Ухвала
від 18.11.2021 по справі 344/13293/21
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/13293/21

Провадження № 2/344/3631/21

У Х В А Л А

18 листопада 2021 року м. Івано-Франківськ

Суддя Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області Польська М.В., вивчивши позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Саніго , третя особа: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Івано-Франківської області Кушнір Олег Вікторович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, -

В С Т А Н О В И В :

Івано-Франківським міським судом Івано-Франківської області 16 листопада 2021 року ухвалено заочне рішення, яким позов ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Саніго , третя особа: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Івано-Франківської області Кушнір Олег Вікторович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню - задоволено.

Відповідно до ч. 1 та 2 ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Сторони у судове засідання не викликались.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом встановлено, що при складенні тексту заочного рішення від 16 листопада 2021 року судом у тексті рішення допущено описку, а саме ім`я позивача зазначено ОСОБА_2 , тоді як вірно: ОСОБА_1 .

Перевіривши матеріали справи, суд вважає за необхідне, відповідно до ст. 269 ЦПК України виправити описку, оскільки судове рішення повинно бути викладено чітко, грамотно, не повинно містити у собі описок та арифметичних помилок.

Керуючись ст. ст. 269 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Внести виправлення у текст заочного рішення від 16 листопада 2021 року по справі № 344/13293/21 року, за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Саніго , третя особа: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Івано-Франківської області Кушнір Олег Вікторович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Вказати по тексту рішення прізвище, ім`я та по батькові позивача ОСОБА_1 , замість невірно зазначеного ОСОБА_2 .

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом 15 днів з дня з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Апеляційна скарга подається до Івано-Франківського апеляційного суду.

Суддя Мирослава ПОЛЬСЬКА

Дата ухвалення рішення18.11.2021
Оприлюднено18.11.2021
Номер документу101176048
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —344/13293/21

Ухвала від 18.11.2021

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Польська М. В.

Рішення від 16.11.2021

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Польська М. В.

Ухвала від 16.11.2021

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Польська М. В.

Ухвала від 07.10.2021

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Польська М. В.

Ухвала від 30.08.2021

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Польська М. В.

Ухвала від 30.08.2021

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Польська М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні