Тендер

ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Морква молода свіжа, з обрізаною зеленню; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Буряк столовий молодий, з обрізаною зеленню, першого товарного сорту; Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246; Кабачки свіжі, першого товарного сорту, довжина 7-26 см; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Часник свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 3233; Яблука свіжі, середньостиглі, першого товарного сорту, ДСТУ 8133; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, першого сорту; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, першого сорту; Ківі, сорт перший, плід вагою не менше 70 г; Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438; Полуниця свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7653; Смородина чорна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 8319; Сливи свіжі, середньоплідні, сорт перший, від 28 мм; Груші середньостиглі, першого товарного сорту, діаметр не менше 65 мм; Абрикоси свіжі, сорт перший; Персики свіжі, першого товарного сорту, не менше 50 мм , ДСТУ 7025; Черешня свіжа, першого товарного сорту, не менше 20 мм, ДСТУ 8153)

UA-2025-02-18-007137-a

Опис

Строк поставки товару з моменту підписання договору та по 31.12.2025 р. згідно поданої заявки Замовника. Умови поставки Товару на склад Замовника здійснюється дрібними партіями щоденно з 8-30 до 11-00 год., окрім вихідних та святкових днів, з моменту одержання Постачальником заявки Замовника в усній або письмовій формі, безпосередньо на адресу Замовника, впродовж дії договору, спеціалізованим транспортом (рефрижератором) Постачальника, використовуючи для транспортування продуктів харчування з дотриманням температурних умов та за його рахунок. Завантажувальні – розвантажувальні роботи силами та за рахунок Постачальника. Водій та особи, які супроводжують товар в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом, суворо дотримуватись особистої гігієни та правил транспортування харчових продуктів та забезпечені санітарним одягом (халат, захисна маска, рукавиці). Приймання товару по якості і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. При поставці товару копії супровідних документів, що підтверджують якість та безпечність товару надаються на кожну партію товару (посвідчення (сертифікат, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, умови та термін зберігання, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби, інші документи, що передбачені чинним законодавством України). Учасник, протягом 24 годин після визнання його переможцем повинен надати Замовнику, шляхом направлення на електронну пошту Замовника, установчі документи та разом з договором зобов’язаний надати Замовнику діючий Сертифікат на систему управління безпечністю харчових, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі», сфера сертифікації: Оптова торгівля іншими продуктами харчування, у тому числі рибою, ракоподібними та молюсками, цукром, шоколадом і кондитерськими виробами, молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами, м'ясом і м'ясними продуктами, фруктами й овочами; послуги вантажного автомобільного транспорту категорія харчового ланцюга: F (підкатегорія FI), G підкатегорія (GI, GII). Сертифікат повинен бути виданий акредитованим Національним агентством з акредитації України Органом з сертифікації. В разі ненадання Замовнику протягом 24 годин з дня визначення учасника переможцем вищезазначених документів, Замовник розцінює це як письмову відмову учасника від підписання договору, та відповідно відхиляє пропозицію такого учасника. Забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт і він повертається. Замовник у будь-який момент на протязі усього терміну постачання товару може провести лабораторні дослідження товару у державній акредитованій лабораторії на відповідність якості та безпеки товару за рахунок Постачальника. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору, Учасник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.

Статус

Завершено

Сума
498 100 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФОП Мокрієнко Віталій Андрійович485 750 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проект договору продукти харчування на 2025 рік.docx