Ухвала
від 06.10.2021 по справі 191/2677/21
СИНЕЛЬНИКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 191/2677/21

Провадження № 2/191/878/21

У Х В А Л А

іменем України

06 жовтня 2021 року м. Синельникове

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді - Прижигалінської Т.В.

за участю секретаря - Силкіної О.Г.

розглянувши згідно вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України, без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу у судовому засіданні в залі суду в м. Синельникове цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Саніго про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Саніго про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

У судове засідання сторони не з`явились.

З письмових матеріалів справи встановлено, що спірний виконавчий напис № 15511 від 17.05.2021 року вчинений приватним нотаріусом Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Оленою Василівною.

Відповідно до ч. 3 ст. 53 ЦПК України, якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Виходячи з предмету позову про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, суд вважає необхідним залучити до участі у справі приватного нотаріуса Києво - Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк О.В., яка вчиняла спірний виконавчий напис, у якості, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору.

Таким чином, з метою з`ясування всіх обставин, які враховуються судом під час розгляду даної справи, суд вважає необхідним залучити до участі у справі приватного нотаріуса Києво - Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк О.Ву якості, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору із процесуальними правами і обов`язками, встановленими ст. 43 ЦПК України.

На підставі викладеного, керуючись 53 ЦПК України , суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Залучити до участі у цивільній справі № 191/2677/21 за позовною заявоюОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Саніго про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню - приватного нотаріуса Києво - Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк О.В., у якості, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору із процесуальними правами і обов`язками, встановленими ст. 43 ЦПК України.

Направити ухвалу третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору для виконання та відома.

Призначити наступний судовий розгляд справи на 09 год. 00 хв. 18 листопада 2021 року у залі судових засідань Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя: Т. В. Прижигалінська

Дата ухвалення рішення06.10.2021
Оприлюднено11.10.2021
Номер документу100230760
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —191/2677/21

Рішення від 18.11.2021

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Прижигалінська Т. В.

Ухвала від 06.10.2021

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Прижигалінська Т. В.

Ухвала від 25.08.2021

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Прижигалінська Т. В.

Ухвала від 25.08.2021

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Прижигалінська Т. В.

Ухвала від 25.08.2021

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Прижигалінська Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні