Ухвала
від 28.07.2021 по справі 390/887/21
КІРОВОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/887/21

Провадження № 1-кп/390/278/21

УХВАЛА

про призначення судового розгляду

"28" липня 2021 р. Кіровоградський районний суд Кіровоградської області у складі:

головуючої - судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю прокурора ОСОБА_3 ,

обвинуваченого ОСОБА_4 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Кропивницький обвинувальний акт у кримінальному провадженні № 12021121160000135 відносно:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Цміни, Маневицького району Волинської області, громадянина України, з повною загальною середньою освітою, одруженого, працюючого вантажником в КП «Оіл», маючого на утриманні трьох неповнолітніх дітей, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 , раніше не судимого,

у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.185 КК України,

ВСТАНОВИВ:

До Кіровоградського районного суду Кіровоградської області надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно ОСОБА_4 , обвинуваченого у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.185 КК України.

В підготовчому судовому засіданні прокурор просив призначити судовий розгляд на підставі обвинувального акту та доручити уповноваженому органу з питань пробації скласти досудову доповідь відносного обвинуваченого.

Представник потерпілого ОСОБА_5 в судове засідання не з`явилася, про час, дату, та місце розгляду справи повідомлялася у встановленому законом порядку, причини неявки суду не повідомила.

Обвинувачений ОСОБА_4 не заперечував проти призначення справи до судового розгляду.

Заслухавши думку учасників процесу, дослідивши обвинувальний акт з додатками, суд вважає, що кримінальне провадження можливо призначити до судового розгляду, виходячи з таких підстав.

Під час досудового розслідування угоди у кримінальному провадженні не укладались, а тому підстави для його повернення прокурору для продовження досудового розслідування, в порядку, передбаченому ст.ст.468-475 КПК України, відсутні. Обвинувальний акт відповідає вимогам ст.291 КПК України. Підстави для закриття кримінального провадження, які передбачені п.4-8 ч.1 або ч.2 ст.284 КПК України, відсутні. Дана справа підсудна Кіровоградському районному суду Кіровоградської області, згідно ст.32, 33 КПК України.

В підготовчому судовому засіданні судом вирішено, що розгляд необхідно провести суддею одноособово у відкритому судовому засіданні, вирішено питання щодо дати, часу та місця проведення судового розгляду, складу осіб, які братимуть участь у судовому розгляді.

Під час розгляду справи обвинуваченому запобіжний захід не обирався, клопотань щодо обрання запобіжного заходу обвинуваченому під час підготовчого судового засідання не надійшло.

Таким чином, судом вирішено всі питання, пов`язані з підготовкою до судового розгляду, які передбачено ст.315 КПК України, а тому відповідно ч.1 ст.316 КПК України, суд вважає за можливе призначити судовий розгляд.

Частиною 2ст.314-1 КПК України передбачено, що досудова доповідь складається щодо особи, обвинуваченої у вчиненні нетяжкого або тяжкого злочину, нижня межа санкції якого не перевищує п`яти років позбавлення волі.

Враховуючи, що ОСОБА_4 обвинувачується у вчиненні кримінального проступку, суд приходить до висновку, що клопотання прокурора про доручення уповноваженому органу з питань пробації скласти досудову доповідь відносного обвинуваченого задоволенню не підлягає.

Керуючись ст.314-316 КПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Призначити судовий розгляд кримінального провадження по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, на підставі обвинувального акту на 14.50 год. 02 серпня 2021 року.

Судовий розгляд провести суддею одноособово у відкритому судовому засіданні.

Викликати в судове засідання: прокурора, представника потерпілого та обвинуваченого.

В задоволенні клопотання прокурора про доручення уповноваженому органу з питань пробації скласти досудову доповідь відносного ОСОБА_4 відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського районного суду

Кіровоградської області ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.07.2021
Оприлюднено01.02.2023
Номер документу99642684
СудочинствоКримінальне
Сутьпризначення судового розгляду "28" липня 2021 р. Кіровоградський районний суд Кіровоградської області у складі: головуючої - судді ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 ,

Судовий реєстр по справі —390/887/21

Ухвала від 02.09.2021

Кримінальне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 28.07.2021

Кримінальне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 07.07.2021

Кримінальне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні