Ухвала
від 29.10.2021 по справі 365/536/21
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/536/21

Номер провадження: 2/365/381/21

У Х В А Л А

29 жовтня 2021 року смт. Згурівка

Суддя Згурівського районного суду Київської області

ХИЖНИЙ Р. В.,

вивчивши позовну заяву ОСОБА_1 , жительки АДРЕСА_1 , до Згурівської селищної ради, місцезнаходження: вулиця Українська, будинок 10, смт Згурівка Броварського району Київської області, треті особа, які не заявляють самостійних вимог: ОСОБА_2 , житель АДРЕСА_2 , ОСОБА_3 , жителька АДРЕСА_3 про визнання права на завершення приватизації земельної ділянки в порядку спадкування,-

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Костенко О.М., звернувся до суду із вище зазначеним позовом.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175,177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі згідно ст.ст. 185-186 ЦПК України, відсутні.

Справа підсудна Згурівському районному суду Київської області.

Справа підлягає розгляду в загальному позовному провадженні.

Клопотання про витребування доказів задовольнити.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 19,84,175,177,184-187 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче судове засідання в залі судових засідань № 1 Згурівського районного суду Київської області (вул. Українська, 43, смт. Згурівка Київської області, 07601) на 11 годину 00 хвилин 30 листопада 2021 року.

Викликати у підготовче засідання у встановленому порядку учасників справи.

Роз`яснити учасникам про їх право брати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду в порядку ст. 212 ЦПК України.

Визначити відповідачу Згурівській селищній раді п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати позивачу. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України). Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Встановити позивачу ОСОБА_1 п`ятиденний строк з дня отримання копії відзиву для надання відповіді на відзив до суду та відповідачу за правилами, встановленими частинами третьою-п`ятою статті 178 ЦПК України.

Запропонувати відповідачу Згурівській селищній раді у триденний строк з дня отримання відповіді на відзив, подати до суду та позивачу заперечення, тобто викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення. До заперечення застосовуються правила, встановлені частинами третьою-п`ятою статті 178 ЦПК України.

Встановити третім особам, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 , ОСОБА_3 триденний строк для надання суду пояснень щодо позову та відзиву - із дня їх отримання.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, у поясненнях щодо позову або відзиву викладає свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову.

Зобов`язати Згурівську районну державну нотаріальну контору надати суду до 30 листопада 2021 року інформацію про заведення спадкової справи до майна померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_4 . У випадку наявності спадкової справи, надати до суду її належним чином засвідчену копію.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, також відповідачу та третім особам, які не заявляються самостійних вимог - копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1011 .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

СУДДЯ Р. В. ХИЖНИЙ

СудЗгурівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення29.10.2021
Оприлюднено01.11.2021
Номер документу100681506
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —365/536/21

Рішення від 30.11.2021

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 29.10.2021

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні