Ухвала
від 30.11.2021 по справі 623/4431/21
ІЗЮМСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер справи 623/4431/21

Номер провадження 2/623/1160/2021

У Х В А Л А

іменем України

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

30 листопада 2021 року м. Ізюм

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

в складі головуючого судді Одарюка М. П.,

за участю секретаря Костенко В.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в місті Ізюмі справу № 623/4431/21 за позовом ОСОБА_1 до Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області, Борівської селищної ради Ізюмського району Харківської області про визнання права власності на майно за набувальною давністю,

ВСТАНОВИВ:

09 листопада 2021 року позивач звернувся до суду з позовом до Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області, Борівської селищної ради Ізюмського району Харківської області про визнання права власності на майно за набувальною давністю.

В підготовче судове засідання сторони не з`явились, про час і місце розгляду справи повідомлялись належним чином.

Позивач надав суду письмову заяву про розгляд справи без його участі, позовні вимоги підтримує в повному обсязі.

Представник Борівської селищної ради надав суду клопотання, в якому просить суд розглядати справу без його участі , не заперечує проти позовних вимог.

Представник Куньєвської сільської ради Ізюмського району відзив на позов суду не надавав, заяв про розгляд справи в його відсутності не надсилав, причини неявки суду не повідомив.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

За відсутності сторін питання щодо роз`яснення обставин, які входять до предмета доказування, які докази мають бути подані ними, чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі, не вирішувалось.

Позивачем надано всі докази, на які він посилається у позові, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, витребування додаткових доказів, їх забезпечення не надходило.

Клопотань про виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено.

Розмір заявлених позивачем судових витрат становить 8000,00 грн.

За таких обставин, суд вважає за необхідне закінчити підготовче провадження у справі закриттям підготовчого засідання та призначити справу до розгляду по суті судом у складі головуючого судді Одарюка М.П.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження за позовною заявою ОСОБА_1 до Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області, Борівської селищної ради Ізюмського району Харківської області про визнання права власності на майно за набувальною давністю.

Призначити справу до судового розгляду на 23 грудня 2021 року об 08:30 годині у приміщенні Ізюмського міськрайонного суду Харківської області .

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://izm.hr.court.gov.ua/sud2016/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ізюмського міськрайонного суду М.П. Одарюк

СудІзюмський міськрайонний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення30.11.2021
Оприлюднено01.12.2021
Номер документу101479539
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —623/4431/21

Рішення від 23.12.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 30.11.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 10.11.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Одарюк М. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні