Ухвала
від 26.08.2021 по справі 373/1269/21
ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 373/1269/21

Номер рядка звіту 60

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

26 серпня 2021 року м. Переяслав

Переяслав - Хмельницький міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючої судді Керекези Я.І.

за участю:

секретаря судових засідань Ткалі І.М.,

представника позивача адвоката Вак О.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу № 373/1269/21 за позовом ОСОБА_1 до Студениківської сільської ради Київської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду із позовом і просить визначити йому додатковий строк тривалістю два місяці для подання заяви про прийняття спадщини після померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 .

В підготовчому судовому засіданні представник позивача позов підтримала, просила задовольнити. Зазначили про наявність оригіналу заповіту та надання його суду для огляду в разі необхідності. Будь-яких інших заяв чи клопотань не заявила. Зазначила, що ними подані всі наявні докази на підтвердження позовних вимог. Вважає за можливе призначити справу до судового розгляду по суті.

Представник відповідача до суду не з`явився, повідомлений належним чином. Відзиву на позов, будь-яких заяви чи клопотань до суду не направив.

Підготовчого судового засідання на виконання вимог ст. 189 ЦПК України судом проведені дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, в тому числі і зобов`язано позивача надати оригінал заповіту для огляду в судовому засіданні.

Ознайомившись з матеріалами справи, заслухавши пояснення представника позивача, суд вважає, що є достатні підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196- 198, 200 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті у судовому засіданні на 13 год. 00 хв. 10 вересня 2021 року в приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області по вул. Богдана Хмельницького буд.65 в м. Переяславі Київської області.

В судове засідання викликати позивача та/або представника, представника відповідача.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів під час судового розгляду: вступне слово учасників справи; дослідження письмових доказів; надання додаткових пояснень.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Я. І. Керекеза

СудПереяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення26.08.2021
Оприлюднено27.08.2021
Номер документу99188708
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —373/1269/21

Рішення від 01.10.2021

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Керекеза Я. І.

Ухвала від 26.08.2021

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Керекеза Я. І.

Ухвала від 09.08.2021

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Керекеза Я. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні