Ухвала
від 10.11.2021 по справі 665/1435/21
ЧАПЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Набрала чинності "___"


20____р.

Справа № 665/1435/21

УХВАЛА

"10" листопада 2021 р.

Чаплинський районний суд Херсонської області в складі:

головуючого судді - Березнікова О.В.,

за участю секретаря судового засідання - Собчук М.В.,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Чаплинка, Херсонської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , представника позивача - адвоката Кузьменка Д.А. до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , третя особа: Чаплинська селищна рада Херсонської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою судді від 07 жовтня 2021 року відкрито провадження по вказаній та справу призначено до розгляду в порядку загального позовного провадження в підготовчому засіданні.

ОСОБА_1 в підготовче засідання не з`явилася, представник позивача адвокат Кузьменко Д.А. також в судове засідання не з`явився, надав заяву про розгляд справи без його участі, не заперечує проти винесення заочного рішення судом. Просив витребувати спадкову справу у нотаріуса.

Відповідачі ОСОБА_2 та ОСОБА_3 в судове засідання не з`явилися, подали заяви про розгляд справи без їх участі, позовні вимоги визнали.

Представник третьої особи без самостійних вимог на предмет спору Чаплинської селищної ради Херсонської області в судове засідання не з`явився, подав заяву про розгляд справи без участі представника селищної ради.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

В судовому засіданні будуть розглядатися позовні вимоги ОСОБА_1 зазначені в позовній заяві та обґрунтовуватись доказами, доданими до неї.

Всі дії, які необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, передбачені ст. 197 ЦПК судом виконані.

Також, для повного та всебічного з`ясування обставин справи, суд дійшов висновку про необхідність витребування копії спадкової справи після смерті ОСОБА_4 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючись ст.ст. 51, 81, 84, 189, 196-198, 200, 353 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , представника позивача - адвоката Кузьменка Д.А. до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , третя особа: Чаплинська селищна рада Херсонської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування до судового розгляду по суті на 16 грудня 2021 року об 11:15 год. в приміщенні Чаплинського районного суду Херсонської області.

В судове засідання викликати сторони.

Витребувати у державного нотаріуса Чаплинської державної нотаріальної контори Херсонської області Заворотченко А.І. копію спадкової справи після смерті ОСОБА_4 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 та відомості про коло спадкоємців.Витребувані докази, а в разі їх відсутності - відповідне повідомлення, подати суду до 16 грудня 2021 року. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Копію ухвали направити сторонам для відома, державному нотаріусу Чаплинської державної нотаріальної контори Херсонської області для виконання в частині витребування доказів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В.Березніков

СудЧаплинський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення10.11.2021
Оприлюднено16.11.2021
Номер документу101093621
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —665/1435/21

Рішення від 04.02.2022

Цивільне

Чаплинський районний суд Херсонської області

Березніков О. В.

Ухвала від 10.11.2021

Цивільне

Чаплинський районний суд Херсонської області

Березніков О. В.

Ухвала від 07.10.2021

Цивільне

Чаплинський районний суд Херсонської області

Березніков О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні