Ухвала
від 20.09.2021 по справі 360/3133/21
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

20 вересня 2021 року СєвєродонецькСправа № 360/3133/21

Луганський окружний адміністративний суд

у складі головуючого судді Петросян К.Є.,

за участю:

секретаря судового засідання -Вакуленка А.В.,

представника позивача - Шевченка Д.В.,

представника відповідача - не прибув,

представника третьої особи - Керімова Р.Р.,

розглянувши у підготовчому засіданні за правилами загального позовного провадження питання щодо закриття підготовчого провадження та призначення до судового розгляду адміністративної справи за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю Хім - Трейд до начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Пихоніної Маргарити Володимирівни, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - ПрАТ Сєвєродонецьке об`єднання Азот про визнання протиправною та скасування постанови, -

ВСТАНОВИВ:

18 червня 2021 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов товариства з обмеженою відповідальністю Хім - Трейд до начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Пихоніної Маргарити Володимирівни, відповідно до якого позивач просить суд визнати протиправною та скасувати постанову начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) Пихоніної Маргарити Володимирівни від 10.06.2021 ЗВП №54158210 про опис та арешт майна (коштів) боржника, стосовно опису та накладення арешту на амонію нітрат (селітра аміачна) в м`яких контейнерах типу big bag (ДСТУ 7370:2013) цех АС, 200 тон.

Ухвалою суду від 30.06.2021 відкрито провадження у справі, визначено розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження, залучено до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ПрАТ Сєвєродонецьке об`єднання Азот , призначено підготовче засідання.

Ухвалою суду від 08 вересня 2021 року продовжено строк підготовчого провадження в адміністративній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Хім - Трейд до начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Пихоніної Маргарити Володимирівни, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - ПрАТ Сєвєродонецьке об`єднання Азот про визнання протиправною та скасування постанови, на тридцять днів.

В підготовчому засіданні судом на розгляд поставлено питання щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

У підготовчому засіданні представники позивача та третьої особи не заперечували проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача у підготовче засідання не прибув, про дату, час та місце судового розгляду повідомлений належним чином, надав клопотання про проведення підготовчого засідання без його участі.

Заслухавши думку представників позивача та третьої особи, розглянувши питання щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду, суд дійшов до наступного.

Частиною третьою статті 3 КАС України закріплено, що провадження в адміністративних справах здійснюється відповідно до закону, чинного на час вчинення окремої процесуальної дії, розгляду і вирішення справи.

Відповідно до частин 1, 2, 3 статті 173 КАС України підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Завданням підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Відповідно до ч.2 ст.183 КАС України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: 1) залишення позовної заяви без розгляду; 2) закриття провадження у справі; 3) закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом, з метою виконання завдань підготовчого провадження, відповідно до ч. 2 ст. 173 Кодексу адміністративного судочинства України остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу; визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрано відповідні докази; визначено порядок розгляду справи; вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, а також вирішено питання, перелічені у ч.2 ст.180 Кодексу адміністративного судочинства України.

З врахуванням приписів ст.ст. 180, 181, 183 Кодексу адміністративного судочинства України, суд вважає що підготовче провадження у справі слід закінчити та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 180, 181, 183, 241, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю Хім - Трейд до начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Пихоніної Маргарити Володимирівни, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - ПрАТ Сєвєродонецьке об`єднання Азот про визнання протиправною та скасування постанови.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 27 вересня 2021 року о 10 год. 30 хв. в приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Сєвєродонецьк, пр. Космонавтів, буд.18.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Петросян К.Є.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили негайно після її проголошення.

СуддяК.Є. Петросян

Дата ухвалення рішення20.09.2021
Оприлюднено22.09.2021
Номер документу99716972
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною та скасування постанови

Судовий реєстр по справі —360/3133/21

Рішення від 11.10.2021

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Рішення від 11.10.2021

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 27.09.2021

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 27.09.2021

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 20.09.2021

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 08.09.2021

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 30.06.2021

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 22.06.2021

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні