Ухвала
від 06.10.2021 по справі 132/3154/21
КАЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 132/3154/21

2/132/834/21

Номер рядка звіту 18

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

06 жовтня 2021 року м. Калинівка

Калинівський районний суд Вінницької області в складі судді Ставнійчук С.В., отримавши позовну заяву ОСОБА_1 до Іванівської сільської ради Вінницької області, Громадської організації Спілка власників особистих селянських господарств Надбужжя про визнання протиправним, скасування рішення, припинення договору оренди земельної ділянки шляхом його розірвання, скасування запису в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно ,

встановив:

До Калинівського районного суду Вінницької області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Іванівської сільської ради Вінницької області, Громадської організації Спілка власників особистих селянських господарств Надбужжя про визнання протиправним, скасування рішення, припинення договору оренди земельної ділянки шляхом його розірвання, скасування запису в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження немає.

Дана справа відноситься до юрисдикції загального суду, за підсудністю підлягає розгляду Калинівським районним судом Вінницької області.

Керуючись ст. ст. 84, 175, 187 ЦПК України,

ухвалив:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження в цивільній справі № 132/3154/21 за позовом ОСОБА_1 до Іванівської сільської ради Вінницької області, Громадської організації Спілка власників особистих селянських господарств Надбужжя про визнання протиправним, скасування рішення, припинення договору оренди земельної ділянки шляхом його розірвання, скасування запису в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Підготовче засідання призначити на 09 листопада 2021 року на 10 год 00 хв приміщенні Калинівського районного суду Вінницької області (Вінницька область, м.Калинівка, вул.В.Нестерчука,70) з викликом учасників справи.

Визначити відповідачам п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4,5 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи, на підтвердження чого надати суду відповідні документи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України). Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам ч.ч. 3-5 ст. 178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачам п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам ч.ч. 3-5 ст. 178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Копію даної ухвали надіслати сторонам. Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі відповідачам надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://соurt.gov.ua/fair/ .

Суддя С.В. Ставнійчук

Дата ухвалення рішення06.10.2021
Оприлюднено07.10.2021

Судовий реєстр по справі —132/3154/21

Ухвала від 09.11.2021

Цивільне

Калинівський районний суд Вінницької області

Ставнійчук С. В.

Ухвала від 06.10.2021

Цивільне

Калинівський районний суд Вінницької області

Ставнійчук С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні