Ухвала
від 29.07.2021 по справі 219/2298/19
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 № 219/2298/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29 липня 2021 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

у складі:

головуючого судді : ОСОБА_1 ,

за участю

секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

обвинуваченого ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Костянтинівка, Донецької області, кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42018051610000093 від 05 жовтня 2018 року за обвинуваченням:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який народився в м. Артемівськ, Донецької області, українець, громадянин України, має вищу освіту, обіймає посаду директора ПВКП Фірма «РІФ», зареєстрований та мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимий,

у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.367КК України,

ВСТАНОВИВ:

29 липня 2021 року під час судового розгляду кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42018051610000093 від 05жовтня 2018року заобвинуваченням ОСОБА_4 у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.367КК України, від обвинуваченого ОСОБА_4 надійшло письмове клопотання про звільнення його від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченогоч.1 ст.367КК України, на підставі п.2 ч.1ст.49КК України, у зв`язку із закінченням строків давності та закриття кримінального провадження у зв`язку зі звільненням його від кримінальної відповідальності, яке повністю підтримав у судовому засіданні та наполягав на його задоволенні.

У клопотанні обвинувачений ОСОБА_4 зазначив, що свою провину у скоєнні інкримінованого кримінального правопорушення не визнає, проте просить закрити кримінальне провадження з підстав закінчення строків давності.

Прокурор ОСОБА_3 в судовому засіданні проти задоволення клопотання обвинуваченого не заперечував.

Захисник ОСОБА_5 надав заяву в якій просив провести судове засідання у його відсутність, вказуючи, що підтримує клопотання свого підзахисного щодо закриття кримінального провадження відносно ОСОБА_4 та звільнення його від кримінальної відповідальності.

Представник потерпілого, будучи належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи, надав суду заяву в якій не заперечував проти задоволення клопотання обвинуваченого та просив судове засідання провести у його відсутність.

Вислухавши думку учасників судового провадження, суд дійшов висновку, що заявлене клопотання підлягає задоволенню з огляду на наступне.

Відповідно до обвинувального акту, на підставі Наказу по особовому складу ПВКП - Фірма «РІФ» № 1 від 01.04.2001 ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 з 01.04.2001 призначено директором ПВКП Фірма «РІФ». Відповідно до Статуту ПВКП - Фірма «РІФ», затвердженого засновником ПВКП - Фірма «РІФ» ОСОБА_4 від 06.02.2006: Загальні положення: 3.1 ПВКП - Фірма «РІФ» - самостійний господарський суб`єкт, який є юридичною особою і заснований на приватній власності засновника. 1.8 Підприємство має всі права та обов`язки юридичної особи, передбачені чинним законодавством України, в тому числі: укладати угоди, набувати майнові та особисті немайнові права та нести обов`язки. 4. Мета, принципи та види діяльності підприємства: 4.1 ПВКП - Фірма «РІФ» створено з метою одержання прибутку шляхом виконання робіт і надання послуг. 2.4 Видами діяльності ПВКП - Фірма «РІФ» є: здійснення будівельних, монтажних, опоряджувальних, ремонтних, реставраційних, пошукових, проектних, пусконалагоджувальних та оформлювальних робіт, газифікація; 6. Господарська та фінансова діяльність підприємства: 4.5 Відносини Підприємства з іншими підприємствами, організаціями і громадянами в усіх сферах господарської діяльності здійснюються на основі договорів. Підприємство вільне у виборі предмета договору, визначенні зобов`язань, будь-яких інших умов господарських взаємовідносин, що не суперечать законодавству України. 9. Управління підприємством, організація праці, трудовий колектив: 8.8 Органом управління ПВКП - Фірма «РІФ» є директор. Директор вирішує усі питання діяльності підприємства, за винятком тих, що належать до виключної компетенції власника. 8.9 Директор здійснює поточне керівництво діяльностю ПВКП - Фірма «РІФ», діючи на основі єдиночальності. Директор ПВКП - Фірма «РІФ» організує чітке та безумовне виконання розпоряджень Засновника ПВКП - Фірма «РІФ». 8.10 Підприємство, в особі директора самостійно розробляє та затверджує штатний розклад, структуру, професійний та кваліфікаційний склад своїх працівників. 8.11 Директор без довіреності від імені підприємства, представляє його інтереси у відносинах з вітчизняними та зарубіжними підприємствами, фірмами та організаціями, окремими громадянами, заключає договори, в тому числі трудові, видає доручення, видає накази та дає вказівки, обов`язкові для всіх працівників Підприємства. 8.12 Директор, як керівник Підприємства, несе відповідальність у встановленому порядку за майно та устаткування, що знаходиться в розпорядженні Підприємства, за рівень господарського управління, забезпечує дотримання трудового законодавства, правил та норм охорони праці та техніки безпеки. Відповідно до Змін до Статуту ПВКП - Фірма «РІФ» від 27.07.2015: 7. Загальні положення: 1.5 Місцезнаходження Підприємства: 84571, Україна, Донецька область, Артемівський район, селище Опитне, вулиця Київська будинок 5.

Таким чином, ОСОБА_4 , займаючи посаду директора ПВКП - Фірма «РІФ», постійно виконуючи організаційно - розпорядчі та адміністративно господарські функції, відповідно до ч. 3 ст. 18 КК України, є службовою особою.

Відповідно доПостанови КабінетуМіністрів України№ 668від 01.08.2005«Про затвердженняЗагальних умовукладення тавиконання договорівпідряду вкапітальному будівництві»передбачено:п.31Підрядник зобов`язаний:п.91 Передачавиконаних робіт(об`єктабудівництва)підрядником іприймання їхзамовником оформлюєтьсяактом провиконані роботи. (пункт 91 у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2009 № 601). п. 96 Підписання акта приймання-передачі є підставою для проведення остаточних розрахунків між сторонами. п. 98 Оплата за виконані роботи проводиться у порядку, визначеному договором підряду. Договором підряду може бути передбачено, що оплата виконаних робіт проводиться після прийняття замовником закінчених робіт (об`єкта будівництва) або поетапно проміжними платежами в міру виконання робіт. У договорі підряду сторони можуть передбачати надання замовником авансу з визначенням порядку його використання. п. 99 Розрахунки за виконані роботи проводяться на підставі документів про обсяги виконаних робіт та їх вартість. Документи про виконані роботи та їх вартість складаються і підписуються підрядником та передаються замовнику. Замовник перевіряє ці документи і в разі відсутності зауважень підписує їх. Після підписання документів замовник зобов`язаний оплатити виконані роботи. Порядок подання підрядником документів про обсяги і вартість виконаних робіт, проведення перевірки їх достовірності, підписання та оплати замовником визначається у договорі підряду.

15.05.2018року міжВідділом освітиБахмутської районноїдержавної адміністраціїДонецької області(Замовник) ЄДРПОУ 02142619, в особі начальника відділу ОСОБА_6 та ПВКП - Фірма «РІФ» (Підрядник) ЄДРПОУ 30335551, в особі директора ОСОБА_4 , укладено договір підряду № 179 на виконання будівельних робіт по проекту: Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи I-III ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області».

Укладеним договором підряду №179 від 15.05.2018 по проекту: Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту: «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи I-III ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» передбачено: 2. Вартість робіт та порядок розрахунків: 2.4 Договірна ціна робіт визначається на основі кошторису, є твердою і складає 293310,65 грн. без ПДВ, згідно твердої договірної ціни. Джерело фінансування кошти місцевого бюджету. 2.5 Замовник проводить оплату за фактично виконану роботу протягом 14 календарних днів з моменту підписання Акту виконаних робіт (акту приймання виконаних будівельних робіт ф. КБ 2 та довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати ф. КБ 3). 2.6 Розрахунки за роботи по Договору проводяться наступним чином: перед початком виконання робіт Замовник відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 23.04.2014 № 117 та Наказом відділу освіти БРДА № 199 від 14.05.2018 перераховує на рахунок Підрядника попередню оплату на виконання робіт в розмірі 30% від договірної ціни в сумі 87993,19 грн.; протягом дії договору можуть здійснюватися проміжні платежі за виконані роботи після підписання Сторонами акту виконаних робіт; кінцеві розрахунки здійснюються у двотижневий термін після виконання, приймання всіх передбачених договором робіт, підписання Сторонами акту виконаних робіт. 2.4 Розрахунок відбувається шляхом перерахунку грошових коштів на розрахунковий рахунок Підрядника. 3. Права та обов`язки сторін: 3.3 Підрядник має право: ініціювати внесення змін у Договір. Залучати за згодою Замовника до виконання Договору третіх осіб (субпідряників). 3.4 Підрядник зобов`язаний: виконати з використанням власних ресурсів та у встановлені строки роботи відповідно до кошторисної документації; своєчасно попередити Замовника про те, що додержання його вказівок стосовно способу виконання робіт загрожує їх якості або придатності, та про наявність інших обставин, які можуть викликати таку загрозу; передати Замовнику у порядку, передбаченому законодавством та Договором, закінчені роботи; забезпечити ведення та передачу Замовнику в установленому порядку документів по виконанню Договору; відшкодовувати відповідно до законодавства та Договору завдані замовнику збитки; за результатом виконання робіт надати Замовнику акт виконаних робіт (акту приймання виконаних будівельних робіт ф.КБ 2 та довідку про вартість виконаних будівельних робіт ф.КБ 3); 6. Порядок залучення до виконання робіт субпідрядників: 6.1Залучення субпідрядників здійснюється Підрядником за погодженням із Замовником. 8. Фінансування робіт: 8.1Фінансування робіт здійснюється за рахунок місцевого бюджету.

На виконання умов договору Підряду № 179 від 15.05.2018 Відділом освіти Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області згідно платіжних доручень №750 від 18.05.2018 та № 11123від 22.06.2018 на розрахунковий рахунок ПВКП - Фірма «РІФ» № НОМЕР_1 перераховано грошові кошти на виконання будівельних робіт по проекту: Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту: «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи I-III ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» в загальній сумі 293310,65 гривень, з яких 89238,50 (без Єдиного податку) гривень інші супутні витрати (кошти на відрядження працівників будівельних організацій на об`єкт будівництва).

Згідно з п.п. 2.5, 2.6. Кошторисного розрахунку № П-929 «Кошти на відрядження працівників будівельних організацій на об`єкт будівництва» акту приймання виконаних будівельних робіт № 1 за формою КБ-2в від 14.06.2018 за червень 2018 року, вартість готельних послуг складала 54333,96 гривень (без Єдиного податку), витрати на виплату добових відрядженим працівникам склала 34560 гривень (без Єдиного податку).

В червні2018року вробочий час(більшточну датута часвстановити невбачається заможливе) ОСОБА_4 ,перебуваючи напосаді директораПВКП -Фірма «РІФ»,в невстановленомуслідством місці,будучі службовоюособою,виступаючи «Підрядником»робіт пооб`єкту:Демонтажні роботиз усуненнянаслідків аваріїпо об`єкту«Будівля Світлодарськоїзагальноосвітньої школиI-IIIступенів Бахмутськоїрайонної ради,розташованої заадресою:м.Світлодарськ,буд.66аБахмутського районуДонецької області»,склав актприймання виконанихбудівельних робіт№ 1за формоюКБ-2ввід 14.06.2018за червень2018року тадовідку провартість виконанихбудівельних робітта витратформи КБ-3від 14.06.2018, на суму 293310,65 гривень, в якому зазначив відомості щодо витрат підрядника на відрядження працівників підприємства, а саме грошові кошти витрачені на готельні послуги в сумі 54333,96 гривень (з урахуванням Єдиного податку за ставкою 5% - 57193,64 гривень), витрати на виплату добових відрядженим працівникам в сумі 34560 гривень (з урахуванням Єдиного податку за ставкою 5% - 37383,04 гривень).

Далі, ОСОБА_4 ,будучи службовоюособою,перебуваючи напосаді директораПВКП -Фірма «РІФ»,у червні2018року,у робочийчас (точнудату тачас вході досудовогорозслідування встановитине вбачаєтьсяза можливе),в невстановленомуслідством місці, затвердив своїм власним підписом та посвідчив печаткою акт приймання виконаних будівельних робіт № 1 за формою КБ-2в від 14.06.2018 за червень 2018 року та довідку про вартість виконаних будівельних робіт та витрат форми КБ-3 від 14.06.2018 за виконання будівельних робіт по проекту: Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії по об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи I-III ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області», з метою його подальшої видачі замовнику, чим підтвердив факт витрачених бюджетних грошових коштів в сумі 94576, 68 грн. (з урахуванням Єдиного податку за ставкою 5%).

Надалі, в цейже період,в робочийчас (точнийчас вході досудовогорозслідування невстановлений), ОСОБА_4 , будучи службовою особою, перебуваючи на посаді директора ПВКП - Фірма «РІФ», в невстановленомуслідством місці, діючизі службовоюнедбалістю,не передбачаючиможливості настаннясуспільно небезпечнихнаслідків свогодіяння,хоча повиненбув таміг їхпередбачити,маючи реальнуможливість виконатиналежним чином,проте неналежновиконуючи своїобов`язки черезнесумлінне ставленнядо них,не дотримуючисьпокладених нанього обов`язків, , не дотримуючись умов розділу 3.3., 3.4. договором підряду №179 від 15.05.2018, п. 8.4. розділу 8 Статуту ПВКП - Фірма «РІФ», затвердженого засновником ПВКП - Фірма «РІФ» від 06.02.2006, п.п. 98,99 Постанови Кабінету Міністрів України № 668 від 01.08.2005 «Про затвердження Загальних умов укладення та виконання договорів підряду в капітальному будівництві», надав акт приймання виконаних будівельних робіт № 1 за формою КБ-2в від 14.06.2018 за червень 2018 року та довідку про вартість виконаних будівельних робіт та витрат форми КБ-3 від 14.06.2018 за виконання будівельних робіт по проекту: Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи I-III ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області», на загальну суму 293310,65 гривень на перевірку для підпису інженеру технічного нагляду, та після їх підписання та скріплення печаткою останнім, видав вищевказаний акт приймання виконаних будівельних робіт № 1 за формою КБ-2в від 14.06.2018 за червень 2018 року та довідку про вартість виконаних будівельних робіт та витрат форми КБ-3 від 14.06.2018 на підпис начальнику відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області в особі ОСОБА_6 (замовник), а саме, маючи реальну можливість, як директор ПВКП-Фірма «РІФ» (підрядник), не перевірив, що прийняті ним робітники (відповідно до наказу від 01.06.2018 №8) для виконання робіт по проекту: Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи I-III ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області», а саме: ОСОБА_7 , ОСОБА_8 ; ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 ; ОСОБА_14 , фактично на підприємство працевлаштовані не були, роботи за вказаним об`єктом не виконували, добові виплати не отримували, готельними послугами не користувались та грошові кошти на вказані цілі не одержували та не витрачали.

На підставі вказаного акту та довідки, які були підписані Відділом освіти Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області в особі начальника відділу ОСОБА_6 (замовник), в яких маються недостовірні відомості, щодо витрачених бюджетних грошових коштів на відрядження працівників в сумі 94576,68 гривень, через казначейську службу відповідно платіжного доручення № 11123 від 22.06.2018 на розрахунковий рахунок ПВКП Фірма «РІФ» № НОМЕР_1 , було перераховано залишок бюджетних грошових коштів на суму 205317,46 гривень, за виконання будівельних робіт по проекту: Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи I-III ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області».

Отже, в результаті неналежного виконання своїх службових обов`язків ОСОБА_4 , заподіяв шкоду охоронюваним законом Державним інтересам в особі відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області (ЄДРПОУ 02142619) на загальну суму 94576 гривень 68 копійок, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом державним інтересам.

Такі дії ОСОБА_4 кваліфіковані за ч.1 ст.367КК України, як службова недбалість, тобто неналежне виконання службовою особою своїх службових обов`язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило істотну шкоду охоронюваним законом державним інтересам.

Згідно з ч.4ст.286КПК Україниякщо під час здійснення судового провадження щодо провадження, яке надійшло до суду з обвинувальним актом, сторона кримінального провадження звернеться до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності обвинуваченого, суд має невідкладно розглянути таке клопотання.

Відповідно до ч.1ст.285КПК Україниособа звільняється від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених законом України про кримінальну відповідальність.

За змістом п.2 ч.1ст.49КК Україниособа звільняється від кримінальної відповідальності, зокрема, якщо з дня вчинення нею кримінального правопорушення і до дня набрання вироком законної сили минулитри роки - у разі вчинення кримінального проступку, за який передбачено покарання у виді обмеження волі, чи у разі вчинення нетяжкого злочину, за який передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк не більше двох років.

Зі змісту обвинувального акту вбачається, що початком перебігу строків давності у кримінальному провадженні за обвинуваченням ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.367КК України є 22 червня 2018 року.

Згідно з ч.1 ст.12, п.2 ч.1 ст.49КК Україникримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.367КК Україниє нетяжким злочином, строк давності за яким становить три роки.

Судом в даному кримінальному провадженні не встановлено обставин, які б вказували на наявність підстав для зупинення або переривання строків давності, передбачених ч.2, 3ст.49КК України.

З огляду на викладене, у даному кримінальному провадженні закінчився трирічний строк давності, передбачений п.2 ч.1ст.49КК України.

Згідно з п.1 ч.2ст.284КПК Україникримінальне провадження закривається судом у зв`язку зі звільненням особи від кримінальної відповідальності.

За таких обставин, суд вважає, що клопотання обвинуваченого є обґрунтованим та наявні підстави для закриття провадження зі звільненням ОСОБА_4 від кримінальної відповідальності за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченогоч.1 ст.367КК України, у зв`язку із закінченням строків давності.

Вирішуючи питання щодо заявленого прокурором, який діє в інтересах держави в особі відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області, цивільного позову, з урахуванням його уточнень, суд виходить з наступного.

Порядок вирішення цивільного позову в кримінальному провадженні регламентований главою 9 КПК України.

Нормами кримінального процесуального закону, зокрема ст. 129 КПК України, встановлено, що рішення про повне або часткове задоволення цивільного позову може бути винесене лише у разі визнання обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення і ухвалення обвинувального вироку чи винесення постанови про застосування до особи примусових заходів виховногоабомедичного характеру. Вирішення цивільного позову при звільненні особи від кримінальної відповідальності із закриттям провадження по справі суперечить вказаним вище нормам закону.

Таким чином, враховуючи системний аналіз зазначених норм КПК, суд дійшов висновку, що цивільний позов не підлягає розгляду у випадках закриття кримінального провадження як на досудовому розслідуванні, так і в суді.

В той же час, у випадку закриття кримінального провадження на встановлених КПК підставах, суд зобов`язаний роз`яснити цивільному позивачеві його право пред`явити аналогічний позов у порядку цивільного судочинства.

Враховуючи викладене, у зв`язку зі звільненням обвинуваченого ОСОБА_4 від кримінальної відповідальності за спливом строків давності притягнення до кримінальної відповідальності, заявлений прокурором, який діє в інтересах держави в особі відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області, цивільний позов, з урахуванням його уточнень, про стягнення з ОСОБА_4 завданої шкоди, слід залишити без розгляду, що за змістом ч.7 ст.128 КПК України не перешкоджає пред`явленню позову в порядку цивільного судочинства.

Відповідно до ч.4ст.174КПК Українисуд одночасно з ухваленням судового рішення, яким закінчується судовий розгляд, вирішує питання про скасування арешту майна. Суд скасовує арешт майна, зокрема, у випадку закриття кримінального провадження.

З матеріалівкримінального провадженнявбачається,що ухвалоюслідчого суддіАртемівського міськрайонногосуду Донецькоїобласті від12жовтня 2018року накладеноарешт надоговір №179від 15травня 2018року наздійснення «Демонтажнихробіт зусунення наслідківаварії зоб`єкту «БудівляСвітлодарської загальноосвітньоїшколи І-ІІІступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м.Світлодарськ, буд.66а Бахмутського району Донецької області» укладений з ПВКП «Фірма «РІФ» та додатки до нього (оригінал) на 12 аркушах; договір № 180 від 15 травня 2018 року по виконанню послуг з проведення технічного нагляду «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» укладений з ТОВ «Інженерно - технічний центр «Спецбудпроект» та додатки до нього (оригінал) на 5 аркушах; довідку про вартість виконаних будівельних робіт та витрати на 1 аркуші та Акт приймання виконаних будівельних робіт по об`єкту: «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд.66а, Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 5 аркушах; зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою; м.Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 19 аркушах (проектна документація); договірну ціну на «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м.Світлодарськ, буд.66а Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 11 аркушах; зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої ніколи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м.Світлодарськ, буд.66а Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 12 аркушах (до договору); платіжні документи щодо перерахування бюджетних коштів по об`єкту: «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м.Світлодарськ, буд. 66а, Бахмутського району Донецької області» (оригінал) на 8 аркушах.

Ухвалою слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 28 жовтня 2018 року накладено арешт на оригінал Договору № 179 від 15.05.2018 р. Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту: «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» - 12 арк.; оригінал Договірної ціни на Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» - 18 арк.; оригінал Довідки про вартість виконаних робіт та витрат КБ-3 за червень 2018 p.- 1 арк.; оригінал Акту приймання виконаних будівельних робіт КБ-2в за червень 2018 р. - 7 арк.; оригінал Договору № 235 від 16.07.2018 р. «Поточний ремонт плит перекриття (їдальня) Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» - 12 арк.; оригінал Договірної ціни на «Поточний ремонт плит перекриття (їдальня) Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» - 23 арк.; оригінал Довідки про вартість виконаних робіт та витрат КБ-3 за липень 2018 p.- 1 арк.; оригінал Акту приймання виконаних будівельних робіт КБ-2в за липень 2018 р.-15арк.; оригінал Листа до Начальника відділу освіти № 6 від 12.07.2018 р. - 1 арк.; оригінал виписки банку за 21.05.2018 р. 1 арк.; оригінал виписки банку за 23.06.2018 р. - 3 арк.; оригінал виписки банку за 17.08.2018 р. - 2 арк.; роздруківка Довідки про працюючих на ПВКП-Фірма «РІФ» за період з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р.- 1 арк.; оригінал наказу по особистому складу № 8 від 01.06.2018 р. - 1 арк.; оригінал наказу по особистому складу № 9 від 22.06.2018 р. - 1 арк.; роздруківка Довідки про виплачену заробітну плату працівникам ПВКП-Фірма «РІФ» за період з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р. - 1 арк.; Роздруківку Довідки щодо розміру місячного фонду оплати праці ПВКП-Фірма «РІФ» за період з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р. - 1 арк.;оригінал виписки банку за період з 01.01.2018 р. по 31.01.2018 р.- 6 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.02.2018 р. по 28.02.2018 р.- 9 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.03.2018 р. по 31.03.2018 р.- 6 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.04.2018 р. по 30.04.2018 р.- 5 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.05.2018 р. по 31.05.2018 р.- 9 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.06.2018 р. по 30.06.2018 р.- 8 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.07.2018 р. по 31.07.2018 р.- 8 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.08.2018 р. по 31.08.2018 р.- 8 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.09.2018 р. по 30.09.2018 р. - 3 арк.; оригінал Довідки про відкриті рахунки - 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 1 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 1 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 2 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 2 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 3 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 3 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 4 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 4 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 5 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 5 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 6 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 6 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 7 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 7 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 8 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 8 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 9 від 22.06.2018р.- 1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 9 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; роздруківку Довідки про залучених субпідрядників - 1 арк.;

Ухвалою слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 13 листопада 2018 року накладено арешт на книгу по нарахуванню заробітної плати «почата 01 січня 2018» на 26 аркушах; відомість № 1 за рахунком 301 «Касса» за липень 2018 на 1 аркуші; прибутковий касовий ордер № 4 від 19 липня 2018 року на 1 аркуші; видатковий касовий ордер № 5 від 19 липня 2018 (заробітна плата за червень) на 1 аркуші; відомість на виплату готівки № 4 за червень 2018 року з додатками (24150 грн.) на 1 аркуші; видатковий касовий ордер від 19 липня 2018 року (затрати на відрядження) на 1 аркуші; відомість на виплату готівки № 5 за червень 2018 року з додатками (11880 грн.) на 1 аркуші;

Ухвалою слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 06 лютого 2019 року накладено арешт на гараж, який знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 , власником якого є ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , що зареєстрований та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_1 .

Таким чином, враховуючи, що арешт на зазначене майно не скасовано, а кримінальне провадження підлягає закриттю, суд, у відповідності до вимогст.174КПК України, приходить до висновку, що арешти, накладені ухвалою слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 12 жовтня 2018 року, ухвалою слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 28 жовтня 2018 року, ухвалою слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 13 листопада 2018 року та ухвалою слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 06 лютого 2019 року підлягають скасуванню.

Питання про речові докази необхідно вирішити у відповідності до вимог ст.100КПК України.

Процесуальні витрати у кримінальному провадженні відсутні.

На підставівикладеного,керуючись ст.49КК України, ст.ст174,203,284-286,369-372 КПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання обвинуваченого ОСОБА_4 -задовольнити.

ОСОБА_4 - обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.367КК України, по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за 42018051610000093 від 05 жовтня 2018 року - звільнити від кримінальної відповідальності, на підставі п.2 ч.1ст.49КК України, у зв`язку із закінченням строків давності.

Кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань №42018051610000093 від 05 жовтня 2018 року за обвинуваченням ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.367КК України - закрити на підставі п.1 ч.2 ст.284КПК України, у зв`язку зі звільненням ОСОБА_4 від кримінальної відповідальності.

Цивільний позов прокурора, який діє в інтересах держави в особі відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області залишити без розгляду, роз`яснивши право пред`явити позов в порядку цивільного судочинства.

Скасувати арешт,накладений ухвалоюслідчого суддіАртемівського міськрайонногосуду Донецькоїобласті від12жовтня 2018року надоговір №179від 15травня 2018року наздійснення «Демонтажнихробіт зусунення наслідківаварії зоб`єкту «БудівляСвітлодарської загальноосвітньоїшколи І-ІІІступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м.Світлодарськ, буд.66а Бахмутського району Донецької області» укладений з ПВКП «Фірма «РІФ» та додатки до нього (оригінал) на 12 аркушах; договір № 180 від 15 травня 2018 року по виконанню послуг з проведення технічного нагляду «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» укладений з ТОВ «Інженерно - технічний центр «Спецбудпроект» та додатки до нього (оригінал) на 5 аркушах; довідку про вартість виконаних будівельних робіт та витрати на 1 аркуші та Акт приймання виконаних будівельних робіт по об`єкту: «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд.66а, Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 5 аркушах; зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою; м.Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 19 аркушах (проектна документація); договірну ціну на «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м.Світлодарськ, буд.66а Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 11 аркушах; зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої ніколи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м.Світлодарськ, буд.66а Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 12 аркушах (до договору); платіжні документи щодо перерахування бюджетних коштів по об`єкту: «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м.Світлодарськ, буд. 66а, Бахмутського району Донецької області» (оригінал) на 8 аркушах.

Скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 28 жовтня 2018 року на оригінал Договору № 179 від 15.05.2018 р. Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту: «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» - 12 арк.; оригінал Договірної ціни на Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» - 18 арк.; оригінал Довідки про вартість виконаних робіт та витрат КБ-3 за червень 2018 p.- 1 арк.; оригінал Акту приймання виконаних будівельних робіт КБ-2в за червень 2018 р. - 7 арк.; оригінал Договору № 235 від 16.07.2018 р. «Поточний ремонт плит перекриття (їдальня) Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» - 12 арк.; оригінал Договірної ціни на «Поточний ремонт плит перекриття (їдальня) Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» - 23 арк.; оригінал Довідки про вартість виконаних робіт та витрат КБ-3 за липень 2018 p.- 1 арк.; оригінал Акту приймання виконаних будівельних робіт КБ-2в за липень 2018 р.-15арк.; оригінал Листа до Начальника відділу освіти № 6 від 12.07.2018 р. - 1 арк.; оригінал виписки банку за 21.05.2018 р. 1 арк.; оригінал виписки банку за 23.06.2018 р. - 3 арк.; оригінал виписки банку за 17.08.2018 р. - 2 арк.; роздруківка Довідки про працюючих на ПВКП-Фірма «РІФ» за період з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р.- 1 арк.; оригінал наказу по особистому складу № 8 від 01.06.2018 р. - 1 арк.; оригінал наказу по особистому складу № 9 від 22.06.2018 р. - 1 арк.; роздруківка Довідки про виплачену заробітну плату працівникам ПВКП-Фірма «РІФ» за період з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р. - 1 арк.; Роздруківку Довідки щодо розміру місячного фонду оплати праці ПВКП-Фірма «РІФ» за період з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р. - 1 арк.;оригінал виписки банку за період з 01.01.2018 р. по 31.01.2018 р.- 6 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.02.2018 р. по 28.02.2018 р.- 9 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.03.2018 р. по 31.03.2018 р.- 6 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.04.2018 р. по 30.04.2018 р.- 5 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.05.2018 р. по 31.05.2018 р.- 9 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.06.2018 р. по 30.06.2018 р.- 8 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.07.2018 р. по 31.07.2018 р.- 8 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.08.2018 р. по 31.08.2018 р.- 8 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.09.2018 р. по 30.09.2018 р. - 3 арк.; оригінал Довідки про відкриті рахунки - 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 1 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 1 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 2 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 2 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 3 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 3 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 4 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 4 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 5 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 5 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 6 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 6 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 7 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 7 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 8 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 8 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 9 від 22.06.2018р.- 1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 9 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; роздруківку Довідки про залучених субпідрядників - 1 арк.;

Скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 13 листопада 2018 року на книгу по нарахуванню заробітної плати «почата 01 січня 2018» на 26 аркушах; відомість № 1 за рахунком 301 «Касса» за липень 2018 на 1 аркуші; прибутковий касовий ордер № 4 від 19 липня 2018 року на 1 аркуші; видатковий касовий ордер № 5 від 19 липня 2018 (заробітна плата за червень) на 1 аркуші; відомість на виплату готівки № 4 за червень 2018 року з додатками (24150 грн.) на 1 аркуші; видатковий касовий ордер від 19 липня 2018 року (затрати на відрядження) на 1 аркуші; відомість на виплату готівки № 5 за червень 2018 року з додатками (11880 грн.) на 1 аркуші;

Скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 06 лютого 2019 року на гараж, який знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 , власником якого є ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , що зареєстрований та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_1 .

Речовий доказ - книгу по нарахуванню заробітної плати «почата 01.01.2018» на 26 аркушах повернути за приналежністю директору ПВКП Фірма «РІФ».

Речові докази - відомість № 1 за рахунком 301 « Касса» за липень 2018 на 1 аркуші; прибутковий касовий ордер № 4 від 19.07.2018 на 1 аркуші; видатковий касовий ордер № 5 від 19.07.2018 (заробітна плата за травень) на 1 аркуші; відомість на виплату готівки № 4 за червень 2018 року з додатками (24150 грн.) на 1 аркуші; видатковий касовий ордер від 19.07.2018 (затрати на відрядження) на 1 аркуші; відомість на виплату готівки № 5 за червень 2018 року з додатками (11880 грн.) на 1 аркуші; відповідь на запит на 8 ф/о про джерела доходів за період з 01.04.2018 по 30.09.2018 ОСОБА_13 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_9 , ОСОБА_7 , ОСОБА_12 на 4 аркушах; копію журналу обліку громадян, які проживають в готелі « ІНФОРМАЦІЯ_3 », який розпочато 01.05.2017, копія журналу прошита, пронумерована та скріплена печаткою на 8 аркушах; копію журналу обліку громадян, які проживають в готелі « ІНФОРМАЦІЯ_3 », який розпочато 05.08.2018, копія журналу прошита, пронумерована та скріплена печаткою на 11 аркушах; Договір № 179 від 15.05.2018 на здійснення «Демонтажних робіт з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області» укладений з ПВКП «Фірма «РІФ» та додатки до нього (оригінал) на 12 аркушах:; Договір № 180 від15.05.2018 по виконанню послуг з проведення технічного нагляду «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а Бахмутського району Донецької області», укладений з ТОВ «Інженерно - технічний центр «Спецбудпроект» та додатки до нього (оригінал) на 5 аркушах; довідку про вартість виконаних будівельних робіт та витрати на 1 аркуші та Акт приймання виконаних будівельних робіт по об`єкту: «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: Світлодарськ, буд. 66а, Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 5 аркушах; зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою; м. Світлодарськ, буд. 66а, Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 19 аркушах (проектна документація); договірну ціну на «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а, Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 11 аркушах; зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої ніколи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а, Бахмутського району Донецької області» та додатки до нього (оригінал) на 12 аркушах (до договору); розпорядження голови Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області від 10.05.2018 № 65-к «Про призначення ОСОБА_6 » (завірена належним чином) на 1 аркуші; посадову інструкцію начальну відділу освіти (завірена належним чином) на 5 аркушах; платіжні документи щодо перерахування бюджетних коштів по об`єкту: «Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою; м. Світлодарськ. буд. 66а, Бахмутського району, Донецької області» (оригінал) на 8 аркушах; завірена належним чином копія рішення Бахмутської районної ради від 16.03.2018 № 7/26-415 з додатком №1 на 57 аркушах, щодо виділення коштів; додаток № 1, звіт про суми заробітної плати працівників, страхувальник: ЄДРПОУ - 30335551 - Приватне виробничо - комерційне підприємство - Фірма «РІФ», за період з 01.2018 по 08.2018 на 1 аркуші; оригінал Договору № 179 від 15.05.2018 р. Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту: «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а, Бахмутського району Донецької області» на 12 арк.; оригінал Договірної ціни на Демонтажні роботи з усунення наслідків аварії з об`єкту «Будівля Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а, Бахмутського району, Донецької області» - 18 арк.; оригінал довідки про вартість виконаних робіт та витрат КБ-3 за червень 2018 р.- 1 арк.; оригінал Акту приймання виконаних будівельних робіт КБ-2в за червень 2018 р. - 7 арк.; оригінал Договору № 235 від 16.07.2018 р. «Поточний ремонт плит перекриття (їдальня) Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а, Бахмутського району Донецької області» - 12 арк.; оригінал Договірної ціни на «Поточний ремонт плит перекриття (їдальня) Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м. Світлодарськ, буд. 66а, Бахмутського району Донецької області» - 23 арк.; оригінал Довідки про вартість виконаних робіт та витрат КБ-3 за липень 2018 р.- 1 арк.; оригінал Акту приймання виконаних будівельних робіт КБ-2в за липень 2018 р. - 15 арк.; оригінал Листа до Начальника відділу освіти № 6 від 12.07.2018 р. - 1 арк.; оригінал виписки банку за 21.05.2018 р. 1 арк.; оригінал виписки банку за 23.06.2018 р. - 3 арк.; оригінал виписки банку за 17.08.2018 р. - 2 арк.; копію Статуту ПВКП-Фірма «РІФ» -10 арк.; копію Зміни до Статуту ПВКП-Фірма «РІФ» -3 арк.; роздруківку Довідки про працюючих на ПВКП-Фірма «РІФ» за період з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р.- 1 арк.; копію наказу по особистому складу № 1 від 01.04.2001 р. - 1 арк.; копію наказу по особистому складу № 1к від 01.02.2013 р.- 1 арк.; копію наказу по особистому складу № 6 від 11.01.2018 р.- 1 арк.; копію наказу по особистому складу № 7 від 02.05.2018 р .- 1 арк.; оригінал наказу по особистому складу № 8 від 01.06.2018 р. - 1 арк.; оригінал наказу по особистому складу № 9 від 22.06.2018 р. - 1 арк.; копію наказу по особистому складу № 10 від 28.09.2018 р. - 1 арк.; роздруківку Довідки про виплачену заробітну плату працівникам ПВКП-Фірма «РІФ» за з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р. - 1 арк.; роздруківку Довідки щодо розміру місячного фонду оплати праці ПВКП-Фірма «РІФ» за період з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р. - 1 арк.; копію «Книга по начисленню заработной платы» за період з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р.; копію головної книги за період з 01.01.2018 р. по 30.09.2018 р. 25 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.01.2018 р. по 31.01.2018 р 6 арк., оригінал виписки банку за період з 01.02.2018 р. по 28.02.2018 р 9 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.03.2018 р. по 31.03.2018 р 6 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.04.2018 р. по 30.04.2018 р 5 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.05.2018 р. по 31.05.2018 р 9 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.06.2018 р. по 30.06.2018 р. 8 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.07.2018 р. по 31.07.2018 р 8 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.08.2018 р. по 31.08.2018 р 8 арк.; оригінал виписки банку за період з 01.09.2018 р. по 30.09.2018 р. 3 арк.; Копію Журнал - ордер № 1, ведомость № 1 за лютий 2018 р. - 1 арк.; копію Каса за 02.02.2018 р. - 4 арк.; копію Ведомость № 75 від 01.02.2018 р. на виплату заробітної плати за січень 2018 р.- 1 арк.; копію Журнал - ордер № 1, ведомость № 1 за травень 2018 р. - 1 арк.; копію Каса за 23.05.2018 р.- 4 арк.; копію Ведомость № 79 від 22.05.2018 р. на виплату заробітної плати за лютий 2018 р.- 1 арк.; копію Ведомость № 80 від 22.05.2018 р. на виплату заробітної плати за березень 2018 р. 1 арк.; копію Ведомость № 81 від 22.05.2018 р. на виплату заробітної плати за квітень 2018 року 1 арк.; копію Журнал ордер № 1, ведомость № 1 за червень 2018 р. 1 арк.; копію Каса за 25.06.2018 р. 5 арк.; копію Ведомость № 85 від 23.06.2018 р. на виплату заробітної плати за червень 2018 року 1 арк.; копію Журнал ордер № 1, ведомость № 1 за липень 2018 р. 1 арк.; копію Каса за 19.07.2018 р. 6 арк.; копію Журнал ордер № 1, ведомость № 1 за серпень 2018 р. 1 арк.; копію Каса за 20.08.2018 р. -5 арк.; копію Ведомость № 89 від 17.08.2018 р. на виплату заробітної плати за липень 2018 р.- 1 арк.; копію Ведомость № 90 від 20.08.2018 р. на виплату заробітної плати за серпень 2018 р.- 1 арк.; копію Журнал - ордер № 1, ведомость № 1 за вересень 2018 р. - 1 арк.; копію Каса за 26.09.2018 р. - 4 арк.; копію Ведомость № 93 від 24.09.2018 р. на виплату заробітної плати за вересень 2018 р.- 1 арк.; копію Оборотна відомість по рахунку 681 за травень 2018 р. - 1 арк.; копію Рахунок фактура № 1 від 17.05.2018 р. на попередню оплату - 1 арк.; копію Оборотна відомість по рахунку 361 за червень 2018 р. - 1 арк.; копію Оборотна відомість по рахунку 361 за серпень 2018 р. - 1 арк.; копію договору на виконання транспортних послуг № 15/06 від 15.06.2018 р.- 3 арк.; копію Рахунок № 43 від 30.06.2018 р. - 1 арк.; копію Акту надання послуг № 52 від 30.06.2018 р.- 1 арк.; копію договору оренди будівельних машин і механізмів № 3 від 21.05.2018 р.- 5 арк.; копію Рахунок № 7 від 22.06.2018 р. - 1 арк. ; копію Акту виконаних робіт від 22.06.2018 р.- 1 арк. ; копію Договір на закупівлю товарів № 4 від 28.05.2018 р. - 2 арк.; копію Рахунок № 6 від 28.05.2018 р. - 1 арк.; копію Накладна № 6 від 04.06.2018 р. - 1 арк.; копію Договір на закупівлю товарів № 6 від 20.07.2018 р. - 1 арк.; копію Рахунок № 10 від 23.07.2018 р. - 1 арк.; копію Накладна № 10 від 23.07.2018 р.-1 арк.; Оригінал Довідки про відкриті рахунки - 1 арк.; копію Наказу № 1 від 29.12.2017 р. та штатний розпис ПВКП- Фірма «РІФ» з 01.01.2018 р.- 2 арк.; копію Наказу № 5 від 01.06.2018 р. « Про направлення у відрядження» - 2 арк. ; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт №1 від 01.06.2018р. - 1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 1 від 01.06.2018 р. - 1 арк.; Оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 2 від 22.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 2 від 01.06.2018 р, - 1 арк.; Оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 3 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № З від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 4 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 4 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригіналЗвіту провикористання коштів,виданих навідрядження абопід звіт№ 5від 22.06.2018 р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 5 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 6 від 22.06.2018 р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 6 від 01.06.2018 р,- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 7 від 22.06.2018 р. -1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 7 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 8 від 22.06.2018р.-1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 8 від 01.06.2018 р.- 1 арк.; оригінал Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 9 від 22.06.2018р.- 1 арк.; оригінал Посвідчення про відрядження № 9 від 01.06.2018 р. - 1 арк.; копію Журналу ордер № 7 по рахунку 372 за червень 2018 р. - 1 арк.; копію Журналу ордер № 7 по рахунку 372 за липень 2018 р. - 1 арк.; роздруківку Довідка про залучених субпідрядників - 1 арк.; копію паспорту, ІНН на ОСОБА_7 на 2 арк.; копію паспорту, ІНН на ОСОБА_14 на 3 арк.; копію паспорту, ІНН на ОСОБА_13 на 2 арк.; копію паспорту, ІНН на ОСОБА_12 на 2 арк.; копію паспорту, ІНН на ОСОБА_11 на 1 арк.; копію паспорту, ІНН на ОСОБА_10 на 2 арк.; копію паспорту, ІНН на ОСОБА_9 на 2 арк.; копію паспорту, ІНН на ОСОБА_8 на 2 арк.; копію паспорту, витягу, ІНН на ОСОБА_16 на 3 арк.; копію паспорту, ІНН на ОСОБА_17 на 3 арк. залишити зберігати в матеріалах кримінального провадження.

Ухвала може бути оскаржена до Донецького апеляційного суду протягом семи днів з моменту проголошення.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення29.07.2021
Оприлюднено01.02.2023
Номер документу98633479
СудочинствоКримінальне
Суть: ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який народився в м. Артемівськ, Донецької області, українець, громадянин України, має вищу освіту, обіймає посаду директора ПВКП Фірма «РІФ», зареєстрований та мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимий, у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.367КК України

Судовий реєстр по справі —219/2298/19

Ухвала від 29.07.2021

Кримінальне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Орчелота А. В.

Ухвала від 24.12.2020

Кримінальне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Орчелота А. В.

Ухвала від 24.12.2020

Кримінальне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Орчелота А. В.

Ухвала від 27.03.2019

Кримінальне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Орчелота А. В.

Ухвала від 15.03.2019

Кримінальне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Орчелота А. В.

Ухвала від 06.03.2019

Кримінальне

Донецький апеляційний суд

Круподеря Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні