Ухвала
від 15.11.2021 по справі 155/1553/21
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №155/1553/21

Провадження №2/155/789/21

ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі в порядку загального позовного провадження

15.11.2021 м.Горохів

Суддя Горохівського районного суду Волинської області Яремчук С.М., вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , яка проживає в с.Ковбань Луцького району Волинської області до Горохівської міської ради, що знаходиться в м.Горохів, вул.Шевченка, 17, Луцького району Волинської області про визнання права на завершення приватизації, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася в суд з позовом до відповідача Горохівської міської ради про визнання права на завершення приватизації.

Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам статей 175 і 177 ЦПК України . Визначені статтями 185-186 ЦПК України підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Вказана справа не може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження відповідно до ч.4 ст. 274 ЦПК України .

Тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 187 , 190 , 191 , 274 ЦПК України ,

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи проводити у порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання у приміщенні Горохівського районного суду Волинської області (м.Горохів вул.Шевченка, 29, Горохівського районного Волинської області) на 10 годину 30 хвилин 14 грудня 2021 року .

В підготовче засідання викликати сторони.

Копію позовної заяви та доданих до неї документів надіслати відповідачу та встановити йому строк п`ятнадцять днів з дня вручення йому цієї ухвали, протягом якого він має право подати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України . Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи копію відзиву та доданих до нього документів. Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу строк три дні з дня отримання копії відзиву, протягом якого він має право подати суду відповідь на відзив, передбачену ст.179 ЦПК України, до якої застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п`ятою ст.178 ЦПК України. Одночасно з поданням суду відповіді на відзив позивач зобов`язаний її копію надіслати іншим учасникам справи. Докази надіслання надати суду.

Встановити відповідачу строк три дні з дня отримання відповіді на відзив, протягом якого він має право подати суду заперечення, передбачене статтею 180 ЦПК України, до якого застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п`ятою ст.178 ЦПК України. Копію заперечення і доданих до нього одночасно з поданням його суду відповідач повинен надіслати іншим учасникам справи. Докази надіслання надати суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на сторінці офіційного веб-порталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://lk.vl.court.gov.ua.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Горохівського районного суду

Волинської області Яремчук С.М.

Дата ухвалення рішення15.11.2021
Оприлюднено17.11.2021
Номер документу101114210
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права на завершення приватизації

Судовий реєстр по справі —155/1553/21

Рішення від 10.01.2022

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Яремчук С. М.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Яремчук С. М.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Яремчук С. М.

Ухвала від 08.11.2021

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Яремчук С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні