Тендер

Код ДК 021:2015 – 15550000-8 Молочні продукти різні

UA-2024-12-10-021721-a

Опис

Кефір - Кисломолочний продукт, який виробляють сквашуванням молока симбіотичною закваскою на кефірних грибках або концентратом грибкової кефірної закваски. Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, в’язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва). Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски; незначне відокремлення сироватки. Жирність - 2,5% Смак і запах: Чистий, кисломолочний. Смак щипкий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір: Молочно-білий, рівномірний за всією масою. Форма випуску – фасована; Термін зберігання: Не більше ніж 14 діб; Оцінка якості: На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, перелік інгредієнтів, кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність

Статус

Завершено

Сума
19 247 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проект договору — кефір 10.12.24.doc