Ухвала
від 08.12.2021 по справі 369/2747/21
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/2747/21

Провадження № 2/369/3193/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08.12.2021 м. Київ

Києво-Святошинський районний суд Київської області в складі головуючої судді Ковальчук Л.М., при секретарі Колеснік О.О., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Толока , Товариства з обмеженою відповідальністю Альфа-капітал Інвест , Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Арагон , про визнання права власності на нежитлове приміщення,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Києво-Святошинського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Толока , Товариства з обмеженою відповідальністю Альфа-капітал Інвест , Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Арагон , про визнання права власності на нежитлове приміщення.

Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Толока звернувся до суду із зустрічним позовом до ОСОБА_1 про визнання припиненими правовідносин, зобов`язання надання банківського розрахункового рахунку з метою повернення грошових коштів за договором в результаті порушення умов договору.

Відповідно до вимог ч. ч. 1, 2 ст. 193 ЦПК України відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву. Зустрічний позов приймається до спільного розгляду з первісним позовом, якщо обидва позови взаємопов`язані і спільний їх розгляд є доцільним, зокрема, коли вони виникають з одних правовідносин або коли задоволення зустрічного позову може виключити повністю або частково задоволення первісного позову.

Відповідно до вимог ч.1 ст. 194 ЦПК України зустрічна позовна заява, яка подається з додержанням загальних правил пред`явлення позову, повинна відповідати вимогам статей 175 і 177 цього Кодексу.

Враховуючи, що первісний та зустрічний позови взаємопов`язані між собою і спільний їх розгляд є доцільним, вважаю за необхідне прийняти до спільного розгляду з первісним позовом зустрічний позов Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Толока звернувся до суду із зустрічним позовом до ОСОБА_1 про визнання припиненими правовідносин, зобов`язання надання банківського розрахункового рахунку з метою повернення грошових коштів за договором в результаті порушення умов договору.

Керуючись ст. ст. 193, 194, 277 ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В

Прийняти до спільного розгляду з позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Толока , Товариства з обмеженою відповідальністю Альфа-капітал Інвест , Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Арагон , про визнання права власності на нежитлове приміщення зустрічний позов Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Толока звернувся до суду із зустрічним позовом до ОСОБА_1 про визнання припиненими правовідносин, зобов`язання надання банківського розрахункового рахунку з метою повернення грошових коштів за договором в результаті порушення умов договору та об`єднати в одне провадження з первісним позовом.

Відповідач за зустрічним позовом у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали має право подати письмовий відзив на позовну заяву з обґрунтованими поясненнями по суті заявлених вимог.

Позивач за зустрічним позовом у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання письмового відзиву відповідачів на зустрічну позовну заяву має право подати відповідь на відзив.

Відповідач у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення.

Інші учасники справи мають право подати свої письмові пояснення щодо відповіді на відзив та заперечення до закінчення підготовчого провадження.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Копію ухвали надіслати учасникам справи. Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://ks.ko.court.gov.ua .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.М. Ковальчук

Дата ухвалення рішення08.12.2021
Оприлюднено09.12.2021
Номер документу101718040
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на нежитлове приміщення

Судовий реєстр по справі —369/2747/21

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Фінагеєва І. О.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 18.01.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 08.12.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 28.09.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 28.09.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Усатов Д. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні