Ухвала
від 18.10.2021 по справі 367/4113/19
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/4113/19

Провадження по справі № 2/367/1345/2021

У Х В А Л А

Іменем України

18 жовтня 2021 року Ірпінський міський суд Київської області в складі:

головуючого судді Линника В.Я.,

з участю секретаря Балинської О.С.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в приміщенні Ірпінського міського суду Київської області цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Аверс - Сіті до Державного реєстратора Петропавлівської -Борщагівки сільської ради Києво - Святошинського району Київської області Абрамської Євгенії Миколаївни, ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про визнання недійсним договорів, визнання протиправними та скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень і витребування майна, -

В С Т А Н О В И В :

До Ірпінського міського суду надійшла позовна заява Товариства з обмеженою відповідальністю Аверс - Сіті до Державного реєстратора Петропавлівської -Борщагівки сільської ради Києво - Святошинського району Київської області Абрамської Євгенії Миколаївни, ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про визнання недійсним договорів, визнання протиправними та скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень і витребування майна.

Крім того, разом із позовною заявою до суду було подано заяву про виклик свідків ОСОБА_3 , який був директором позивача станом на момент підписання договорів, ОСОБА_4 , який був фінансовим директором позивача станом на момент підписання договорів, ОСОБА_1 , які можуть підтвердити або спростувати факт підписання ними договору.

Учасники справи в судове засідання не з`явилась, від представника позивача надійшла заява про слухання справи у його відсутність, а решта учасників справи причини неявки суду не повідомили.

Суд відмовляє в задоволенні клопотання, оскільки суду не надано доказів того, що ОСОБА_3 та ОСОБА_4 були працівниками ТОВ Аверс сіті на момент укладання договору, а ОСОБА_1 є відповідачем по справі. В той же час, із доданих до справи документів вбачається, що спірні договори були укладенні від імені ТОВ Аверс сіті генеральним директором Мансуровим А.О., а не ОСОБА_3 чи ОСОБА_4 .

Під час підготовчого засідання по справі за вищезазначеним позовом судом були виконані всі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, а саме вивчені письмові матеріали справи, з`ясовані фактичні обставини справи, що підлягають з`ясуванню під час судового розгляду, витребувано документи, долучені письмові докази.

Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до розгляду по суті, судом не встановлено.

Відповідно ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 197, п. 3 ч. 2 ст. 200, 247 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Відмовити в задоволенні клопотання представника ТОВ Авер сіті про виклик свідків.

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Аверс - Сіті до Державного реєстратора Петропавлівської -Борщагівки сільської ради Києво - Святошинського району Київської області Абрамської Євгенії Миколаївни, ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про визнання недійсним договорів, визнання протиправними та скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень і витребування майна.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 03.11.2021 року на 17-00 год. за участю сторін в приміщенні Ірпінського міського суду Київської області, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1013/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням - http://reyestr.court.gov.ua .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В. Я. Линник

Дата ухвалення рішення18.10.2021
Оприлюднено27.10.2021
Номер документу100601682
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію прав та їх обтяжень і витребування майна

Судовий реєстр по справі —367/4113/19

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Приходько Костянтин Петрович

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Приходько Костянтин Петрович

Ухвала від 22.02.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Приходько Костянтин Петрович

Ухвала від 22.02.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Приходько Костянтин Петрович

Ухвала від 24.01.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Приходько Костянтин Петрович

Ухвала від 09.01.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Приходько Костянтин Петрович

Рішення від 17.11.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

Рішення від 21.11.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

Ухвала від 18.10.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

Ухвала від 01.09.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні