Ухвала
від 11.11.2021 по справі 355/1355/21
БАРИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 355/1355/21

Провадження № 2/355/849/21

У Х В А Л А

11 листопада 2021 року

Баришівський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді Червонописького В.С.,

секретаря судового засідання Ющенко Л.А.,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду в селищі Баришівка Київської області за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Цикл Фінанс , треті особи без самостійних вимог на предмет спору: приватний виконавець виконавчого округу Київської області Микитин Оксана Степанівна, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Баришівського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за вказаним позовом.

Позивач ОСОБА_1 в підготовче судове засідання не з`явився, надіславши заяву про розгляду справи за його відсутності та підтримання позовних вимог.

Представник ТОВ Цикл Фінанс в підготовче судове засідання не з`явився. Про дату, час та місце розгляду справи ТОВ Цикл Фінанс повідомлені своєчасно та належним чином, про причину неявки до суду не повідомляли.

Третя особи без самостійних вимог на предмет спору приватний виконавець виконавчого округу Київської області Микитин Оксана Степанівна в судове засідання не з`явилася. Про дату, час та місце розгляду справи повідомлена своєчасно та належним чином. Про причину неявки до суду не повідомляла.

Третя особи без самостійних вимог на предмет спору приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович в судове засідання не з`явився. Про дату, час та місце розгляду справи повідомлений своєчасно та належним чином. Про причину неявки до суду не повідомляв.

Інших клопотань та заяв процесуального характеру, які повинні розглядатися в підготовчому засіданні до суду не надійшли.

Спір до судового розгляду справи врегульовано не було. При підготовці справи до судового розгляду відповідно до вимог ст. ст. 189-200 ЦПК України .

Відповідно до п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 189 - 200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Цикл Фінанс , треті особи без самостійних вимог на предмет спору: приватний виконавець виконавчого округу Київської області Микитин Оксана Степанівна, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та призначити справу до судового розгляду по суті.

Повідомити учасників справи про розгляд справи по суті, який відбудеться у відкритому судовому засіданні в приміщенні Баришівського районного суду Київської області 14.01.2022 о 11 годині 00 хвилин.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. Червонописький

Дата ухвалення рішення11.11.2021
Оприлюднено12.11.2021
Номер документу101002451
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —355/1355/21

Рішення від 10.11.2022

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Червонописький В. С.

Ухвала від 05.05.2022

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Червонописький В. С.

Ухвала від 05.05.2022

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Червонописький В. С.

Ухвала від 11.11.2021

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Червонописький В. С.

Ухвала від 27.09.2021

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Червонописький В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні