Ухвала
від 02.08.2021 по справі 627/449/21
КРАСНОКУТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 627/449/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

п р о в и т р е б у в а н н я д о к а з і в

02 серпня 2021 року смт Краснокутськ

Краснокутський районний суд Харківської області у складі

головуючого - Вовк Л. В.

з участю секретаря - Полешко О. С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт Краснокутськ Харківської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення Джерело про нарахування та стягнення заробітної плати,

у с т а н о в и в :

У провадженні Краснокутського районного суду Харківської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення Джерело про нарахування та стягнення заробітної плати.

28.07.2021 року до суду надійшло клопотання позивача про витребування з Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення Джерело довідки про заборгованість невиплаченої йому заробітної плати у період з 11 листопада 2020 року по 05 квітня 2021 року, оскільки самостійно він вказані докази надати не може, а останні мають суттєве значення для даної справи.

Суд, розглянувши клопотання, дослідивши матеріали справи, дійшов до наступних висновків.

Згідно ч. 1, 3, 6, 7 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Враховуючи викладене, той факт, що позивач не може самостійно надати суду необхідні докази, суд, з метою повного і всебічного дослідження обставин справи, вважає за необхідне клопотання задовольнити та витребувати з Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення Джерело вищевказані відомості.

На підставі викладеного та керуючись ст. 81, 84, 260, 261, 353, 354 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Клопотання позивачапро витребування доказів - з а д о в о л ь н и т и .

Витребувати з Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення Джерело довідку про заборгованість невиплаченої ОСОБА_1 заробітної плати у період з 11 листопада 2020 року по 05 квітня 2021 року.

Роз`яснити, що відповідно до положень ст. 148 ЦПК України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, або неподання таких доказів без поважних причин.

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення та апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя Л. В. Вовк

СудКраснокутський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення02.08.2021
Оприлюднено03.08.2021
Номер документу98703537
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —627/449/21

Рішення від 05.08.2021

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Вовк Л. В.

Рішення від 06.08.2021

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Вовк Л. В.

Ухвала від 02.08.2021

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Вовк Л. В.

Ухвала від 18.05.2021

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Вовк Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні