Ухвала
від 27.09.2021 по справі 521/12804/21
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 521/12804/21

Провадження № 2/521/4586/21

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

27 вересня 2021 року м. Одеса

Суддя Малиновського районного суду м. Одеси Мирончук Н.В., дослідивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Департаменту освіти і науки Одеської міської ради, про стягнення невиплаченої заробітної плати в сумі ненарахованої оплати за відпрацьований понадурочний час, компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку з порушенням термінів виплати сум за відпрацьований понадурочний час,

ВСТАНОВИВ:

До Малиновського районного суду м. Одеси звернувся ОСОБА_1 з позовом до Департаменту освіти і науки Одеської міської ради, про стягнення невиплаченої заробітної плати в сумі ненарахованої оплати за відпрацьований понадурочний час, компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку з порушенням термінів виплати сум за відпрацьований понадурочний час.

Згідно з ч. 1 ст. 187 ЦПК України за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175, 176 ЦПК України, підсудна Малиновському районному суду м. Одеси.

Тому, вважаю за можливе прийняти позовну заяву до розгляду, відкрити провадження у справі та призначити розгляд справи за правилами загального позовного провадження зі стадії підготовчого судового засідання.

Керуючись ст. ст. 13, 175, 177, 187 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Департаменту освіти і науки Одеської міської ради, про стягнення невиплаченої заробітної плати в сумі ненарахованої оплати за відпрацьований понадурочний час, компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку з порушенням термінів виплати сум за відпрацьований понадурочний час.

Призначити підготовче судове засідання на 24 листопада 2021 року об 11 годині 55 хвилин в залі судових засідань № 212 у приміщенні Малиновського районного суду м. Одеси (вул. Василя Стуса, 1-а).

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати у п`ятнадцятиденний строк, з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати відзив на позов, у відповідності до вимог ст. 178 ЦПК.

У строк, встановлений судом в ухвалі про відкриття провадження у справі, відповідач має право надіслати: 1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; 2) позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити, що зала судових засідань не оснащена технічною можливістю проведення в порядку ст. 212 ЦПК України судових засідань в режимі відеоконференції.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається - http://ml.od.court.gov.ua.

Направити учасникам справи копії ухвали суду.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: Н.В. Мирончук

Дата ухвалення рішення27.09.2021
Оприлюднено29.10.2021

Судовий реєстр по справі —521/12804/21

Ухвала від 14.03.2022

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мирончук Н. В.

Рішення від 14.03.2022

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мирончук Н. В.

Ухвала від 14.03.2022

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мирончук Н. В.

Ухвала від 27.09.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мирончук Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні