Тендер

Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

UA-2024-01-01-002085-a

Опис

Хліб із пшеничного борошна білий упакований (не нарізаний) - Хлібобулочні вироби повинні відповідати вимогам ДСТУ 7517:2014, санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісними. Вага одиниці виробу: не менше 0,600 кг. Відхилення маси в бік зменшення - не повинно перевищувати 3,0 %, в бік збільшення - не обмежено. Сорт борошна: борошно пшеничне вищого сорту. Поверхня: відповідає виду виробу, без забруднення, без великих (більше 1 см ширини) тріщин, кірка не відстає від м’якушки, пропечена, без слідів непропіку, без ущільнення, еластична, не пригоріла, м’якиш не липкий, хліб не вологий на дотик, при натиску пальцем приймає першочергову форму, без борошняних грудок, пустот і щільного непористого шару у нижній кірки (загартування). З наколами, надрізами чи посипкою або без них, без великих тріщин (великими вважають тріщини, що проходять через усю верхню скоринку в одному чи кількох напрямках і мають ширину більше ніж 1 см) і великих підривів (великими вважають підриви, що охоплюють усю довжину одного з боків і мають ширину більше ніж 1 см). Відшарування скоринки від м'якушки не дозволено. Смак: властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку. Не допускається відчуття прісного, пересоленого, надмірно кислого і гіркого смаку, наявність хрускоту. Колір: світло-жовтий, без підгорілості. Запах: властивий даному виду виробів, без стороннього запаху. За видом укладання хлібопродуктів: на нижню скоринку. Термін придатності до споживання: не більше ніж 72 години з моменту випічки. Хліб із суміші житньо-пшеничного борошна упакований (не нарізаний) - Хлібобулочні вироби повинні відповідати вимогам ДСТУ 4583:2006, санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісними. Вага одиниці виробу: не менше 0,800 кг. Відхилення маси в бік зменшення - не повинно перевищувати 3,0 %, в бік збільшення - не обмежено Сорт борошна: суміш борошна житнього обдирного та борошна пшеничного другого сорту. Поверхня: відповідає виду виробу, без забруднення, без великих (більше 1 см ширини) тріщин, кірка не відстає від мякушки, пропечена, без слідів непропіку, без ущільнення, еластична, не пригоріла, мякиш не липкий, хліб не вологий на дотик, при натиску пальцем приймає першочергову форму, без борошняних грудок, пустот і щільного непористого шару у нижній кірки (загартування). Смак: властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку. Не допускається відчуття прісного, пересоленого, надмірно кислого і гіркого смаку, наявність хрускоту. Колір: від світло-коричневого до темно-коричневого, без підгорілості. Запах: властивий даному виду виробів, без стороннього запаху. За видом укладання хлібопродуктів: на нижню скоринку. Термін придатності до споживання: не більше ніж 72 години з моменту випічки.

Статус

Завершено

Сума
299 500 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проект Договору.doc