Ухвала
від 28.08.2021 по справі 635/6200/21
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/6200/21

Провадження по справі № 2/635/3290/2021

У Х В А Л А

про відкриття провадження по справі

28 серпня 2021 року сел. Покотилівка Харківського району Харківської області

Суддя Харківського районного суду Харківської області Березовська І.В., розглянувши матеріали позовної заяви Комунального підприємства Теплові мережі Роганської селищної ради до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за спожиті комунальні послуги з централізованого опалення,

позивач - Комунальне підприємство Теплові мережі Роганської селищної ради , місцезнаходження: Харківська область, Харківський район, смт. Рогань, вул. Першого Травня, 1,

відповідач - ОСОБА_1 , зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування): АДРЕСА_1 ,

В с т а н о в и в :

Комунальне підприємство Теплові мережі Роганської селищної ради звернулося до суду з позовом шляхом пред`явлення позовної заяви до ОСОБА_1 , яким просить стягнути з останнього заборгованість за спожиті комунальні послуги з централізованого опалення за період з 01 жовтня 2017 року по 29 липня 2021 року у розмірі 32783,13 гривень, а також витрати по сплаті судового збору у розмірі 2270,00 гривень.

28 серпня 2021 року на адресу Харківського районного суду Харківської області надійшла інформація про зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) відповідача, отримана в порядку ч.6 ст.187 ЦПК України з Відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Головного Управління ДМС України в Харківській області.

Подана до суду 06 серпня 2021 року позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175 , 177 ЦПК України , підсудна Харківському районному суду Харківської області.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, її повернення чи передачі за підсудністю, відмови у відкритті провадження при відкритті провадження судом не встановлено.

Враховуючи предмет та ціну позову дана справа підпадає під ознаки малозначної справи, передбачені п.1 ч.6 ст. 19 ЦПК України , та підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, відповідно до вимог ст. 274 ЦПК України .

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Суд, дослідивши матеріали, додані до позовної заяви, враховуючи ту обставину, що характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі вимагає проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи, вважає необхідним з власної ініціативи проводити розгляд справи з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст. ст. 136 , 184-187 , 274 , 275 , 277 , 279 ЦПК України , суддя -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за позовом Комунального підприємства Теплові мережі Роганської селищної ради до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за спожиті комунальні послуги з централізованого опалення.

Розгляд справи здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з викликом сторін.

Судове засідання призначити на 24 вересня 2021 року на 08 годину 15 хвилин.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк із дня вручення даної ухвали для надання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України .

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) відповідачу одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідно до ч. 1 ст. 193ЦПК України у встановлений строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи .

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: hr.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.В.Березовська

СудХарківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення28.08.2021
Оприлюднено28.08.2021
Номер документу99211701
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —635/6200/21

Ухвала від 14.05.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Путря О. Г.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 28.08.2021

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні