Ухвала
від 27.04.2021 по справі 757/21876/21-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/21876/21-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 квітня 2021 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання слідчого слідчої групи Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_3 про проведення обшуку у кримінальному провадженні № 12019090190000031,-

ВСТАНОВИВ:

На розгляд слідчого судді надійшло вказане клопотання.

Обґрунтовуючи внесене клопотання, сторона кримінального провадження вказує, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12019090190000031 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 286, ч. 1 ст. 135, ч. 2 ст. 384, ст. 386 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що 17.01.2019 о 18.35 водій автомобіля марки «Toyota Camry», державний номер знак НОМЕР_1 , рухаючись неподалік буд. № 11 по вул. Черемшини в м. Косів Івано-Франківської області, скоїв наїзд на пішохода ОСОБА_4 , внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження. Усвідомлюючи, що після вчинення дорожньо-транспортної пригоди внаслідок травмування вказаним автомобілем, водій поставив своїми діями потерпілого в небезпечний для життя стан, не здійснив повної зупинки автомобіля, не вжив заходів направлених для надання допомоги ОСОБА_4 , який був позбавлений можливості вчинення дій до самозбереження внаслідок безпорадного стану, не викликав бригаду швидкої медичної допомоги, не відвіз його до найближчого лікувального закладу, а з місця події втік, чим завідомо залишив без допомоги потерпілого в небезпечному для його життя стані, маючи змогу надати йому допомогу.

Згідно наявних у слідства даних на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди автомобілем марки «Toyota Camry», державний номерний знак НОМЕР_1 , керував не ОСОБА_5 , а інша людина.

Органом досудового розслідування в КНП «Косівська центральна районна лікарня» отримано медичну документацію на ім`я ОСОБА_4 у вигляді: медичної карти стаціонарного хворого № 438 на 16 арк., лист НВК Косівської ЦРЛ від 20.02.2019, копія до клінічного протоколу на 1 арк., лист НВК Косівської ЦРЛ від 25.03.2019 на 1 арк., два рентгенологічні знімка, один знімок комп`ютерної томографії з описом на 1 арк.

Відповідно до медичної карти № 438, в період з 17.01.2019 по 06.02.2019 ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , перебував на стаціонарному лікуванні в КНП «Косівська центральна районна лікарня» з діагнозом: ЗЧМТ. Струс головного мозку. Множинні забої м`яких тканин, ссадини, підшкірні крововиливи лобно-тім`яних ділянок голови зліва, поверхневі забійні рани лобної ділянки голови зліва, лівого вуха. Закритий краєвий перелом проксимального кінця правої малогомілкової кістки без зміщення. Закритий лінійний частковий перелом шийки лівої лопатки без зміщення відламків. Травма сечовивідної системи. Забій лівої нирки. Гематома лівої нирки. Гематурія. Гіпертонічна хвороба ІІ ст. ступ 3 ГЛШ ризик 3.ІХС. Кардіосклероз дифузний СН І. Ангіопатія сітківки ОН. Розбіжна косоокість ОД. Деструкція скловидного тіла ОН. Забій лівої вушної раковини. Перелом кісток носа.

Крім того, встановлено, що потерпілий ОСОБА_4 проходив рентгенівське дослідження. За час перебування на стаціонарному лікуванні у ОСОБА_4 відбиралась кров та сеча для проведення лабораторних досліджень, проводилася ультразвукова діагностика черевної порожнини.

Слідчий зазначає, що представниками КНП «Косівської ЦРЛ» не надано результатів лабораторних досліджень аналізів (сечі та крові), що унеможливлює встановити динаміку змін сечі на наявність еритроцитів, відсутні результати контрольних оглядів ультразвукової діагностики (УЗД) органів черевної порожнини, які проводили потерпілому ОСОБА_4 під час перебування на стаціонарному лікуванні до моменту його виписки.

З метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення у слідства виникла необхідність в проведенні обшуку на території відповідних відділень КНП «Косівська центральна районна лікарня» (ЄДРПОУ 01993546), за адресою: Івано-Франківська область, Косівський район, м. Косів, пров. Шевченка, 27.

Відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, нежитлові будівлі Косівської центральної районної лікарні за адресою Івано-Франківська область, Косівський район, м. Косів, пров. Шевченка, 27 на праві комунальної власності належать Косівській міській раді Косівського району Івано Франківської області, нежитлове приміщення, склад за адресою АДРЕСА_1 на праві приватної власності належить ОСОБА_6 .

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримала, посилаючись на викладені в ньому доводи, просила задовольнити.

Обшук, у відповідності зі ст. 234 КПК України, проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши матеріали, якими обґрунтовується внесене клопотання, надходжу до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, оскільки слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що було вчинене кримінальне правопорушення, дані про яке містяться у витягу з ЄРДР, що відшукувані речі та документи мають значення для досудового розслідування та відомості, які в них містяться, можуть бути доказами під час судового розгляду, а також, можуть знаходитися у вказаному в клопотанні приміщенні.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 108, 234, 235, 309 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл слідчим яким доручено здійснення досудового розслідування в кримінальному провадженні № 12019090190000031 старшому слідчому в особливо важливих справах Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_7 , старшому слідчому в особливо важливих справах Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_8 , старшому слідчому в особливо важливих справах Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_9 , старшому слідчому слідчого відділу Старобільського районного управління поліції ГУНП в Луганській області капітану поліції ОСОБА_3 ; слідчому слідчого відділення Миколаївського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_10 ; слідчому слідчого відділу відділення поліції № 5 Криворізького районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області ОСОБА_11 , слідчим групи слідчих у кримінальному провадженні № 12019090190000031 на проведення обшуку на території відповідних відділень КНП «Косівська центральна районна лікарня» (ЄДРПОУ 01993546), за адресою: Івано-Франківська область, Косівський район, м. Косів, пров. Шевченка, 27, що на праві комунальної власності належать Косівській міській раді Косівського району Івано Франківської області, на праві приватної власності ОСОБА_6 , з метою відшукання та вилучення:

- відповідної медичної документації, а саме: медичної карти амбулаторного хворого № 020527 на ім`я ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , всіх даних інструментальних методів дослідження (результатів аналізів крові та сечі, результатів ультразвукової діагностики (УЗД), рентгензнімків), журналів реєстрації проведених лабораторних досліджень, журналів реєстрації результатів ультразвукової діагностики (УЗД) органів черевної порожнини, які проводили потерпілому ОСОБА_4 під час перебування на стаціонарному лікуванні до моменту його виписки, за період з 17.01.2019 по 06.02.2019.

Визначити строк дії ухвали один місяць з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення27.04.2021
Оприлюднено26.01.2023
Номер документу99075750
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку у кримінальному провадженні № 12019090190000031

Судовий реєстр по справі —757/21876/21-к

Ухвала від 27.04.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Шапутько С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні