Ухвала
від 12.08.2021 по справі 340/475/20
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залишення позову без розгляду

12 серпня 2021 року м. Кропивницький Справа № 340/475/20

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Притула К.М., розглянувши за правилами спрощеного позовного провадження у порядку письмового провадження справу за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Помічнянської міської ради м. Кропивницького, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Помічнянська міська рада Добровелечківського району Кіровоградської області про застосування заходів реагування, -

ВСТАНОВИВ:

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області звернулось до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом до Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Помічнянської міської ради м. Кропивницького, в якому просить до повного усунення порушень вимог пожежної та техногенної безпеки, зазначених у даному позові, застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю) до Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Помічнянської міської ради Кіровоградської області (ЄДРПОУ 37287164) у вигляді зупинення роботи (експлуатації) будівель навчального корпусу № 1 та навчального корпусу № 2 Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Помічнянської міської ради Кіровоградської області, що розташовані за адресою: по вул. Небесної Сотні, 211 в м. Помічна Добровеличківського району Кіровоградської області, шляхом заборони їх використання (експлуатації) Помічнянською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 2 Помічнянської міської ради Кіровоградської області та опечатування (опломбування) вхідних дверей до вказаних будівель.

10 серпня 2021 року через канцелярію суду представником позивача надано клопотання про залишення позовної заяви без розгляду, в зв`язку з тим , що відповідачем усунуто усі порушення вимог законодавства. Також, представник відповідача зазначив у клопотанні, що відбулася зміна назви Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області на Головне Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області без зміни коду ЄДРПОУ та адреси. На підтвердження вказаного надав витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.240 КАС України суд залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшла заява позивача про залишення позову без розгляду.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне задовольнити дану заяву - враховувати нову назву позивача - Головне Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області та залишити позов без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст. 240 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву представника позивача - задовольнити.

Враховувати нову назву позивача - Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області.

Позовну заяву Головне Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Помічнянської міської ради м. Кропивницького, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Помічнянська міська рада Добровелечківського району Кіровоградської області про застосування заходів реагування - залишити без розгляду.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, передбаченому ст. 256 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала суду може бути оскаржена до Третього апеляційного адміністративного суду шляхом подачі, протягом 15 днів з дня отримання копії ухвали суду, апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII "Перехідні положення" Кодексу адміністративного судочинства України, до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи через Кіровоградський окружний адміністративний суд.

Суддя Кіровоградського

окружного адміністративного суду К.М. Притула

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.08.2021
Оприлюднено19.08.2021
Номер документу99028677
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —340/475/20

Ухвала від 12.08.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 25.05.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 22.02.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 19.11.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 27.08.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 15.06.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 10.03.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 17.02.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні