Ухвала
від 06.08.2021 по справі 487/4167/21
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/4167/21

Провадження № 1-кс/487/4149/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06.08.2021 року Слідчий суддя Заводського районного суду міста Миколаєва ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Миколаєва клопотання слідчого третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Кропивницькому) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, ОСОБА_3 у кримінальному провадженні № 62021150030000023 від 25.05.2021 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 426-1 про накладення арешту на тимчасово вилучене майно,

ВСТАНОВИВ:

23.07.2021 року слідчий третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Кропивницькому) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, ОСОБА_3 , за погодженням із заступником керівника Кропивницької спеціалізованої прокуратури у війсковій та оборонній сфері ОСОБА_4 в рамках здійснення досудового розслідування кримінального правопорушення, відомості про вчинення якого 25.05.2021 року внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №62021150030000023 звернувся до слідчого судді із клопотанням, у якому просив накласти арешт на майно виявлене та вилучене 20.07.2021 у ході проведення обшуку службового приміщення ДП «Черкаське військове лісництво», що знаходиться за адресою: а/с 51, м. Сміла, Черкаська область.

Клопотання мотивоване тим, що під час досудового розслідування у кримінальному провадженні виникла необхідність у накладені арешту на вищевказане майно, виявлене та вилучене 20.07.2021 під час проведення обшуку в службовому приміщенні ДП «Черкаське військове лісництво», з метою проведення оглядів та експертних досліджень, тобто отримання доказів вчинення кримінального правопорушення у вказаному кримінальному провадженні та має суттєве значення для проведення повного, всебічного досудового розслідування кримінального правопорушення, а без накладення арешту унеможливлює огляд та аналіз інформації, яка міститься у вилучених документах, призначення відповідних судових експертиз, тощо.

Слідчий до судового засідання не з`явився, надав заяву про розгляд клопотання за його відсутності, клопотання підтримав у повному обсязі та просив його задовольнити.

В судовому засіданні власник майна був відсутній. Його неприбуття, згідно положень частини 1 статті 172 КПК України, не перешкоджає розгляду клопотання.

Вивчивши клопотання, матеріали, якими слідчий мотивував його доводи, слідчий суддя дійшов наступного.

Третім слідчим відділом (з дислокацією у м.Кропивницькому) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні№ 62021150030000023 від 25.05.2021 за фактом перевищення службових повноважень службовими особами Квартирно-експлуатаційного відділу м. Кропивницький Міністерства Оборони України, які в умовах особливого періоду, крім воєнного стану, в порушення порядку, передбаченого ст. 48 Лісового кодексу України, надали дозвіл на здійснення суцільної вирубки цінних порід дерев на земельній ділянці, яка використовується військовою частиною НОМЕР_1 , чим спричинили тяжкі наслідки, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 426-1 КК України.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні розпочато на підставі матеріалів третього оперативного відділу (з дислокацією у м.Кропивницькому) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві.

Нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням у зазначеному кримінальному провадженні здійснюється прокурорами Кропивницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

У ході досудового розслідування на цей час встановлено, що між Квартирно-експлуатаційним відділом м. Кропивницький (ЄДРПОУ 08541051) (далі - КЕВ м. Кропивницький) в особі начальника ОСОБА_5 та ДП «Черкаське військове лісництво» (ЄДРПОУ 07676212), як спеціалізованим підприємством Міністерства оборони України в особі директора ОСОБА_6 , укладено договір про охорону, захист, використання та відтворення лісів на лісових ділянках кадастровий номер 3522280400:02:000:8011 та кадастровий номер 3522280400:02:000:8010, розташованих на землях оборони.

Для ведення лісового господарства на вказаній території, за зверненням КЕВ м. Кропивницький Київською лісовпорядною експедицією Українського державного проектного лісовпорядного виробничого об`єднання Державного агентства лісових ресурсів України було розроблено проект організації та розвитку лісового господарства на 2020-2029 роки, який був у встановленому законодавством порядку погоджений Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України та затверджений Кіровоградським обласним управлінням лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України.

При цьому, зазначеними матеріалами, у зв`язку із відсутністю експлуатаційного фонду, рубки головного користування (заготівлі деревини під час спеціального використання лісових ресурсів) на поточний ревізійний період не проектувались.

Проте, 17.03.2021 за вихідним № 596 начальником КЕВ м. Кропивницький ОСОБА_5 , в порушення ст. 48 Лісового кодексу України, направлено листа до ДП «Черкаське військове лісництво» з вимогою провести вирубку дерев майданчиків, на території яких планується будівництво другої черги сховищ нового типу.

У подальшому, директором ДП «Черкаське військове лісництво» ОСОБА_6 організовано незаконний процес вирубки дерев на території розташування військової частини НОМЕР_1 .

Крім того, з метою отримання неправомірної вигоди, за вказівкою ОСОБА_6 , майстер лісу ДП «Черкаське військове лісництво» ОСОБА_7 , штучно занижує в товаросупровідних документах клас деревини, отриманої під час вирубки, внаслідок чого значно занижується її ринкова вартість під час продажу.

До того ж, директором ДП «Черкаське військове лісництво» ОСОБА_6 , спільно з головним лісничим ДП «Черкаське військове лісництво» ОСОБА_8 , в порушення норм лісового законодавства, організували продаж деревини, отриманої під час проведення вирубок на території розташування військової частини НОМЕР_1 , без проведення електронного аукціону, а отримані внаслідок вказаної діяльності кошти привласнюють, без відображення їх по бухгалтерському обліку.

Таким чином, в діях службових осіб Квартирно-експлуатаційного відділу м. Кропивницький Міністерства Оборони України та ДП «Черкаське військове лісництво» вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 426-1 КК України перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану.

У ході проведення досудового розслідування, 20.07.2021 на підставі ухвали Заводського районного суду м. Миколаєва від 23.06.2021 проведено обшук в службовому приміщенні ДП «Черкаське військове лісництво» (ЄДРПОУ 07676212), що знаходиться за адресою: а/с 51, м. Сміла, Черкаська область, у ході якого виявлено та вилучено:

21.07.2021 вилучені вищевказані документи постановою слідчого визнані речовими доказами.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 167 КПК України тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення. Тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони: підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди; призначалися (використовувалися) для схиляння особи до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та/або матеріального забезпечення кримінального правопорушення або винагороди за його вчинення; є предметом кримінального правопорушення, у тому числі пов`язаного з їх незаконним обігом; одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від них, а також майно, в яке їх було повністю або частково перетворено.

Тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду (ч. 2 ст. 168 КПК України).

Частиною 5 ст. 171 КПК України визначено, що клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути повернуто особі, у якої його було вилучено.

Згідно з п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України арешт майна є заходом забезпечення кримінального провадження.

Частиною 1 ст. 170 КПК України визначено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому КПК України порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

За приписами ч. 1 ст. 170 КПК України завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Частиною 3 статті 170 КПК України визначено, що у випадку, передбаченому пунктом 1 частини 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

Як передбачено ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Частиною 3 ст. 170 КПК України визначено, що у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

З клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач. У клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено: підстави і мету відповідно до положень статті 170 КПК України та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна; перелік і види майна, що належить арештувати; документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном; розмір шкоди, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, у разі подання клопотання відповідно до частини шостої статті 170 КПК України. До клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими слідчий, прокурор обґрунтовує доводи клопотання (ч.ч. 1, 2 ст. 171 КПК України).

Відповідно до ч.2 ст. 173 КПК України при розгляді клопотання про арешт майна слідчий суддя повинен врахувати: правову підставу для арешту майна; можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженню; розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Вказане у своїй сукупності свідчить про обґрунтованість клопотання та наявність достатніх підстав для застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту вказаних у клопотанні речей.

Враховуючи викладене, керуючись статтями 132, 170-172 Кримінального процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Кропивницькому) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, ОСОБА_3 задовольнити.

Накласти арешт на виявлене та вилучене 20.07.2021 у ході проведення обшуку службового приміщення ДП «Черкаське військове лісництво»(ЄДРПОУ 07676212), що знаходиться за адресою: а/с 51, м. Сміла, Черкаська область,майно, зокрема:

- договір № 39 про охорону, захист, використання та відтворення лісів на землях оборони з додатками від 03.04.2019;

- додаткова угода № 1 до договору № 39 від 03.10.2019 про охорону, захист, використання та відтворення лісів на землях оборони від 19.01.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210245 від 17.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210249 від 21.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210250 від 21.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210251 від 22.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210252 від 22.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210253 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210254 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210256 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210257 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210234 від 14.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210237 від 14.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210279 від 29.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210280 від 29.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210281 від 30.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210267 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210264 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210265 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210266 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210248 від 21.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210247 від 17.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210278 від 29.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210277 від 28.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210230 від 11.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210227 від 09.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210231 від 11.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210228 від 10.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210235 від 14.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210229 від 10.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210261 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210246 від 17.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210262 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210255 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210263 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210260 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210272 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210271 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210270 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210258 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210276 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210269 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210268 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210259 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210275 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210274 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210273 від 23.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210282 від 30.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210238 від 15.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210233 від 13.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210232 від 13.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210236 від 14.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210241 від 16.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210240 від 16.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210239від 15.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210244 від 17.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210243 від 17.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210242 від 17.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210284 від 30.01.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210304 від 21.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210303 від 21.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210302 від 21.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210294 від 18.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210300 від 20.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210301 від 20.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210289 від 12.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210283 від 05.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210297 від 18.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210291 від 14.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210298 від 19.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210290 від 14.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210299 від 19.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210288 від 11.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210287 від 10.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210286 від 10.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210285 від 07.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210293 від 18.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210295 від 18.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210296 від 18.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210292 від 17.02.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210316 від 12.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210331 від 26.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210317 від 12.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210332 від 31.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210329 від 20.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210327 від 19.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210324 від 18.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210314 від 11.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210310 від 06.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210309 від 06.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210308 від 03.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210307 від 03.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210306 від 03.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210305 від 02.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210321 від 17.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210320 від 16.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210319 від 16.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210318 від 13.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210315 від 12.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210313 від 11.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210312 від 11.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210311 від 10.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210333 від 31.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210330 від 23.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210328 від 20.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210326 від 19.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210325 від 19.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210323 від 18.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210322 від 17.03.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210335 від 01.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210342 від 21.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210340 від 21.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210334 від 22.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210338 від 15.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210334 від 01.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210336 від 13.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210337 від 14.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210346 від 24.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210347 від 24.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210343 від 21.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210339 від 17.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210349 від 24.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210348 від 24.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210341 від 21.04.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210396 від 27.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210398 від 27.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210379 від 19.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210356 від 07.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210374 від 19.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210369 від 15.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210392 від 27.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210395 від 27.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210350 від 05.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210357 від 12.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210397 від 27.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210402 від 29.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210382 від 19.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210400 від 28.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210404 від 29.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210370 від 15.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210368 від 14.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210381 від 19.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210364 від 13.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210366 від 14.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210365 від 13.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210360 від 13.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210383 від 20.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210385 від 20.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210358 від 12.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210384 від 20.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210391 від 22.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210386 від 21.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210351 від 05.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210354 від 06.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210359 від 12.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210367 від 14.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210362 від 12.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210353 від 06.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210399 від 28.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210361 від 13.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210363 від 13.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210372 від 18.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210376 від 19.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210355 від 06.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210377 від 19.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210389 від 21.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210378 від 19.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210403 від 29.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210401 від 29.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210375 від 19.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210387 від 21.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210390 від 22.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210388 від 21.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210371 від 18.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210373 від 18.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210380 від 19.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210352 від 05.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210394від 27.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210393 від 27.05.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210433 від 16.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210416 від 09.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210414 від 04.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210412 від 02.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210424 від 11.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210420 від 10.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210423 від 11.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210425 від 11.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210410 від 02.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210428 від 12.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210426 від 12.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210405 від 01.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210408 від 02.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210411 від 02.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210415 від 04.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210417 від 09.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210421 від 10.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210429 від 12.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210406 від 01.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210413 від 03.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210427 від 12.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210431 від 15.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210409 від 02.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210418 від 09.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210419 від 09.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210430 від 12.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210434 від 23.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210435 від 25.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210436 від 30.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210407 від 02.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210432 від 16.06.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210456 від 24.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210440 від 02.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210466 від 29.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210461 від 28.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210463 від 28.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210464 від 28.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210458 від 24.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210460 від 28.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210462 від 28.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210439 від 02.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210447 від 14.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210453 від 23.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210449 від 17.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210450 від 17.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210448 від 14.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210445 від 10.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210444 від 10.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210446 від 13.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210441 від 06.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210442 від 06.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210443 від 10.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210469 від 31.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210437 від 01.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210438 від 02.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210468 від 30.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210467 від 30.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210465 від 29.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210459 від 28.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210457 від 24.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210455 від 24.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210451 від 21.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210452 від 22.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210454 від 23.07.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210495 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210484 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210485 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210496 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210504 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210521 від 28.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210473 від 20.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210474 від 25.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210475 від 25.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210472 від 18.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210471 від 12.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210470 від 11.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210512 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210500 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210493 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210482 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210502 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210492 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210503 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210494 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210488 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210518 від 28.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210513 від 28.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210505 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210519 від 28.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210489 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210509 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210479 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210507 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210515 від 28.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210486 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210497 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210476 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210506 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210514 від 28.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210510 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210520 від 28.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210480 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210490 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210499 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210487 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210477 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210498 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210516 від 28.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210508 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210511 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210491 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210481 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210517 від 28.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210478 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210501 від 27.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210483 від 26.08.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210547 від 08.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210549 від 08.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210548 від 08.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210542 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210536 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210544 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210540 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210531 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210539 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210523 від 01.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210546 від 03.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210526 від 01.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210527 від 01.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210535 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210534 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210525 від 01.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210553 від 11.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210552 від 11.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210545 від 03.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210551 від 10.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210550 від 09.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210528від 01.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210537 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210529 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210522 від 01.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210530 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210538 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210543 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210533 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210524 від 01.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210571 від 18.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210566 від 15.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210567 від 16.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210568 від 16.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210554 від 12.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210569 від 16.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210570 від 17.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210574 від 19.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210573 від 19.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210578 від 12.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210555 від 12.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210556 від 12.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210577 від 22.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210575 від 21.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210576 від 22.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210572 від 19.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210557 від 14.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210559 від 14.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210558 від 14.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210562 від 15.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210541 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210532 від 02.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210564 від 15.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210563 від 15.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210565 від 15.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210560 від 14.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210561 від 14.09.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210585 від 30.10.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210582 від 16.10.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210583 від 28.10.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210584 від 29.10.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210579 від 09.10.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210581 від 15.10.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210580 від 13.10.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210589 від 09.11.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210590 від 10.11.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210591 від 10.11.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210592 від 27.11.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210587 від 06.11.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210586 від 05.11.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210588 від 09.11.2020;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210593 від 19.03.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210611 від 16.04.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210621 від 21.04.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210633 від 23.04.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210632 від 23.04.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210656 від 30.04.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210646 від 27.04.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210610 від 15.04.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210655 від 14.05.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210667 від 25.05.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210668 від 25.05.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210662 від 07.05.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 2106663 від 13.05.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210664 від 14.05.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210666 від 25.05.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210670 від 31.05.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210669 від 25.05.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210712 від 29.06.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210700 від 25.06.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210701 від 25.06.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210675 від 09.06.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210696 від 24.06.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210672 від 07.06.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210673 від 09.06.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210674 від 09.06.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 180802 від 04.06.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 120774 від 04.06.2021;

- товарно-транспортна накладна при перевезені деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) МОА № 210671 від 01.06.2021;

- лісорубний квиток № 9 від 22 березня 2021 серії ЧЕ ЛРК № 001538;

- лісорубний квиток № 11 від 01 квітня 2021 серії ЧЕ ЛРК № 001540;

- копію плану майстерської дільниці № 3 квартирно-експлуатаційний відділм. Кропивницький, Кіровоградська область Лісовпорядкування 2018 року;

- копію планшету № 1 лісовпорядкування 2018 КЕВ м. Кропивницький;

- лист КЕВ м. Кропивницький від 17.03.2021 № 596;

- оглядовий план запроектованих господарських заходів квартино-експлуатаційного відділу м. Кропивницький, Кіровоградська область Лісовпорядкування 2018 року;

- копія проекту організації та розвитку лісового господарства квартирно-експлуатаційного відділу м. Кропивницький Кіровоградської області Міністерства оборони України. Документація державного лісового кадастру, додатки до пояснювальної записки, загальна характеристика лісових ділянок і середні таксаційні показники, відомості запроектованих заходів, відомості поквартальних підсумків, таксаційний опис;

- акціонерне свідоцтво № 1 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 3 квартал 2020 року від 18.08.2020;

- договір купівлі-продажу необробленої деревини № ЧВЛ/1-20 від 18.08.2020 з додатками;

- акціонерне свідоцтво № 4 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 2 квартал 2021 року від 09.04.2021;

- договір купівлі-продажу необробленої деревини № ЧВЛ/4-21 від 09.04.2021 з додатками;

- акціонерне свідоцтво № 3 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 2 квартал 2021 року від 09.04.2021;

- договір купівлі-продажу необробленої деревини № ЧВЛ/3-21 від 09.04.2021 з додатками;

- акціонерне свідоцтво № 3 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 2 квартал 2021 року від 28.04.2021;

- договір купівлі-продажу необробленої деревини № ЧВЛ/3-21 від 28.04.2021 з додатками;

- акціонерне свідоцтво № 1 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 2 квартал 2021 року від 09.04.2021;

- договір купівлі-продажу необробленої деревини № ЧВЛ/0-21 від 09.04.2021 з додатками;

- акціонерне свідоцтво № 1 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 2 квартал 2021 року від 25.05.2021;

- договір купівлі-продажу необробленої деревини № ЧВЛ/1-21 від 25.05.2021 з додатками;

- акціонерне свідоцтво № 1 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 2 квартал 2021 року від 28.04.2021;

- договір купівлі-продажу необробленої деревини № ЧВЛ/1-21 від 28.04.2021 з додатками;

- акціонерне свідоцтво № 2 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 2 квартал 2021 року від 11.05.2021;

- договір купівлі-продажу необробленої деревини № ЧВЛ/2-21 від 11.05.2021 з додатками;

- акціонерне свідоцтво № 8 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 2 квартал 2021 року від 11.05.2021;

- договір купівлі-продажу необробленої деревини № ЧВЛ/8-21 від 11.05.2021 з додатками;

- акціонерне свідоцтво № 3 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 4 квартал 2020 року від 08.12.2020;

- договір купівлі-продажу необробленої деревини № ЧВЛ/3-20 від 08.12.2020;

- копію проекту організації та розвитку лісового господарства ДП «Черкаське військове лісництво», що стосується в/ч НОМЕР_1 .

Ухвала може бути оскаржена до Миколаївського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня оголошення відповідно до пункту 9 частини 1 статті 309 Кримінального процесуального кодексу України.

Підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, інший власник майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЗаводський районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення06.08.2021
Оприлюднено24.05.2024
Номер документу98876661
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —487/4167/21

Ухвала від 06.08.2021

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

Ухвала від 09.08.2021

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

Ухвала від 23.06.2021

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 23.06.2021

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 23.06.2021

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 23.06.2021

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні