Ухвала
від 18.10.2021 по справі 600/848/20-а
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про заміну сторони виконавчого провадження

18 жовтня 2021 р. м. Чернівці Справа № 600/848/20-а

Чернівецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Боднарюка О.В., розглянувши в порядку письмового провадження подання про заміну сторони виконавчого провадження по адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Управління соціального захисту населення Глибоцької районної державної адміністрації, про визнання бездіяльності протиправною та зобов`язання вчинити дії,-

В С Т А Н О В И В:

Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) звернувся до суду із поданням, в якому просить замінити сторону - боржника Управління праці та соціального захисту населення Глибоцької районної державної адміністрації на Управління праці та соціального захисту населення Чернівецької районної державної адміністрації у виконавчому провадженні АСВП №65811987, з примусового виконання виконавчого листа №600/848/20-а від 12.05.2021 р., що виданий Чернівецьким окружним адміністративним судом.

Ухвалою суду призначено до розгляду у відкритому судовому засіданні подання про заміну сторони виконавчого провадження. Про дату, час та місце розгляду повідомлено заінтересованих осіб та осіб, які беруть участь у справі.

Учасники справи в судове засідання не з`явилися, хоча належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання.

За правилами статті 379 КАС України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Відповідно до частини 2 статті 379 КАС України суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

З огляду на вищезазначене, суд вважає за можливе розглянути подання про заміну сторони виконавчого провадження у письмовому провадженні.

Розглянувши подання про заміну сторони виконавчого провадження, дослідивши матеріали справи, судом встановлено наступне.

09.04.2021 року рішенням Чернівецького окружного адміністративного суду адміністративний позов задоволено частково. Визнано протиправною бездіяльність Управління праці та соціального захисту населення Глибоцької районної державної адміністрації Чернівецької області щодо нездійснення виплати недосплаченої суми грошової допомоги до 5-го травня ОСОБА_1 , як учаснику бойових дій у розмірі п`яти мінімальних пенсій за віком за 2020 рік.

Зобов`язано Управління праці та соціального захисту населення Глибоцької районної державної адміністрації Чернівецької області нарахувати ОСОБА_1 , недосплачену суму щорічної разової допомоги до 5-го травня відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» у розмірі п`яти мінімальних пенсій за віком за 2020 рік у розмірі 6800,00 грн. В іншій частині відмовлено.

Управління праці та соціального захисту населення Чернівецької районної державної адміністрації Чернівецької області є структурним підрозділом Чернівецької районної державної адміністрації, яка утворена в зв`язку з ліквідацією Заставнівського, Кіцманського, Глибоцького, Сторожинецького, Новоселицького, Герцаївського районів та утворенням Чернівецького району відповідно до постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 р. №807-IX "Про утворення та ліквідацію районів" та розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1635-р "Про реорганізацію та утворення районних державних адміністрацій".

В абзаці 4 п. 1 Розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1635-р "Про реорганізацію та утворення районних державних адміністрацій" здійснено реорганізацію районних державних адміністрацій районів, ліквідованих зазначеною постановою, шляхом їх приєднання до районних державних адміністрацій.

Враховуючи наведене, Управління праці та соціального захисту населення Чернівецької районної державної адміністрації Чернівецької області (код ЄДРПОУ 43916015) є правонаступником прав та обов`язків Управління соціального захисту населення Глибоцької районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 03196268).

На підставі викладеного, суд вважає за необхідне задовольнити подання Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) про заміну боржника у виконавчому провадженні, з Управління соціального захисту населення Глибоцької районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 03196268) на його правонаступника Управління праці та соціального захисту населення Чернівецької районної державної адміністрації Чернівецької області (код ЄДРПОУ 43916015).

На підставі наведеного та керуючись статтями 241, 243, 248, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Подання Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) про заміну сторони виконавчого провадження - задовольнити.

2. Замінити сторону - боржника у виконавчому провадженні з Управління праці та соціального захисту населення Глибоцької районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 03196268) на його правонаступника Управління праці та соціального захисту населення Чернівецької районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 43916015) у виконавчому провадженні АСВП №65811987 з примусового виконання виконавчого листа №600/848/20-а від 12.05.2021 р., що виданий Чернівецьким окружним адміністративним судом.

Згідно статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

У відповідності до статей 293, 295 Кодексу адміністративного судочинства України ухвали суду першої інстанції можуть бути оскаржені в апеляційному порядку окремо від рішення суду повністю або частково. Апеляційна скарга на ухвалу подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення (складання).

Суддя О.В. Боднарюк

СудЧернівецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.10.2021
Оприлюднено19.10.2021
Номер документу100368310
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —600/848/20-а

Ухвала від 18.10.2021

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Боднарюк Олег Васильович

Ухвала від 07.10.2021

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Боднарюк Олег Васильович

Рішення від 09.04.2021

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Дембіцький Павло Дмитрович

Ухвала від 15.07.2020

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Дембіцький Павло Дмитрович

Ухвала від 30.06.2020

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Дембіцький Павло Дмитрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні