Ухвала
від 03.09.2021 по справі 757/46575/21-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/46575/21-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 вересня 2021 року слідчий суддяПечерського районногосуду м.Києва ОСОБА_1 ,за участюсекретаря ОСОБА_2 ,розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалі судуу м.Києві клопотаннязаступника начальникадругого відділуорганізації процесуальногокерівництва тапідтримання публічногообвинувачення управліннянагляду задодержанням законіворганами центральногоапарату Національноїполіції УкраїниДепартаменту наглядуза додержаннямзаконі Національноюполіцією Українита органами,які ведутьборотьбу зорганізованою татранснаціональною злочинністю,Офісу Генеральногопрокурора ОСОБА_3 про арештмайна,

В С Т А Н О В И В :

01.09.2021 у провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання сторони кримінального провадження заступника начальника другого відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законі Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні № 42020160000000609.

Слідчий або прокурор в судове засідання не з`явились, прокурор направив заяву про розгляд клопотання без його участі та задоволення клопотання.

В обґрунтування клопотання, прокурор зазначив наступне.

Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42020160000000609 від 01.07.2020 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частинами 2, 3, 4, 5 ст. 191, ч. 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 КК України.

У невстановлений слідством день та час, однак не пізніше 09.04.2021 за невстановлених слідством обставин ОСОБА_4 , за попередньою змовою з ОСОБА_5 та невстановленою слідством особою з метою незаконного збагачення визначили об`єктом злочинного посягання кошти, які перебувають в розпорядженні АТ«Державна продовольчо-зернова корпорація України» (код 37243279) (далі - АТ «ДПЗКУ») з метою їх розтрати в інтересах невстановленої слідством особи.

З метою реалізації злочинного умислу, 19.04.2021 ОСОБА_4 , перебуваючи за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 1 в приміщенні АТ«ДПЗКУ», виконуючи обов`язки голови правління Товариства під час засідання правління ініціював питання укладення договору про надання послуг з перевалки зернових вантажів навалом між АТ «ДПЗКУ» та ТОВ«ТРАНССЕРВІС 2008» (код 35818770) (далі - ТОВ«ТРАНССЕРВІС 2008»), підконтрольному ОСОБА_5 .

ОСОБА_4 , з метою прикриття злочинного мотиву на розтрату коштів Товариства пояснив вказану ініціативу нібито неспроможністю філій АТ«ДПЗКУ» - «Одеський зерновий термінал» та «Миколаївський портовий елеватор» місткістю 166 тис. тон, здатністю щоденної перевалки водним транспортом 12 000 тон/добу забезпечити перевалку зернових у об`ємі, визначеному фінансовим планом на 2021 рік. Окрім того ОСОБА_4 в ході засідання правління зазначив, що фінансовим планом Товариства на 2021 рік, затвердженого Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України передбачено фінансування послуг перевалки через сторонні портові елеватори.

Досягнувши попередньо узгодженого з ОСОБА_5 та невстановленою слідством особою злочинного плану, за результатами засідання правління АТ «ДПЗКУ» прийнято рішення, оформлене протоколом №68/2021 від 19.04.2021, яким погоджено укладення договору про надання послуг з перевалки зернових вантажів навалом між АТ «ДПЗКУ» та ТОВ«Транссервіс 2008» щодо надання послуги з перевалки і зберігання зернових, олійних і бобових культур через термінал ТОВ «Транссервіс 2008» експортованих з території України через Морський торговельний порт «Чорноморськ» до 1500000 МТ зернових, загальна сума договору не може перевищувати 428067990,00 грн. в т.ч. ПДВ, що в грошовому еквіваленті складає 15300000,00 доларів США, строком дії до 31грудня 2021 року та уповноважено в.о. голови Правління АТ «ДПЗКУ» ОСОБА_4 на підставі Статуту підписати вищезазначений договір з ТОВ«ТРАНССЕРВІС 2008».

У подальшому, ОСОБА_4 , продовжуючи реалізовувати спільний злочинний умисел на розтрату коштів АТ «ДПЗКУ» уклав з ТОВ«ТРАНССЕРВІС 2008» в особі директора ОСОБА_6 договір №19/04-21 про надання послуг з перевалки зернових вантажів навалом від 19.04.2021, чим завершив підготовчий етап вчинення злочину.

Досягнувши попередньо визначеної мети, ОСОБА_4 під час виконання обов`язків голови правління АТ «ДПЗКУ» неодноразово ініціював питання перерахування коштів з розрахункових рахунків на користь ТОВ«ТРАНССЕРВІС 2008», які в подальшому під контролем ОСОБА_5 перераховувались на підконтрольні Товариства та привласнювались, внаслідок чого спричини у період з 19.04.2021 по 05.08.2021 майнову шкоду (збиток) державі в особі АТ«ДПЗКУ» (код 37243279) в розмірі 71850289,79 грн., тобто в особливо великих розмірах.

З метою виявлення та вилучення документів, які підтверджують причетність ОСОБА_4 , ОСОБА_5 та інших невстановлених слідством осіб до вчинених злочинів, передбачених частинами 2, 3, 4, 5 ст. 191, ч. 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 КК України, 18.08.2021, на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 17.08.2021 проведено обшук в приміщеннях, розташованих за адресою: м. Одеса, вул. Хлібна Гавань, 4, які належать Державі Україна в особі Кабінету Міністрів України та використовуються ПАТ«ДПЗКУ» (код 37243279) та Філією АТ«ДПЗКУ» «МИКОЛАЇВСЬКИЙ ПОРТОВИЙ ЕЛЕВАТОР» (код 37506172).

Статтею 170 КПК України передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до частини 2 статті 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

У випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 КПК України, арешт накладається на майно підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, фізичної чи юридичної особи, яка в силу закону несе цивільну відповідальність за шкоду, завдану діями (бездіяльністю) підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності обґрунтованого розміру цивільного позову у кримінальному провадженні, а так само обґрунтованого розміру неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, щодо якої здійснюється провадження.

Відповідно до ч. 6 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, фізичної чи юридичної особи, яка в силу закону несе цивільну відповідальність за шкоду, завдану діями (бездіяльністю) підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності обґрунтованого розміру цивільного позову у кримінальному провадженні, а так само обґрунтованого розміру неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, щодо якої здійснюється провадження.

У даному випадку, підставою застосування арешту майна - є заборона для осіб у володінні яких воно знаходиться віджувати, користуватись та видозмінювати майно.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його знищення, перетворення, відчуження.

Метою арешту майна є забезпечення кримінального провадження, збереження речового доказу.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до ч. 10 ст. 170 КПК України, що арешт може бути накладено у встановленому Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Згідно ч. 2 ст. 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 КПК України); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 КПК України); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Враховуючи викладене, в зв`язку з метою забезпечення збереження вищевказаного майна або настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню, слідчий суддя, дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, оскільки накладення арешту на майно сприятиме меті кримінального провадження, а не накладення може призвести до незворотніх наслідків.

На підставі викладеного і керуючись ст. 107, 131, 132, 170173, 309 КПК України, слідчий суддя

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно, вилучене протоколом обшуку від 18.08.2021 на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 17.08.2021 під час проведення обшуку в приміщеннях, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 , які належать Державі Україна в особі Кабінету Міністрів України та використовуються ПАТ«ДПЗКУ» (код 37243279) та Філією АТ«ДПЗКУ» «МИКОЛАЇВСЬКИЙ ПОРТОВИЙ ЕЛЕВАТОР» (код 37506172), а саме: приймальний акт № 000015238 на 1 арк; відомість відвісів на 1 арк; відомість відвісів на 1 арк; реєстр ТТН на 1 арк; картка аналізу зерна №1/1 на 1 арк відомість відвісів на 1 арк; картка аналізу зерна №11/11 на 1 арк; відомість відвісів на 1 арк; відомість відвісів на 1 арк; картка аналізу зерна №36/36 на 1 арк ; реєстр виробничих відвісів на 3 арк; документи за період 02.01.2020: звіт № 186 на 1 арк.; приймальний акт № 000015240 на 1 арк; відомість відвісів на 1 арк.; реєстр ТТН на 1 арк; картка аналізу зерна №2/2 на 1 арк ; відомість відвісів на 1 арк; відомість відвісів на 1 арк; картка аналізу зерна №57/57 на 1 арк.; відомість відвісів на 1 арк.; відомість відвісів на 1 арк.; картка аналізу зерна №72/72 на 1 арк.; реєстр виробничих відвісів на 4 арк; документи за період 03.01.2020: звіт № 187 на 1 арк.; приймальний акт № 000015243 на 1 арк.; відомість відвісів на 1 арк.; реєстр ТТН на 1 арк.; картка аналізу зерна №3/3 на 1 арк.; відомість відвісів на 1 арк.; картка аналізу зерна №106/106 на 1 арк.; відомість відвісів на 1 арк.; картка аналізу зерна №115/115 на 1 арк.; наказ про відпуск №1 на 1 арк.; заявка про відпуск на 1 арк.; заявка про відпуск на 1 арк.; картка аналізу зерна №73/73 на 1 арк.; акт на знищення непридатних відходів №73 на 1 арк.; ТТН №000001 на 1 арк.; ТТН №000001 на 1 арк.; матеріальна перепустка №642 на 1 арк.; дозвіл на відвантаження №ОЗТ00000002 на 1 арк.; реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за період пошти 04.01.2020: звіт № 188 на 1 арк., приймальний акт № 000015245 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №4/4 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №121/121 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №123/123 на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за 05.01.2020: звіт № 189 на 1 арк., приймальний акт № 000015246 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №5/5 на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 1 арк.; документи за 06.01.2020: звіт № 190 на 1 арк., приймальний акт № 000015249 на 3 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №6/6 на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 2 арк.; документи за 07.01.2020: звіт № 191 на 1 арк., приймальний акт № 000015253 на 3 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №7/7 на 1 арк.,реєстр виробничих відвісів на 2 арк.; документи за 08.01.2020: звіт № 192 на 1 арк., приймальний акт № 000015258 на 1 арк., ТТН ПЗО №704705 на 1 арк., ТТН ПЗО №704706 на 1арк., ТТН ПЗО №704709 на 1 арк., ТТН ПЗО №704708 на 1 арк., ТТН ПЗО №704710 на 1 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №9/9 на 1 арк., приймальний акт № 000015256 на 2 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №8/8 на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за 09.01.2020: звіт № 193 на 1 арк., приймальний акт № 000015261 на 2 арк., ТТН №000938 на 1 арк., ТТН №000939 на 1 арк., ТТН №000937 на 1 арк., ТТН №000940 на 1арк, ТТН №000941 на 1арк, ТТН №000942 на 1арк, ТТН №000945 на 1арк, ТТН №000944 на 1арк, ТТН №000943 на 1арк, ТТН ПЗО №704713 на 1арк, ТТН ПЗО №704711 на 1арк., ТТН ПЗО №704712 на 1арк., ТТН ПЗО №704714 на 1арк., ТТН ПЗО №704715 на 1арк., ТТН ПЗО №704717 на 1арк., ТТН ПЗО №704716 на 1арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №11/11 на 1 арк., приймальний акт № 000015259 на 2 арк., відомість відвісів на 9 арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №10/10 на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за 10.01.2020: звіт № 193 на 1 арк., приймальний акт № 000015263 на 1 арк., ТТН ПЗО №704718 на 1арк., ТТН ПЗО №704719 на 1арк., ТТН ПЗО №704723 на 1арк., ТТН ПЗО №704721 на 1арк., ТТН ПЗО №704722 на 1арк., ТТН ПЗО №704720 на 1арк., ТТН №000948 на 1арк., ТТН №000949 на 1арк., ТТН №000951 на 1арк., ТТН №000947 на 1арк., ТТН №000946 на 1арк., ТТН №000950 на 1арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №13/13 на 1 арк., приймальний акт № 000015262 на 2 арк., відомість відвісів на 3 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №12/12 на 1 арк ., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за 11.01.2020: звіт № 194 на 1 арк., приймальний акт № 000015268 на 2 арк., ТТН ПЗО №759205 на 1арк., ТТН ПЗО №759207 на 1арк., ТТН ПЗО №759208 на 1арк., ТТН ПЗО №759201 на 1арк., ТТН ПЗО №759202 на 1арк., ТТН ПЗО №759209 на 1арк., ТТН ПЗО №759203 на 1арк., ТТН №000966 на 1арк., ТТН №000965 на 1арк., ТТН №000962 на 1арк., ТТН №000964 на 1арк., ТТН №000963 на 1арк., ТТН №000961 на 1арк., ТТН №000960 на 1арк., ТТН №000955 на 1арк., ТТН №000954 на 1арк., ТТН №000956 на 1арк., ТТН №000957 на 1арк., ТТН №000959 на 1арк., ТТН №000958 на 1арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №15/15 на 1 арк., приймальний акт № 000015266 на 3 арк., відомість відвісів на 13 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №14/14 на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за 12.01.2020: звіт № 195 на 1 арк., приймальний акт № 000015270 на 2 арк., ТТН ПЗО №759206 на 1арк., ТТН №000968 на 1арк., ТТН №000967 на 1арк., ТТН №000969 на 1арк., ТТН №000970 на 1арк., ТТН №000971 на 1арк., ТТН №000973 на 1арк., ТТН №000974 на 1арк., ТТН №000977 на 1арк., ТТН №000978 на 1арк., ТТН №000976 на 1арк., ТТН №000972 на 1арк., ТТН №000975 на 1арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №17/17 на 1 арк., приймальний акт № 000015269 на 2 арк., відомість відвісів на 14 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №16/16 на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 2 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за 13.01.2020: звіт № 196 на 1 арк., приймальний акт № 000015274 на 1 арк., ТТН ПЗО №759210 на 1арк., ТТН ПЗО №759211 на 1арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №18/18 на 1 арк., приймальний акт № 000015273 на 2 арк., відомість відвісів на 11 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №19/19 на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 2 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за 14.01.2020: звіт № 174 на 1 арк., приймальний акт № 000015278 на 1 арк., ТТН ПЗО №759212 на 1арк., ТТН ПЗО №759214 на 1арк., ТТН ПЗО №759215 на 1арк., ТТН ПЗО №759213 на 1арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №20/20 на 1 арк., приймальний акт № 000015276 на 2 арк., відомість відвісів на 5 арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №21/21 на 1 арк., наказ на відпуск №3 на 1 арк., заявка на відпуск на 1 арк., акт на знищення №657 на 1 арк., ТТН №000002 на 1арк., ТТН №000002 на 1арк, матеріальна перепустка №647 на 1 арк., дозвіл на відвантаження № ОЗТ00000003 на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за 15.01.2020: звіт № 198 на 1 арк., приймальний акт № 000015280 на 2 арк., відомість відвісів на 6 арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №22/22 на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 2 арк.; документи за 16.01.2020: звіт № 199 на 1 арк., приймальний акт № 000015281 на 2 арк., відомість відвісів на 6 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №23/23 на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 2 арк.; документи за 17.01.2020: звіт № 177 на 1 арк., приймальний акт № 000015284 на 3 арк., відомість відвісів на 10 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №24/24 на 1 арк., наказ на відпуск №4 на 1 арк.,заявка на відпуск на 1 арк., акт на знищення №761 на 1 арк., картка аналізу зерна №761/761 на 1 арк., ТТН №000003 на 1арк., ТТН №000003 на 1арк., матеріальна перепустка №648 на 1 арк., картка аналізу зерна №788/788 на 1 арк., ТТН №000004 на 1арк., ТТН №000004 на 1арк, матеріальна перепустка №649 на 1 арк., дозвіл на відвантаження № ОЗТ00000005 на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 2 арк.; документи за 18.01.2020: звіт № 201 на 1 арк., приймальний акт № 000015288 на 3 арк., відомість відвісів на 8 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №25/25 на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 2 арк; документи за 19.01.2020: звіт № 202 на 1 арк., приймальний акт № 000015290 на 2 арк., відомість відвісів на 6 арк., реєстр ТТН на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 2 арк.; документи за 20.01.2020: звіт № 203 на 1 арк., приймальний акт № 000015291 на 2 арк., відомість відвісів на 4 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №27/27 на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 2 арк.; документи за 21.01.2020: звіт № 204 на 1 арк., приймальний акт № 000015294 на 1 арк., ТТН №1 на 1арк., ТТН №4 на 1арк., ТТН №101 на 1арк., ТТН №7 на 1арк., ТТН №6 на 1арк., ТТН №8 на 1арк., ТТН №9 на 1арк., ТТН №18 на 1арк., ТТН №11 на 1арк., ТТН №2 на 1арк., ТТН №3 на 1арк., реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №28/28 на 1 арк., відомість відвісів на 8 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №29/29 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1033/1033 на 1 арк., відомість відвісів на 2 арк., картка аналізу зерна №1088/1088 на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 6 арк.; документи за 22.01.2020: звіт № 205 на 1 арк., приймальний акт № 000015297 на 1 арк., ТТН АКС №117 на 1арк., ТТН АКС №148 на 1арк., ТТН АКС №150 на 1арк., ТТН АКС №140 на 1арк., ТТН АКС №142 на 1арк., ТТН АКС №143 на 1арк., ТТН АКС №144 на 1арк., ТТН АКС №139 на 1арк., Акт від 22.01.2020 на 1 арк., ТТН АКС №141 на 1арк., ТТН АКС №145 на 1арк., ТТН АКС №146 на 1арк., ТТН АКС №147 на 1арк., ТТН АКС №124 на 1арк., ТТН АКС №125 на 1арк., ТТН АКС №123 на 1арк., ТТН №564 на 1арк., ТТН №563 на 1арк., ТТН №562 на 1арк., реєстр ТТН на 1 арк, картка аналізу зерна №30/30 на 1 арк., приймальний акт №000015296 на 3 арк., відомість відвісів на 11 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №31/31 на 1 арк., відомість відвісів на 2 арк., картка аналізу зерна №1157/1157 на 1 арк., відомість відвісів на 2 арк., картка аналізу зерна №1210/1210 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1211/1211 на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 6 арк.; документи за 23.01.2020: звіт № 206 на 1 арк., приймальний акт № 000015302 на 2 арк., ТТН №6 на 1арк., ТТН №2 на 1арк., ТТН №1 на 1арк., ТТН №7 на 1арк., ТТН №3 на 1арк., ТТН №8 на 1арк., ТТН АКС №114 на 1арк., ТТН АКС №115 на 1арк., ТТН АКС №116 на 1арк., ТТН АКС №135 на 1арк., ТТН АКС №221 на 1арк., ТТН АКС №136 на 1арк., ТТН АКС №137 на 1арк., ТТН АКС №222 на 1арк., ТТН АКС №105 на 1арк., ТТН АКС №102 на 1арк., ТТН АКС №101 на 1арк., ТТН АКС №138 на 1арк., ТТН АКС №107 на 1арк., ТТН АКС №106 на 1арк., ТТН АКС №108 на 1арк., ТТН АКС №149 на 1арк., ТТН №566 на 1арк., ТТН №567 на 1арк., ТТН №568 на 1арк., ТТН №569 на 1арк., ТТН №565 на 1арк, реєстр ТТН на 1 арк., картка аналізу зерна №32/32 на 1 арк., приймальний акт №000015200 на 2 арк., відомість відвісів на 8 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №33/33 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1257/1257 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1336/1336 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1258/1258 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1316/1316 на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 6 арк.; документи за 24.01.2020: звіт № 207 на 1 арк., приймальний акт № 000015306 на 3 арк., ТТН №000413 на 1арк., ТТН №000412 на 1арк., ТТН №000410 на 1арк., ТТН №11 на 1арк., ТТН №21 на 1арк., ТТН №84 на 1арк., ТТН №5 на 1арк., ТТН №4 на 1арк., ТТН №00000000096 на 1арк., ТТН №00000000090 на 1арк., ТТН №00000000089 на 1арк., ТТН №00000000088 на 1арк., ТТН №00000000093 на 1арк., ТТН №00000000092 на 1арк., ТТН №00000000091 на 1арк., ТТН №00000000104 на 1арк., ТТН №00000000103 на 1арк., ТТН №00000000102 на 1арк., ТТН №00000000095 на 1арк., ТТН №00000000096 на 1арк., ТТН АКС №240 на 1арк., ТТН АКС №245 на 1арк., ТТН АКС №203 на 1арк., ТТН АКС №121 на 1арк., ТТН АКС №250 на 1арк., ТТН АКС №120 на 1арк., ТТН АКС №238 на 1арк., ТТН АКС №242 на 1арк., ТТН АКС №202 на 1арк., Акт від 24.01.2020 на 1 арк., ТТН АКС №300 на 1арк., ТТН АКС №298 на 1арк., ТТН АКС №233 на 1арк., ТТН АКС №234 на 1арк., ТТН АКС №231 на 1арк., ТТН АКС №248 на 1арк., ТТН АКС №299 на 1арк., ТТН АКС №232 на 1арк, ТТН АКС №227 на 1арк, ТТН АКС №122 на 1арк., ТТН АКС №133 на 1арк., ТТН АКС №236 на 1арк., ТТН АКС №201 на 1арк, ТТН АКС №217 на 1арк., ТТН АКС №218 на 1арк., ТТН АКС №219 на 1арк., ТТН АКС №215 на 1арк., ТТН АКС №126 на 1арк., ТТН АКС №216 на 1арк., ТТН АКС №212 на 1арк., ТТН АКС №211 на 1арк., ТТН АКС №130 на 1арк., ТТН АКС №128 на 1арк, ТТН АКС №213 на 1арк., ТТН АКС №214 на 1арк, ТТН АКС №129 на 1арк., ТТН АКС №132 на 1арк., ТТН АКС №131 на 1арк., ТТН АКС №118 на 1арк., ТТН АКС №210 на 1арк., ТТН АКС №205 на 1арк., ТТН АКС №204 на 1арк., ТТН АКС №209 на 1арк., ТТН АКС №119 на 1арк., ТТН №573 на 1арк., ТТН №572 на 1арк., ТТН №570 на 1арк., ТТН №574 на 1арк., ТТН №571 на 1арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №34/34 на 1 арк., приймальний акт №000015304 на 3 арк.,відомість відвісів на 8 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №35/35 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1407/1407 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1453/1453 на 1 арк., наказ на відпуск №7 на 1 арк., заявка на відпуск на 1 арк., акт на знищення №1342 на 1 арк., картка аналізу зерна №1342/1342 на 1 арк., ТТН №000005 на 1арк., ТТН №000005 на 1арк., матеріальна перепустка №652 на1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 5 арк.; документи за 25.01.2020: звіт № 208 на 1 арк., приймальний акт № 000015307 на 2 арк., ТТН №00000000106 на 1арк., ТТН №00000000119 на 1арк., ТТН АКС №272 на 1арк., ТТН АКС №268 на 1арк., ТТН АКС №270 на 1арк., ТТН АКС №271 на 1арк., ТТН АКС №275 на 1арк., ТТН АКС №223 на 1арк., ТТН АКС №255 на 1арк., ТТН АКС №256 на 1арк., ТТН АКС №265 на 1арк., акт від 25.01.2020 на 1 арк., ТТН АКС №266 на 1арк., ТТН АКС №257 на 1арк., ТТН АКС №261 на 1арк., ТТН АКС №260 на 1арк., ТТН АКС №258 на 1арк., ТТН АКС №259 на 1арк., ТТН АКС №262 на 1арк., ТТН АКС №253 на 1арк., ТТН АКС №254 на 1арк., ТТН АКС №251 на 1арк., ТТН АКС №264 на 1арк., ТТН АКС №263 на 1арк., ТТН АКС №292 на 1арк., ТТН АКС №228 на 1арк., ТТН АКС №226 на 1арк., ТТН АКС №296 на 1арк., ТТН АКС №225 на 1арк., ТТН АКС №294 на 1арк., ТТН АКС №295 на 1арк., ТТН АКС №291 на 1арк., ТТН АКС №287 на 1арк., ТТН АКС №289 на 1арк., ТТН АКС №208 на 1арк., ТТН АКС №290 на 1арк., ТТН АКС №286 на 1арк., ТТН АКС №283 на 1арк., ТТН АКС №285 на 1арк., ТТН АКС №284 на 1арк., ТТН АКС №280 на 1арк., ТТН АКС №282 на 1арк., ТТН АКС №281 на 1арк., ТТН АКС №277 на 1арк., ТТН АКС №276 на 1арк., ТТН АКС №278 на 1арк., ТТН №583 на 1арк., ТТН №582 на 1арк., ТТН №584 на 1арк., ТТН №585 на 1арк, ТТН №580 на 1арк, ТТН №579 на 1арк., ТТН №581 на 1арк., реєстр ТТН на 2 арк., Картка аналізу зерна №36/36 на 1 арк., приймальний акт №000015309 на 3 арк., відомість відвісів на 7 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №37/37 на 1 арк, відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1594/1594 на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 2 арк., відомість відвісів на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за 26.01.2020: звіт № 209 на 1 арк.; приймальний акт № 000015312 на 2 арк., ТТН №2 на 1арк., ТТН №1 на 1арк., ТТН №3 на 1арк., ТТН №4 на 1арк., ТТН АКС №436 на 1арк., ТТН АКС №439 на 1арк., ТТН АКС №438 на 1арк., ТТН АКС №435 на 1арк., ТТН АКС №434 на 1арк., ТТН АКС №432 на 1арк., ТТН АКС №297 на 1арк., ТТН АКС №429 на 1арк., ТТН АКС №430 на 1арк., ТТН АКС №433 на 1арк., ТТН АКС №276 на 1арк., ТТН АКС №427 на 1арк., ТТН АКС №428 на 1арк., ТТН АКС №374 на 1арк., ТТН АКС №375 на 1арк., ТТН АКС №426 на 1арк., ТТН АКС №252 на 1арк., ТТН АКС №320 на 1арк., ТТН АКС №442 на 1арк., ТТН АКС №267 на 1арк, ТТН АКС №312 на 1арк., ТТН АКС №319 на 1арк., ТТН АКС №318 на 1арк., ТТН АКС №321 на 1арк., ТТН АКС №311 на 1арк., ТТН АКС №307 на 1арк.; ТТН АКС №304 на 1арк.; ТТН АКС №314 на 1арк.; ТТН АКС №303 на 1арк.; ТТН АКС №446 на 1арк.; ТТН АКС №445 на 1арк., ТТН АКС №324 на 1арк., ТТН АКС №449 на 1арк., ТТН АКС №313 на 1арк., ТТН АКС №448 на 1арк., ТТН АКС №444 на 1арк., ТТН АКС №443 на 1арк., ТТН АКС №437 на 1арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №38/38 на 1 арк., приймальний акт №000015311 на 3 арк., відомість відвісів на 9 арк., реєстр ТТН на 2 арк., картка аналізу зерна №39/39 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1677/1677 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1690/1690 на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., картка аналізу зерна №1759/1759 на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 1 арк., журнал реєстрації завантажування на 1 арк., відомість відвісів на 1 арк., реєстр виробничих відвісів на 5 арк.; документи за 27.01.2020: звіт № 210 на 1 арк., приймальний акт № 000015315 на 2 арк.,лист вих. №20 від 25.01.2020 на 1 арк., ТТН №000411 на 1арк., ТТН 12 ААЗ №875901 на 1арк., ТТН 12 ААЗ №875903 на 1арк., ТТН 12 ААЗ №875902 на 1арк., ТТН №21 на 1арк.; ТТН №85 на 1арк.; ТТН №5 на 1арк.; ТТН №00000000138 на 1арк.; ТТН №00000000140 на 1арк.; ТТН №00000000135 на 1арк.; ТТН №00000000139 на 1арк.; ТТН №00000000137 на 1арк.; ТТН №00000000136 на 1арк.; ТТН №00000000133 на 1арк.; ТТН №00000000132 на 1арк.; ТТН АКС №447 на 1арк.; ТТН АКС №302 на 1арк.; ТТН АКС №399 на 1арк.; ТТН АКС №361 на 1арк.; ТТН АКС №425 на 1арк.; ТТН АКС №207 на 1арк.; ТТН АКС №372 на 1арк.; ТТН АКС №371 на 1арк.; ТТН АКС №273 на 1арк.; ТТН АКС №370 на 1арк.; ТТН АКС №368 на 1арк.; ТТН АКС №344 на 1арк.; ТТН АКС №367 на 1арк.; ТТН АКС №343 на 1арк.; ТТН АКС №345 на 1арк.; ТТН АКС №346 на 1арк.; ТТН АКС №347 на 1арк.; ТТН АКС №348 на 1арк.; ТТН АКС №350 на 1арк.; ТТН АКС №362 на 1арк.; ТТН АКС №364 на 1арк.; ТТН АКС №365 на 1арк.; Реєстр ТТН на 2 арк.; Картка аналізу зерна №40/40 на 1 арк.; Приймальний акт №000015314 на 3 арк.; Відомість відвісів на 14 арк.; Реєстр ТТН на 2 арк.; Картка аналізу зерна №41/41 на 1 арк.; Відомість відвісів на 2 арк.; Реєстр виробничих відвісів на 1 арк.; Журнал реєстрації завантажування на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів на 3 арк.; документи за 28.01.2020: Звіт № 211 на 1 арк.; Приймальний акт № 000015318 на 2 арк.; Акт від 28.01.2020 на 1 арк.; ТТН 12 ААЗ №875918 на 1арк.; ТТН 12 ААЗ №875910 на 1арк.; Акт від 28.01.2020 на 1 арк.; ТТН 12 ААЗ №875914 на 1арк.; Акт від 28.01.2020 на 1 арк.; ТТН 12 ААЗ №875911 на 1арк.; Акт від 28.01.2020 на 1 арк.; ТТН 12 ААЗ №875917 на 1арк.; ТТН №2 на 1арк.; ТТН №2 на 1арк.; ТТН №4 на 1арк.; ТТН №1 на 1арк.; ТТН №00000000154 на 1арк.; ТТН №00000000153 на 1арк.; ТТН №00000000148 на 1арк.; ТТН №00000000149 на 1арк.; ТТН АКС №354 на 1арк.; ТТН АКС №389 на 1арк.; ТТН АКС №391 на 1арк.; ТТН АКС №390 на 1арк.; ТТН АКС №387 на 1арк.; ТТН АКС №395 на 1арк.; ТТН АКС №353 на 1арк.; ТТН АКС №406 на 1арк.; ТТН АКС №388 на 1арк.; ТТН АКС №526 на 1арк.; ТТН АКС №414 на 1арк.; ТТН АКС №392 на 1арк.; ТТН АКС №384 на 1арк.; ТТН АКС №408 на 1арк.; ТТН АКС №385 на 1арк.; ТТН АКС №383 на 1арк.; ТТН АКС №382 на 1арк.; ТТН АКС №386 на 1арк.; ТТН АКС №417 на 1арк.; ТТН АКС №396 на 1арк.; ТТН АКС №397 на 1арк.; ТТН АКС №360 на 1арк.; ТТН АКС №358 на 1арк.; ТТН АКС №359 на 1арк.; ТТН АКС №357 на 1арк.; Акт від 28.01.2020 на 1 арк.; ТТН АКС №355 на 1арк.; ТТН АКС №352 на 1арк.; ТТН АКС №424 на 1арк.; ТТН АКС №351 на 1арк.; ТТН АКС №420 на 1арк.; ТТН АКС №422 на 1арк.; ТТН АКС №423 на 1арк.; ТТН АКС №418 на 1арк.; ТТН АКС №413 на 1арк.; ТТН АКС №415 на 1арк.; ТТН АКС №412 на 1арк.; ТТН АКС №411 на 1арк.; ТТН АКС №416 на 1арк.; ТТН АКС №403 на 1арк.; Акт від 28.01.2020 на 1 арк.; ТТН АКС №402 на 1арк.; ТТН АКС №409 на 1арк.; Реєстр ТТН на 2 арк.; Картка аналізу зерна №43/43 на 1 арк.; Приймальний акт №000015317 на 3 арк.; Відомість відвісів на 11 арк.; Реєстр ТТН на 2 арк.; Картка аналізу зерна №42/42 на 1 арк.; Наказ на відпуск №11 на 1 арк.; Заявка на відпуск на 1 арк.; Акт на знищення №1890 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1890/1890 на 1 арк.; ТТН №000006 на 1 арк.; ТТН №000006 на 1 арк.; Матеріальна перепустка №656 на 1 арк.; Дозвіл на відвантаження №ОЗТ00000008 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №2009/2009 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Журнал реєстрації завантажування на 2 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів на 4 арк.; документи за 29.01.2020: Звіт № 212 від 29.01.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 99 арк.; Звіт № 213 від 30.01.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 107 арк.; Звіт № 214 від 31.01.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 121 арк.; документи за лютий 2020 року: Звіт № 215 з 01.02.2020 по 02.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 116 арк.; Звіт № 216 з 02.02.2020 по 03.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 141 арк.; Звіт № 217 з 03.02.2020 по 04.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 131 арк.; Звіт № 218 з 04.02.2020 по 05.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 89 арк.; Звіт № 219 з 05.02.2020 по 06.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 39 арк.; Звіт № 220 з 06.02.2020 по 07.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 22 арк.; Звіт № 221 з 07.02.2020 по 08.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 16 арк.; Звіт № 222 з 08.02.2020 по 09.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 8 арк.; Звіт № 223 з 09.02.2020 по 10.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 1 арк.; Звіт № 224 з 10.02.2020 по 11.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 1 арк.; Звіт № 225 з 11.02.2020 по 12.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 68 арк.; Звіт № 226 з 12.02.2020 по 13.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 47 арк.; Звіт № 227 з 13.02.2020 по 14.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 93 арк.; Звіт № 228 з 14.02.2020 по 15.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 48 арк.; Звіт № 229 з 15.02.2020 по 16.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 31 арк.; Звіт № 230 з 16.02.2020 по 17.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 24 арк.; Звіт № 231 з 17.02.2020 по 18.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 27 арк.; Звіт № 232 з 18.02.2020 по 19.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 32 арк.; Звіт № 233 з 19.02.2020 по 20.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 30 арк.; Звіт № 234 з 20.02.2020 по 21.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 37 арк.; Звіт № 235 з 21.02.2020 по 22.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 29 арк.; Звіт № 236 з 22.02.2020 по 23.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 42 арк.; Звіт № 237 з 23.02.2020 по 24.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 39 арк.; Звіт № 238 з 24.02.2020 по 25.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 46 арк.; Звіт № 239 з 25.02.2020 по 26.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 44 арк.; Звіт № 240 з 26.02.2020 по 27.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 36 арк.; Звіт № 241 з 27.02.2020 по 28.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 52 арк.; Звіт № 242 з 28.02.2020 по 29.02.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 67 арк.; Звіт № 243 з 29.02.2020 по 01.03.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 24 арк.; документи за березень 2020 року: Звіт № 244 від 01.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 30 арк.; Звіт № 245 від 02.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 33 арк.; Звіт № 246 від 03.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 42 арк.; Звіт № 247 від 04.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 25 арк.; Звіт № 248 від 05.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 27 арк.; Звіт № 249 від 06.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 60 арк.; Звіт № 250 від 07.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 55 арк.; Звіт № 251 від 08.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 55 арк.; Звіт № 252 від 09.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 31 арк.; Звіт № 253 від 10.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 30 арк.; Звіт № 254 від 11.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 55 арк.; Звіт № 255 від 12.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 51 арк.; Звіт № 256 від 13.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 47 арк.; Звіт № 257 від 14.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 57 арк.; Звіт № 258 від 15.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 47 арк.; Звіт № 259 від 16.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 34 арк.; Звіт № 260 від 17.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 19 арк.; Звіт № 261 від 18.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 22 арк.; Звіт № 262 від 19.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 15 арк.; Звіт № 263 від 20.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 29 арк.; Звіт № 264 від 21.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 20 арк.; Звіт № 265 від 22.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 14 арк.; Звіт № 266 від 23.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 10 арк.; Звіт № 267 від 24.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 13 арк.; Звіт № 268 від 25.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 8 арк.; Звіт № 269 від 26.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 11 арк.; Звіт № 270 від 27.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 20 арк.; Звіт № 271 від 28.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 1 арк.; Звіт № 272 від 29.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 16 арк.; Звіт № 273 від 30.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 8 арк.; Звіт № 274 від 31.03.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 9 арк.; документи за квітень 2020 року: Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 01.04.2020 по 02.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 19 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 02.04.2020 по 03.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 14 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 03.04.2020 по 04.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 21 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 04.04.2020 по 05.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 14 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 05.04.2020 по 06.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 30 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 06.04.2020 по 07.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 28 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 07.04.2020 по 08.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 48 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 08.04.2020 по 09.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 60 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 09.04.2020 по 10.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 84 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 10.04.2020 по 11.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 90 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 11.04.2020 по 12.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 65 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 12.04.2020 по 13.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 35 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 13.04.2020 по 14.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 66 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 14.04.2020 по 15.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 66 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 15.04.2020 по 16.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 89 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 16.04.2020 по 17.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 65 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 17.04.2020 по 18.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 78 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 18.04.2020 по 19.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 35 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.04.2020 по 20.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 26 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 20.04.2020 по 21.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 20 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 21.04.2020 по 22.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 61 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 22.04.2020 по 23.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 81 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 23.04.2020 по 24.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 90 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 24.04.2020 по 25.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 90 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 25.04.2020 по 26.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 58 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 26.04.2020 по 27.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 60 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 27.04.2020 по 28.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 50 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 28.04.2020 по 29.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 68 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 29.04.2020 по 30.04.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 56 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 30.04.2020 по 01.05.2020 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 71 арк.; документи за травень 2020 року: Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 01.05.2020 по 02.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 76 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 02.05.2020 по 03.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 59 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 03.05.2020 по 04.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 44 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 04.05.2020 по 05.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 62 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 05.05.2020 по 06.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 68 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 06.05.2020 по 07.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 109 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 07.05.2020 по 08.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 98 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 08.05.2020 по 09.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 69 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 09.05.2020 по 10.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 62 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 10.05.2020 по112.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 55 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 11.05.2020 по 12.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 44 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 12.05.2020 по 13.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 55 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 13.05.2020 по 14.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 50 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 14.05.2020 по 15.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 96 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 15.05.2020 по 16.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 81 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 16.05.2020 по 17.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 62 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 17.05.2020 по 18.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 32 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 18.05.2020 по 19.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 47 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.05.2020 по 20.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 50 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 20.05.2020 по 21.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 37 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 21.05.2020 по 22.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 57 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 22.05.2020 по 23.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 31 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 23.05.2020 по 24.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 18 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 24.05.2020 по 25.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 15 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 25.05.2020 по 26.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 76 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 26.05.2020 по 27.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 35 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 27.05.2020 по 28.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 50 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 28.05.2020 по 29.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 76 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 29.05.2020 по 30.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 36 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 30.05.2020 по 31.05.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 25 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 31.05.2020 по 01.06.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 7 арк.; документи за червень 2020 року: Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 01.06.2021 по 02.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, ТТН, карткою аналізу зерна, реєстром ТТН, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор), журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах на 92 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 02.06.2021 по 03.06.2021 із приймальними актами, ТТН, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ведомостями отвесов, накладними, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 38 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 04.06.2021 по 06.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 39 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 05.06.2021 по 06.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 22 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 09.06.2021 по 10.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 11 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 13.06.2021 по 14.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 6 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 27.06.2021 по 28.06.2021 із приймальними актами, вед омостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 7 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 29.06.2021 по 30.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 6 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 30.06.2021 по 01.07.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 8 арк.; документи за липень 2020 року: Звіт № 1 з 03.07.2020 по 04.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 17 арк.; Звіт № 2 з 05.07.2020 по 06.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 11 арк.; Звіт № 3 з 06.07.2020 по 07.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 6 арк.; Звіт № 4 з 07.07.2020 по 08.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 6 арк.; Звіт № 5 з 08.07.2020 по 09.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 10 арк.; Звіт № 6 з 09.07.2020 по 10.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 5 арк.; Звіт № 7 з 10.07.2020 по 11.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 9 арк.; Звіт № 8 з 12.07.2020 по 13.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 16 арк.; Звіт № 9 з 14.07.2020 по 15.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 8 арк.; Звіт № 10 з 15.07.2020 по 16.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 32 арк.; Звіт № 11 з 16.07.2020 по 17.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 17 арк.; Звіт № 12 з 17.07.2020 по 18.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 15 арк.; Звіт № 13 з 20.07.2020 по 21.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 8 арк.; Звіт № 14 з 21.07.2020 по 22.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 23 арк.; Звіт № 15 з 22.07.2020 по 23.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 21 арк.; Звіт № 16 з 23.07.2020 по 24.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 27 арк.; Звіт № 17 з 24.07.2020 по 25.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 16 арк.; Звіт № 18 з 25.07.2020 по 26.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 8 арк.; Звіт № 19 з 27.07.2020 по 28.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 16 арк.; Звіт № 20 з 28.07.2020 по 29.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 8 арк.; Звіт № 21 з 29.07.2020 по 30.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 17 арк.; Звіт № 22 з 30.07.2020 по 31.07.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 11 арк.; Звіт № 23 з 31.07.2020 по 01.08.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 10 арк.; документи за серпень 2020 року: Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 01.08.2020 по 02.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 27 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 02.08.2020 по 03.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 13 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 03.08.2020 по 04.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 9 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 04.08.2020 по 05.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 24 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 06.08.2020 по 07.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 25 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 07.08.2020 по 08.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 20 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 08.08.2020 по 09.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 17 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 09.08.2020 по 10.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 8 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 10.08.2020 по 11.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 23 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 11.08.2020 по 12.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 53 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 12.08.2020 по 13.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 90 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 13.08.2020 по 14.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 72 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 14.08.2020 по 15.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 60 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 15.08.2020 по 16.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 57 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 16.08.2020 по 17.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 27 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 17.08.2020 по 18.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 48 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 18.08.2020 по 19.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 94 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.08.2020 по 20.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 74 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 20.08.2020 по 21.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 0 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 21.08.2020 по 22.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 111 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 22.08.2020 по 23.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 92 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 23.08.2020 по 24.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 74 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 24.08.2020 по 25.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 44 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 25.08.2020 по 26.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 81 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 26.08.2020 по 27.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 85 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 27.08.2020 по 28.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 77 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 28.08.2020 по 29.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 70 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 29.08.2020 по 30.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 57 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 30.08.2020 по 31.08.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 59 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 31.08.2020 по 01.09.2020 з додатками до нього, а саме: приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 69 арк.; документи за вересень 2020 року: Звіт №76 з 30.09.2020 по 01.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт №000016285 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №126 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №125 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №127 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №128 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №129 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №130 від 30.09.2020 на 1 арк.; Реєстр ТТН за 30 вересня 2020 р. на 2 арк.; Приймальний акт №000016283 на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 аркВедомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр ТТН за 30 вересня 2020 р. на 2 арк.; Приймальний акт №000016284 на 2 арк.; Товарнотранспортна накладна №347167 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347157 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347156 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №468 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №469 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №461 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №471 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №470 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №472 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №473 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №473а від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000409 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000410 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №006101 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №006099 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №006098 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №006100 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000406 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000408 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000407 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №736754 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №736755 від 30.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №736756 від 30.09.2020 на 1 арк.; Реєстр ТТН за 30 вересня 2020 р. на 2 арк.; Приймальний акт №000016281 на 2 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр ТТН за 30 вересня 2020 р. на 3 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 30 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну (Елеватор) від 30.09.20 р. друга зміна з 20.00 до 8.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну (Елеватор) від 30.09.20 р. друга зміна з 20.00 до 8.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну (Елеватор) від 30.09.20 р. друга зміна з 20.00 до 8.00 на 1 арк.; Распределение вывезеных отходов (расчетов) за период с 01.09.2020 по 01.10.2020 7:59:59 на 1 арк.; паперуЗВІТ №75 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 29.09.2020 по 30.09.2020 на 1 арк.; Приймальний акт №000016280 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №3866666 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №120 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №121 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №122 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №123 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №124 від 29.09.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 29 вересня 2020р на 2 арк.; Приймальний акт №000016277 від 29.09.2020 на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 29 вересня 2020р на 2 арк.; Приймальний акт №000016275 від 29.09.2020 на 2 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 29 вересня 2020р на 3 арк.; Приймальний акт №000016279 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №807 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №808 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №810 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №813 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №815 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №817 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №816 від 29.09.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 29 вересня 2020р на 2 арк.; Наказ на відпуск (відвантаження) №131 від 29 вересня 2020 на 1 арк.; Заява щодо дозволу на вивезення відходів від 29.09.2020 на 1 арк.; Акт на знищення непридатних відходів №15809 від 29.09.2020 на 1 арк.; Матеріальна перепустка №3 від 29.09.2020 на 2 арк.; Товарнотранспортна накладна №000093 від 29.09.2020 на 1 арк.; Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №0000 16276 від 29.09.2020 на 2 арк.; Товарнотранспортна накладна №279790 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №279757 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №279755 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №105ф від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №271м від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №021г від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №105р від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №372о7 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №222т від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №242 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347195 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347154 від 28.09.2020 на 2 арк.; Товарнотранспортна накладна №347151 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347153 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347155 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347161 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347160 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347158 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347163 від 28.09.2020 на 2 арк.; Товарнотранспортна накладна №347152 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347162 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000939 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №00033 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №00031 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №00032 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №467 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №466 від 29.09.2020 на 1 арк.; Акт після вигризки см.820 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №463 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №464 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №460 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №462 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №459 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №457а від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №457 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №006095 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000405 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №006096 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №006097 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №866664 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №866665 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №118 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №119 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №736752 від 29.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №736753 від 29.09.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 29 вересня 2020р на 3 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15836/15836 від 29.09.2020; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15839/15839 від 29.09.2020; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну (Елеватор) від 29.09.20 р. друга зміна з 20.00 до 8.00 на 1 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах 29.09.2020 друга зміна з 20.00 до 8.00 на 1 акр.паперу; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 29 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну (Елеватор) від 29.09.20 р. друга зміна з 20.00 до 8.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів по з/д. за зміну (Елеватор) від 29.09.20 р. перша зміна з 8.00 до 20.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів по з/д. за зміну (Елеватор) від 29.09.20 р. перша зміна з 8.00 до 20.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів на воду за зміну від 29.09.20 р. перша зміна з 8.00 до 20.00 на 1 арк.; ЗВІТ №74 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 28.09.2020 по 29.09.2020 на 1 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016270 від 28.09.2020 на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 28 вересня 2020 на 2 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016271 від 28.09.2020 на 2 арк.; Товарнотранспортна накладна №231483 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №231620 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №231536 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №001245 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №001246 від 28.09.2020 на 1 арк; Товарнотранспортна накладна №001247 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №006092 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №006093 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №006094 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000401від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000402від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000404від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000403від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №115від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №117від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №116від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №113від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №114від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №736797 серія 12аа3від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №736799 серія 12аа3від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №736800 серія 12аа3від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №736799 серія 12аа3від 28.09.2020 на 2 арк.; Товарнотранспортна накладна №736751 серія 12аа3від 28.09.2020 на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 28 вересня 2020 на 2 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016269 від 28.09.2020 на 2 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 28 вересня 2020 на 3 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016273 від 28.09.2020 на 2 арк.; Товарнотранспортна накладна №000934 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000936 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000937 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000935 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000802 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000804 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000803 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000805 від 28.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000806 від 28.09.2020 на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 28 вересня 2020 на 2 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016272 від 28.09.2020 на 2 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 28 вересня 2020 на 2 арк.; Наказ на відпустк (відвантаження) №128 від 28 вересня 2020 на 1 арк.; Заява на дозвіл вивезення відходів; Товарнотранспортна накладна №000092 від 28.09.2020 на 2 арк.; Матеріальна перепустка №2 від 28 вересня 2020 на 1 арк.; АКТ на знищення непридатних відходів №15658 від 28.09.2020 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15719/15719 від 28.09.2020 на 1 акр. паперу; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15791/15791 від 29.09.2020 на 1 акр. паперу; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15720/15720 від 28.09.2020 на 1 акр. паперу; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15790/15790 від 29.09.2020 на 1 акр. паперу; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах 28.09.2020 перша зміна з 8.00 до 20.00; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 28.09.2020 перша зміна з 08.00. до 20.00 на 1 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах 28.09.2020 друга зміна з 20.00 до 08.00; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 28 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 28.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 28.09.2020 перша зміна з 08.00. до 20.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 28.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 28.09.2020 перша зміна з 08.00. до 20.00 на 1 арк.; еєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 28.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; ЗВІТ №73 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 27.09.2020 по 28.09.2020 на 1 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016263 від 27.09.2020 на 2 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 27 вересня 2020 на 2 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016262 від 27.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №347189 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №230628 від 27.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №438875 від 26.09.2020 на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 27 вересня 2020 на 2 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №0000162612 від 27.09.2020 на 2 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 7 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 27 вересня 2020 на 3 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016264 від 27.09.2020 на 1 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 27 вересня 2020 на 2 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15600/15600 от 27.09.2020 на 1 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15657/15657 от 28.09.2020 на 1 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах 27.09.2020 перша зміна з 08.00 до 20.00; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 27.09.2020 перша зміна з 08.00. до 20.00 на 1 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах 27.09.2020 друга зміна з 20.00 до 8.00 на 1 арк.; Ведомость отвесов 27 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 27.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 27.09.2020 перша зміна з 08.00. до 20.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 27.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 27.09.2020 перша зміна з 08.00. до 20.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 27.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; ЗВІТ №72 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 26.09.2020 по 27.09.2020 на 1 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016256 від 26.09.2020 на 2 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 26 вересня 2020 на 2 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016255 від 26.09.2020 на 2 арк.; Товарнотранспортна накладна №21 від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №20 від 25.09.2020 на 1 аркТоварнотранспортна накладна №005306 від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №005307 від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №160356 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №279789 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №274995 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №274876 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №371О від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №020г від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №104ф від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №104р від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №241о від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №221т від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №70м від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №231757 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №231764 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №231167 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №231619 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №230820 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна № без номеру від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №231570 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №230661 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000921 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №274973 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №866664 від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №866663 від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №866662 від 25.09.2020 на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 26 вересня 2020 на 2 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016254 від 26.09.2020 на 2 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 26 вересня 2020 на 3 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016257 від 26.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000925 від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000926 від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №000924 від 25.09.2020 на 1 арк.; Товарнотранспортна накладна №799 від 25.09.2020 на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 26 вересня 2020 на 2 арк.; Приймальний АКТ на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів №000016258 від 26.09.2020 на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; РЕЄСТР ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії за 26 вересня 2020 на 2 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15478/15478 от 26.09.2020 на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15548/15548 от 27.09.2020 на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15479/15479 от 26.09.2020 на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Картка аналізу зерна №15502/15502 от 26.09.2020 на 1 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах 26.09.2020 перша зміна з 8.00 до 20.00 на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 26.09.2020 перша зміна з 08.00. до 20.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 26.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; Ведомость отвесов 26 сентября 2020 г. на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 26.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 26.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 26.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; паперуРеєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 26.09.2020 перша зміна з 08.00. до 20.00 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів з а/тр. За зміну 26.09.2020 друга зміна з 20.00. до 08.00 на 1 арк.; ЗВІТ №71 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 25.09.2020 по 26.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Наказами на відпуск (відвантаження), Заявками, Актами на знищення непридатних відходів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, Реєстрами відвісів з а/тр. за зміну загальною кількістю на 136 арк.; ЗВІТ №70 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 24.09.2020 по 25.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Наказами на відпуск (відвантаження), Заявками, Актами на знищення непридатних відходів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, Матеріальними перепустками, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 130 арк.; ЗВІТ №69 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 23.09.2020 по 24.09.2020 з додатками, а саме: Приймальні акти на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстри ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Актами на знищення непридатних відходів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, Матеріальними перепустками, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 62 арк.; ЗВІТ №62 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 22.09.2020 по 23.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, Матеріальними перепустками, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 86 арк.; ЗВІТ №62 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 22.09.2020 по 23.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, Матеріальними перепустками, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 86 арк.; ЗВІТ №67 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 21.09.2020 по 22.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 81 арк.; ЗВІТ №66 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 20.09.2020 по 21.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 37 арк.; ЗВІТ №65 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.09.2020 по 20.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 47 арк.; ЗВІТ №64 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 18.09.2020 по 19.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Наказами на відпуск (відвантаження), Заявками, Актами на знищення непридатних відходів, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 77 арк.; ЗВІТ №63 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 17.09.2020 по 18.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 82 арк.; ЗВІТ №62 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 16.09.2020 по 17.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Товарнотранспорті накладні, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 29 арк.; ЗВІТ №61 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 15.09.2020 по 16.09.2020 з додатками, а саме: Товарнотранспорті накладні, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 29 арк.; ЗВІТ №60 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 08.09.2020 по 09.09.2020 з додатками, а саме: Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Товарнотранспорті накладні, Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Картками аналізу зерн, Ведомость отвесов, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 6 арк.; ЗВІТ №59 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 07.09.2020 по 08.09.2020 з додатками, а саме: , Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 6 арк.; ЗВІТ №58 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 05.09.2020 по 06.09.2020 з додатками, а саме: , Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 10 арк.; ЗВІТ №57 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 04.09.2020 по 05.09.2020 з додатками, а саме: , Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 7 арк.; ЗВІТ №56 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 03.09.2020 по 04.09.2020 з додатками, а саме: , Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 17 арк.; ЗВІТ №55 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 02.09.2020 по 03.09.2020 з додатками, а саме: , Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 18 арк.; ЗВІТ №54 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 01.09.2020 по 02.09.2020 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картками аналізу, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, Реєстрами відвісів за зміну загальною кількістю на 39 арк.; документи за жовтень 2020 року: Звіт № 77 з 01.10.2020 по 02.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016287 на 2 арк.; Накладна № 36348332 на 1 арк.; Накладна № 36351088 на 1 арк.; Накладна № 41438888 на 1 арк.; Відомості відвісів за 01.10.2020 з залізниці на 5 арк.; Карта аналізу зерна № 698/698 від 01.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 01.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016290 на 1 арк.; Ттн № 866667 від 30.09.2020 на 1 арк.; Ттн № 866668 від 30.09.2020 на 1 арк.; Ттн № 133 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 131 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 132 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 135 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 134 від 01.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 01.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 697/697 від 01.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016288 на 2 арк.; Накладна № 36376077 на 1 арк.; Накладна № 43512235 на 1 арк.; Накладна № 43480573 на 1 арк.; Накладна № 43501857 на 1 арк.; Накладна № 33425711 на 1 арк.; Накладна № 33422676 на 1 арк.; Накладна № 33406281 на 1 арк.; Відомості відвісів за 01.10.2020 з залізниці на 6 арк.; Карта аналізу зерна № 696/696 від 01.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 01.10.2020 на 2 арк.; Приймальний акт № 000016291 на 1 арк.; Ттн № 824 від 01.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 01.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 700/700 від 01.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016289 на 2 арк.; Ттн № 476 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 477 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 478 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000413 від 30.09.2020 на 1 арк.; Ттн № 000412 від 30.09.2020 на 1 арк.; Ттн № 000411 від 30.09.2020 на 1 арк.; Ттн № 106ф від 30.09.2020 на 1 арк.; Ттн № 106р від 30.09.2020 на 1 арк.; Ттн № 022г від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 200с від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000930 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000930/1 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 006102 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 006103 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000420 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 006104 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 005304 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000423 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000424 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000425 від 01.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 699/699 від 01.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 01.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016292 на 1 арк.; Відомості відвісів за 01.10.2020 з залізниці на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 701/701 від 01.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 01.10.2020 на 1 арк.; Накладна 33322090 на 1 арк.; Журнал за 01.10.2020 на 1 арк.; Відомості відвісів за 01.10.2020 з залізниці на 3 арк.; Реєстр за 01.10.2020 на 2 арк.; Відомості відвісів за 01.10.2020 з залізниці на 2 арк.; Реєстр за 01.10.2020 на 2 арк.; Звіт № 78 з 02.10.2020 по 03.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016297 на 1 арк.; Ттн № 866669 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 136 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 137 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 139 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 141 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 140 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 142 від 02.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 702/702 від 02.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 02.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016298 на 1 арк.; Накладна 33414053 на 1 арк.; Накладна 43512318 на 1 арк.; Накладна 33401126 на 1 арк.; Відомості відвісів за 02.10.2020 з залізниці на 3 арк.; Карта аналізу зерна № 703/703 від 02.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 02.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016294 на 2 арк.; Накладна 50927367 на 1 арк.; Накладна 46535431 на 1 арк.; Накладна 36323186 на 1 арк.; Накладна 43494616 на 1 арк.; Накладна 36300788 на 1 арк.; Накладна 36295293 на 1 арк.; Накладна 36327195 на 1 арк.; Відомості відвісів за 02.10.2020 з залізниці на 9 арк.; Карта аналізу зерна № 704/704 від 02.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 02.10.2020 на 2 арк.; Приймальний акт № 000016296 на 1 арк.; Ттн № 000426 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000428 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 006108 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 006107 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000427 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000426 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000425 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 475 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 479 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 481 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 483 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 480 від 01.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 482 від 02.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 705/705 від 02.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 02.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016299 на 1 арк.; Накладна 46603965 на 1 арк.; Накладна 46604476 на 1 арк.; Накладна 43451392 на 1 арк.; Відомості відвісів за 02.10.2020 з залізниці на 2 арк.; Карта аналізу зерна № 706/706 від 02.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 02.10.2020 на 1 арк.; Наказ № 132 та заява від 02.10.2020 на 2 арк.; Акт № 16166 від 02.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 16166/16166 від 02.10.2020 на 1 арк.; Матеріальна перепустка № 5 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000094 02.10.2020 на 1 арк.; Журнал за 02.10.2020 на 1 арк.; Відомості відвісів за 02.10.2020 з залізниці на 2 арк.; Журнал за 02.10.2020 на 3 арк.; Відомості відвісів за 02.10.2020 з залізниці на 2 арк.; Журнал за 02.10.2020 на 2 арк.; Звіт № 79 з 03.10.2020 по 04.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016303 на 1 арк.; Реєстр ттн за 03.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 707/707 від 03.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 866670 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 866671 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 144 від 03.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 143 від 03.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016301 на 1 арк.; Реєстр ттн за 03.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 708/708 від 03.10.2020 на 1 арк.; Накладна 39843016 на 1 арк.; Накладна 46595302 на 1 арк.; Накладна 46595252 на 1 арк.; Накладна 39740402 на 1 арк.; Накладна 36410991 на 1 арк.; Накладна 36367217 на 1 арк.; Накладна 36405942 на 1 арк.; Накладна 46639969 на 1 арк.; Відомості відвісів за 03.10.2020 з залізниці на 8 арк.; Приймальний акт № 000016302 на 1 арк.; Реєстр ттн за 03.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 709/709 від 03.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 006105 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 006106 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000432 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000430 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000433 від 02.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 000431 від 02.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016305 на 1 арк.; Відомості відвісів за 03.10.2020 з залізниці на 1 арк.; Реєстр ттн за 03.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 710/710 від 03.10.2020 на 1 арк.; Накладна 46640009 на 1 арк.; Журнал за 03.10.2020 на 1 арк.; Відомості відвісів за 03.10.2020 з залізниці на 2 арк.; Журнал за 03.10.2020 на 3 арк.; Відомості відвісів за 03.10.2020 з залізниці на 1 арк.; Журнал за 03.10.2020 на 2 арк.; Накладна 36376101 на 1 арк.; Звіт № 80 з 04.10.2020 по 05.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016307 на 2 арк.; Накладна 36415990 на 1 арк.; Накладна 36419349 на 1 арк.; Накладна 33441676 на 1 арк.; Накладна 33441239 на 1 арк.; Накладна 36415313 на 1 арк.; Накладна 36420396 на 1 арк.; Накладна 33427501 на 1 арк.; Накладна 33432485 на 1 арк.; Накладна 33430356 на 1 арк.; Накладна 46608121 на 1 арк.; Накладна 46628566 на 1 арк.; Накладна 36416626 на 1 арк.; Відомості відвісів за 04.10.2020 з залізниці на 5 арк.; Карта аналізу зерна № 711/711 від 04.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 04.10.2020 на 2 арк.; Приймальний акт № 000016308 на 1 арк.; Відомості відвісів за 04.10.2020 з залізниці на 1 арк.; Реєстр ттн за 04.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 712/712 від 04.10.2020 на 1 арк.; Журнал за 04.10.2020 на 2 арк.; Звіт № 81 з 05.10.2020 по 06.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 713/713 від 05.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016313 на 2 арк.; Накладна 36415685 на 1 арк.; Накладна 33482324 на 1 арк.; Накладна 33474107 на 1 арк.; Накладна 33454828 на 1 арк.; Накладна 33439050 на 1 арк.; Накладна 33454737 на 1 арк.; Накладна 33468497 на 1 арк.; Накладна 33454687 на 1 арк.; Відомості відвісів за 05.10.2020 з залізниці на 1 арк.; Реєстр ттн за 05.10.2020 на 2 арк.; Відомості відвісів за 05.10.2020 з залізниці на 1 арк.; Приймальний акт № 000016314 на 1 арк.; Ттн № 146 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 145 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 147 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 149 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 148 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 150 від 05.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 714/714 від 05.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 05.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016310 на 2 арк.; Накладна 36426013 на 1 арк.; Накладна 36414480 на 1 арк.; Накладна 36417251 на 1 арк.; Накладна 36417269 на 1 арк.; Накладна 36436798 на 1 арк.; Накладна 36437861 на 1 арк.; Накладна 33475385 на 1 арк.; Накладна 36447506 на 1 арк.; Накладна 36422707 на 1 арк.; Накладна 36422962 на 1 арк.; Накладна 36444024 на 1 арк.; Накладна 36447522 на 1 арк.; Накладна 36447498 на 1 арк.; Накладна 36440329 на 1 арк.; Накладна 36441707 на 1 арк.; Накладна 36441681 на 1 арк.; Накладна 36441699 на 1 арк.; Накладна 36437440 на 1 арк.; Накладна 46673117 на 1 арк.; Накладна 36440337 на 1 арк.; Відомості відвісів за 05.10.2020 з залізниці на 5 арк.; Карта аналізу зерна № 715/715 від 05.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 05.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016312 на 1 арк.; Ттн № 736757 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 736758 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 736759 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 492 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 490 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 491 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 489 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 488 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 484 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 487 від 05.10.2020 на 1 аркТтн № 485 від 05.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 486 від 05.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 716/716 від 05.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 05.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016311 на 1 арк.; Відомості відвісів за 05.10.2020 з залізниці на 1 арк.; Накладна 46628608 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 717/717 від 05.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 05.10.2020 на 1 арк.; Журнал за 05.10.2020 на 6 арк.; Звіт № 82 з 06.10.2020 по 07.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016317 на 1 арк.; Відомості відвісів за 06.10.2020 з залізниці на 2 арк.; Накладна 43561554 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 718/718 від 06.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 06.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016318 на 1 арк.; Ттн № 866674 від 06.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 866673 від 06.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 866672 від 06.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 719/719 від 06.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 06.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016315 на 2 арк.; Відомості відвісів за 06.10.2020 з залізниці на 4 арк.; Карта аналізу зерна № 720/720 від 06.10.2020 на 1 арк.; Накладна 43580257 на 1 арк.; Накладна 36417236 на 1 арк.; Накладна 36417228 на 1 арк.; Накладна 46722112 на 1 арк.; Накладна 46730321 на 1 арк.; Реєстр ттн за 06.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016319 на 1 арк.; Ттн № 494 від 06.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 493 від 06.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 496 від 06.10.2020 на 1 арк.; Ттн № 495 від 06.10.2020 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 721/721 від 06.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 06.10.2020 на 1 арк.; Журнал за 06.10.2020 на 4 арк.; Звіт № 83 з 07.10.2020 по 08.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016322 на 1 арк.; Відомості відвісів за 07.10.2020 з залізниці на 3 арк.; Накладна 43569587 на 1 арк.; Накладна 43589625 на 1 арк.; Накладна 43558974 на 1 арк.; Накладна 43698952 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 722/722 від 07.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 07.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016321 на 2 арк.; Накладна 46752897 на 1 арк.; Накладна 46753656 на 1 арк.; Накладна 46784654 на 1 арк.; Накладна 46776499 на 1 арк.; Накладна 36453322 на 1 арк.; Накладна 36444008 на 1 арк.; Накладна 36444016 на 1 арк.; Накладна 36454585 на 1 арк.; Накладна 36454577 на 1 арк.; Накладна 36453363 на 1 арк.; Накладна 43530294 на 1 арк.; Накладна 36437887 на 1 арк.; Накладна 36437457 на 1 арк.; Накладна 36438323 на 1 арк.; Накладна 36438307 на 1 арк.; Накладна 36432987 на 1 арк.; Накладна 36432979 на 1 арк.; Накладна 36432961 на 1 арк.; Накладна 36453330 на 1 арк.; Накладна 36454569 на 1 арк.; Накладна 36432466 на 1 арк.; Накладна 36431161 на 1 арк.; Відомості відвісів за 07.10.2020 з залізниці на 8 арк.; Карта аналізу зерна № 723/723 від 07.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 07.10.2020 на 1 арк.; Журнал за 07.10.2020 на 2 арк.; Звіт № 84 з 08.10.2020 по 09.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016326 на 2 арк.; Накладна 46825578 на 1 арк.; Накладна 46835633 на 1 арк.; Накладна 46804720 на 1 арк.; Накладна 43563535 на 1 арк.; Відомості відвісів за 08.10.2020 з залізниці на 5 арк.; Карта аналізу зерна № 724/724 від 08.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 08.10.2020 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016324 на 1 арк.; Накладна 43601187 на 1 арк.; Накладна 43569158 на 1 арк.; Відомості відвісів за 08.10.2020 з залізниці на 3 арк.; Карта аналізу зерна № 725/725 від 08.10.2020 на 1 арк.; Реєстр ттн за 08.10.2020 на 1 арк.; Журнал за 08.10.2020 на 2 арк.; Звіт № 85 з 09.10.2020 по 10.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 9 арк.; Звіт № 86 з 10.10.2020 по 11.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 18 арк.; Звіт № 87 з 11.10.2020 по 12.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 17 арк.; Звіт № 88 з 12.10.2020 по 13.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 20 арк.; Звіт № 89 з 13.10.2020 по 14.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 25 арк.; Звіт № 90 з 14.10.2020 по 15.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 13 арк.; Звіт № 91 з 15.10.2020 по 16.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 12 арк.; Звіт № 92 з 16.10.2020 по 17.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 7 арк.; Звіт № 93 з 17.10.2020 по 18.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 19 арк.; Звіт № 94 з 18.10.2020 по 19.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 37 арк.; Звіт № 95 з 19.10.2020 по 20.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 42 арк.; Звіт № 96 з 20.10.2020 по 21.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 82 арк.; Звіт № 97 з 21.10.2020 по 22.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 55 арк.; Звіт № 98 з 22.10.2020 по 23.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 57 арк.; Звіт № 99 з 23.10.2020 по 24.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 47 арк.; Звіт № 100 з 24.10.2020 по 25.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 55 арк.; Звіт № 101 з 25.10.2020 по 26.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 52 арк.; Звіт № 102 з 26.10.2020 по 27.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 65 арк.; Звіт № 103 з 27.10.2020 по 28.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 64 арк.; Звіт № 104 з 28.10.2020 по 29.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 64 арк.; Звіт № 105 з 29.10.2020 по 30.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 67 арк.; Звіт № 106 з 30.10.2020 по 31.10.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 52 арк.; Звіт № 107 з 31.10.2020 по 01.11.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 70 арк.; документи за листопад 2020 року: Звіт № 108 від 01.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 49 арк.; Звіт № 109 від 02.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 40 арк.; Звіт № 110 від 03.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 36 арк.; Звіт № 111 від 04.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 45 арк.; Звіт № 112 від 05.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 40 арк.; Звіт № 113 від 06.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 74 арк.; Звіт № 114 від 07.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 24арк.; Звіт № 115 від 08.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 26 арк.; Звіт № 116 від 09.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 22 арк.; Звіт № 117 від 10.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 27 арк.; Звіт № 118 від 11.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 13 арк.; Звіт № 119 від 12.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 62 арк.; Звіт № 120 від 13.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 25 арк.; Звіт № 121 від 14.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 44 арк.; Звіт № 122 від 15.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 17 арк.; Звіт № 123 від 16.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 21 арк.; Звіт № 124 від 18.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 27 арк.; Звіт № 125 від 19.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 21 арк.; Звіт № 126 від 20.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 36 арк.; Звіт № 127 від 21.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 12 арк.; Звіт № 128 від 23.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 9 арк.; Звіт № 129 від 24.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 25 арк.; Звіт № 130 від 25.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 26 арк.; Звіт № 131 від 26.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 34 арк.; Звіт № 132 від 27.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 52 арк.; Звіт № 133 від 28.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 59 арк.; Звіт № 134 від 29.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 37 арк.; Звіт № 135 від 30.11.2020 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 100 арк.; документи за грудень 2020 року: Звіт № 136 з 01.12.2020 по 02.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 82 арк.; Звіт № 137 з 02.12.2020 по 03.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 94 арк.; Звіт № 138 з 03.12.2020 по 04.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 89 арк.; Звіт № 139 з 04.12.2020 по 05.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 24 арк.; Звіт № 140 з 05.12.2020 по 06.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 25 арк.; Звіт № 141 з 06.12.2020 по 07.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 45 арк.; Звіт № 142 з 07.12.2020 по 08.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 77 арк.; Звіт № 143 з 08.12.2020 по 09.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 86 арк.; Звіт № 144 з 09.12.2020 по 10.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 47 арк.; Звіт № 145 з 10.12.2020 по 11.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 36 арк.; Звіт № б/н з 17.12.2020 по 18.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 43 арк.; Звіт № б/н з 18.12.2020 по 19.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 56 арк.; Звіт № б/н з 19.12.2020 по 20.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 18 арк.; Звіт № б/н з 20.12.2020 по 21.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 8 арк.; Звіт № б/н з 21.12.2020 по 22.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 18 арк.; Звіт № б/н з 22.12.2020 по 23.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 16 арк.; Звіт № б/н з 23.12.2020 по 24.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 7 арк.; Звіт № б/н з 24.12.2020 по 25.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 11 арк.; Звіт № б/н з 26.12.2020 по 27.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 7 арк.; Звіт № б/н з 27.12.2020 по 28.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 4 арк.; Звіт № б/н з 29.12.2020 по 30.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 8 арк.; Звіт № б/н з 30.12.2020 по 31.12.2020 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 9 арк.; Звіт № б/н з 31.12.2020 по 01.01.2021 про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах, ТТН, відомості відвісів, карти аналізу зерна, накладні, реєстри ТТН, приймальні акти, реєстри виробничих відвісі по з/д, журнали реєстрації зважання вантажів на автомобільних вагах на 15 арк.; документи за січень 2021 року: Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 01.01.2021 по 02.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстром виробничих відвісів по з/д за зміну на 28 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 02.01.2021 по 03.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстром виробничих відвісів по з/д за зміну на 30 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 03.01.2021 по 04.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстром виробничих відвісів по з/д за зміну на 26 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 06.01.2021 по 07.01.2021 з наказом на відпуск відвантаження, заявою на вивіз відходів, товарнотранспортними накладними, матеріальною перепусткою, актом на знищення непридатних відходів та карткою аналізу зерна на 8 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 08.01.2021 по 09.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, листом щодо виправлення помилок, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстром виробничих відвісів по з/д за зміну на

10 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 09.01.2021 по 10.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 14 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 10.01.2021 по 11.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 16 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 12.01.2021 по 13.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстром виробничих відвісів по з/д за зміну на 8 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 13.01.2021 по 14.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 16 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 14.01.2021 по 15.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 21 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 15.01.2021 по 16.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 32 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 16.01.2021 по 17.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 21 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 17.01.2021 по 18.01.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, товарнотранспортними накладними, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, журналом реєстрації вантажів на автомобільних вагах реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 29 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 18.01.2021 по 19.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 27 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.01.2021 по 20.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 23 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 20.01.2021 по 21.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 19 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 21.01.2021 по 22.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостею отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстром виробничих відвісів по з/д за зміну на 8 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 22.01.2021 по 23.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, наказом на відпуск зерна (відвантаження), заявою на вивіз відходів, товарнотранспортних накладних, матеріальною перепусткою, актом на знищення непридатних відходів реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 27 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 23.01.2021 по 24.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 28 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 24.01.2021 по 25.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 18 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 25.01.2021 по 26.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, наказом на відпуск зерна (відвантаження), заявою на вивіз відходів, товарнотранспортних накладних, матеріальною перепусткою, актом на знищення непридатних відходів реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 23 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 27.01.2021 по 28.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостями отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстрами виробничих відвісів по з/д за зміну на 19 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 28.01.2021 по 29.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостью отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстром виробничих відвісів по з/д за зміну на 7 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 29.01.2021 по 30.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостью отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстром виробничих відвісів по з/д за зміну на 7 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 30.01.2021 по 31.01.2021 з приймальним актом на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, ведомостью отвесов; накладними, карткою аналізу зерна, реєстром товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, реєстром виробничих відвісів по з/д за зміну на 7 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 31.01.2021 по 01.02.2021 з распределением вывезеных отходов (расчетное) на 2 арк.; документи за лютий 2021 року: Звіт без номеру на 1 арк.; з 01.02.2021 по 02.02.2021Приймальний акт №000016615 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №34986265 на 1 арк.; Накладна №34986281 на 1 арк.; Накладна №34999268 на 1арк.; Відомость відвісів на 1 арк.; Накладна №44769933 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №26/26 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Звіт без номеру на 1 арк.; з 02.02.2021 по 03.02.2021Приймальний акт №000016617 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №34999268 на 1 арк.; Відомость відвісів на 1 арк.; Накладна №34999276 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №27/27 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Приймальний акт №000016618 на 1 арк.; ТТН №4644 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №28/28 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №769/769 на 1арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №790/790 на 1арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на 1 арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на 1 арк.; Звіт без номеру на 1 арк.; з 03.02.2021 по 04.02.2021Приймальний акт №000016619 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44797173 на 1 арк.; Відомость відвісів на 1 арк.; Накладна №34960823 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №29/29 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Приймальний акт №000016621 на 1 арк.; ТТН №4725 на 1 арк.; ТТН №4636 на 1 арк.; ТТН №4717 на 1 арк.; ТТН №4716 на 1 арк.; ТТН №4721 на 1 арк.; ТТН №4643 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №30/30 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Картка аналізу зерна №812/812 на 1аркВідомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №833/833 на 1арк.; Відомість відвісів на 2 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на 1 арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на 1 арк.; Звіт без номеру на 1 арк.; з 04.02.2021 по 05.02.2021Приймальний акт №000016623 на 1 арк.; ТТН №100395 на 1 арк.; ТТН №100391 на 1 арк.; ТТН №100397 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №31/31 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №851/851 на 1арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №861/861 на 1арк.; Картка аналізу зерна №834/834 на 1арк.; Наказ на відпуск на 1 арк.; Заявка на 1 арк.; ТТН №000004 на 1 арк.; ТТН №000004 на 1 арк.; Матеріальна перепустка №251 на 1 арк.; Акт на знищення №834 на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на 1 арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на 1 арк.; Звіт без номеру на 1 арк.; з 05.02.2021 по 05.02.2021Приймальний акт №000016624 на 1 арк.; ТТН №100398 на 1 арк.; ТТН №101217 на 1 арк.; ТТН №101219 на 1 арк.; ТТН №101218 на 1 арк.; ТТН №101220 на 1 арк.; ТТН №101221 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №32/32 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №870/870 на 1арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на 1 арк.; Звіт без номеру на 1 арк.; з 06.02.2021 по 07.02.2021Приймальний акт №000016626 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44838456 на 1 арк.; Відомость відвісів на 1 арк.; Накладна №32058133 на 2 арк.; Відомость відвісів на 1 арк.; Накладна №38926085 на 1 арк.; Відомость відвісів на 1 арк.; Накладна №32068462 на 1 арк.; Накладна №32070260 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №33/33 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Приймальний акт №000016627 на 1 арк.; ТТН №4571 на 1 арк.; ТТН №4408на 1 арк.; ТТН №4459 на 1 арк.; ТТН №4566 на 1 арк.; ТТН №100400 на 1 арк.; ТТН №100399 на 1 арк.; ТТН №100402 на 1 арк.; ТТН №100 на 1 арк.; ТТН №134 на 1 арк.; ТТН №135 на 1 арк.; ТТН №140 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №34/34 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Звіт без номеру на 1 арк.; з 07.02.2021 по 08.02.2021Приймальний акт №000016628 на 1 арк.; ТТН №100405 на 1 арк.; ТТН №100406 на 1 арк.; ТТН №100407 на 1 арк.; ТТН №100404 на 1 арк.; ТТН №100401 на 1 арк.; ТТН №100403 на 1 арк.; ТТН №100408 на 1 арк.; ТТН №100625 на 1 арк.; ТТН №100627 на 1 арк.; ТТН №100626 на 1 арк.; ТТН №100628 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №35/35 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Приймальний акт №000016629 на 2 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44840783 на 1 арк.; Накладна №44840775 на 1 арк.; Накладна №44837615 на 1 арк.; Накладна №44837607 на 1 арк.; Накладна №44840767 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44842151 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №32068462 на 1 арк.; Накладна №32091589 на 1 арк.; Накладна №32068462 на 1 арк.; Накладна №32091910 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №36/36 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Звіт без номеру на 1 арк.; з 08.02.2021 по 09.02.2021Приймальний акт №000016666 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №950/950 на 1арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №951/951 на 1арк.; Приймальний акт №000016633 на 2 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44852564 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44847614 на 1 арк.; Накладна №44847606 на 1 арк.; Накладна №44843134 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №32081176 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №32082257 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44845782 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №38/38 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Картка аналізу зерна №37/37 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Картка аналізу зерна №948/948 на 1арк.; Наказ на відпуск на 1 арк.; Заявка на 1 арк.; ТТН №000005 на 1 арк.; ТТН №000005 на 1 арк.; Матеріальна перепустка №261 на 1 арк.; Акт на знищення №948 на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Звіт без номеру на 1 арк.; з 09.02.2021 по 10.02.2021Приймальний акт №000016667 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №344843134 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №40/40 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1032/1032 на 1арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1048/1048 на 1арк.; Приймальний акт №000016662 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44841203 на 1 арк.; Накладна №44837607 на 1 арк.; Накладна №44837615 на 1 арк.; Накладна №44840767 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №39/39 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1028/1028 на 1арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1045/1045 на 1арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1029/1029 на 1арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1046/1046 на 1арк.; Приймальний акт №000016637 на 2 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №32101487 на 2 арк.; Накладна №32103954 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №32103517 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №32096711 на 1 арк.; Накладна №32082257 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44837615 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №32108383 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №32103517 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №41/41 на 1арк.; Реєстр на 2 арк.; Приймальний акт №000016638 на 2 арк.; ТТН №100608 на 1 арк.; ТТН №100607 на 1 аркТТН №100603 на 1 арк.; ТТН №100613 на 1 арк.; ТТН №100610 на 1 арк.; ТТН №100611 на 1 арк.; ТТН №100612 на 1 арк.; ТТН №100605 на 1 арк.; ТТН №100604 на 1 арк.; ТТН №100609 на 1 арк.; ТТН №100619 на 1 арк.; ТТН №100618 на 1 арк.; ТТН №100615 на 1 арк.; ТТН №100606 на 1 арк.; ТТН №100614 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №42/42 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1026/1026 на 1арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1057/1057 на 1арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на 1 арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на 1 арк.; Звіт без номеру на 1 арк.; з 10.02.2021 по 11.02.2021Приймальний акт №000016640 на 2 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44851350 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44848166 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44847499 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44870509 на 3 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44871101 на 4 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №47729884 на 1арк.; Картка аналізу зерна №45/45 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Приймальний акт №000016663 на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Накладна №44837615 на 1арк.; Накладна №44841203 на 1арк.; Картка аналізу зерна №47/47на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Акт на очистку, сушку на 1 арк.; Картка аналізу зерна №44/44на 1арк.; Акт на очистку, сушку на 1 арк.; Наказ на переоформлення на 1 арк.; Картка аналізу зерна №43/43на 1арк.; Картка аналізу зерна №46/46 на 1арк.; Картка аналізу зерна №1058/1058 на 1арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1065/1065 на 1арк.; Приймальний акт №000016641 на 1 арк.; ТТН №100616 на 1 арк.; ТТН №100620 на 1 арк.; ТТН №100622 на 1 арк.; ТТН №100621 на 1 арк.; ТТН №100617 на 1 арк.; ТТН №100202 на 1 арк.; ТТН №100201 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №46/46 на 1арк.; Реєстр на 1 арк.; Картка аналізу зерна №1108/1108 на 1арк.; Відомість відвісів на 2арк.; Картка аналізу зерна №1156/1156 на 1арк.; Відомість відвісів на 1арк.; Наказ на відпуск на 1 арк.; Заявка на 1 арк.; ТТН №000006 на 1 арк.; ТТН №000006 на 1 арк.; Матеріальна перепустка №268 на 1 арк.; Акт на знищення №1072 на 1 арк.; Картка аналізу зерна №11072/1072на 1арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на2 арк.; Журнал реєстрації на 1 арк.; Відомість відвісів на 1 арк.; Реєстр відвісів з а/тр на 1 арк.; Реєстр відвісів по з/д на 1 арк.; Реєстр відвісів на воду на 1 арк.; Звіт без номеру з 11.02.2021 по 12.02.2021 з додатками на 33 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ; Реєстр відвісів на воду ; Звіт без номеру з 12.02.2021 по 13.02.2021з додатками на 54 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ; Реєстр відвісів на воду ; Наказ на відпуск ; Заявка ; ТТН ; Матеріальна перепустка ; Акт на знищення ; Журнал реєстрації; Реєстр відвісів з а/тр;Звіт без номеру з 13.02.2021 по 14.02.2021 з додатками на 56 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ; Реєстр відвісів на воду ; Звіт без номеру з 14.02.2021 по 15.02.2021 з додатками на 40 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ; Звіт без номеру з 15.02.2021 по 16.02.2021 з додатками на 56 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ; Звіт без номеру з 16.02.2021 по 17.02.2021 з додатками на 53 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ; Звіт без номеру з 17.02.2021 по 18.02.2021 з додатками на 50 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д Звіт без номеру з 18.02.2021 по 19.02.2021 з додатками на 50 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ;Звіт без номеру з 19.02.2021 по 20.02.2021 з додатками на 60 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ; Наказ на відпуск ; Заявка ; ТТН ; Матеріальна перепустка ; Акт на знищення ;Звіт без номеру з 20.02.2021 по 21.02.2021 з додатками на 42 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Листи від відправника; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ; Наказ на відпуск ; Заявка ; ТТН ; Матеріальна перепустка ; Акт на знищення ; Звіт без номеру з 21.02.2021 по 22.02.2021 з додатками на 24 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ;Звіт без номеру з 22.02.2021 по 23.02.2021 з додатками на 25 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ; Звіт без номеру з 23.02.2021 по 24.02.2021 з додатками на 7 арк.; : Приймальний акт на надходження хлібопродуктів; Відомість відвісів ; Накладні ; Картка аналізу зерна ; Реєстр з визначенням якості; Реєстр відвісів по з/д ;Звіт без номеру з 26.02.2021 по 27.02.2021 з додатками на 8 арк.; : Картка аналізу зерна ; Наказ на відпуск ; Заявка ; ТТН ; Матеріальна перепустка ; Акт на знищення ; Звіт без номеру з 27.02.2021 по 28.02.2021 з додатками на 8 арк.; : Картка аналізу зерна ; Наказ на відпуск ; Заявка ; ТТН ; Матеріальна перепустка ; Акт на знищення ;Звіт без номеру з 28.02.2021 по 01.03.2021 з додатками: Расчет відвантаженних відходів; документи за березень 2021 року: Звіт з 09.03.2021 по 10.03.2021; Картка аналізу зерна №2041/2041 від 09.03.2021; Ведомость отвесов від 09.03.2021; Картка налізу зерна№2057/2057 від 10.03.2021; Ведомость отвесов від 09.03.2021; Ведомость отвесов від 09.03.2021; Реєстр виробничих відсівів на воду за зміну (перша зміна); Реєстр виробничих відсівів на воду за зміну (друга зміна) на 2 арк.; Звіт з 10.03.2021 по 11.03.2021; КАРТКА НАЛІЗУ ЗЕРНА № 2072/2072; Вкдомость отвесов за 10.03.2021; Картка аналізу зерна № 2086/2086 від 11.03.2021; Ведомост отвесов від 10.03.2021; Картка аналізу зерна №2058/2058; Наказ № 16 від 10.03.2021; Заявка; Товаротранспортна накладна №000013 від 10.03.2021; Товаротранспортна накладна №000013 від 10.03.2021; Матеріальна перепустка 293 від 10.03.2021; Акт на знищення неприданих відходів; Реєстр виробничих відвісів від 10.03.2021 друга зміна; Реєстр виробничих відвісів від 10.03.2021 перша зміна; Звіт з 11.03.2021 по 12.03.2021; Картка аналізу зерна№ 2099/2099 від 11.03.2021; Ведомость отвесов від 11.03.2021; Картка аналізу зерна № 2116/2166 від 12.03.2021; Ведомость отвесов від 11.03.2021; Картка аналізу зерна №2117/2117; Ведомость отвессов від 11.03.2021; Реєстр виробничих відвісів на воду перша зміна від 11.03.2021; Реєстр виробничих відвісів на воду друга зміна від 11.03.2021 на 2 арк.; Звіт з 12.03.2021 по 13.03.2021; Приймальний акт № 000016693; Ведомость отвесов від 12.03.2021; Накладна віл 12.03.2021; Картка аналізу зерна № 62/62 від 12.03.2021; Реєстр ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якостей; Картка аналізу № 2129/2126 від 12.03.2021; Ведомость отвесов; Картка аналізу зерна № 2140/2140; Ведомость отвесов від 12.03.2021; Картка аналізу зерна №2130/2130; Ведомость отвесов від 12.03.2021; Картка аналізу зерна № 2139/2139; Ведомость отвесов від 12.03.2021; Реєстр виробничих відвісів по з/д за міну від 12.03.2021; Реєстр виробничих відвісів по воду за міну від 12.03.2021; Реєстр виробничих відвісів по воду за міну від 12.03.2021; Звіт з 13.03.2021 по 14.03.2021; Картка аналізу зерна № 2147/2147Ведомость отвесов від 13.03.2021; Картка аналізу зерна № 2157/2157; Ведомость отвесов від 13.03.2021; Картка аналізу зерна № 2146/2146; Ведомость отвесов №13.03.2021Картка аналізу зерна № 2156/2156; Ведомость отвесов №13.03.2021Наказ на відпуск № 18 від 12.03.2021; Заявка від 12.03.2021; ТТН № 14 від 13.03.2021; ТТН № 14 від 13.03.2021; Матеріальна перепустка від 13.03.2021; Акт на знищення№ 2141 від 13.03.2021; Картка аналізу зерна № 2141/2141; Реєстр виробничих відвісів по воду за міну від 13.03.2021; Реєстр виробничих відвісів по воду за міну від 13.03.2021; Звіт з 14.03.2021 по 15.03.2021; Прийманий акт № 000016696; Накладна Ведомость від 14.03.2021Картка аналізу зерна № 63/63Реєстр ТТН від 14.03.2021; Картка аналізу зерна № 2175/2175; Ведомость отвесов від 14.03.2021; Картка аналізу зерна № 2178/2178; Ведомость отвесов №14.03.2021Картка аналізу зерна № 2176/2176; Ведомость отвесов №14.03.2021Картка аналізу зерна №2180/2180; Ведомость отвесов; Реєстр виробничих відвісів по з/д; Реєстр виробничих відвісів по воду за міну від 14.03.2021; Реєстр виробничих відвісів по воду за міну від 14.03.2021; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.03.2021 по 20.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 13 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.03.2021 по 20.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 46 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.03.2021 по 20.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 46 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.03.2021 по 20.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 46 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.03.2021 по 20.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 66 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 20.03.2021 по 21.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 49 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 21.03.2021 по 22.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 64 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 22.03.2021 по 23.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 100 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 23.03.2021 по 24.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 113 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 24.03.2021 по 25.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 125 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 25.03.2021 по 26.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 91 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 26.03.2021 по 27.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 99 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 27.03.2021 по 28.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 53 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 28.03.2021 по 29.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 39 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 29.03.2021 по 30.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 96 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 30.03.2021 по 31.03.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 80 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 30.03.2021 по 01.04.2021 з додатками до нього, а саме :приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами товаротранспортних накладних, товарнотранспортними наладними, реєстрами виробничих відвісів, актами на знищення непридатних відходів, журналами зважування вантажів на 90 арк.; документи за квітень 2021 року: Звіт з 01.04.2021 по 02.04.2021 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016758 на 2 арк.; ТТН № 210331010 від 31.03.2021 на 1 арк.; ТТН № 69 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 70 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 72 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00261 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00262 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 836 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 835 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 73 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 74 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 75 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00266 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00267 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00265 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00263 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00264 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00269 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00271 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00274 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 210401005 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 840 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 210401002 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 210401 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00272 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00273 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00270 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00268 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00277 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00276 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 837 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 00275 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; ТТН № 839 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 94/94 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Реєстр ТТН за 1 квітня 2021 р. на 1 арк.; Приймальний акт № 000016760 на 2 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Накладна № 39728258 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Накладна № 43329739 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Накладна № 43321462 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Накладна № 43315795 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Накладна № 32746554 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Накладна № 32729907 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Накладна № 32758146 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Накладна № 32739591 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 95/95 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Реєстр ТТН за 1 квітня 2021 р. на 2 арк.; Ведомость отвесов від 1 квітня 2021 р. на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 3798/3 798 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 3864/3 864 від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів на воду від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Ведомость отвесов від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів на воду від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів на воду від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів на воду від 01 квітня 2021 р. на 1 арк.; Звіт з 02.04.2021 по 03.04.2021 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016763 на 3 арк.; Ведомость отвесов від 02 квітня 2021 р. на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02 квітня 2021 р. на 1 арк.; Накладна № 39849500 на 2 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43334945 на 1 арк.; Накладна № 43334937 на 1 арк.; Накладна № 43343433 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43337070 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 42073668 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43335686 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43326123 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 42045724 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43321462 на 1 арк.; Накладна № 43330166 на 1 арк.; Накладна № 43338920 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43309939 на 1 арк.; Картка аналізу зерна № 96/96 від 02.04.2021 на 1 арк.; Реєстр ТТН за 02.04.2021 на 2 арк.; Приймальний акт № 000016764 на 2 арк.; ТТН № 210401010 від 01.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210401011 від 01.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210401003 від 01.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210401006 від 01.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210401014 від 01.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210401009 від 01.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210401017 від 01.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210401004 від 01.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210401012 від 01.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 76 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00279 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00278 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00280 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00281 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00284 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00283 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00282 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00285 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00286 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00288 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 77 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 79 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00287 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00289 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00291 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00292 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00293 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 847 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 00290 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 78 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 848 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210402015 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210402017 від 02.04.2021 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 97/97 від 02.04.2021 на 1 арк.; Реєстр ТТН за 02.04.2021 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 3 913/3 913 від 02.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Карта аналізу зерна № 3 982/3 982 від 02.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах від 02.04.2021 на 1 арк.; Ведомосить отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів від 02.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів від 02.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів на воду від 02.04.2021 на 1 арк.; Реєстр зважування вантажів на автомобільних вагах від 02.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 02.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів від 02.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів від 02.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів на воду від 02.04.2021 на 1 арк.; Звіт з 03.04.2021 по 04.04.2021 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016766 на 3 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43337948 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 42042796 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43335744 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 53743449 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43347574 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 39849500 на 2 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43348887 на 1 арк.; Накладна № 43338573 на 1 аркВедомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 32772261 на 1 арк.; Накладна № 32785297 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 42070490 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43330471 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 32782617 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 32758419 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 32775546 на 1 арк.; Накладна № 32772170 на 1 арк.; Картка аналізу зерна № 98/98 від 03.04.2021 на 1 арк.; Реєстр ТТН за 03.04.2021 на 2 арк.; Приймальний акт № 000016767 на 1 арк.; ТТН № 210402014 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210402012 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210402013 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 210402016 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 223 від 02.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 224 від 02.04.2021 на 1 арк.; Картка аналізу зерна № 99/99 від 03.04.2021 на 1 арк.; Реєстр ТТН за 03.04.2021 на 1 арк.; Картка аналізу зерна № 4 023/4 023 від 03.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Картка аналізу зерна № 4050/4 050 від 04.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах від 03.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів від 03.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів від 03.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів на воду від 03.04.2021 на 1 арк.; Журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах від 03.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 03.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів на воду від 03.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів на воду від 03.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відсівів на воду від 03.04.2021 на 1 арк.; Звіт з 04.04.2021 по 05.04.2021 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016769 на 2 арк.; Ведомость отвесов від 04.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43353853 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 04.04.2021 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 04.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 433337690 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 04.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43355932 на 1 арк.; Накладна № 43355791 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 04.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 39884044 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 04.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43343227 на 1 арк.; Накладна № 43342898 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 04.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 32744096 на 2 арк.; Накладна № 32769937 на 1 арк.; Накладна № 32774416 на 1 арк.; Накладна № 32774242 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 04.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 32758146 на 1 арк.; Накладна № 32746018 на 1 арк.; Картка аналізу зерна № 100/100 від 04.04.2021 на 1 арк.; Реєстр ТТН за 04.04.2021 на 2 арк.; Реєстр виробничих відвісів від 04.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів від 04.04.2021 на 1 арк.; Звіт з 05.04.2021 по 06.04.2021 на 1 арк.; Приймальний акт № 000016772 на 2 арк.; Ведомость отвесов від 05.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43341239 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 05.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 42146589 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 05.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43359538 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 05.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 39875539 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 05.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43331347 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 05.04.2021 на 1 арк.; Накладна 43340454 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 05.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 43362003 на 1 арк.; Накладна № 43352822 на 1 арк.; Ведомость отвесов від 05.04.2021 на 1 арк.; Накладна № 39915129 на 1 арк.; Картка аналізу зерна № 101/101 від 05.04.2021 на 1 арк.; Реєстр ТТН за 05.04.2021 на 2 арк.; Наказ на відпуск № 36 від 05.04.2021 на 1 арк.; Заявка від 05.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 000023 від 05.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 000022 від 05.04.2021 на 1 арк.; Матеріальна перепустка № 382 від 05.04.2021 на 1 арк.; Картка аналізу зерна № 4 135/4 135 від 05.04.2021 на 1 арк.; Акт на знищення не придатних відходів № 4135 від 05.04.2021 на 1 арк.; Наказ на відпуск № 37 від 05.04.2021 на 1 арк.; Заявка від 05.04.2021 на 1 арк.; Картка аналізу зерна № 4 146/4 146 від 05.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 000023 від 05.04.2021 на 1 арк.; ТТН № 000022 від 05.04.2021 на 1 арк.; Матеріальна перепустка № 383 від 05.04.2021 на 1 арк.; Акт на знищення не придатних відходів № 4146 від 05.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів від 05.04.2021 на 1 арк.; Реєстр виробничих відвісів від 05.04.2021 на 1 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 06.04.2021 по 07.04.2021 із приймальним актом, ведомостями отвесов, накладними, карткою аналізу зерна, реєстром ТТН, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 40 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 07.04.2021 по 08.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, ТТН, карткою аналізу зерна, реєстром ТТН, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор), журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах на 33 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 08.04.2021 по 09.04.2021 із приймальними актами, ТТН, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ведомостями отвесов, накладними, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 54 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 09.04.2021 по 10.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 46 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 10.04.2021 по 11.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 39 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 11.04.2021 по 12.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 27 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 12.04.2021 по 13.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 64 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 13.04.2021 по 14.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 79 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 14.04.2021 по 15.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 83 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 15.04.2021 по 16.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 102 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 16.04.2021 по 17.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 123 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 17.04.2021 по 18.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 63 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 18.04.2021 по 19.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 48 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.04.2021 по 20.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 109 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 20.04.2021 по 21.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 109 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 21.04.2021 по 22.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 99 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 22.04.2021 по 23.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 37 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 24.04.2021 по 25.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 43 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 25.04.2021 по 26.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 16 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 26.04.2021 по 27.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 36 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 27.04.2021 по 28.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 14 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 28.04.2021 по 29.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 30 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 29.04.2021 по 30.04.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 24 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 30.04.2021 по 01.05.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 26 арк.; документи за травень 2021 року: Звіт № «без номеру» від 02.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 13 арк.; Звіт № «без номеру» від 03.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 18 арк.; Звіт № «без номеру» від 05.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 7арк.; Звіт № «без номеру» від 06.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 7арк.; Звіт № «без номеру» від 07.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 25 арк.; Звіт № «без номеру» від 08.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 31 арк.; Звіт № «без номеру» від 09.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 31 арк.; Звіт № «без номеру» від 10.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 20 арк.; Звіт № «без номеру» від 11.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 35 арк.; Звіт № «без номеру» від 12.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 24 арк.; Звіт № «без номеру» від 13.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 174 арк.; Звіт № «без номеру» від 14.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 108 арк.; Звіт № «без номеру» від 15.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 123 арк.; Звіт № «без номеру» від 16.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 114 арк.; Звіт № «без номеру» від 17.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 137 арк.; Звіт № «без номеру» від 19.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 161 арк.; Звіт № «без номеру» від 20.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 147 арк.; Звіт № «без номеру» від 21.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 154 арк.; Звіт № «без номеру» від 22.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 169 арк.; Звіт № «без номеру» від 23.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 157 арк.; Звіт № «без номеру» від 24.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 120 арк.; Звіт № «без номеру» від 25.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 167 арк.; Звіт № «без номеру» від 26.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 126 арк.; Звіт № «без номеру» від 27.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 47 арк.; Звіт № «без номеру» від 28.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 64 арк.; Звіт № «без номеру» від 29.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 103 арк.; Звіт № «без номеру» від30.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 76 арк.; Звіт № «без номеру» від 31.05.2021 з приймальними актами, ТТН, актами, реєстрами ТТН, картками аналізу зерна, відомостями відвісів, реєстрами виробничих відвісів з а/тр, з/д та на воду, журналами реєстрації зважування вантажів на 87 арк.; документи за червень 2021 року: Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 01.06.2021 по 02.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, ТТН, карткою аналізу зерна, реєстром ТТН, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор), журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах на 92 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 02.06.2021 по 03.06.2021 із приймальними актами, ТТН, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ведомостями отвесов, накладними, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 38 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 04.06.2021 по 06.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 39 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 05.06.2021 по 06.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 22 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 09.06.2021 по 10.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 11 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 13.06.2021 по 14.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 6 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 27.06.2021 по 28.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 7 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 29.06.2021 по 30.06.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 6 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 30.06.2021 по 01.07.2021 із приймальними актами, ведомостями отвесов, накладними, картками аналізу зерна, реєстрами ТТН, ТТН, журнал реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, реєстром виробничих відсівів по а/тр. за зміну (Елеватор), реєстром виробничих відсівів по з/д за зміну (Елеватор) на 8 арк.; документи за липень 2021 року: Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 10.07.2021 по 11.07.2021 з картками аналізу зерна, ведомостями отвесов, реєстрами виробничих відвісів на воду за зміну на 7 арк.; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 13.07.2021 по 14.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 36 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 14.07.2021 по 15.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, актом розбіжності ваги, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 38 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 15.07.2021 по 16.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 34 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 17.07.2021 по 18.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 59 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 18.07.2021 по 19.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 54 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 19.07.2021 по 20.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів по з/д та з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов

на 70 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 20.07.2021 по 21.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 69 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 21.07.2021 по 22.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 52 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 22.07.2021 по 23.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 30 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 23.07.2021 по 24.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багат обаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 43 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 24.07.2021 по 25.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов

на 25 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 25.07.2021 по 26.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 30 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 26.07.2021 по 27.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 17 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 27.07.2021 по 28.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 26 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 28.07.2021 по 29.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 18 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 29.07.2021 по 30.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр та по з/д за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 37 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 30.07.2021 по 31.07.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 25 арк.; ; Звіт про рух хлібопродуктів і тари на елеваторах і складах з 31.07.2021 по 01.08.2021 з приймальними актами на багатовагонне (багатобаржеве) надходження хлібопродуктів, картками аналізу зерна, реєстрами товарнотранспортних накладних на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, товарнотранспортними накладними, реєстрами виробничих відвісів з а/тр за зміну, журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, ведомостями отвесов на 13 арк.; документи за серпень 2021 року: Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 02.08.2021 по 03.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Накладна, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів загальною кількістю на 7 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 03.08.2021 по 04.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Накладна, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 11 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 04.08.2021 по 05.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 26 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 05.08.2021 по 05.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 36 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 06.08.2021 по 07.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 54 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 07.08.2021 по 08.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 58 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 08.08.2021 по 09.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 39 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 09.08.2021 по 10.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 52 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 10.08.2021 по 11.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 65 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 11.08.2021 по 12.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 48 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 12.08.2021 по 13.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 52 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 13.08.2021 по 14.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 45 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 14.08.2021 по 15.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 37 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 11.08.2021 по 12.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 48 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 15.08.2021 по 16.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 33 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 16.08.2021 по 17.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 32 арк.; Звіт № б/н про рух хлібопродуктів і тари на елеівторах і складах з 17.08.2021 по 18.08.2021 з додатками, а саме: Приймальний акт на багато вагонне (багатобаржове) надходження хлібопродуктів, Ведомость отвесов, Товарнотранспортними накладними, Актами, Реєстром ттн на прийняте зерно і насіння з визначенням якості кожної окремої партії, Картка аналізу зерна, Реєстром виробничих відвісів, Журналами реєстрації зважування вантажів на автомобільних вагах, загальною кількістю на 56 арк.

Ухваласлідчого суддіможе бутиоскаржена протягомп`яти днівз дняїї проголошеннябезпосередньо досуду апеляційноїінстанції.Якщо ухвалу слідчого судді було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання копії судового рішення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення03.09.2021
Оприлюднено23.05.2024
Номер документу99523529
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —757/46575/21-к

Ухвала від 03.09.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Білоцерківець О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні