЕСА_1409 ОСОБА_1426 , пасп. НОМЕР_935 від 07.10.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_248 в місті КиєвіАДРЕСА_1408 ОСОБА_1428 , пасп. МЮ НОМЕР_937 від 16.09.2009р. вид. Дубровицьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1410 ОСОБА_1429 пасп. СЮ 032551 від 26.04.2007 р., вид. Мелітопольським МВ УМВС України в АДРЕСА_1411 3330208239ОСОБА_1430 , пасп. СР 826204 вид. Радивилівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 07.06.2001р.АДРЕСА_1412 ОСОБА_1431 , пасп. НОМЕР_938 від 11.06.1996р., вид. Жовтневим РВ УМВС України в АДРЕСА_1413 ОСОБА_1432 , пасп. НОМЕР_939 від 20.12.2017р., орган, що видав 4612АДРЕСА_1414 ОСОБА_1433 пасп. СР 885057 від 08.02.2002 р., вид. Корецьким ІНФОРМАЦІЯ_17 в АДРЕСА_1415 ОСОБА_1434 , пасп НОМЕР_940 від 07.12.2009р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_384 в АДРЕСА_1416 ОСОБА_1435 , пасп. НОМЕР_941 від 23.10.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1417 3180009654ОСОБА_237 , пасп. НОМЕР_182 від 14.07.2004 р., вид. Староконстянтинівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1185 ОСОБА_1436 пасп. НОМЕР_942 від 15.04.2004 р., вид. Голосіївським ІНФОРМАЦІЯ_131 в АДРЕСА_1418 ОСОБА_1437 , пасп. МЮ 058162 від 14.09.2005 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл.м. Рівне, вул. Олени Теліги, в/ч НОМЕР_943 ОСОБА_1438 , пасп. СР 423412 вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в Рівненській обл. 03.06.1998р.АДРЕСА_1419 ОСОБА_1439 , пасп. МЮ 316042 від 14.11.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1420 ОСОБА_1440 , пасп. НОМЕР_944 від 16.11.2011 р., вид Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1421 ОСОБА_1441 , пасп. СТ НОМЕР_945 від 01.09.2016 р., вид. Броварським РВ УДМС України в АДРЕСА_1422 ОСОБА_1442 , пасп. НОМЕР_946 від 24.04.2001 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_385 у АДРЕСА_1423 ОСОБА_1443 , пасп. МР 431670 від 22.04.2014 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_386 в АДРЕСА_1424 ОСОБА_1444 пасп. НОМЕР_947 від 19.11.1996 р., вид . ІНФОРМАЦІЯ_387 у Волинській обл.Волинська АДРЕСА_1425 ОСОБА_1445 пасп. МЮ 294932 від 27.04.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1426 ОСОБА_1446 , пасп. 004184430 від 11.11.2019 орган, що видав 0722АДРЕСА_1427 ОСОБА_1447 , пасп. СР 005380 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. 22.11.1995р.АДРЕСА_1428 ОСОБА_1448 , пасп. СЮ НОМЕР_948 від 01.08.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_388 в АДРЕСА_1429 ОСОБА_1449 пасп. НОМЕР_949 від 23.08.2017 р., орган, що видав 3215АДРЕСА_1430 ОСОБА_1450 пасп. НОМЕР_950 від 19.12.2013 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_1431 ОСОБА_1451 , пасп. МЮ 166629 від 03.04.2008 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1432 ОСОБА_1452 пасп. НОМЕР_951 від 04.01.2017 р., орган, що видав 0510АДРЕСА_1433 ОСОБА_1453 пасп. СН НОМЕР_952 від 23.05.1996 р., вид . ІНФОРМАЦІЯ_389 в АДРЕСА_1434 ОСОБА_1454 , пасп. МВ НОМЕР_953 від 13.03.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_390 в АДРЕСА_1435 ОСОБА_1455 , пасп. АЮ 139581 від 04.12.2010р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_391 АДРЕСА_1436 ОСОБА_1456 , СР 291245 від 14.11.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1437 ОСОБА_1457 пасп. НОМЕР_954 від 17.10.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1438 ОСОБА_1458 , пасп. НОМЕР_955 від 24.03.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_123 в АДРЕСА_1439 ОСОБА_1385 пасп. НОМЕР_917 від 18.01.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_392 в Житомирській обл.Житомирська АДРЕСА_1366 ОСОБА_244 пасп. НОМЕР_956 від 30.01.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1440 ОСОБА_1459 пасп. КС НОМЕР_957 від 29.07.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_393 у АДРЕСА_1441 ОСОБА_1447 , пасп. СР 005380 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. 22.11.1995р.АДРЕСА_1428 ОСОБА_690 , пасп. серії НОМЕР_503 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. 22.12.2003 АДРЕСА_686 ОСОБА_1460 , пасп. НОМЕР_958 від 09.12.2010р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1442 ОСОБА_1461 , пасп. серії НОМЕР_959 від 31.07.2009р. вид. Дубенським МВ УМВС України в Рівненській обл.Рівненська обл., Дубенський р-н., с. Стара МиколаївкаНОМЕР_960 ОСОБА_1462 , пасп. НОМЕР_961 від 26.04.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1443 ОСОБА_1463 , пасп. МЮ 133860 від 21.06.2007р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1444 ОСОБА_1464 , пасп. СР НОМЕР_962 від 04.03.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_297 АДРЕСА_1445 ОСОБА_1465 , пасп. СС НОМЕР_963 від 28.11.1996р. вид. Рожнятівським РВ УМВС України в Івано-франківській АДРЕСА_1446 ОСОБА_1466 пасп. КС НОМЕР_964 від 19.02.2014 р., вид . ІНФОРМАЦІЯ_394 у АДРЕСА_1447 ОСОБА_1467 , пасп. МС НОМЕР_965 від 11.01.2001р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_255 в АДРЕСА_1448 ОСОБА_1468 , СК 110151 від 05.03.1996 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_32 в АДРЕСА_1449 ОСОБА_1469 , пасп. КС НОМЕР_966 від 24.12.2009р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_395 у АДРЕСА_1450 ОСОБА_1470 , пасп. СМ 368275 від 11.03.2001 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_396 в АДРЕСА_1451 ОСОБА_1471 , пасп. НОМЕР_967 від 08.04.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_397 в АДРЕСА_1452 ОСОБА_1472 , пасп. НОМЕР_968 від 24.12.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1453 ОСОБА_1473 пасп. НОМЕР_969 від 30.09.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_398 в АДРЕСА_1454 ОСОБА_1474 , пасп. СР 449387 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 06.08.1998р.АДРЕСА_1455 ОСОБА_1475 , пасп. НОМЕР_970 від 05.03.2014р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_399 в АДРЕСА_1456 ОСОБА_1476 , пасп. НОМЕР_971 від 21.10.2019 р., орган, що видав 6813АДРЕСА_1457 ОСОБА_1477 , пасп. СМ НОМЕР_972 від 09.10.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_22 у АДРЕСА_1458 ОСОБА_1478 , пасп. серії НОМЕР_973 , вид. Жашківським РВ УМВС України в Черкаській обл. від 21.09.2011р.АДРЕСА_1459 ОСОБА_1479 пасп. НЕ 700300 від 17.07.2013 вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1460 ОСОБА_1480 , пасп. НОМЕР_974 від. 16.06.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_203 у АДРЕСА_1461 ОСОБА_1481 , пасп. НОМЕР_975 від 26.10.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_35 в АДРЕСА_1462 , кім. НОМЕР_976 ОСОБА_1482 пасп. НОМЕР_977 від 01.03.2001 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_400 у АДРЕСА_1463 ОСОБА_1483 пасп. МЮ 243470 від 19.10.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_196 в АДРЕСА_1464 ОСОБА_1484 , пасп. НОМЕР_978 орган, що видав 5610 від 20.04.2017р.АДРЕСА_1465 3700203601ОСОБА_1484 , пасп. НОМЕР_978 орган, що видав 5610 від 20.04.2017р.АДРЕСА_1466 ОСОБА_1485 , пасп. СР 527304 вид. Ріненським МУ УМВС України в Рівненській обл. 14.01.1999р.АДРЕСА_1467 ОСОБА_1486 , пасп. МЮ 010063 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 04.06.2004р.АДРЕСА_1468 ОСОБА_1487 , пасп. ЕО НОМЕР_979 від 02.08.2001р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_223 в АДРЕСА_1469 ОСОБА_1488 , пасп. серії НОМЕР_980 від 07.05.1998р. вид. Дубенським МВ УМВС України в АДРЕСА_1470 ОСОБА_1489 , пасп. НОМЕР_981 від 13.07.2000 р., вид. Першотравневим РВ УМВС України у АДРЕСА_1471 ОСОБА_1490 , пасп. МЮ 279488 від 28.10.2011р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_317 в АДРЕСА_1472 ОСОБА_1491 , пасп. НОМЕР_982 вид. ІНФОРМАЦІЯ_330 в Житомирській обл. 10.09.2008 АДРЕСА_1473 3379213450ОСОБА_1492 , пасп. НОМЕР_983 від 13.02.2020р., орган, що видав 6110АДРЕСА_1474 ОСОБА_1493 , пасп. СР 785735 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 17.01.2001р.АДРЕСА_1475 ОСОБА_1494 , пасп. СР 236017 вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в Рівненській обл. 17.07.1997р.АДРЕСА_1476 ОСОБА_1495 , пасп. КС НОМЕР_984 від 30.10.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_211 у АДРЕСА_1477 ОСОБА_1496 , пасп. МЮ 119874 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 28.04.2007р.АДРЕСА_1478 ОСОБА_1497 , пасп. НОМЕР_985 від 12.09.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_150 у АДРЕСА_1479 ОСОБА_1493 , пасп. СР 785735 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 17.01.2001р.АДРЕСА_1475 ОСОБА_1498 , пасп. НОМЕР_986 від 04.06.2014 р., вид. Сарненським РВ УДМС України в АДРЕСА_1480 ОСОБА_1499 , пасп. НОМЕР_987 від 26.11.2014 р., вид. Сарненським РВ УДМС України в АДРЕСА_1481 ОСОБА_1500 , пасп. СК 836095 від 06.05.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_32 в АДРЕСА_1482 ОСОБА_1501 пасп. КС НОМЕР_988 від 09.02.2010 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_211 у Львівській обл.Львівська АДРЕСА_1483 ОСОБА_1502 , пасп. НОМЕР_989 від 03.07.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_323 в м. КиєвіАДРЕСА_1484 ОСОБА_1503 , пасп. 002616192 від 28.11.2018 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1485 3328019405ОСОБА_1504 пасп. СН 830610 від 29.05.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_389 в АДРЕСА_1486 ОСОБА_1505 , пасп. НОМЕР_990 від 03.11.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_193 в АДРЕСА_1487 ОСОБА_1506 пасп. НОМЕР_991 від 16.11.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_233 АДРЕСА_1488 ОСОБА_1507 пасп. НОМЕР_992 від 12.10.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_108 в АДРЕСА_1489 ОСОБА_1508 пасп. НОМЕР_993 від 14.11.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_77 в АДРЕСА_1490 ОСОБА_1509 , пасп. НОМЕР_994 вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в Житомирській обл. 22.03.2014р.АДРЕСА_1491 ОСОБА_1505 , пасп. НОМЕР_990 від 03.11.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_193 в АДРЕСА_1487 ОСОБА_1510 , пасп. серії НОМЕР_995 від 12.08.1995р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_401 в АДРЕСА_1492 ОСОБА_1505 , пасп. НОМЕР_990 від 03.11.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_193 в АДРЕСА_1487 ОСОБА_1511 , пасп. НОМЕР_996 від. 15.08.2016р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_402 в АДРЕСА_1493 ОСОБА_1512 , пасп. КЛ 095595 від. 01.12.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_203 у АДРЕСА_1494 ОСОБА_1513 , пасп. СТ НОМЕР_997 від 22.12.2008р., вид. Маневицьким РВ УМВС України у Волинській обл.Волинська обл., Маневицький р-н, с. Красноволя3381004235ОСОБА_1514 , пасп. НОМЕР_998 від 21.03.2003р. вид. Луцьким МВ УМВС України у АДРЕСА_1495 ОСОБА_1225 , пасп. МЮ 389522 від 16.06.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1218 ОСОБА_1515 , пасп. АЮ 285670 вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у Волинській обл. 26.04.2016р.АДРЕСА_1496 ОСОБА_1516 , пасп НОМЕР_999 вид. Яворівським РВ УМВС України у Львівській обл. 14.01.1998р.АДРЕСА_1497 ОСОБА_1517 , пасп. ВК НОМЕР_1000 від 13.12.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_403 в АДРЕСА_1498 ОСОБА_1518 , пасп. НОМЕР_1001 від 04.05.2006р., вид. Ленінським РВ УМВС України в АДРЕСА_1499 ОСОБА_1519 , пасп. НОМЕР_1002 від 15.12.2017 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1500 ОСОБА_1520 , пасп. МЮ НОМЕР_1003 від 06.12.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1501 ОСОБА_1521 пасп. НОМЕР_1004 від 04.09.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1502 ОСОБА_1522 , пасп. НОМЕР_1005 від 17.10.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1503 ОСОБА_1523 пасп. НОМЕР_1006 від 03.09.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_352 у АДРЕСА_1504 ОСОБА_1524 пасп. НОМЕР_1007 від 07.11.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_27 в АДРЕСА_1505 ОСОБА_1525 , пасп. НОМЕР_1008 від 13.09.2017р., орган, що видав 6119АДРЕСА_1506 ОСОБА_1526 , пасп. НОМЕР_1009 від 02.02.1999 р., вид. Нетішинським МВ УМВС України в АДРЕСА_1507 3021401815ОСОБА_1527 , пасп. КС НОМЕР_1010 від 17.07.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_404 АДРЕСА_1508 ОСОБА_1528 , пасп. НОМЕР_1011 від 21.03.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_26 в АДРЕСА_1509 ОСОБА_1529 , пасп. серії НОМЕР_1012 від 27.12.2010р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1510 3130516642ОСОБА_1530 пасп. НОМЕР_1013 від 24.01.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_405 АДРЕСА_1511 ОСОБА_1531 , пасп. ВМ 926237 вид. Попільнянським РВ УМВС України в Житомирській обл. 02.10.2000р.Житомирська АДРЕСА_1512 3050025890ОСОБА_1532 , пасп. МЮ 034420 від 24.12.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_196 в АДРЕСА_1513 ОСОБА_1533 пасп. МР 420474 від 21.11.2013 р., вид. Голопристанським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1514 ОСОБА_1534 , пасп. МЮ 041819 вид. 15.04.2005 р. ІНФОРМАЦІЯ_53 в АДРЕСА_1515 ОСОБА_1535 , пасп. НОМЕР_1014 від 13.07.2018р., орган , що видав 8034АДРЕСА_1516 ОСОБА_1536 , пасп. МК НОМЕР_1015 від 20.09.1996р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_205 в АДРЕСА_1517 .2931824675ОСОБА_1537 , пасп.СМ618881 від 23.03.2004р, вид. ІНФОРМАЦІЯ_54 в АДРЕСА_1518 ОСОБА_1538 , пасп. НОМЕР_1016 від 08.08.2001р., вид. Уманським МВ УМВС України в АДРЕСА_1519 ОСОБА_1539 , пасп. МЮ 170095 вид. 29.05.2008 р. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1520 ОСОБА_1540 , пасп. СР 995447 від 02.02.2004р., вид. Рівненським РВ УМВС України в АДРЕСА_1521 ОСОБА_1541 пасп. НЕ 578558 від 06.11.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_406 в АДРЕСА_1522 ОСОБА_1542 , пасп. СР НОМЕР_1017 від 07.06.1997р., вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_1523 ОСОБА_1543 , пасп. НОМЕР_1018 від 11.09.2019 р., орган, що видав АДРЕСА_1524 ОСОБА_1544 , пасп. СР 308411 вид.Радивилівським РВ УМВС України в Рівненській обл. 30.12.1997р.АДРЕСА_1525 ОСОБА_1545 пасп. НОМЕР_1019 від 23.11.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_407 в АДРЕСА_1526 ОСОБА_1546 , пасп. НОМЕР_1020 вид. Путильським РС УДМС України в Чернівецькій обл. 23.06.2014р.АДРЕСА_1527 ОСОБА_1547 , пасп. НОМЕР_1021 від 16.08.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_1528 ОСОБА_1548 пасп. НОМЕР_1022 від 18.08.2001 р, вид. ІНФОРМАЦІЯ_408 в АДРЕСА_1529 ОСОБА_1549 , пасп. СТ 317925 вид. Бориспільським РВ УДМС України в Київській обл. 28.02.2013р.АДРЕСА_1530 ОСОБА_1550 , пасп. МЮ 351224 вид.Рівненським МВ УДМС України в Рівненській обл. 31.10.2013р.АДРЕСА_1531 ОСОБА_1551 , пасп. КО 301646 вид. 15.12.2001 р. ІНФОРМАЦІЯ_409 в АДРЕСА_1532 ОСОБА_1552 пасп. СР 424595 від 08.06.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1533 ОСОБА_1553 , пасп. СР НОМЕР_1023 від 27.10.1997р., вид.Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1534 ОСОБА_1554 , пасп. НОМЕР_1024 вид. Новоселицьким РВУМВС України в Чернівецькій обл. 04.04.2002р.АДРЕСА_1535 ОСОБА_1555 пасп. 003946153 від 20.09.2019 р., орган,що видав 5114АДРЕСА_1536 3491210308ОСОБА_1556 , пасп. 000485646 орган, що видав 5624 від 21.04.2017р.АДРЕСА_1537 ОСОБА_1557 , пасп. МЮ 403961 від 29.08.2015р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1538 ОСОБА_1558 пасп. НОМЕР_1025 від 25.02.2004 р., вид. Краматорським МВ УМВС України в АДРЕСА_1539 ОСОБА_1559 , пасп. СР 755289 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 12.09.2000р.АДРЕСА_1540 ОСОБА_1560 , пасп. КО 213038 від 09.03.2001 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_410 в АДРЕСА_1541 3106210934ОСОБА_1561 , пасп. 000980804 від 15.09.2017р., орган, що видав 3213АДРЕСА_1542 ОСОБА_1562 , пасп. СС 024672 вид. Долинським РВ УМВС України в Івано-Франківській обл. 25.04.1996р.АДРЕСА_1543 ОСОБА_1563 , пасп. 000726322 від 14.07.2017 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1544 ОСОБА_1564 , пасп. МЮ387864, від 10.04.2015р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1545 ОСОБА_1565 , пасп. 000795089 від 31.07.2017р., орган, що видав 7110АДРЕСА_1546 3281010082ОСОБА_1566 , пасп. 004309151 орган, що видав 8032 від 09.12.2019р.АДРЕСА_1547 ОСОБА_1567 пасп. НОМЕР_1026 від 11.04.2008 р., вид. Тернопільським МВ УМВС України у АДРЕСА_1548 3369001910ОСОБА_1255 , пасп. 003242921 від 15.04.2019, орган, що видав 4623АДРЕСА_1246 ОСОБА_73 , пасп. СР 018496 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. від 29.04.1996р.АДРЕСА_300 ОСОБА_1418 , пасп. НОМЕР_933 вид. Шевченківським РВ ЛМУ УМВС України у Львівській обл. 02.04.1996р.АДРЕСА_1549 ОСОБА_1568 , пасп. СР 264775 вид.Рівненським МУ УМВС України в Рівненській обл. 27.08.1997р.АДРЕСА_1550 ОСОБА_1569 , пасп. НОМЕР_1027 вид.Першотравневим РВ УДМС України в Чернівецькій обл. 06.01.2015р.АДРЕСА_1551 ОСОБА_1570 , пасп. НОМЕР_1028 від 12.07.2018 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1552 ОСОБА_1571 , пасп. НОМЕР_1029 вид.Ленінським РВ УМВС України в Чернівецькій обл. 12.07.1999р.АДРЕСА_1553 ОСОБА_1572 , пасп. серії НОМЕР_1030 від 12.12.1995р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1554 ОСОБА_1573 , пасп. КО 135558 вид. ІНФОРМАЦІЯ_252 в Полтавській обл. 05.12.2000р.АДРЕСА_1555 ОСОБА_1574 , пасп. СР 304540 від 11.12.1997р. вид. Дубенським МВ УМВС України в АДРЕСА_1556 ОСОБА_1575 , пасп. НОМЕР_1031 орган, що видав 5316 від 03.12.2018р.АДРЕСА_1557 ОСОБА_1576 , пасп. СР 225371 вид. Рівненським МУ УМВС України в Рівненскій обл. 10.06.1997р.АДРЕСА_1558 ОСОБА_1577 пасп. НОМЕР_1032 від 27.03.2014 р., вид. Дубенським РВ УДМВ України в АДРЕСА_1559 ОСОБА_1578 , пасп. СР 337656 вид. 22.11.1998 р. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1560 ОСОБА_1579 , пасп. серії НОМЕР_1033 від 03.07.2003р. вид. Сарненським РВ УМВС України в Рівненській обл.Рівненська обл., Сарненський р-н., с. Тинне.3150409473ОСОБА_1580 пасп. СР 754305 від 22.08.2000 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1561 ОСОБА_1581 , пасп. НОМЕР_1034 вид Рівненським МВ УДМС України в Рівненській обл. 22.06.2013р.АДРЕСА_1562 2315000238ОСОБА_1582 , пасп. 004660838 від 03.03.2020, орган, що видав 5618АДРЕСА_1563 ОСОБА_1583 пасп. НОМЕР_1035 від 08.08.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1564 ОСОБА_1584 , пасп. НОМЕР_1036 від 08.10.2015 р., вид. Радивилівським РС УДМС в АДРЕСА_1565 ОСОБА_1585 , пасп. СР114500 від 05.02.1997р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_411 в АДРЕСА_1566 ОСОБА_1586 , пасп. МВ 499387 від 11.07.2012р. вид. Роменським МВ УМВС України в АДРЕСА_1567 ОСОБА_1587 , пасп. НОМЕР_1037 від 06.04.1999 р., вид. Залізничним РВ УМВС у Львівській обл.АДРЕСА_1568 ОСОБА_1588 , пасп. НОМЕР_1038 вид. Галицьким РВ ЛМУ УМВС України у Львівській обл. 12.12.1997р.АДРЕСА_1569 ОСОБА_1589 пасп. НОМЕР_1039 від 15.04.2004 р., вид. Солом`янським РУ ГУ МВС України в АДРЕСА_1570 ОСОБА_1590 , пасп. НОМЕР_1040 від 26.04.2000 р., вид. Турківським РВ УМВС у АДРЕСА_1571 ОСОБА_1591 пасп. СР 939776 від 30.08.2002 р., вид. Рівненським РВ УМВС в АДРЕСА_1572 ОСОБА_649 , пасп. серії МЮ 216443 вид. Здолбунівським РВ УМВС України від 11.09.2009р.АДРЕСА_644 ОСОБА_1592 пасп. НОМЕР_1041 від 30.03.2009 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1573 ОСОБА_1593 , пасп. НОМЕР_1042 від 14.11.2019 р., орган, що видав 4638АДРЕСА_1574 ОСОБА_1594 , пасп. НОМЕР_1043 від 02.12.2019 р., орган, що видав 0514АДРЕСА_1575 ОСОБА_1595 , пасп. МЮ 237879 від 11.08.2010 р., вид. Острозьким МВ УМВС в Рівненській обл.АДРЕСА_1576 ОСОБА_1596 , пасп. КВ 295866 вид. Жовківським РВ УМВС України у Львівській обл. 22.11.1999р.Львівська обл., Жовківський р-н., с. Деревня3052308636ОСОБА_1597 , пасп. МЕ637733 від 26.10.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_412 АДРЕСА_1577 ОСОБА_1598 , пасп. МС НОМЕР_1044 від 02.03.1998р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_413 в АДРЕСА_1578 ОСОБА_1599 , пасп. МЮ 044917 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 14.06.2005р.АДРЕСА_1579 ОСОБА_1600 , пасп. МС 195324 вид. Тернопільським РВ УМВС України в Тернопільській обл. 27.09.1997р.АДРЕСА_1580 ОСОБА_1601 , пасп. МВ 533404 від 01.08.2013 р., вид. Лебединським ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1581 ОСОБА_1385 пасп. НОМЕР_917 від 18.01.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_392 в Житомирській обл.Житомирська АДРЕСА_1366 ОСОБА_1385 пасп. НОМЕР_917 від 18.01.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_392 в Житомирській обл.Житомирська АДРЕСА_1366 ОСОБА_1602 , пасп. МС 803858 вид.Тернопільським МВ УМВС України в Тернопільській обл. 14.07.2001р.АДРЕСА_1582 ОСОБА_1603 , пасп. НОМЕР_1045 від 10.01.2020 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1583 3486910624ОСОБА_1604 пасп. НОМЕР_1046 від 31.07.2019 р., орган,що видав 5610АДРЕСА_1584 ОСОБА_1418 , пасп. НОМЕР_933 вид. Шевченківським РВ ЛМУ УМВС України у Львівській обл. 02.04.1996р.АДРЕСА_1585 2569614330ОСОБА_1605 , пасп. КС 630979 вид. Залізничним РВ ЛМУ УМВС України у Львівській обл. 04.03.2008р.АДРЕСА_1586 ОСОБА_1606 , пасп. НОМЕР_1047 вид. Совєтським РВ УМВС України в м.Макіївці 24.12.2003р.АДРЕСА_1587 3188703445ОСОБА_1607 , пасп. НОМЕР_1048 орган, що видав 7310 від 05.07.2019р.АДРЕСА_1588 3440503013ОСОБА_1608 , пасп. КС 932556 вид. ІНФОРМАЦІЯ_414 у Львівській обл. 26.01.2013р.АДРЕСА_1589 3276505793ОСОБА_1609 , пасп.СР333997 від 29.01.1998 вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1590 ОСОБА_1610 , пасп. КС 898689 вид. Залізничним РВ ЛМУ УМВС України у Львівській обл. 28.05.2012р.АДРЕСА_1591 ОСОБА_1611 , пасп. 002873932 орган, що видав 5619 від 25.01.2019р.АДРЕСА_1592 ОСОБА_1612 , пасп. НОМЕР_1049 від 10.11.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1593 ОСОБА_1613 , пасп. МЮ 140923 від 30.07.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1594 ОСОБА_1614 , пасп.МЮ348004 від 01.08.2013р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1595 ОСОБА_1615 пасп. НОМЕР_1050 від 27.06.2001 р., вид. Луцьким МВ УМВС України у АДРЕСА_1596 ОСОБА_1616 , пасп. серії НОМЕР_1051 , вид.Острозьким РВ УМВС України в Рівненській обл. 28.12.1999р.АДРЕСА_1597 ОСОБА_1617 , пасп. ВН 428808 вид. Брусилівським РВ УМВС України в Житомирській обл. 19.06.2008р.Житомирська АДРЕСА_1598 ОСОБА_1618 , пасп. СР 428290 від 04.06.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1599 б2234726510ОСОБА_1619 пасп. СР 116866 від 20.08.1996 р., вид . ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1600 ОСОБА_1620 , пасп. АК НОМЕР_1052 від 17.04.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_145 в АДРЕСА_1601 2019600222ОСОБА_1621 , пасп. НОМЕР_1053 від 25.09.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_232 у АДРЕСА_1602 ОСОБА_182 , пасп. КЛ 051574 від 20.01.2015р. вид. Яворівським РВ ГУДМС України в АДРЕСА_1603 ОСОБА_1622 , пасп. СЮ НОМЕР_1054 від 12.04.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_415 в АДРЕСА_1604 ОСОБА_1623 , пасп. НОМЕР_1055 орган, що видав 1230 від 16.07.2018р.АДРЕСА_1605 2963621565ОСОБА_1624 , пасп. СР910246 від 16.04.2002р.,вид. ІНФОРМАЦІЯ_53 в АДРЕСА_1606 ОСОБА_1625 , пасп. КС 468344 вид. Шевченківським РВ ЛМУ УМВС України у Львівській обл. 16.02.2006р.АДРЕСА_1607 3225217118ОСОБА_675 пасп. НОМЕР_1056 від 28.08.2019 р., орган ,що видав АДРЕСА_1608 ОСОБА_1626 пасп. МЮ НОМЕР_1057 від 27.06.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1609 ОСОБА_1627 , пасп.001779241 від 18.04.2018 орган, що видав 5610АДРЕСА_1610 ОСОБА_1628 пасп. КС 591604 від. 24.09.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_132 у Львівській обл.Львівська АДРЕСА_1611 ОСОБА_1629 , пасп. СМ712923 від 04.08.2005р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_382 у АДРЕСА_1612 ОСОБА_1630 , пасп. МЮ 053665 від 29.06.2005 р., вид. Зарічненським РВ УМВС України в АДРЕСА_1613 ОСОБА_1631 , пасп. КА 422983 вид. Миколаївським РВ УМВС України у Львівській обл. 28.05.1997 АДРЕСА_1614 ОСОБА_1632 пасп. КЛ 058302 від 03.02.2015 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_416 у АДРЕСА_1615 ОСОБА_1633 , пасп. НОМЕР_1058 від 06.06.1997 р., вид. Приазовським РВ УМВС України в Запорізькій обл.? АДРЕСА_1616 ОСОБА_1154 , пасп. КР169320 від 19.03.1997р., вид. Кіцманським РВ УМВС України в Чернівецькій обл.Чернівецька обл. Кіцманський р-н, с.Мамаївці2789014943ОСОБА_1634 , пасп. СЕ388813 від 19.12.2006, вид. Івано-Франківським МВ УМВС в Івано-Франківській обл.АДРЕСА_1617 ОСОБА_1635 , пасп. НОМЕР_1059 орган, що видав 6810 від 12.04.2017р.АДРЕСА_1618 ОСОБА_1636 , пасп. АЮ 192821 від 08.11.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_1619 ОСОБА_1637 пасп. НОМЕР_1060 від 29.11.2013 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1620 3570309856ОСОБА_1638 , пасп. КС НОМЕР_1061 від 13.08.2007 р., вид. Бориславським МВ УМВС України у АДРЕСА_1621 ОСОБА_1418 , пасп. НОМЕР_933 вид. Шевченківським РВ ЛМУ УМВС України у Львівській обл. 02.04.1996р.АДРЕСА_1585 2569614330ОСОБА_1639 , пасп. НОМЕР_1062 від 12.03.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_232 у АДРЕСА_1622 ОСОБА_1640 , пасп. НОМЕР_1063 від 11.12.1997 р., вид. Першотравневим РВ УМВС України у АДРЕСА_1623 ОСОБА_1641 , пасп. НОМЕР_1064 від 19.08.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 у АДРЕСА_1624 ОСОБА_1642 , пасп. КТ 025949 вид.Сторожинецьким РВ УМВС України в Чернівецькій обл. 21.06.2010р.АДРЕСА_1625 ОСОБА_1643 , пасп. серії НОМЕР_1065 від 12.04.2000р. вид. Арцизьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1626 3045604592ОСОБА_1644 , пасп. 000072832 від 19.05.2016 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1627 ОСОБА_1645 , пасп. НОМЕР_1066 від 29.07.2016 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1628 ОСОБА_1646 , пасп. СР 349010 від 10.02.1998 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1629 ОСОБА_1647 , пасп. 003388139 від 23.05.2019 р., орган, що видав 7131АДРЕСА_1630 ОСОБА_1648 пасп. МН 886452 від 28.11.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_417 в АДРЕСА_1631 ОСОБА_1649 пасп. СН 957791 від 10.11.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_418 в АДРЕСА_1632 ОСОБА_1650 , пасп. СР 027507 від 24.01.1996 р., вид. Рівненським МУ УМВС в Рівненській обл.АДРЕСА_1633 ОСОБА_1651 пасп. НОМЕР_1067 від 11.10.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_419 в КримуАДРЕСА_1634 ОСОБА_1652 , пасп. НОМЕР_1068 від 15.03.2018 орган, що видав 5619Рівненська АДРЕСА_1635 ОСОБА_1653 , пасп. СР НОМЕР_1069 від 03.09.1996р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_420 у АДРЕСА_1636 ОСОБА_73 , пасп. СР 018496 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. від 29.04.1996р.АДРЕСА_300 ОСОБА_1654 пасп. НОМЕР_1070 від 08.11.2013 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1637 ОСОБА_1655 , пасп. НОМЕР_1071 вид. Першотравневим РВ УМВС України в Чернівецькій обл. 26.01.1999р.АДРЕСА_1638 ОСОБА_1656 , пасп. НВ 543481 від 28.09.2009р. вид. Славутським РВ УМВС України у АДРЕСА_1639 ОСОБА_1657 , пасп. 000996936 від 22.09.2017 р., орган, що видав 4613АДРЕСА_1640 ОСОБА_1658 пасп. НОМЕР_1072 від 26.12.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_421 в АДРЕСА_1641 ОСОБА_1659 , пасп. НОМЕР_1073 від 07.04.2005 р., вид Рівненським МВ УМВС в Рівненській обл.АДРЕСА_1642 ОСОБА_1660 , пасп. НВ 761322 вид.Хмельницьким МВ УДМС України в Хмельницькій обл. 06.08.2016р.АДРЕСА_1643 ОСОБА_1661 , пасп. СТ 120522 вид. Фастівським МВ ГУ МВС України в Київській обл. 30.06.2009р.АДРЕСА_1644 ОСОБА_1662 , пасп. КС 521514 вид. Бродівським РВ УМВС України у Львівській обл. 12.10.2006р.АДРЕСА_1645 ОСОБА_1663 , пасп. НОМЕР_1074 , від 13.02.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_389 в АДРЕСА_1646 ОСОБА_1591 пасп. СР 939776 від 30.08.2002 р., вид. Рівненським РВ УМВС в АДРЕСА_1572 ОСОБА_1664 , пасп. СР 322242 вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. 30.12.1997р.АДРЕСА_1647 ОСОБА_1665 , пасп. СЕ 656187 вид. Долинським РС УДМС України в Івно-Франківській обл. 21.09.2013р.АДРЕСА_1648 ОСОБА_1666 , пасп. КС 806151 вид. Личаківським РВ МУ ГУМВС України у Львівській обл. 14.12.2010р.АДРЕСА_1649 ОСОБА_1255 , пасп. 003242921 від 15.04.2019, орган, що видав 4623АДРЕСА_1246 ОСОБА_1667 , пасп. КВ 418301 вид. 30.05.2000 р. Дрогобицьким МВ УМВС України у АДРЕСА_1650 ОСОБА_1668 , пасп.серії НОМЕР_1075 , вид. Першотравневим РВ УМВС України в Чернівецькій обл. від 05.09.2006р.АДРЕСА_1651 ОСОБА_1669 , пасп. НОМЕР_1076 від. 06.08.2008 р., вид. Козівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1652 ОСОБА_1670 , пасп.серії НОМЕР_1077 , вид. Мостиським РВ УМВС України у Львівській обл. від 12.12.1997р.АДРЕСА_1653 ОСОБА_1671 , пасп.серії НОМЕР_1078 , вид.Першотравневим РВ УДМС України в Чернівецькій обл. від 15.10.2013р.АДРЕСА_1654 ОСОБА_1672 , пасп. серії НОМЕР_1079 , вид. Старокостянтинівським РВ УМВС України в Хмельницькій обл. від 29.03.2011р.АДРЕСА_1655 ОСОБА_1673 , пасп.серії НОМЕР_1080 , вид. Чортківським РВ УМВС України в Тернопільській обл. від 04.08.2006р.АДРЕСА_1656 ОСОБА_1674 пасп. НОМЕР_1081 від. 15.10.2019 р., орган,що видав 7111АДРЕСА_1657 ОСОБА_1675 пасп. СМ 074545 від 04.03.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_155 в АДРЕСА_1658 ОСОБА_1676 , пасп.серії НОМЕР_1082 , вид. Яворівським РВ УМВС України у Львівській обл. від 07.06.2005 АДРЕСА_1659 ОСОБА_522 пасп. НОМЕР_1083 від 12.09.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1660 ОСОБА_1677 , пасп. НОМЕР_1084 від 02.03.1998 р., вид Острозьким РВ УМВС в Рівненській обл.АДРЕСА_1661 ОСОБА_1678 пасп. НОМЕР_1085 від 31.03.2001 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_422 в АДРЕСА_1662 3112718413ОСОБА_1679 , пасп. НОМЕР_1086 від 27.05.2019 р., орган, що видав 5930АДРЕСА_1663 ОСОБА_802 пасп. МЮ 089123 від 22.05.2006 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1664 ОСОБА_1680 , пасп.серії НОМЕР_1087 , вид. Рівненським МВ УДМС України в Рівненській обл. від 24.04.2015р.АДРЕСА_1665 3357904361ОСОБА_1681 пасп. МЮ 225960 від 04.02.2010 р., вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1666 ОСОБА_397 , пасп. НОМЕР_305 від 29.05.2009 р., вид Старокостянтинівським РВ УМВС України в Хмельницікій обл.Хмельницька обл., м. Старокостянтинів вул. в/ч НОМЕР_306 ОСОБА_1682 , пасп. НОМЕР_1088 від 11.05.2007 р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1667 ОСОБА_117 , пасп.серії НОМЕР_1089 , вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл. від 17.07.2011р.АДРЕСА_1668 ОСОБА_1683 , пасп. НОМЕР_1090 від 28.02.1998 р., вид Рівненським МВ УМВС в Рівненській обл.АДРЕСА_1669 ОСОБА_237 пасп. НОМЕР_182 від 14.07.2004 р., вид. Староконстянтинівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1670 ОСОБА_1684 пасп. МЮ 326266 від 29.01.2013 р., вид. Здолбунівським ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1671 ОСОБА_1685 пасп. ВМ 634400 від 05.11.1998 р. вид. Житомирським РВ УМВС України в АДРЕСА_1672 ОСОБА_1616 , пасп. серії НОМЕР_1051 , вид.Острозьким РВ УМВС України в Рівненській обл. 28.12.1999р.АДРЕСА_1597 ОСОБА_1686 , пасп. серії НОМЕР_1091 , вид. Пустомитівським РВ УМВС України у Львівській обл., від 11.07.1997р.Львівська обл., Пустомитівський р-н., с. Ставчани2957811276ОСОБА_1687 , пасп. КО 569494 від 31.08.2004 р., вид. Крюківським РВ УМВС України в АДРЕСА_1673 ОСОБА_1688 , пасп. серії НОМЕР_1092 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_423 , від 19.03.1998р.АДРЕСА_1674 ОСОБА_1689 пасп. 003975557 від 27.09.2019 р., орган,що видав 5610АДРЕСА_1675 ОСОБА_1690 , пасп. КС 916255 вид. 30.10.2012 р. ІНФОРМАЦІЯ_424 у АДРЕСА_1676 ОСОБА_1691 , пасп. НОМЕР_1093 , від 18.04.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_425 в АДРЕСА_1677 .3324612417ОСОБА_1435 , пасп. НОМЕР_941 від 23.10.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1678 3180009654ОСОБА_829 , пасп. МЮ 276043 від 07.09.2011р., вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_1679 ОСОБА_829 , пасп. МЮ 276043 від 07.09.2011р., вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_1679 ОСОБА_1692 , пасп. серії НОМЕР_1094 , вид. Хмельницьким МВ УМВС України в Хмельницькій обл., від 23.12.2009р.АДРЕСА_1680 ОСОБА_1693 , пасп. НОМЕР_1095 , від 12.12.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1681 ОСОБА_1694 пасп. НОМЕР_1096 від 27.09.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_426 в АДРЕСА_1682 ОСОБА_1695 пасп. ЕВ 194924 від 19.02.2008 р. вид. Ленінським ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в АДРЕСА_1683 ОСОБА_1696 , пасп. НОМЕР_1097 , орган, що видав 6119 від 23.10.2019р.АДРЕСА_1684 ОСОБА_237 , пасп. НОМЕР_182 від 14.07.2004 р., вид. Староконстянтинівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1185 ОСОБА_1697 , пасп. ЕР 251902 від 14.11.2006р., вид. Новобузьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1685 ОСОБА_1698 , пасп. серії НОМЕР_1098 , вид. Долинським РВ УМВС в Івано-Франківській обл., від 14.11.1997р.АДРЕСА_1686 ОСОБА_1699 пасп. НС 841161 від 22.12.2000 р., вид. Лисянським РВ УМВС України в Черкаській обл.Хмельницька обл. м. Шепетівка , Судилівська в/частинаНОМЕР_1099 ОСОБА_1700 , пасп. серії НОМЕР_1100 , вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл., від 21.08.2007р.АДРЕСА_1687 ОСОБА_1701 , пасп.АН 676369 від 24.03.2008р. вид. Дніпропетровським РВ УМВС України в АДРЕСА_1688 ОСОБА_1702 , пасп. НОМЕР_1101 від 20.01.1999 р., вид Старокостянтинівським РВ УМВС України в Хмельницікій обл.Хмельницька обл., м.Старокостянтинів вул. в/ч НОМЕР_1102 ОСОБА_1703 , пасп. серії НОМЕР_1103 , вид. Комунарським РВ ЗМУ УМВС України в Запорізькій обл., від 04.03.2004р.АДРЕСА_1689 ОСОБА_1704 , пасп. КС НОМЕР_1104 від 14.01.2012 вид. Дрогобицьким МВ ГУ МВС України у Львівській областіАДРЕСА_1690 ОСОБА_1705 , пасп. серії НОМЕР_1105 , вид Івано-Франківським МВ УДМС в Івано-Франківській обл., від 06.04.2016р.АДРЕСА_1691 ОСОБА_1706 пасп. МЮ 377118 від 30.07.2014 р. вид. Сарненським РВ УДМС України в АДРЕСА_1692 ОСОБА_1686 , пасп. серії НОМЕР_1091 , вид. Пустомитівським РВ УМВС України у Львівській обл., від 11.07.1997р.Львівська обл., Пустомитівський р-н., с. Ставчани2957811276ОСОБА_1707 пасп. НОМЕР_1106 від 05.01.2008 р., вид. Брусилівським РВ УМВС України в Житомирській обл.Житомирська АДРЕСА_1693 ОСОБА_1707 пасп. ВН 407637 від 05.01.2008 р., вид. Брусилівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1694 ОСОБА_1708 , пасп. ВМ 684588 вид. 07.04.1999 р. Ружинським РВ УМВС України в АДРЕСА_1695 ОСОБА_1709 , пасп. АВ 944609 від 24.03.2011р. вид. Мурованокуриловецький РВ УМВС України у АДРЕСА_1696 ОСОБА_649 , пасп. серії МЮ 216443 вид. Здолбунівським РВ УМВС України від 11.09.2009р.АДРЕСА_644 ОСОБА_129 , пасп. серії НОМЕР_111 , вид. Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській обл., від 27.06.1996р.АДРЕСА_126 ОСОБА_1710 , пасп. серії НОМЕР_1107 вид. Миколаївським РВ УМВС України у Львівській обл., від 19.02.1997р.АДРЕСА_1697 ОСОБА_1711 , пасп. 003672122 від 30.07.2019р., орган, що видав 0723АДРЕСА_1698 ОСОБА_1712 , пасп. НОМЕР_1108 від 12.08.2002 вид. ІНФОРМАЦІЯ_427 в Житомирській обл.АДРЕСА_1699 3157913160ОСОБА_1713 , пасп. 002602615 від 26.11.2018, орган, що видав 1826АДРЕСА_1700 ОСОБА_1714 , пасп. СР 909402 від 10.05.2002 вид. Корецьким РВ УМВС України в АДРЕСА_1701 ОСОБА_1715 , пасп. серії НОМЕР_1109 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл., від 15.02.2000р.АДРЕСА_1702 ОСОБА_1716 , пасп. серії НОМЕР_1110 , вид. Дубенським МРВ УМВС України в Рівненській обл., від 16.03.2006р.АДРЕСА_1703 ОСОБА_1717 , пасп. серії НОМЕР_1111 , вид. Миколаївським РВ УМВС України, від 29.10.1997р.АДРЕСА_1704 ОСОБА_1718 , пасп. МЕ 981282 вид. 20.03.2010 р. ІНФОРМАЦІЯ_24 в місті КиєвіАДРЕСА_1705 ОСОБА_1719 , пасп. НОМЕР_1112 від 05.09.2019р., вид. 4615АДРЕСА_1706 ОСОБА_1720 , пасп. МЮ 212835 від 28.09.2009 вид. Рівнеським МВ УМВС України в АДРЕСА_1707 ОСОБА_1721 , пасп. НОМЕР_1113 від 28.01.1999 вид. Луцьким МВ УМВС України у АДРЕСА_1708 ОСОБА_1722 , пасп. КМ НОМЕР_1114 від 04.11.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_428 в АДРЕСА_1709 ОСОБА_1723 , пасп. МЮ 417060 від 15.12.2015р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1710 ОСОБА_1724 , пасп. ВМ 572608 від 30.10.1998 вид. Червоноармійським РВ УМВС України в Житомирській обл.Житомирська обл., Червоноармійський р-н, с. Тетірка2998707392ОСОБА_1725 , пасп. серії НОМЕР_1115 , вид. Мелітопольським МВ УМВС України в Запорізькій обл. 24.11.2007р.АДРЕСА_1711 ОСОБА_1726 , пасп. НОМЕР_1116 від 01.06.1998р., вид. Франківським РВ УМВС України у АДРЕСА_1712 ОСОБА_1727 , пасп. КС423009 від 20.05.2005р., вид. Пустомитівським РВ УМВС України у АДРЕСА_1713 ОСОБА_1728 пасп.003750703 від 12.08.2019 р., орган,що видав 8024АДРЕСА_1714 ОСОБА_1729 , пасп. НОМЕР_1117 , орган, що видав 5624 від 03.09.2018р.АДРЕСА_1715 ОСОБА_1730 , пасп. НОМЕР_1118 від 08.08.2019р., вид. 7319АДРЕСА_1716 ОСОБА_1731 пасп. НОМЕР_1119 від 09.12.2003 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_429 в АДРЕСА_1717 ОСОБА_1732 , пасп. КС894490 від 27.04.2012р., ІНФОРМАЦІЯ_430 АДРЕСА_1718 ОСОБА_395 пасп. МЮ 423477 від 22.03.2016 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в Рівненській обл.АДРЕСА_1719 ОСОБА_1733 , пасп. КС НОМЕР_1120 від 04.10.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_431 у Львівській обл.АДРЕСА_1720 ОСОБА_1734 , пасп. КА681138 від 23.12.1997р., вид. Миколаївським РВ УМВС України у АДРЕСА_1721 ОСОБА_1478 , пасп. серії НОМЕР_973 , вид. Жашківським РВ УМВС України в Черкаській обл. від 21.09.2011р.АДРЕСА_1459 ОСОБА_1735 , пасп. СР 570302 вид. 20.04.1999 р. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1722 ОСОБА_1736 пасп. СР 433956 від 29.06.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1723 ОСОБА_1737 , пасп. НОМЕР_1121 від 12.09.1997р, вид. Ніжинським МВ УМВС України в АДРЕСА_1724 ОСОБА_690 , пасп. серії НОМЕР_503 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. 22.12.2003 АДРЕСА_686 ОСОБА_1738 , пасп. серії НОМЕР_1122 , вид. Самбірським МВ ГУДМС України у Львівській обл. від 24.10.2013р.АДРЕСА_1725 ОСОБА_1739 , пасп. НОМЕР_1123 , орган, що видав 5316 від 21.04.2017р.АДРЕСА_1726 ОСОБА_1740 пасп. НОМЕР_1124 від 07.10.2019 р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1727 ОСОБА_1741 , пасп. МС НОМЕР_1125 від 25.07.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_244 в АДРЕСА_1728 ОСОБА_1742 пасп. НОМЕР_1126 від 09.04.2004 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_432 в АДРЕСА_1729 ОСОБА_1631 , пасп. КА422983 від 28.05.1997р., вид. Миколаївським РВ УМВС України у АДРЕСА_1730 ОСОБА_1743 , пасп. КС НОМЕР_1127 від 30.08.2005р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_150 у АДРЕСА_1731 ОСОБА_1744 , пасп. МЮ 088927 від 10.05.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_433 АДРЕСА_1732 ОСОБА_1745 пасп. ВР НОМЕР_1128 від 03.10.2002 р. вид. Радивилівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1733 ОСОБА_1418 , пасп. НОМЕР_933 від 02.04.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_116 в АДРЕСА_1734 ОСОБА_1746 , пасп. серії НОМЕР_1129 , вид.Рівненським МУ УМВС України в Рівненській обл., від 27.08.1997р.АДРЕСА_1735 ОСОБА_1747 , пасп. НОМЕР_1130 від 03.03.2008р., вид. Дзержинським РВ Криворізького МУ УМВС України в АДРЕСА_1736 ОСОБА_1748 пасп. АЮ 157195 від. 20.10.2011р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_434 у АДРЕСА_1737 ОСОБА_1749 , пасп. СС НОМЕР_1131 від 23.12.1997р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_435 АДРЕСА_1738 2059102610ОСОБА_1750 , пасп. НОМЕР_1132 від 15.11.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_118 в АДРЕСА_1739 ОСОБА_1751 , пасп. НОМЕР_1133 від.05.01.1999 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_252 в АДРЕСА_1740 ОСОБА_690 , пасп. серії НОМЕР_503 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. 22.12.2003 АДРЕСА_686 ОСОБА_1752 , пасп. МЮ 294590 від 04.04.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1741 ОСОБА_1753 , пасп. НОМЕР_1134 від 25.06.2009р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1742 ОСОБА_1754 пасп. МЮ 210204 від 06.08.2009 р. вид. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1743 ОСОБА_1732 , пасп. КС НОМЕР_1135 від 27.04.2012р., вид. Миколаївським РВГУМВС України у АДРЕСА_1744 ОСОБА_1755 пасп. СН 612230 від 28.10.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_87 в місті КиєвіАДРЕСА_1745 ОСОБА_1756 пасп. 001042132 від. 04.10.2017р., орган, що видав 5610АДРЕСА_1746 ОСОБА_1757 , паспорт НОМЕР_1136 вид. 05.01.2011 р. Рівненським МВ УМВС України в АДРЕСА_1747 ОСОБА_572 , пасп. СР НОМЕР_1137 від 20.02.1998р., вид. Рівненським МВ УМВС в АДРЕСА_1748 ОСОБА_449 пасп. СР 460506 від 20.07.1998 р., вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_1749 ОСОБА_829 пасп.МЮ 276043 від. 07.09.2011 вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_1750 ОСОБА_1758 пасп. КС НОМЕР_1138 від 17.01.2008 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_436 АДРЕСА_1751 ОСОБА_1759 , пасп. НОМЕР_1139 , орган, що видав 5610 від 05.01.2018р.АДРЕСА_1752 ОСОБА_1760 , паспорт НОМЕР_1140 вид. 29.03.2013 р. Дубровицьким РС УДМС України в Рівненській областім. Рівне, вул. Костромська, 3/ НОМЕР_1141 ОСОБА_1734 , пасп. НОМЕР_1142 від 23.12.1997р., вид. Миколаївським РВ УМВС України у Львівській обл.АДРЕСА_1753 ОСОБА_1761 пасп. НОМЕР_1143 від. 31.01.2002 р., вид. Хмельницьким МВ УМВС України в АДРЕСА_1754 ОСОБА_1762 , пасп. КС НОМЕР_1144 від 10.04.2009р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_437 АДРЕСА_1755 ОСОБА_1763 , пасп. НОМЕР_1145 від 05.12.2007р., вид. Теребовлянським РВУМВС України в Тернопольській обл.АДРЕСА_1756 ОСОБА_1764 , паспорт НОМЕР_1146 вид. 14.12.2002 р. Нетішинським МВ УМВС України в АДРЕСА_1757 ОСОБА_1765 пасп. НОМЕР_1147 , від. 22.12.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1758 ОСОБА_1766 , пасп. СР НОМЕР_1148 від 15.06.2000р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_438 АДРЕСА_1759 ОСОБА_1767 , пасп. КС НОМЕР_1149 від 19.09.2012р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_439 у АДРЕСА_1760 ОСОБА_1768 пасп. АЮ 038331 від 01.08.2007 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_440 у АДРЕСА_1761 ОСОБА_1769 , пасп. НОМЕР_1150 від 27.02.2003р., вид. Кагарлицьким ІНФОРМАЦІЯ_20 в АДРЕСА_1762 ОСОБА_1770 пасп. НОМЕР_1151 від 17.01.2014 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_441 в АДРЕСА_1763 ОСОБА_1631 , пасп. КА422983 від 28.05.1997р., вид. Миколаївським РВ УМВС України у АДРЕСА_1730 ОСОБА_1677 , пасп. СР 375080 вид. Острозьким РВ УМВС України в Рівненській обл. від 02.03.1998р.АДРЕСА_1764 ОСОБА_1771 , пасп. НЕ 083000 вид. Соснівським РВУ МВС України в Черкаській обл. від 15.05.2002р.АДРЕСА_1765 ОСОБА_829 пасп. МЮ 276043 від 07.09.2011 р., вид. Костопільським РВ УМВС України в АДРЕСА_1766 ОСОБА_829 пасп. МЮ 276043 від 07.09.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_1767 з обмеженою відповідальністю " ІНФОРМАЦІЯ_442 "НОМЕР_1152 , ОСОБА_1772 , ОСОБА_1773 .НОМЕР_1153 ОСОБА_1774 , пасп. НОМЕР_1154 від 30.07.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1768 ОСОБА_1775 , паспорт НОМЕР_1155 вид. Радехівським РВ УМВС України у Львівській області 31.05.2000 АДРЕСА_1769 ОСОБА_1776 пасп. КС 527621 від. 15.11.2006р., вид. Сокальським РВ УМВС України у Львівській обл.АДРЕСА_1770 ОСОБА_1777 , пасп. НОМЕР_1156 , вид. Лановецьким ІНФОРМАЦІЯ_23 в Тернопільській обл. від 24.10.2013 р.АДРЕСА_1771 ОСОБА_1778 , пасп. СО 624595 вид. Дарницьким ІНФОРМАЦІЯ_443 , від 21.03.2001р.АДРЕСА_1772 ОСОБА_1779 , пасп. СР 711829 від 28.03.2000р., вид Сарненським РВ УМВС України в АДРЕСА_1773 ОСОБА_1780 пасп. НОМЕР_1157 , від.05.04.2005р., ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1774 3233414317Товариство з обмеженою відповідальністю " ІНФОРМАЦІЯ_14 "АДРЕСА_3 .32047909ОСОБА_1781 , паспорт НОМЕР_1158 вид. 24.12.1998 р. Сарненським РВ УМВС України в АДРЕСА_1775 ОСОБА_1782 , пасп. МЮ016636 від 03.09.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1776 ОСОБА_1783 пасп. МЮ 260444 від 23.04.2011 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1777 ОСОБА_1784 , пасп. КС НОМЕР_1159 від 22.01.2011р., вид. Миколаївським РВ ГУМВС України у АДРЕСА_1778 ОСОБА_1785 , пасп. НОМЕР_1160 від 24.03.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1779 ОСОБА_1786 , пасп. МЮ025208 від 08.12.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1780 ОСОБА_1787 пасп. НОМЕР_1161 від 05.03.2012 р., вид. Луцьким ІНФОРМАЦІЯ_17 у АДРЕСА_1781 3509412430ОСОБА_73 , пасп. СР 018496 вид. Рівненським РВ УМВС України в Рівненській обл. від 29.04.1996р.АДРЕСА_300 ОСОБА_1788 пасп. НОМЕР_1162 від.19.09.2012р., вид. Рівненськми ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1782 ОСОБА_1789 пасп.004301974 від. 06.12.2019р., орган, що видав 5624АДРЕСА_1783 ОСОБА_1790 пасп. МЮ 344861 від.14.11.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1784 ОСОБА_1791 пасп. СР 780244 від 05.12.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_1785 ОСОБА_1792 , пасп. НОМЕР_1163 від 12.05.2008р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_22 у АДРЕСА_1786 ОСОБА_1734 , пасп. КА681138 від 23.12.1997р., вид. Миколаївським РВ УМВС України у АДРЕСА_1721 ОСОБА_1793 , пасп. НОМЕР_1164 , вид. Козятинським РВ УМВС України в Вінницькій обл., від 21.05.2012 р.АДРЕСА_1787 ОСОБА_1794 , пасп. НОМЕР_1165 , вид. Теренівським МВ УМВС України в Дніпропетровській обл., від 14.05.1997р.АДРЕСА_1788 ОСОБА_1795 пасп. НОМЕР_1166 від 25.03.2008 р., вид. Куйбишевським ІНФОРМАЦІЯ_444 в АДРЕСА_1789 3365305972ОСОБА_1796 , пасп. НОМЕР_1167 від 05.10.2018р. орган, що видав 5610АДРЕСА_1790 ОСОБА_1797 , пасп. СР314684 від 06.02.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_445 в АДРЕСА_1791 ОСОБА_1798 , пасп. АЮ 113546 від 15.01.2010р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_446 у АДРЕСА_1792 3410016511ПП " ОСОБА_1799 "АДРЕСА_1793 ОСОБА_1800 , пасп. НОМЕР_1168 , вид. Рівненським МВ УМВС України в Рівненській обл., від 11.02.2008р.АДРЕСА_1794 ОСОБА_649 , пасп. НОМЕР_1169 від 11.09.2009р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1795 ОСОБА_829 пасп.МЮ 276043 від. 07.09.2011 вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_1750 ОСОБА_1801 пасп. МЮ 236216 від. 13.04.2010р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_317 в АДРЕСА_1796 ОСОБА_1802 пасп. НЕ 716833 від. 08.02.2014р., вид. Золотонівським РВ УДМС в АДРЕСА_1797 ОСОБА_1803 пасп. СР 83037 від 20.08.2001р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1798 ОСОБА_1804 , пасп. НОМЕР_1170 , вид. Гощанським РВ УМВС України в Рівненській обл. від 05.06.2001р.Рівненська обл., Гощанський р-н., с. Федорівка1865404521ОСОБА_1805 пасп. СР 401499 від. 07.05.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1799 ОСОБА_829 пасп.МЮ 276043 від. 07.09.2011 вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_1750 ОСОБА_1806 , пасп. НОМЕР_1171 , вид. Синельниківським МВ УМВС України в Дніпропетровській обл. від 26.11.2010р.АДРЕСА_1800 К3460107451ОСОБА_1807 пасп. ВК 099115 від 22.02.2005 р., вид. Куйбишевським ІНФОРМАЦІЯ_444 в АДРЕСА_1801 3255800997ОСОБА_1808 , пасп. МС220516 від 12.12.1997р., вид. Підволочиським РВ УМВС України в Тернопільській обл.Тернопільська обл., Підволочиський р-н., с. Чернилівка2978302939ОСОБА_1809 , пасп. 002438651 вид. 23.10.2018 р., орган, що видав 5623АДРЕСА_1802 ОСОБА_1810 , пасп. НОМЕР_1172 від 18.04.2012р., вид. Барським РВ УМВС України в АДРЕСА_1803 ОСОБА_1811 пасп. КК 434226 від. 09.02.2000р., вид.Саратським РВ УМВС України в АДРЕСА_1804 ОСОБА_1173 пасп. НОМЕР_1173 від 31.03.1998 р., вид. Октябрським РВ ПМУ УМВС України в АДРЕСА_1805 ОСОБА_829 пасп.МЮ 276043 від. 07.09.2011 вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_1750 ОСОБА_1812 пасп. МЮ 216589 від. 16.10.2009р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України у АДРЕСА_1806 ОСОБА_1813 пасп. НОМЕР_1174 , від. 21.09.2009р., вид Рівненськми МВ УМВС України в АДРЕСА_1807 ОСОБА_1814 пасп.НС 543429 від. 01.12.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_447 в АДРЕСА_1808 ОСОБА_1815 пасп. НОМЕР_1175 від. 07.02.2005р., вид. Гуляйпільського РВ УМВС України в АДРЕСА_1809 ОСОБА_1816 , пасп. НЮ011165 від 10.06.2004р., вид. Підволочинським РВ УМВС України в Тернопільській обл.Тернопільська обл., Підволочинський р-н., с Чернилівка2901816182ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_448 "АДРЕСА_1810 .39375550ОСОБА_1817 пасп. СС 945506 від 06.06.2000 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_449 в АДРЕСА_1811 ОСОБА_1818 , пасп. НОМЕР_1176 , орган, що видав 1825 від 02.01.2020 р.АДРЕСА_1812 3454509134Нерода- ОСОБА_1819 , пасп. КТ143803 від 30.01.2015р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1813 ОСОБА_1631 , пасп. КА422983 від 28.05.1997р., вид. Миколаївським РВ УМВС України у АДРЕСА_1730 ОСОБА_1820 , пасп. НОМЕР_1177 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в Рівненській обл. 20.07.2013 р.Острозький р-н., АДРЕСА_1814 ОСОБА_1821 , пасп. КС НОМЕР_1178 від 11.06.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_173 у АДРЕСА_1815 ОСОБА_1822 , пасп. НОМЕР_1179 від 02.08.2003р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_450 в АДРЕСА_1816 ОСОБА_1823 , пасп. КС НОМЕР_1180 від 21.05.2003 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_451 у АДРЕСА_1817 ОСОБА_1824 пасп. НОМЕР_1181 від 06.12.2019р., орган що видав 5617АДРЕСА_1818 ОСОБА_1825 , пасп. КС864606 від 22.11.2011р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_243 у АДРЕСА_1819 ОСОБА_1826 , пасп. СМ НОМЕР_1182 від 25.09.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_452 в АДРЕСА_1820 ОСОБА_1827 , пасп. КС503669 від 31.08.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_453 у АДРЕСА_1821 ОСОБА_1828 , пасп. 003841854 від 02.09.2019, орган, що видав 6110АДРЕСА_1822 3376001653ОСОБА_1829 , пасп. 000200171 від 22.11.2016р., орган, що видав 4641АДРЕСА_1823 ОСОБА_1830 , пасп. МЮ 140498 від 14.08.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_286 в АДРЕСА_1824 ОСОБА_1831 , пасп. НОМЕР_1183 від 30.08.2007 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1825 ОСОБА_1832 , пасп. 000528041 від 11.05.2017р., орган, що видав 5624АДРЕСА_1826 ОСОБА_1833 , пасп. КЛ 030813 від 05.12.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_365 у АДРЕСА_1827 ОСОБА_1834 пасп. СР 722002 від. 07.04.2000р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1828 ОСОБА_1835 пасп. НОМЕР_1184 від 11.07.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_454 у АДРЕСА_1829 ОСОБА_829 пасп.МЮ 276043 від. 07.09.2011 вид. ІНФОРМАЦІЯ_18 в АДРЕСА_1750 ОСОБА_1836 пасп. СР 513433 від 10.12.1998р., вид. Рівненським РВ УМВС в АДРЕСА_1830 ОСОБА_1837 пасп. СР 725335 від 06.06.2000р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1831 ОСОБА_1838 , пасп. НОМЕР_1185 від 10.04.1999р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_175 в Житомирській АДРЕСА_1832 ОСОБА_1839 , пасп. НОМЕР_1186 , вид. ІНФОРМАЦІЯ_332 в Одеській обл. 04.02.2000 р.АДРЕСА_1833 2158518463ОСОБА_1840 , пасп. МЮ 201907 від 23.04.2009р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_123 в АДРЕСА_1834 ОСОБА_1841 , пасп. КС НОМЕР_1187 від 05.09.2011р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_455 у АДРЕСА_1835 ОСОБА_1842 пасп. КС 935798 від. 26.12.2015р., вид. Шевченківським РВ ум ІНФОРМАЦІЯ_456 у АДРЕСА_1836 ОСОБА_1843 пасп. МА 511322 від 24.09.1998 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_457 в Сумській обл.Сумська АДРЕСА_1837 ОСОБА_1844 , пасп. КВ563008 від 05.12.2000р. вид., ІНФОРМАЦІЯ_458 АДРЕСА_1838 ОСОБА_1845 , пасп. НОМЕР_1188 від 30.10.2014р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_459 в АДРЕСА_1839 ОСОБА_1846 , пасп. КВ594490 від 17.05.2001р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_210 у АДРЕСА_1840 ОСОБА_1847 , пасп. МС НОМЕР_1189 від 11.11.1997р., вид. Бережанським РВ УМВС України в АДРЕСА_1841 ОСОБА_1848 пасп. МЮ 319418 від 19.10.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1842 ОСОБА_515 пасп. НВ 415789 від 22.07.2006р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_460 в АДРЕСА_1843 ОСОБА_1849 , пасп. СН017884 від 28.09.1995р., вид. Дарницьким ІНФОРМАЦІЯ_20 в АДРЕСА_1844 ОСОБА_1850 , пасп. ВР 612177 вид. Рахівським РВ ГУДМС України в Закарпатській обл. 15.12.2015р.АДРЕСА_1845 ОСОБА_1851 пасп. МЮ 198275 від 24.02.2009р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1846 ОСОБА_1696 , пасп. НОМЕР_1097 від 23.10.2019р., орган, що видав 6119АДРЕСА_1847 ОСОБА_1852 пасп. КВ 450994 від 09.06.2000 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_461 АДРЕСА_1848 ОСОБА_649 пасп. НОМЕР_1169 від 11.09.2009 р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1849 ОСОБА_1853 , пасп. НК807271 від 03.06.2000р., вид. Прилуцьким МВ УМВС України в АДРЕСА_1850 ОСОБА_1854 , пасп. НОМЕР_1190 від 27.10.2004р., вид. Тернопільським МВ УМВС в АДРЕСА_1851 ОСОБА_1855 , пасп. МЮ НОМЕР_1191 від 27.11.2007р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_43 в АДРЕСА_1852 ОСОБА_1856 пасп. НОМЕР_1192 , від. 20.10.1998р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_462 в АДРЕСА_1853 ОСОБА_1857 пасп. НОМЕР_1193 від 16.10.2015р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1854 ОСОБА_1858 пасп. МЮ 370676 від 16.10.2014 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_23 в АДРЕСА_1855 ОСОБА_1859 пасп. НОМЕР_1194 від 10.11.2017р., орган що видав 5610АДРЕСА_1856 ОСОБА_1860 пасп. НОМЕР_1195 від. 05.01.1999р., вид. Староконстянтинівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1857 ОСОБА_1861 пасп. НОМЕР_1196 від 10.02.1998р, вид ІНФОРМАЦІЯ_16 в АДРЕСА_1858 ОСОБА_1862 пасп. СР 092513 від 04.06.1996 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_40 в АДРЕСА_1859 ОСОБА_1863 пасп. СТ 099932 від 10.02.2009 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_463 АДРЕСА_1860 3389900717ОСОБА_1864 пасп. НОМЕР_1197 від 30.08.2018 р., орган,що видав 4613АДРЕСА_1861 3280103687ОСОБА_1865 , пасп. КС НОМЕР_1198 від 15.07.2010р., вид. Миколаївським РВ ГУМВС України у АДРЕСА_1862 ОСОБА_1866 пасп. МЮ 318489 від 22.11.2012 р. вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1863 ОСОБА_1867 , пасп. НОМЕР_1199 від 12.02.2004р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_118 в АДРЕСА_1864 ОСОБА_1868 , пасп. МЮ 283248 від 06.01.2012р., вид. Дубенським МВ УМВС України в АДРЕСА_1865 ОСОБА_1385 пасп. НОМЕР_917 від 18.01.2007 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_392 в Житомирській обл.Житомирська АДРЕСА_1866 ОСОБА_1869 , пасп. КМ НОМЕР_1200 від 09.01.2010р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_464 в АДРЕСА_1867 ОСОБА_1870 , пасп. СС238184 від 20.02.1997р., вид. Долинським РВ УМВС в Івано-Франківській АДРЕСА_1868 ОСОБА_1871 пасп. НОМЕР_1201 від 21.12.2000р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_329 у АДРЕСА_1869 ОСОБА_1872 пасп. МЮ 312706 від 11.10.2012 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1870 ОСОБА_1873 , пасп. НОМЕР_1202 від 12.03.1996р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_78 у АДРЕСА_1871 ОСОБА_1874 пасп. СР 223039 від 19.05.1997 р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1872 в/ч А НОМЕР_1203 ОСОБА_1875 пасп. МЮ 414862 від 12.11.2015 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1873 ОСОБА_279 , пасп. НОМЕР_216 від 19.09.2008р., вид. Дарницьким ІНФОРМАЦІЯ_20 в місті КиєвіАДРЕСА_1874 ОСОБА_1876 пасп. СР 048411 від 26.09.1996р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1875 ОСОБА_1877 , пасп. 004201514 від 14.11.2019р, орган, що видав 5610АДРЕСА_732 , кімната НОМЕР_1204 ОСОБА_1878 , пасп. МЮ 097712 від 23.10.2008р., вид. Здолбунівським РВ УМВС України в АДРЕСА_1876 ОСОБА_1879 пасп. НОМЕР_1205 від 22.07.1997р., вид ІНФОРМАЦІЯ_192 у АДРЕСА_1877 ОСОБА_1880 пасп. СН 626717 від 21.11.1997 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_389 в АДРЕСА_1878 ОСОБА_1881 пасп. МЮ 355136 від 14.12.2013р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_15 в АДРЕСА_1879 ОСОБА_1882 пасп. НОМЕР_1206 від 28.03.2002 р., вид. ІНФОРМАЦІЯ_465 в АДРЕСА_1880

Які використовуючи ресурс АТ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (відділення, банкомати, он-лайн, інше) перераховували кошти на розрахункові рахунки UAB « ІНФОРМАЦІЯ_12 », ( АДРЕСА_1 ) через Bankas: 70000-AB Рiauliш bankas, IBAN: НОМЕР_14 , SWIFT: СВSBLT26. в 01.01.2020 по дату оголошення ухвали.

Надані КБ « ІНФОРМАЦІЯ_13 »відомості мають містити інформація щодо призначення платежів, дати та часу надходження коштів на рахунки (перерахування), наявні відомості про вказаних вище платників (розрахункові картки, реєстраційні та паспортні дані, контакти, фото), номерів рахунків з яких здійснювався перерахунок. Документи надати на паперовому та магнітному (електронному) носіях;

Роз`яснити особі, у володінні якої знаходяться речі та документи, що у відповідності до ч. 1ст. 166 КПК України, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цьогоКодексуз метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

При виконанні даної ухвали слідчий, в порядку ч. 2 та ч. 3ст. 165 КПК України, зобов`язаний пред`явити особі, у володінні якої знаходяться речі та документи її оригінал та вручити копію.

Ухвала оскарженню не підлягає, між тим відповідно дост. 309 КПК України, може бути оскаржена в разі надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів, яким дозволено вилучення речей і документів, які посвідчують користування правом на здійснення підприємницької діяльності, або інших, за відсутністю яких фізична особа - підприємець чи юридична особа позбавляються можливості здійснювати свою діяльність.

Слідчий суддя Рівненського міського суду ОСОБА_1

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення19.07.2021
Оприлюднено24.05.2024
Номер документу98464897
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —569/6530/21

Ухвала від 23.03.2023

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Даш’ян К. Е.

Ухвала від 19.07.2021

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Даш’ян К. Е.

Ухвала від 19.07.2021

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Даш’ян К. Е.

Ухвала від 19.07.2021

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Даш’ян К. Е.

Ухвала від 19.07.2021

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Даш’ян К. Е.

Ухвала від 19.07.2021

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Даш’ян К. Е.

Ухвала від 14.07.2021

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Денисюк П. Д.

Ухвала від 14.07.2021

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Денисюк П. Д.

Ухвала від 14.07.2021

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Денисюк П. Д.

Ухвала від 14.07.2021

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Денисюк П. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні