Ухвала
від 17.08.2007 по справі 1/384пн-ад
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

1/384пн-ад

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

П О С Т А Н О В А

17.08.07                                                                                 Справа № 1/384пн-ад

Суддя господарського суду Луганської області Зюбанова Н.М., при секретарі судового засідання Кравцовій Г.А.,  розглянувши матеріали справи за позовом

Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Аспанта", м. Київ

про припинення юридичної особи

в присутності представників сторін:

від позивача –Церетелі Л.А., дов. від  16.07.07 № 11797/10;   

від відповідача – не прибув;

       в с т а н о в и в:

Суть спору: про припинення юридичної особи  відповідача.

Дослідивши обставини справи, вислухавши представника позивача, суд дійшов висновку, що дана справа не підсудна господарському суду Луганської області з огляду на наступне.

Так, за правилами Кодексу адміністративного судочинства України у відповідності до положень п. 5 розділу VІІ "Прикінцеві та перехідні положення" даного Кодексу /у редакції Закону від 06.10.05/, до початку діяльності окружних та апеляційних адміністративних судів підсудні їм справи вирішують  у першій та апеляційній інстанціях відповідні місцеві та апеляційні суди за правилами Кодексу адміністративного судочинства України.

Тому з урахуванням рекомендацій Верховного суду України, провадження у даній справі здійснюється за правилами Кодексу адміністративного судочинства України.

У відповідності до ст. 19 КАС України, яка регулює інститут територіальної підсудності адміністративних справ, адміністративні справи вирішуються адміністративним судом за місцезнаходженням відповідача.

З матеріалів справи вбачається, що згідно до довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, наданої державним реєстратором виконавчого комітету Луганської міської ради відповідач –Товариство з обмеженою відповідальністю "Аспанта" має юридичну адресу: м. Київ, Шевченківський район, вул. Саратовська, б. 6, кв. 47.

Таким чином, дана адміністративна  справа не підсудна господарському суду Луганської області та підлягає передачі на розгляд  Окружного адміністративного суду              м. Києва відповідно до ст. ст. 19, 22  КАС України.

На підставі викладеного,  керуючись ст. ст. 19, 22, 160, 165,  Кодексу адміністративного судочинства України, суд

         у х в а л и в:

          Надіслати матеріали справи № 1/384пн-ад за позовом Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська до Товариства з обмеженою відповідальністю "Аспанта", м. Київ про припинення юридичної особи за підсудністю до Окружного адміністративного суду м. Києва /01025, м. Києв, вул. Десятинна, 4/6/.

Ухвала може бути оскаржена в порядку встановленому Кодексом адміністративного судочинства України.

Про апеляційне оскарження ухвали спочатку  подається  заява про апеляційне оскарження  протягом 5 днів з дня проголошення ухвали.  

Апеляційна  скарга подається через суд  першої  інстанції протягом 10 днів після подання заяви  про апеляційне оскарження. Копія апеляційної скарги одночасно  надсилається  особою,  яка  її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна   скарга  може  бути  подана  без  попереднього подання заяви про апеляційне оскарження,  якщо скарга подається  у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.   

Суддя                                                                                Н.М.Зюбанова

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення17.08.2007
Оприлюднено04.10.2007
Номер документу990740
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/384пн-ад

Ухвала від 17.08.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Зюбанова Н.М.

Ухвала від 03.07.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Зюбанова Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні