Ухвала
від 22.10.2021 по справі 635/8107/21
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/8107/21

Провадження № 2-о/635/180/2021

У Х В А Л А

про прийняття до розгляду заяви та відкриття провадження у справі

22 жовтня 2021 року смт Покотилівка Харківська область

Харківський район

Суддя Харківського районного суду Харківської області Шинкарчук Я. А., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа - Золочівська районна державна адміністрація Харківської області, про встановлення факту, що має юридичне значення,-

заявник - ОСОБА_1 , місце проживання за адресою: АДРЕСА_1 ,

заінтересована особа - Золочівська районна державна адміністрація Харківської області, місцезнаходження за адресою: Харківська область, Золочівський район, смт Золочів, пл. Слобожанська, б. 5,

в с т а н о в и в :

До Харківського районного суду Харківської області надійшла заява ОСОБА_1 , заінтересована особа - Золочівська районна державна адміністрація Харківської області, про встановлення факту, що має юридичне значення, в якій заявник просить суд встановити факт, що має юридичне значення, а саме що Державний акт на право власності на земельну ділянку серії ХР № 024129, виданий на ім`я ОСОБА_2 , належить ОСОБА_2 (РНОКПП НОМЕР_1 ).

Заява відповідає вимогам ст. 318 ЦПК України , підстав для відмови у відкритті провадження, повернення заяви, відмови у відкритті провадження під час вирішення питання про відкриття провадження не встановлено.

Відповідно до ст. 293 ЦПК України справа підлягає розгляду в окремому провадження.

На підставі вищевказаного, суддя вважає, що заяву необхідно прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі в порядку окремого провадження призначивши розгляд справи в судовому засіданні .

Керуючись ст. ст. 12, 81, 83, 84, 187, 293 , 317 , 318 ЦПК України , суд,-

п о с т а н о в и в:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа - Золочівська районна державна адміністрація Харківської області, про встановлення факту, що має юридичне значення.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження.

Призначити судове засідання в приміщенні Харківського районного суду Харківської області (смт Покотилівка, вул. Сковороди, 18, Харківського району Харківської області) з повідомленням (викликом) заявника та заінтересованих осіб на 19 листопада 2021 року о 14 годині 00 хвилин .

В судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали про відкриття окремого провадження у справі надіслати заявникам та заінтересованим особам.

Заінтересованій особі разом з копією ухвали про відкриття окремого провадження у справі одночасно надіслати копії заяви та доданих до неї документів.

Запропонувати заінтересованим особам у строк до 19 листопада 2021 року подати до Харківського районного суду Харківської області письмові пояснення щодо заяви з наданням доказів, що підтверджують обставини , на яких ґрунтується пояснення, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) пояснення і додані до нього докази іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: hr.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала підписана суддею 22 жовтня 2021 року.

Суддя - Я.А. Шинкарчук

Дата ухвалення рішення22.10.2021
Оприлюднено22.10.2021
Номер документу100486281
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення,- заявник - ОСОБА_1 , місце проживання за адресою: АДРЕСА_1 , заінтересована особа - Золочівська районна державна адміністрація Харківської області, місцезнаходження за адресою: Харківська область, Золочівський район, смт Золочів, пл. Слобожанська, б. 5

Судовий реєстр по справі —635/8107/21

Рішення від 19.06.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Гальченко О. О.

Ухвала від 04.10.2022

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Гальченко О. О.

Ухвала від 22.10.2021

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Шинкарчук Я. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні