Ухвала
від 13.04.2010 по справі 2-556\09
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 2-556

2009 рок у

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 квітня 2010 року Поді льський районний суд м. Києва

в складі :

головуючого - судді Декал енко В.С.

при секретарі - Хіміч А.В.

розглянувши у відкри тому судовому засіданні в мі сті Києві заяву Товариства з обмеженою відповідальністю « Будпроектінвест БПК « про скасування забезпечення поз ову по справі за позовом ОСОБА_1 до Відділу приватиз ації комунального майна Поді льського району м. Києва, ТОВ « Будпроектінвест БПК» про виз нання договору купівлі-прода жу недійсним, третя особа: Под ільська районна у м. Києві рад а, суд ,

В С Т А Н О В И В :

Позивач зверну вся до суду з позовом до відпо відачів про визнання договор у купівлі-продажу недійсним .

Рішенням Подільс ького районного суду м. Києва від 21.01.2009 року позов задоволен о .

Рішенням колегії суддів судової палати у циві льних справах Апеляційного с уду м. Києва від 11.06.2009 року рішен ня Подільського районного су ду м. Києва від 21.01.2009 року скасов ано , провадження у справі зак рито.

26.03.2010 року представ ник відповідача звернувся д о суду з заявою про скасуванн я ухвали суду в порядку забез печення позову, в зв' язку з набранням рішенням чинності , відповідно до вимог ст.154 ЦПК України.

Представник зая вника ТОВ « Будпроектінвест БПК « , представник 3-ї особи - в судове засідання не з' явил ись , про час слухання справи повідомлені належним чином ,згідно наданої суду заяви пр осять слухати справу в їх від сутності ,задовольнити заяву .

Суд вважає можли вим слухати справу у відсутн ість представників , відпові дно до вимог ст.. 169 ЦПК України.

Позивач , предста вник позивача в судове засід ання не з' явились , про час сл ухання справи повідомлені на лежним чином , причин неявки ч и будь-яких заперечень суду н е надано.

Суд вважає можли вим слухати справу в їх відсу тності , оскільки неявка не пе решкоджає розгляду по суті з аяви про скасування забезпеч ення позову.

Дослідивши матер іали справи ,суд вважає , що за ява підлягає задоволенню з н аступних підстав .

Відповідно до ст .151 ЦПК України - підставою за стосування заходів для забез печення позову - є те , що невж иття заходів забезпечення м оже утруднити чи зробити нем ожливим виконання рішення су ду .

Відповідно до ч .3 ст.154 ЦПК України - заходи заб езпечення позову можуть бути скасовані судом ,який розгля нув позов.

Відповідно до ч. 6 ст.154 ЦПК України - Якщо у зад оволенні позову було відмовл ено, провадження у справі з акрито або заяву залишено без розгляду ,вжиті заходи за безпечення позову застосову ються до набрання судовим рі шенням законної сили….

Відповідно до ст .. 319 ЦПК України - рішення або у хвала апеляційного суду наби рають законної сили з момент у їх проголошення.

Як вбачається з наданих матеріалів справи рі шення Апеляційного суду м. Ки єва від 11.06.2009 року набрало закон ної сили , на даний момент від пали підстави для забезпеч ення позову , а тому суд вважає необхідним задовольнити зая ву про скасування забезпече ння позову, підстав для відмо ви в скасуванні забезпечення позову суду не надано.

На підставі викл аденого ,керуючись ст. 154 ,319 ЦПК України ,

У Х В А Л И В :

Скасувати ареш т на нежилі приміщення з №І по №7, дві шафи (групи приміщень № 75), №№І,2,з, (групи приміщень №76), № 1 (групи приміщень №77) ( в літ. А) за гальною площею І82,80 (сто вісімд есят дві цілих, та вісімдесят сотих) кв.м., які знаходяться з а адресою: АДРЕСА_1 , заборо ну Товариству з обмеженою ві дповідальністю «Будпроекті нвест БПК» ((ідентифікаційни й код 33230989, м. Київ, просп. Правди, 94) та будь-яким іншим особам вч иняти дії щодо відчуження не жилих приміщень з № 1 по № 7, дві шафи (групи приміщень №75), №№ 1,2,3, (групи приміщень № 76), № 1 (групи п риміщень № 77) (в літ. А) загально ю площею І82,80 (сто вісімдесят дв і цілих, та вісімдесят сотих) к в.м., які знаходяться за адресо ю: АДРЕСА_1 ,заборону КП «Ки ївське бюро технічної інвент аризації та реєстрації права власності на нерухоме майно » (ідентифікаційний код 03359836, м . Київ, вул. Трьохсвятительськ а, 4в) здійснювати внесення зап исів в реєстр прав на нерухом е майно щодо нежилих приміще нь з № 1 по №7, дві шафи (групи при міщень №75), №№І,2,3, (групи приміще нь №76), № 1 (групи приміщень №77) (в л іт. А) загальною площею І82,80 (сто вісімдесят дві цілих, та вісі мдесят сотих) кв. м., які знаход яться за адресою: АДРЕСА_1 , накладений ухвалою Подільс ького районного суду м. Києва від 21 жовтня 2008 року.

Ухвала може бути оск аржена до Апеляційного суду м. Києва через Подільський ра йонний суд м. Києва шляхом под ачі в 5-денний строк з дня вин есення ухвали заяви про апе ляційне оскарження і подання м після цього протягом 10 днів апеляційної скарги, з подаче ю її копії до апеляційної інс танції .

Суддя

Дата ухвалення рішення13.04.2010
Оприлюднено12.11.2010
Номер документу9936740
СудочинствоЦивільне
Сутьвиз нання договору купівлі-прода жу недійсним,
🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні