Ухвала
від 20.07.2021 по справі 446/363/20
КАМ'ЯНКА-БУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 446/363/20

УХВАЛА

20.07.2021 року Кам`янка-Бузький районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Бакай І. А.

за участю секретаря судових засідань: Новосад І.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Кам»янка-Бузька Львівської області цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Стрептівської сільської ради Кам"янка-Бузького району Львівської області про визнання права власності на майно колгоспного двору,

в с т а н о в и в :

до суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Стрептівської сільської ради Кам"янка-Бузького району Львівської області про визнання права власності на майно колгоспного двору.

В судовому засіданні встановлено, що відповідачем по справі є Стрептівська сільська рада і таку слід замінити на належного відповідача, а саме Кам`янка-Бузьку міську раду (вул. Шевченка, 2, м. Кам`янка-Бузька).

Вирішуючи клопотання, суд виходить з наступного.

Відповідно до ЗУ №1009-ІХ Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій`від 17.11.2020р ., під час проведення реорганізації юридичних осіб сільських, селищних, міських рад та/або їхніх виконавчих комітетів повноваження з управління справами таких юридичних осіб здійснює сільський, міський голова, обраний сформованою територіальною громадою.

Згідно частини першої статті 55 ЦПК України у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

За таких обставин, суд приходить до висновку, що відповідача Стрептівську сільську раду Кам`янка-Бузького району Львівської області, слід замінити на належного відповідача - Кам`янка-Бузьку міську раду (вул. Шевченка, 2, м. Кам`янка-Бузька).

Керуючись ст. ст. 55, 247 ЦПК України, суд -

у х в а л и в :

Замінити неналежного відповідача Стрептівську сільську раду Кам`янка-Бузького району Львівської області, на належного відповідача - Кам`янка-Бузьку міську раду (вул. Шевченка, 2, м. Кам`янка-Бузька).

Ухвала суду оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя : Бакай І.А.

СудКам'янка-Бузький районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення20.07.2021
Оприлюднено04.08.2021
Номер документу98756286
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —446/363/20

Ухвала від 10.03.2023

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Самсін М. Л.

Ухвала від 20.07.2021

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Бакай І. А.

Ухвала від 17.02.2020

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Бакай І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні