Ухвала
від 10.10.2023 по справі 369/2747/21
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/2747/21

Провадження № 2/369/464/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(про прийняття справи до провадження)

10.10.2023 м. Київ

Суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Фінагеєва І.О., вирішуючи питання про прийняття від судді Ковальчук Л.М. до свого провадження цивільної справи №369/2747/21 за первісним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Толока», Товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа-Капітал Інвест», Товариства з обмеженою відповідальністю «Арагон» про визнання права власності на приміщення/квартиру, визнання недійсним Договору про участь у фонді фінансування будівництва, витребування майна з чужого незаконного володіння, за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Толока» до ОСОБА_1 про визнання припиненими правовідносин, зобов`язання надання банківського розрахункового рахунку з метою повернення грошових коштів за договором в результаті порушення умов договору, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні судді Києво-Святошинського районного суду Київської області Ковальчук Л.М. перебувала цивільна справа №369/2747/21 за первісним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Толока», Товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа-Капітал Інвест», Товариства з обмеженою відповідальністю «Арагон» про визнання права власності на приміщення/квартиру, визнання недійсним Договору про участь у фонді фінансування будівництва, витребування майна з чужого незаконного володіння, за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Толока» до ОСОБА_1 про визнання припиненими правовідносин, зобов`язання надання банківського розрахункового рахунку з метою повернення грошових коштів за договором в результаті порушення умов договору.

Ухвалою судді Києво-Святошинського районного суду Київської області Усатовим Д.Д. від 02.03.2021 року провадження в справі було відкрито в порядку загального позовного провадження із призначенням підготовчого судового засідання.

Ухвалою судді Києво-Святошинського районного суду Київської області Ковальчук Л.М. від 28.09.2021 року постановлено прийняти до провадження справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Толока», Товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа-капітал-Інвест», Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Арагон» про визнання права власності на нежитлове приміщення .

Ухвалою судді Києво-Святошинського районного суду Київської області Ковальчук Л.М. від 08.12.2021 року постановлено прийняти до спільного розгляду з позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Толока», Товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа-капітал Інвест», Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Арагон», про визнання права власності на нежитлове приміщення зустрічний позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Толока» звернувся до суду із зустрічним позовом до ОСОБА_1 про визнання припиненими правовідносин, зобов`язання надання банківського розрахункового рахунку з метою повернення грошових коштів за договором в результаті порушення умов договору та об`єднати в одне провадження з первісним позовом.

Ухвалою судді Києво-Святошинського районного суду Київської області Ковальчук Л.М. від 27.06.2022 року підготовче провадження в справі було закрито та справу призначено до розгляду по суті.

Згідно розпорядження керівника апарату Києво-Святошинського районного суду Київської області Распутної Н.О. щодо повторного автоматичного розподілу справи від 10 жовтня 2023 року та протоколу повторного автоматичного розподілу судової справи між суддями від 10 жовтня 2023 року, який проведений відповідно до пунктів 2.3.49, 2.3.50 Положення про автоматизовану систему документообігу суду, дану справу передано для розгляду судді Фінагеєвій І.О.

Відповідно до ч. 12 ст. 33 ЦПК України у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Згідно ч. 2 ст.187ЦПКУкраїни про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі суд постановляє ухвалу.

Вивчивши матеріали цивільної справи, суд приходить до висновку про прийняття справи до свого провадження та призначення судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст. 33, 187 ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до провадження цивільну справу №369/2747/21 за первісним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Толока», Товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа-Капітал Інвест», Товариства з обмеженою відповідальністю «Арагон» про визнання права власності на приміщення/квартиру, визнання недійсним Договору про участь у фонді фінансування будівництва, витребування майна з чужого незаконного володіння, за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Толока» до ОСОБА_1 про визнання припиненими правовідносин, зобов`язання надання банківського розрахункового рахунку з метою повернення грошових коштів за договором в результаті порушення умов договору.

Призначити судове засідання у справі на 28.02.2024 о 11:00 год. в приміщенні Києво-Святошинського районного суду Київської області за адресою: м. Київ, вул. Мельниченка, 1.

Копію ухвали суду надіслати особам, які беруть участь у справі.

В судове засідання викликати учасників судового процесу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://ks.ko.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: І.О. Фінагеєва

Дата ухвалення рішення10.10.2023
Оприлюднено09.11.2023
Номер документу114742852
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання припиненими правовідносин, зобов`язання надання банківського розрахункового рахунку з метою повернення грошових коштів за договором в результаті порушення умов договору

Судовий реєстр по справі —369/2747/21

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Фінагеєва І. О.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 18.01.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 08.12.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 28.09.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 28.09.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Усатов Д. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні