Ухвала
від 15.07.2021 по справі 757/5910/21-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/5910/21-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 липня 2021 року

Печерський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді - Григоренко І.В. ,

при секретарі - Ситику Р.В.,

за участю:

позивача: не з`явився,

відповідача-1: не з`явився,

представника відповідача-2: не з`явився,

представника відповідача-3: не з`явився,

представника відповідача-4: не з`явився,

третьої особи: не з`явилась,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Києві в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом Заступника керівника Печерської окружної прокуратури м. Києва Лебедєва Валентина Миколайовича, який діє в інтересах Київської міської ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю СМАРТ КРОК , Приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Дульської Тетяни Володимирівни, Приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Ісаєнко Оксани Василівни, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача ОСОБА_2 про зобов`язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

Заступник керівника Київської місцевої прокуратури № 6 Лебедєв Валентин Миколайович, який діє в інтересах Київської міської ради (далі - позивач, Київська міська рада), звернувся до Печерського районного суду м.Києва з позовом до ОСОБА_1 (далі - відповідач-1, ОСОБА_1 ), Товариства з обмеженою відповідальністю СМАРТ КРОК (далі - відповідач-2, ТОВ СМАРТ КРОК ), Приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Дульської Тетяни Володимирівни (далі - відповідач-3, Приватний нотаріус Дульська Т.В.), Приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Ісаєнко Оксани Василівни (далі - відповідач-4, Приватний нотаріус Ісаєнко О.В.) за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача ОСОБА_2 про зобов`язання вчинити певні дії.

Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 22.03.2021 року в порядку загального позовного провадження відкрито провадження у цивільній справі за позовом за Заступника керівника Київської місцевої прокуратури № 6 Лебедєва Валентина Миколайовича, який діє в інтересах Київської міської ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю СМАРТ КРОК , Приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Дульської Тетяни Володимирівни, Приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Ісаєнко Оксани Василівни, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача ОСОБА_2 про зобов`язання вчинити певні дії, у справі призначено підготовче засідання.

19.04.2021 року на адресу Печерського районного суду м. Києва надійшов лист в.о. заступника керівника окружної прокуратури Лебедєва Л. в якому останній зазначає, що наказом Генерального прокурора від 17.02.2021 року № 39 затверджено перелік і територіальну юрисдикцію окружних прокурату. Зокрема, відповідно до Переліку і територіальної юрисдикції окружних прокуратур (Додаток до наказу Генерального прокурора від 17.02.2021 року № 39) в системі органів прокуратури столиці діє Печерська окружна прокуратура міста Києва (з місцем розташування у місті Києві) з територіальною юрисдикцією, яка відноситься до Печерського району міста Києва. Указана прокуратура виконує функції, що є аналогічними функціям Київської місцевої прокуратури № 6.

15.07.2021 року на адресу Печерського районного суду м. Києва надійшла заява представника Печерської окружної прокуратури м. Києва Захарової Ю.О., в якій остання просить провести підготовче засідання без її участі та перейти до розгляду справи по суті.

15.07.2021 року на адресу Печерського районного суду м. Києва надійшла заява третьої особи, ОСОБА_2 , в якій остання просить провести підготовче засідання без її участі та перейти до розгляду справи по суті.

Позивач, відповідачі та третя особа в підготовче засідання не з`явились, про дату, час та місце проведення підготовчого засідання повідомлені у встановленому законом порядку.

Підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви, відповідно до вимог ч. 2 та ч. 5 ст. 198 ЦПК України, судом не встановлено.

В порядку підготовчого провадження судом вивчено матеріали справи, з`ясовано всі фактичні обставини справи.

Дослідивши матеріали справи, відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у даній справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 189, 196-200, 280, 281 Цивільного процесуального кодексу України, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Заступника керівника Печерської окружної прокуратури м. Києва Лебедєва Валентина Миколайовича, який діє в інтересах Київської міської ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю СМАРТ КРОК , Приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Дульської Тетяни Володимирівни, Приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Ісаєнко Оксани Василівни, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача ОСОБА_2 про зобов`язання вчинити певні дії.

Призначити цивільну справу за позовом Заступника керівника Печерської окружної прокуратури м. Києва Лебедєва Валентина Миколайовича, який діє в інтересах Київської міської ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю СМАРТ КРОК , Приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Дульської Тетяни Володимирівни, Приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Ісаєнко Оксани Василівни, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача ОСОБА_2 про зобов`язання вчинити певні дії до судового розгляду по суті в загальному позовному провадженні на 12 год. 00 хв. 14.12.2021 року в приміщенні Печерського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 15, каб. 218.

Встановити загальний порядок дослідження доказів.

Справу розглядати суддею одноособово.

Копії ухвали направити учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud2606.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: І.В.Григоренко

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.07.2021
Оприлюднено13.10.2021
Номер документу100289882
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —757/5910/21-ц

Рішення від 08.11.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Рішення від 08.11.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 14.12.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 14.12.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 15.07.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 22.03.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні