Ухвала
від 08.12.2021 по справі 208/9998/21
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА 

справа № 208/9998/21

№ провадження 1-кс/208/2300/21

УХВАЛА

Іменем України

08 грудня 2021 р. м. Кам`янське

Слідчий суддя Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання слідчого СВ Кам`янського РУПГУНП в Дніпропетровській області ОСОБА_3 погоджене прокурором «про тимчасовий доступ до документів, які містять охоронювану законом таємницю» в межах кримінального провадження № 12021041160000771 від 29.11.2021 за ч.3 ст.15, ч.2 ст.186 КК України, -

в с т а н о в и в:

Слідчій звернувся до суду із вищезазначеним клопотанням про надання тимчасового доступу до документів, які перебувають у володінні операторів телекомунікації (мобільного зв`язку)

В судове засідання слідчий, який подав клопотання, не з`явився, надав заяву про розгляд клопотання без його участі.

В судове засідання представники осіб, у володінні яких знаходяться зазначені у клопотанні документи не з`явились, були належним чином повідомлені про судовий розгляд.

На підставі ч. 4 ст. 107 КПК України, фіксування кримінального провадження за допомогою технічних засобів не здійснювалось.

Вивчивши матеріали кримінального провадження, слідчий суддя дійшов наступного висновку.

З матеріалівклопотання вбачається,що 29.11.2021 приблизно о 06.05 год. на території КП КМР " ІНФОРМАЦІЯ_1 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) за адресою: АДРЕСА_1 , ОСОБА_4 , намагався відкрито, із застосування у відношенні ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , насильства, викрасти у неї ланцюжок із хрестиком.

У подальшому було встановлено, що на момент вчинення злочину ОСОБА_4 користувався мобільним телефоном із сім-картками НОМЕР_2 , НОМЕР_3 .

Таким чином у органу досудового розслідування виникла необхідність в отриманні доступу до роздруківки телефонних з`єднань зазначеного (-их) вище абоненту (-ів) мобільного зв`язку та / або мобільного (-их) терміналу (-ів). Зазначена інформаціє є необхідною для встановлення особи (-іб), які вчинили зазначене кримінальне правопорушення, а також має важливе доказове значення для притягнення винної (-х) особи (-іб) до кримінальної відповідальності.

Відповідно до ст.39 Закону України «Про телекомунікації» оператори телекомунікації зберігають та надають інформацію про з`єднання свого абонента у порядку, встановленому законом.

Відповідно до положень ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи:

1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідальної фізичної особи або юридичної особи, 2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження у зв`язку з яким подається клопотання мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, 3) не становлять собою або не включають речей і документів, містять охоронювану законом таємницю.

Слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способі довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Встановивши, що існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення, а також те, що в клопотанні та матеріалах, доданих до нього, вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, а також те, що іншим способом довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів, неможливо, слідчий суддя, керуючись ст.ст.159-164 КПК України,

постановив:

Надати дозвілна тимчасовийдоступ доінформації,яка перебуваєу володінніоператорів телекомунікації(мобільногозв`язку)" ІНФОРМАЦІЯ_3 "(найменуванняюридичної особи:ПрАТ " ІНФОРМАЦІЯ_3 ",розташований заадресою: АДРЕСА_1 ),та зобов`язатиостанніх надатислідчому СВКам`янського РУПГУНП вДніпропетровській області ОСОБА_3 ,о/уКам`янського РУПГУНП вДніпропетровській області ОСОБА_6 ,о/уВКП Кам`янськогоРУП ГУНПв Дніпропетровськійобласті ОСОБА_7 ;о/уВКП Кам`янськогоРУП ГУНПв Дніпропетровськійобласті ОСОБА_8 ;о/уВКП Кам`янськогоРУП ГУНПв Дніпропетровськійобласті ОСОБА_9 ;о/уВКП Кам`янськогоРУП ГУНПв Дніпропетровськійобласті ОСОБА_10 ;о/уВКП Кам`янськогоРУП ГУНПв Дніпропетровськійобласті ОСОБА_11 ;о/уВКП Кам`янськогоРУП ГУНПв Дніпропетровськійобласті ОСОБА_12 ,інформацію пророботу мобільного(-их)терміналу (-ів)та / або абоненту (-ів) мобільного зв`язку НОМЕР_2 , НОМЕР_3 в мережах відповідних операторів мобільного зв`язку із зазначенням наступних даних: абоненти мобільного зв`язку, які працювали із зазначеними мобільними терміналами, їх зв`язки, типи дзвінків (вхідні/вихідні/нульові, вхідні/вихідні SMS-повідомлення без розкриття змісту повідомлень, переадресація, інтернет-з`єднання), дата, час, тривалість та прив`язку до базових станцій (із зазначенням адрес розташування базових станцій), а також їх співбесідників абонентів мобільного зв`язку із зазначенням наступних даних: мобільні термінали, з якими працювали дані абоненти, їх зв`язки, типи дзвінків (вхідні/вихідні/нульові, вхідні/вихідні SMS-повідомлення без розкриття змісту повідомлень, переадресація, інтернет-з`єднання), дата, час, тривалість та прив`язку до базових станцій (із зазначенням адрес розташування базових станцій) в період часу з 00.00год.01.11.2021до 06.10год. 29.11.2021.

Копію зазначеної інформації надати на носії інформації в електронному вигляді у форматі Microsoft Excel, в якій обов`язково зазначити: тип, дату, час, тривалість дзвінків, номери абонентів з`єднань, ІМЕІ їх мобільних терміналів, азимути ретрансляційних антен та адреси розташування базових станцій.

Ухвала залишається в силі протягом двох місяців з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудЗаводський районний суд м.Дніпродзержинська 
Дата ухвалення рішення08.12.2021
Оприлюднено21.05.2024
Номер документу101702172
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —208/9998/21

Ухвала від 23.12.2021

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Мудрецький Р. В.

Ухвала від 08.12.2021

Кримінальне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В. М.

Ухвала від 01.12.2021

Кримінальне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В. М.

Ухвала від 01.12.2021

Кримінальне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні