Ухвала
від 06.09.2021 по справі 703/1461/18
СМІЛЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 703/1461/18

4-с/703/13/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про залишення скарги без розгляду

06 вересня 2021 року Смілянський міськрайонний суд Черкаської області у складі:

головуючого судді Ігнатенко Т.В.

секретар судових засідань Бондаренко А.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Сміла Черкаської області, матеріали скарги НВК Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Лідер Смілянської міської ради Черкаської області, в інтересах якого діє адвокат Боряк Галина Юріївна, на бездіяльність Смілянського міського відділу державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)

ВСТАНОВИВ:

20 серпня 2021 року поштовим відправлення на адресу суду надійшла вищевказана скарга НВК Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Лідер Смілянської міської ради Черкаської області, в інтересах якого діє адвокат Боряк Г.Ю., в якій просить: визнати бездіяльність старшого державного виконавця Смілянського міського відділу державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Гребенюка Олександра Володимировича, що полягає у ненаданні відповіді за результатами розгляду заяви про закриття виконавчого провадження; зобов`язати старшого державного виконавця Смілянського міського відділу державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Гребенюка Олександра Володимировича розглянути заяву про закриття виконавчого провадження та надати відповідь на заяву у спосіб та строки, визначені Законом України Про виконавче провадження .

02 вересня 2021 року на електронну адресу суду надійшла заява представника скаржника НВК Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Лідер Смілянської міської ради Черкаської області - адвоката Боряк Г.Ю., в якій просить вищевказану скаргу залишити без розгляду.

Представник скаржника та державний виконавець у судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду скарги були повідомлені належним чином.

Враховуючи, що розгляд справи відбувався за відсутності учасників судового процесу, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального засобу не здійснювалось, що відповідає вимогам ч.2 ст.247 ЦПК України.

Суд, дослідивши матеріали скарги, врахувавши заяву представника скаржника про залишення скарги без розгляду, приходить до наступного.

Відповідно до ч.3 ст.13 ЦПК України, учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд. Таке право мають також особи, в інтересах яких заявлено вимоги, за винятком тих осіб, які не мають процесуальної дієздатності.

Згідно п.3 ч.1 ст.43 ЦПК України, учасники справи мають право подавати заяви та клопотання.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Підстав для відмови у задоволенні заяви представника скаржника НВК Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Лідер Смілянської міської ради Черкаської області - адвоката Боряк Г.Ю. про залишення скарги до на бездіяльність Смілянського міського відділу державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), без розгляду, судом не встановлено.

На підставі викладеного, керуючись ст.3, 13, 19, 43, 257, 260, 294, 450, 451 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Заяву представника скаржника НВК Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Лідер Смілянської міської ради Черкаської області - адвоката Боряк Галини Юріївни про залишення без розгляду скарги НВК Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Лідер Смілянської міської ради Черкаської області, в інтересах якого діє адвокат Боряк Галина Юріївна, на бездіяльність Смілянського міського відділу державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) - задовольнити.

Скаргу НВК Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Лідер Смілянської міської ради Черкаської області, в інтересах якого діє адвокат Боряк Галина Юріївна, на бездіяльність Смілянського міського відділу державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Черкаського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її отримання шляхом подачі апеляційної скарги.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги, ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Головуючий Т.В. Ігнатенко

СудСмілянський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення06.09.2021
Оприлюднено07.09.2021
Номер документу99374123
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —703/1461/18

Ухвала від 22.05.2022

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Биченко І. Я.

Ухвала від 22.05.2022

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Биченко І. Я.

Ухвала від 24.09.2021

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Биченко І. Я.

Ухвала від 13.09.2021

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Биченко І. Я.

Ухвала від 06.09.2021

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Ігнатенко Т. В.

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Биченко І. Я.

Ухвала від 22.07.2021

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Биченко І. Я.

Ухвала від 21.05.2021

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Опалинська О. П.

Ухвала від 21.05.2021

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Опалинська О. П.

Ухвала від 13.05.2021

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Кирилюк Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні