Ухвала
від 23.12.2021 по справі 167/871/21
РОЖИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 167/871/21

Номер провадження 2/167/373/21

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті

23 грудня 2021 року місто Рожище

Рожищенський районний суд Волинської області у складі:

головуючого судді Н.В. Шептицької,

з участю секретаря судового засідання Т.М. Форсюк,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду у порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства Альфа-Банк , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу - Сазонова Олена Миколаївна, приватний виконавець виконавчого округу Волинської області - Шульженко Ігор Сергійович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

в с т а н о в и в:

08.11.2021 року позивач звернулася в суд з позовом до відповідача про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

10.11.2021 року на запит суду від 09.11.2021 року ( ас 19) уповноваженою особою надана інформація про місце реєстрації позивача, оскільки це має значення для вірного визначення територіальної підсудності в даній категорії справ, згідно частини 12 статті 28 ЦПК України ( ас 20).

Ухвалою судді Рожищенського районного суду Волинської області від 10.11.2021 року позовна заяву прийнята до розгляду, відкрито загальне позовне провадження і підготовче засідання призначено на 06.12.2021 року.

Ухвалою Рожищенського районного суду Волинської області від 10.11.2021 року забезпечено позов ОСОБА_2 шляхом зупинення стягнення на підставі виконавчого документа, який оскаржується в судовому порядку.

Ухвалою Рожищенського районного суду Волинської області від 06.12.2021 року у справі залучено як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу - Сазонова Олена Миколаївна, приватний виконавець виконавчого округу Волинської області - Шульженко Ігор Сергійович. Підготовче засідання відкладено на 23.12.2021 року.

Позивач та його представник у підготовче засідання не з`явилися, хоча були вчасно і належним чином повідомлені про день, час і місце засідання. 06.12.2021 року представник позивача подав заяву про проведення підготовчого засідання у відсутності позивача та його представника ( ас 83).

Представник відповідача у підготовче засідання не з`явився з невідомих суду причин, хоча були вчасно і належним чином повідомлені про день, час і місце проведення засідання.

13.12.2021 року представник відповідача подав відзив на позовну заяву, в якому просив відмовити у задоволенні позовних вимог за їх безпідставністю та необгрунтованістю ( ас 102-105). Додані поштові квитанції на підтвердження надіслання копії відзиву учасникам справи ( ас 108).

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу - Сазонова Олена Миколаївна, у підготовче засідання не з`явилася. 15.11.2021 року подала суду письмову заяву про розгляд справи у її відсутності ( ас 55). Пояснення на позовну заяву не подала.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: приватний виконавець виконавчого округу Волинської області - Шульженко Ігор Сергійович, у підготовче засідання не з`явився з невідомих суду причин, хоча був вчасно і належним чином повідомлений про день, час і місце проведення засідання. Пояснення на позовну заяву не подав.

Суд ухвалив підготовче засідання проводити у відсутності учасників справи, згідно частини 1 статті 198, частини 1 статті 223 ЦПК України.

У відповідності до вимог частини 2 статті 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд у підготовчому засіданні суд встановив наступне.

Сторони не бажають укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді.

Підстав для заміни неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічого позову, немає.

Сторони повідомили про всі обставини справи, які їм відомі, та надали докази, на які вони посилаються у позові.

Підстав для забезпечення позову, про зустрічне забезпечення, немає.

Судом визначено порядок з`ясування обставин та дослідження доказів у справі.

Таким чином, судом остаточно визначено: предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимог та склад учасників судового процесу; обставини, які входять до предмета доказування та підлягають встановленню; встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, а відповідач як на підставу своїх заперечень на позовні вимоги, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті.

Враховуючи положення статтей 197 , 198 ЦПК України , підготовчі дії до судового розгляду суд вважає закінченими та призначає справу до судового розгляду.

Відповідно до пункту 3 частини 2 статті 200 ЦПК України , за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Оскільки до судового розгляду спір між сторонами не врегульовано, суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 83, 84, 95, 197 , 198 , 200 , 210, частини 1 статті 223 ЦПК України , суд

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження у справі позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства Альфа-Банк , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу - Сазонова Олена Миколаївна, приватний виконавець виконавчого округу Волинської області - Шульженко Ігор Сергійович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Рожищенського районного суду Волинської області за адресою: місто Рожище, вулиця Грушевського, 4, зал судових засідань №1, на 21 січня 2022 року о 08 год 30 хвилин.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Н.В.Шептицька

Дата ухвалення рішення23.12.2021
Оприлюднено26.12.2021
Номер документу102192772
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —167/871/21

Рішення від 08.03.2022

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

Ухвала від 21.01.2022

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

Ухвала від 23.12.2021

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

Ухвала від 06.12.2021

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

Ухвала від 10.11.2021

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

Ухвала від 10.11.2021

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Шептицька Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні