Ухвала
від 03.09.2021 по справі 635/5689/21
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №635/5689/21

Провадження по справі №2/635/3187/2021

УХВАЛА

03 вересня 2021 року сел. Покотилівка Харківського району Харківської області

Харківський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді - Бобко Т.В.,

секретар судового засідання - Полоз М.М.,

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Безлюдівська селищна рада Харківського району Харківської області, про визначення додаткового строку на прийняття спадщини,

В с т а н о в и в:

ОСОБА_1 пред`явив до суду позов шляхом подання позовної заяви до ОСОБА_2 , яким просить визначити додатковий строк на для подачі ним до нотаріальних органів заяви про прийняття спадщини за заповітом після смерті ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 , терміном в один місяць з часу набрання рішенням суду законної сили та витребувати у приватного нотаріуса Харківського районного нотаріального округу Харківської області Ніколенко Ганни Анатоліївни належним чином завірену копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка проживала за адресою: АДРЕСА_1 , спадкова справа №40/2021.

Ухвалою Харківського районного суду Харківської області від 12 серпня 2021 року провадження по справі відкрито в порядку окремого позовного провадження, справа призначена до розгляду в судовому засіданні.

Одночасно із заявою позивач звернувся до суду з клопотанням про витребування доказів, в якому просив витребувати у приватного нотаріуса Харківського районного нотаріального округу Харківської області Ніколенко Ганни Анатоліївни, належним чином завірену копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка проживала за адресою: АДРЕСА_1 , спадкова справа №40/2021.

Позивач та його представник ОСОБА_4 , який діє на підставі ордеру, виданого відповідно до Закону України Про адвокатуру та адвокатську діяльність у підготовче засідання не з`явились, адвокат Папай С.О. надав суду заяву про розгляд справи за їх відсутності.

Відповідач у підготовче засідання не з`явився, про день, час та місце був повідомлений своєчасно і належним чином, надав суду заяву про розгляд справи за його відсутності.

Представник третьої особи у підготовче засідання не з`явився, про день, час та місце був повідомлений своєчасно і належним чином, причини своєї неявки суду не повідомив.

Враховуючи, що в судове засідання не з`явились всі учасники справи, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає можливим задовольнити клопотання позивача про витребування доказів.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд вважає необхідним витребувати у приватного нотаріуса Харківського районного нотаріального округу Харківської області Ніколенко Ганни Анатоліївни, належним чином завірену копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка проживала за адресою: АДРЕСА_1 , спадкова справа №40/2021, оскільки отримання зазначених документів є для позивача та його представника неможливим, у зв`язку з тим, що зазначена інформація є конфіденційною.

Керуючись ст. ст. 49, 84, 247 ЦПК України , суд,-

УХВАЛИВ :

Клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Харківського районного нотаріального округу Харківської області Ніколенко Ганни Анатоліївни належним чином завірену копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка проживала за адресою: АДРЕСА_1 , спадкова справа №40/2021.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя Т.В.Бобко

СудХарківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення03.09.2021
Оприлюднено03.09.2021
Номер документу99356131
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —635/5689/21

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

Ухвала від 08.12.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Потетій А. Г.

Ухвала від 11.01.2022

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Бобко Т. В.

Ухвала від 03.09.2021

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Бобко Т. В.

Ухвала від 12.08.2021

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Бобко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні