Тендер

Вершкове масло

UA-2022-01-26-003311-b

Опис

Вершкове масло, жирністю 82,5% має бути щільним, однорідним, пластичним. Поверхня на розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. Колір має бути від світло-жовтого до жовтого, однорідним за своєю структурою. Запах: чистий, характерний для вершків без сторонніх запахів. Смак має бути чистим, добре вираженим вершковим, можливий присмак пастеризації та не мати стороннього присмаку. Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, ветеринарна довідка або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України, нормам Закону України «Про якість та безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини». Транспорт, що поставляє продукти, має відповідати діючим санітарним нормам та правилам; - тара має відповідати діючим санітарним нормам та правилам; - товар має відповідати нормам Закону України «Про якість та безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини». Маркування продукції повинно містити назву продукту із зазначенням масової частки жиру, назву та адресу підприємства-виробника і місце виготовлення, масу нетто, склад продукту у порядку переваги складників, дані про харчову та енергетичну цінність, кінцеву дату споживання, або дату виробництва та строк придатності, умови зберігання, позначення стандарту, за яким виготовлено продукт. Товар, що закуповується, має бути вітчизняного виробника. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж) 90 %. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Статус

Завершено

Сума
27 425 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники