Ухвала
від 23.11.2021 по справі 490/6871/21
БРАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 490/6871/21

Провадження №2/471/278/21

Номер рядка звіту 54

У Х В А Л А

"23" листопада 2021 р. смт. Братське

Братський районний суд Миколаївської області

в складі: головуючого судді - Гукової І.Б.,

за участю секретаря - Кравченко Л.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду с-ща Братське цивільну справу № 490/6871/21 за позовною заявою ОСОБА_1 до Центрального відділу Державної виконавчої служби м. Миколаєва Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), третя особа: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" про скасування судовим рішенням заборони відчуження майна,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Братського районного суду Миколаївської області знаходяться матеріали цивільної справи за заявою ОСОБА_1 до Центрального відділу Державної виконавчої служби м. Миколаєва Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), третя особа: ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" про скасування судовим рішенням заборони відчуження майна.

В судове засідання позивач та представник позивача не з`явилися, про дату, час та місце судового засідання були повідомленні належним чином.

В судове засідання відповідач не з`явився, до суду надав заяву про розгляд справи за його відсутності.

Представник позивача надав клопотання про залучення співвідповідача - ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк", оскільки судовий наказ Шевченківського районного суду м. Києва від 21.12.2010 року за № 2н-889/10 був виданий за зверненням останніх.

Згідно з ч. 1 ст. 51 ЦПК України, суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача.

Після спливу строків, зазначених у частинах першій та другій цієї статті, суд може залучити до участі у справі співвідповідача або замінює первісного відповідача належним відповідачем виключно у разі, якщо позивач доведе, що не знав та не міг знати до подання позову у справі про підставу залучення такого співвідповідача чи заміну неналежного відповідача (ч. 3 ст. 51 ЦПК України).

Суд вважає за необхідне клопотання задовольнити та залучити до участі у справі у якості співвідповідача - ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк".

На підставі ст. 53 ЦПК України суд вважає за доцільне залучити в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Кредит-Капітал".

Керуючись ст.ст. 51, 53, 260 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача про залучення співвідповідачів - задовольнити.

Залучити до участі у справі у якості співвідповідача - ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" та в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Кредит-Капітал".

Про прийняте рішення повідомити ПАТ "Всеукраїнський акціонерний банк" та роз`яснити, що за клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку.

Розгляд справи відкласти на 14 годину 00 хвилин 09.12.2021 року.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала набирає законної сили з дня її проголошення.

СуддяІ.Б. Гукова

СудБратський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення23.11.2021
Оприлюднено25.11.2021
Номер документу101317975
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —490/6871/21

Рішення від 09.12.2021

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Гукова І. Б.

Ухвала від 23.11.2021

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Гукова І. Б.

Ухвала від 04.11.2021

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Гукова І. Б.

Ухвала від 05.10.2021

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Гукова І. Б.

Ухвала від 03.09.2021

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Гуденко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні