Ухвала
від 03.12.2021 по справі 592/15305/21
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 592/15305/21

Провадження № 1-кс/592/7057/21

УХВАЛА

про відкриттяпровадження тапризначення дорозгляду

03 грудня 2021 року м.Суми

Слідчий суддя Ковпаківського районного суду м. Суми ОСОБА_1 , розглянувши матеріали скарги Приватного акціонерного товариства «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту» в особі Сумської філії Приватного акціонерного товариства «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту» на постанову слідчого Сумського районного управління Головного управління Національної поліції в Сумській області ОСОБА_2 про відмову у задоволенні клопотання,

в с т а н о в и в :

03.12.2021 ПАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту» в особі Сумської філії ПАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту» звернулося до слідчого судді Ковпаківського районного суду м. Суми зі скаргою на постанову слідчого Сумського районного управління Головного управління Національної поліції в Сумській області ОСОБА_2 про відмову у задоволенні клопотання.

Скаргу подано з дотриманням вимог пункту 7 частини 1 статті 303 Кримінального процесуального кодексу України. Підстав передбачених частинами 2 і 4 статті 304 Кримінального процесуального кодексу України для повернення скарги або відмови у відкритті провадження за скаргою не вбачається.

З огляду на викладене слідчий суддя вважає необхідним відкрити провадження за скаргою та призначити її до розгляду в судовому засіданні у строки, визначені частиною 2 статті 306 Кримінального процесуального кодексу України.

Керуючись статтею 306 Кримінального процесуального кодексу України, слідчий суддя

п о с т а н о в и в :

Відкрити провадження з розгляду скарги Приватного акціонерного товариства «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту» в особі Сумської філії Приватного акціонерного товариства «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту» на постанову слідчого Сумського районного управління Головного управління Національної поліції в Сумській області ОСОБА_2 про відмову у задоволенні клопотання.

Призначити скаргудо розглядуу судовомузасіданні на15годин 00хвилин 08грудня 2021року в приміщенні Ковпаківського районного суду м. Суми за адресою: м. Суми вул. Першотравнева, 12, залі судових засідань № 21.

Направити копіюданої ухвалиособі,яка подаласкаргу,слідчому Сумського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області ОСОБА_2 , керівнику Окружної прокуратури м. Суми.

Запропоновати слідчому Сумськогорайонного управлінняполіції Головногоуправління Національноїполіції вСумській області ОСОБА_2 надати письмові пояснення по суті скарги.

Роз`яснити особі, яка подала скаргу, що розгляд скарги здійснюється за обов`язковою участю заявника чи його захисника, а відсутність слідчого чи прокурора не є перешкодою для розгляду скарги.

Ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення03.12.2021
Оприлюднено03.02.2023
Номер документу101615438
СудочинствоКримінальне
Сутьвідмову у задоволенні клопотання

Судовий реєстр по справі —592/15305/21

Ухвала від 08.12.2021

Кримінальне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Косолап М. М.

Ухвала від 08.12.2021

Кримінальне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Косолап М. М.

Ухвала від 03.12.2021

Кримінальне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Косолап М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні