Ухвала
від 10.11.2021 по справі 233/4581/21
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/4581/21

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

10 листопада 2021 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області у складі:

головуючого судді Бєлостоцької О.В.

секретаря Теліціної О.О.

за участі:

представника позивачів -

представника відповідача -

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , від імені та в інтересах яких діє адвокат Байгуш Олексій Юрійович, до Дружківської міської ради про визнання в порядку спадкування за законом по 1/2 частці прав засновника селянського (фермерського) господарства, -

В С Т А Н О В И В:

01 жовтня 2021 року до суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Дружківської міської ради про визнання в порядку спадкування за законом по 1/2 частці прав засновника селянського (фермерського) господарства .

Ухвалою судді Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області від 06 жовтня 2021 року відкрито провадження у даній справі та призначено підготовче засідання.

Представник позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 - ОСОБА_3 - в підготовче засідання не з`явився, звернувся з заявою про проведення підготовчого засідання за його відсутності, в якій зазначив про підтримання позовних вимог в повному обсязі.

Представник відповідача - Дружківської міської ради - в підготовче засідання не з`явився, подав заяву, в якій просив розглядати справу без участі представника відповідача.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію заяви та копії доданих до неї документів відповідачеві, визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу, вирішено питання про витребування доказів, встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

Вчинено інші дії, передбачені статтею 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 200 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , від імені та в інтересах яких діє адвокат Байгуш Олексій Юрійович, до Дружківської міської ради про визнання в порядку спадкування за законом по 1/2 частці прав засновника селянського (фермерського) господарства .

Призначити справу до судового розгляду по суті на 09 грудня 2021 року о 9 годині 00 хвилин в приміщенні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення10.11.2021
Оприлюднено11.11.2021
Номер документу100984358
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання в порядку спадкування за законом по 1/2 частці прав засновника селянського (фермерського) господарства

Судовий реєстр по справі —233/4581/21

Рішення від 09.12.2021

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 10.11.2021

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 06.10.2021

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні