Ухвала
від 10.11.2021 по справі 167/871/21
РОЖИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 167/871/21

Номер провадження 2/167/373/21

У Х В А Л А

про прийняття до розгляду позовної заяви та відкриття провадження у справі

10 листопада 2021 року місто Рожище

Суддя Рожищенського районного суду Волинської області Н.В. Шептицька, вивчивши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства Альфа-Банк про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

в с т а н о в и в:

08.11.2021 року позивач звернулася в суд з позовом до відповідача про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

10.11.2021 року на запит суду надійшла інформація про місце реєстрації позивача, оскільки дана інформація впливає на визначення територіальної підсудності у даній категорії справ, згідно частини 12 статті 28 ЦПК України .

Встановлено, що позовна заява подана з додержанням вимог статтей 175-177 ЦПК України , віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Рожищенського районного суду Волинської області.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Розгляд даної справи слід здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Враховуючи вищенаведене, доходжу висновку, що позовну заяву слід прийняти до розгляду, відкрити провадження у справі та призначити підготовче засідання у справі.

Крім того, з метою забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, доходжу висновку про витребування матеріалів по здійсненню виконавчого напису від 21.09.2021 року № 7225, вчиненого приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Сазоновою Оленою Миколаївною, про стягнення з ОСОБА_1 на користь Акціонерного товариства Альфа-Банк грошових коштів у сумі 59 552, 09 гривень.

Керуючись статтею 187 ЦПК України , суддя

п о с т а н о в и в:

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Акціонерного товариства Альфа-Банк про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Розгляд справи провести в порядку загального позовного провадження.

Почати підготовче провадження з дня постановлення цієї ухвали.

Підготовче засідання призначити на 16 годин 00 хвилин 06 грудня 2021 року в приміщенні Рожищенського районного суду Волинської області за адресою: місто Рожище, вулиця Грушевського, будинок 4, зал судових засідань №1.

В підготовче засідання викликати учасників справи.

Витребувати від приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Сазонової Олени Миколаївни ( 01034, місто Київ, вулиця Володимирська, 40/2 ) матеріали по здійсненню виконавчого напису від 21.09.2021 року № 7225 про стягнення з ОСОБА_1 на користь Акціонерного товариства Альфа-Банк грошових коштів у сумі 59 552, 09 гривень.

Направити відповідачу і третім особам разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Встановити строк відповідачу і третім особам для надіслання (надання) до суду відзиву і пояснення на позовну заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову, - протягом 15 (п`ятнадцяти) календарних днів з дня одержання копії цієї ухвали.

Зобов`язати відповідача і третіх осіб, одночасно із надісланням (наданням) відзиву і пояснень до суду, надіслати (надати) копії такого відзиву і пояснень та доданих до них документів позивачу.

Встановити позивачу триденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана відповідачу і третім особам.

Встановити відповідачу триденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана позивачу.

Відповідачу для надання зустрічного позову встановити строк до 03 грудня 2021 року включно.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що відповідно до частини 3 статті 211 ЦПК України , учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі учасники справи, судовий розгляд справи здійснюється на підставі наявних у суду матеріалів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://rg.vl.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Рожищенського районного суду

Волинської області Н.В. Шептицька

Дата ухвалення рішення10.11.2021
Оприлюднено11.11.2021
Номер документу100968510
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —167/871/21

Рішення від 08.03.2022

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

Ухвала від 21.01.2022

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

Ухвала від 23.12.2021

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

Ухвала від 06.12.2021

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

Ухвала від 10.11.2021

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

Ухвала від 10.11.2021

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні