Ухвала
від 19.02.2010 по справі 2-а-4880/09/0470
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ц

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖ НИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2-а-4880/09/0470 Кат егорія стат. обліку - 6.13

УХВАЛА

19 лютого 2010 року м. Дн іпропетровськ

Дніпропетровський окру жний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Барано вського Р.А.

при секретарі судового зас ідання Акопові А.Р.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні адміністр ативний позов прокурора Лені нського району м. Дніпропетр овська в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України у Ленінському районі м. Дніпропетровська д о Відкритого акціонерного то вариства Дніпропетровський лакофарбовий заводпро стягн ення боргу, -

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Ленінського ра йону м. Дніпропетровська в ін тересах держави в особі упра вління Пенсійного фонду Укра їни у Ленінському районі м. Дн іпропетровська звернувся до суду із адміністративним по зовом до Відкритого акціонер ного товариства Дніпропетро вський лакофарбовий заводз п роханням: стягнути з відпові дача на користь позивача заб оргованість у сумі 17509,16 грн.

Ухвалою суду від 26 березня 200 9 року відкрито провадження п о справі № 2-а-4880/09/0470.

До суду надійшла заява на чальника управління Пенсійн ого фонду України у Ленінськ ому районі м. Дніпропетровсь ка про відмову від адміністр ативного позову. Позивач обґ рунтував відмову тим, що у п ровадженні Господарського с уду Дніпропетровської облас ті знаходиться справа №Б29/163-09 п ро визнання банкрутом ВАТ "Дн іпропетровський лакофарбов ий завод" та постановою Госпо дарського суду Дніпропетров ської області від 04.06.2009р. по спр аві №Б29/163-09 ВАТ "Дніпропетровсь кий лакофарбовий завод" (49600, м. Д ніпропетровськ, вул. Будьонн ого, 22-А, код ЄДРПОУ 05743605) визнано банкрутом та відкрито ліквід аційну процедуру в порядку с т. 51 Закону України "Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом". Також, у порядку ст.ст. 7, 51 Закону України "Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом" управлінням Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Дніпропетровська у встановлений законодавство м строк до ВАТ "Дніпропетровс ький лакофарбовий завод" бул а направлена заява про включ ення до складу кредиторів, що до визнання грошових вимог у сумі 1 547 536,00 грн. (в цю суму включе на сума заборгованості по сп раві №2-а-4126/09/0470). Повідомленням в ід 28.07.2009 р. про результати розгл яду заявлених кредиторських вимог, грошові вимоги управл іння Пенсійного фонду Україн и в Ленінському районі м. Дніп ропетровська у сумі 1 547 536,00 грн . визнано ліквідатором у повн ому обсязі та включені до Реє стру вимог кредиторів, як вим оги IV черги.

За таких обставин, дослід ивши матеріали справи, суд вв ажає за можливе прийняти заз начену заяву про відмову від позовних вимог, оскільки вон а не суперечить законодавств у і не порушує чиїх-небудь пра в і охоронюваних законом інт ересів.

Відповідно до ст. 112, 136 КАС Укр аїни позивач може відмовитис я від адміністративного позо ву повністю або частково. Про прийняття відмови від адмін істративного позову суд пост ановляє ухвалу, якою закрива є провадження у справі.

На підставі викладеного, ке руючись ст. 157 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Прийняти відмову управл іння Пенсійного фонду Україн и у Ленінському районі м. Дніп ропетровська від адміністра тивного позову до Відкритого акціонерного товариства Дні пропетровський лакофарбови й заводпро стягнення боргу.

Провадження у справі закри ти.

Копію ухвали направити сто ронам.

Роз' яснити позивачу, що зг ідно ч. 3 ст. 157 КАС України, повто рне звернення тієї ж особи до адміністративного суду з та ким самим адміністративним п озовом, щодо якого постановл ено ухвалу по закриття прова дження у справі не допускаєт ься.

Ухвала суду першої інстан ції набирає законної сили пі сля закінчення строку поданн я заяви про апеляційне оскар ження, якщо таку заяву не було подано.

Якщо було подано заяву пр о апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була по дана у строк, ухвала суду наби рає законної сили після закі нчення цього строку.

Ухвала суду може бути оскар жена до Дніпропетровського а пеляційного адміністративн ого суду шляхом подачі заяви про апеляційне оскарження ч ерез Дніпропетровський окру жний адміністративний суд пр отягом п' яти днів з дня прог олошення ухвали, а апеляційн а скарга на ухвалу суду подає ться протягом десяти днів пі сля подання заяви про апеляц ійне оскарження.

Суддя /підпис/ Р.А. Ба рановський

Дата ухвалення рішення19.02.2010
Оприлюднено01.09.2010
Номер документу9908424
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-4880/09/0470

Ухвала від 19.02.2010

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Р.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні