Ухвала
від 08.11.2021 по справі 935/1583/21
КОРОСТИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Коростишівський районний суд Житомирської області

Справа № 935/1583/21

Провадження № 2/935/552/21

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

08 листопада 2021 року м.Коростишів

Коростишівський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого - судді Янчук В.В.,

за участі секретаря судових засідань - Кумечко С.М.,

сторін:

представника позивача - ОСОБА_1 ,

представника відповідача - ОСОБА_2 ,

провівши підготовче засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до Старосілецької сільської ради, ОСОБА_4 про визнання протиправним та скасувати рішення органу місцевого самоврядування, скасування державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Коростишівського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_3 до Старосілецької сільської ради, ОСОБА_4 про визнання протиправним та скасувати рішення органу місцевого самоврядування, скасування державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

В підготовчому засіданні представник позивача ОСОБА_1 позовні вимоги підтримав в повному обсязі та просить їх задовольнити.

В підготовчому засіданні представник відповідача - ОСОБА_2 позовні вимоги не визнала в повному обсязі, в їх задоволенні просила відмовити. До суду відповідач ОСОБА_4 подав відзив відносно позовних вимог.

Відповідач - Старосілецька сільська рада свого представника в підготовче засідання не направили, про час та місце проведення повідомлені належним чином. В матеріалах справи міститься заява, відповідно до якої позовні вимоги визнають, а розгляд справи просять проводити у відсутність їх представника.

Під час підготовчого засідання сторони не скористались правом щодо укладення мирової угоди, врегулювання спору за участі судді.

Від сторін не надходило клопотань про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Сторонами надано докази, на які вони посилаються у заяві по суті справи, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, забезпечення доказів та витребування доказів не надходило.

Клопотань про призначення експертизи, виклик у судове засідання експертів, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення не надходило.

Заявлене клопотання представника відповідача про виклик свідків є таким, що знайшло своє обгрунтування та підлягає задоволенню.

Інших заяв та клопотань сторонами не подано.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено.

Судом проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення справи до розгляду по суті.

На підставі викладеного, зважаючи на те, що судом вирішено усі питання, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України , заперечень проти закриття підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті не надійшло, тому суд вважає, що слід призначити справу до розгляду по суті, визначивши дату, час та місце проведення судового засідання.

Керуючись ст.ст. 197 , 198 , 200 ЦПК України , суд -

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_3 до Старосілецької сільської ради, ОСОБА_4 про визнання протиправним та скасувати рішення органу місцевого самоврядування, скасування державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень - закрити.

Призначити дану справу до розгляду по суті на 13 год. 20 хв. 09 грудня 2021 року у приміщенні Коростишівського районного суду Житомирської області, за адресою: Житомирська область, м.Коростишів, вул. Героїв Небесної сотні,52.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати сторони та свідків ОСОБА_5 , ОСОБА_6 .

Повідомити сторони, що вони можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України http://court.gov.ua/ в мережі Інтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Янчук

СудКоростишівський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення08.11.2021
Оприлюднено09.11.2021
Номер документу100897305
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —935/1583/21

Рішення від 01.04.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Рішення від 01.04.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 12.04.2023

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 10.03.2023

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 21.12.2022

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Пасічний Т. З.

Ухвала від 08.11.2021

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 11.06.2021

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні